- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
rendben köszi
Még annyit tudnál mondani hogy te/ti hogy telepítitek a cwmet? más eszközökre én mindig feldobom rom managerrel és minden oké, ez működik itt is?
és akkor hogy kellm egnyitni? vissza gombot kell nyomogatni vagy hangerő le vagy home vagy ha ezek kombinációja akkor az hogy néz ki?ja és a smultronicnnál
* Requirements:Firmware 4.1.B.0.431 or 4.1.B.0.587
nekem meg 4.0.2.A.0.62 van ez nem gond?
na elmegyek kajálni utána majd jövök
-
aneda
senior tag
Tegnap pont ugyanezt tettem meg én is, először acetonos körömlakk lemosóval, majd gyógyszertári sebbenzinnel csináltam.
Elég nehezen adta meg magát, sokat kellett sikálni, a vegyszer nem igazán oldotta ezt a réteget.
Ellenben valamelyik (inkább a benzin) megoldotta az üveg ragasztását, így az elkezdett mozogni a helyén, szerencsére ahogy kiszáradt, visszaragadt.
A külső részt letakartam széles barna ragasztó szalaggal, az persze levételkor feltépte volna (ha hagyom) a kamera körüli gumitömítést.
A végeredmény azonban jó lett, ismét éles fotókat csinál a teló. -
szlovibuki
tag
Van rajta alapból ilyen app, hogy mutatja mi ette az akksit. Most rootoltam, raktam fel másik romot, kíváncsi leszek ezzel mi lesz, mert nekem azóta állt fent ez a melegedés, hogy a .587-es buildre frissítettem.
Nekem most ez van: 4.0.4, kernel: 2.6.32.9-pref BuildUser@BuildHost#1
Buildszám: 4.1.B.0.431 -
Becksman
őstag
üdv!
Én is felteném ezt a romot!
Most sima pannonos 4.0.4em van.. Sajnos T-Mobilos előfizus vok így nem jött rá eredetileg 4.0.4..
Rootolt 4.0.4em van jelnleg.. Hogy tudom CWM-et feltenni rá?
Valamint ez a rom rootolt alapbol? (root a fényérzékelő miatt kellene mert nekem amúgy vibrál a kép :S ) -
MrSealRD
veterán
Én most találkoztam egy spec helyzettel nemrég.
Amikor sok program volt megnyitva...majd netezés kicsit. Ezután a GTalk nem akart elindulni és azt az üzenetet kaptam, hogy nincs elég hely.
Ezt mégis hol kéne néznem?
Egyébként a megoldás, hogy hosszan home-t nyomtam és kilőttem egy-két programot. Majd egyből ment.
Szóval ez most mi volt mert ilyet még konkrétan nem láttam.Egyébként volt ma is nyüstölve. Igaz nem általam, mert a párom telefonja. De nem volt rá panasza eddig.
Sok fényképezés, meg némi netezés...gtalk volt rajta. -
looser
addikt
Ezt semmiképpen se vedd meg, én barom kettőt rendeltem (~12$ postával). Azért akartam eredetileg ilyet, hogy bármilyen fül(fej)hallgatót rádughassak, a kábel meg intézi a beszélgetéseket. De nem. Monóban szól, ha pedig nyomvatartom a felvevőgombot, kiteljesedik a tér, mintha akkor lenne sztereó(?), szóval nem igazán értem, mi lehet ez, lényeg hogy nem jó :-)
-
LEFTHORSE1
őstag
Azokat mind kipróbáltuk már, de holnap majd jobban kibeleljük, úgyhogy a kis telefon nem hibás, eddig hibátlan, habár a kijelzőjében csalódtam, eddig azt gondoltam hogy a kijelzője ragasztott a kűlső karcállóhoz de nem, légrés van a kettő között és ez eléggé beszól a szabad ég alatti láthatóságba, a Ray-hoz képest visszalépés
-
FET-MEN
veterán
Enyém is karácsony környékén lesz 1 éves. Én is megtartom egy jóideig. Ics mindent tud amit kell, még 4.2-es android sem mutat semmi érvelő ujdonságot. S3-mat is néztem. Nagyon szép, nagy, gyors de semmivel sem több szinte szoftveresen. Minim is gyors, stb.. Szval elégedett vagyok
-
eastsider
nagyúr
ott kéne lennie 3G-nek, sehol nem vált át WCDMA-ra.
miért lehet ez?
mit kéne wipeolnom? húzzam újra az egészet?
(még mindig nincs flash modeom, csak cwm-ből tudok ROMokat flashelni, meg kernelt tudok cserélni...)
ill. lehet az volt a baj, hogy smultronic 3.5-től nem toltam factory resetet? -
bala6120
senior tag
Ne szivassátok már egymást ezzel a rootolással!
Feljebb már darvinya is leírta, NecroPhill meg is csinálta, de én is linkeltem már a .587 regyszerűbb rootolását, főleg ha már belakott rendszere van az embernek -
sdd2
veterán
Én nem az miatt váltom le. Blog-ot fogok vezetni és ehhez elvileg a samsung biztosít is telefont és a legnagyobb érdeklődés az S3 fele van. Ezt nem is én fogom fizetni, vissza is kell majd adnom tehát nem menőség miatt, hanem munka miatt lesz az...
aero.
Persze, jól hangzik meg minden, mindenki csinálná de azt senki nem látja, hogy munka után még egy csomó idő ez is, pihenni nem sok idő van. Egy teszt megírása, fotózása, videózása, szerkesztése kb 7 óra! Ha meg részletes teszt amit én is fogok az S3-al, mint kamera, hardver, kijelző, stb az még hosszabb idő is lehet. Munka mellett nem valami idő hatékony.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest