Hirdetés
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Pedig ugy kellene müködnie,hogy elindítod a rootot igénylö alkalmazást,ekkor elöjön a Superuser ,és itt engedélyezni kell a jogot.Én nem piszkáltam a beállitását,simán rootoltam,és kész.Esetleg probáld ki ,hogyha ujratelepited azt a battery savert,akkor mi történik.
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
-
ko9
addikt
Elég sok minden. A lényeg, hogy képes init.d szkripteket futtatni gyári kernelen, ami nem sok mostani ROM ismérve, ezáltal sokkal jobban lehet finomhangolni szkriptekkel a telefont. Ezért pont hogy gyorsabb. Van benne DSP Manager, a hangerőállítás 30 lépéses 15 helyett, le van tiltva a scrolling cache, ezáltal sokkal gördülékenyebben működik szinte minden app, stbstb...
Elvileg a fényképezés/videózás minősége is javult, de ezt senki nem tudta még megerősíteni. Ezért nem adtam ki véglegesen még...--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Ezzel úgy voltam most, hogy pár apró módosításon kívül nem módosítom a gyári felületet. Külső Launchert bárki td rárakni simán, gyárit ha kiveszem nem olyan könnyű visszarakni...
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
kecz
aktív tag
Hát még nincs meg. még várom a kontaktot, meg hogy szemrevételezhessem a telefont. Mennyire kell ebbe belepiszkálni? Mert a Pulse-ba alap volt, hogy custom rom legyen fent . Meg vannak esetleg olyan dolgok, amire figyeljek oda mikor megnézem?
dokee78: Köszönöm Barátnőm oda meg vissza volt tőle. 1 óráig hozzá sem lehetett szólni, mert állítgatta a mini pro-t
[ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
Nekem alapból nem lenne lassú, de a gépem nagyon lassan másolta fel rá múltkor formázáskor a 16 gigát (Dell Inspiron N5110) 500 kb/s alatt, és a GTA 3 és a Real Racing 2 laggja is ehhez volt köthető, mivel a teló hardware-ével nem kéne hogy gond legyen, de ezek szerint valami van, Class 10 32gb, laggol a gta és a real racing, de legalább a backupolt cuccaimat (16gb) felmásolta az új karira 40 perc alatt 8-10 mb/s-sel... A 16 giga meg hamar megtelik, az android secure mappa pl alapból 2 gigát foglal, 2 giga zene, 2 giga játék, a többi meg valahogy megtelik. Legalább mostmár jó lett a teló, egy seus és egy octopus megoldotta a próblémát.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
evo87
őstag
-
afonyaDS
tag
Tudom, tudom de hátha valakinek az ismerősének az ismerőse pont megválna a defyjétől
Motorola D520->Alcatel OT 311->Alcatel OT 511->Motorola E550->Sony Ericsson K550i->Sony Ericsson W705->iPhone2G->iPhone3G->Motorola Defy->HTC Desire S->Samsung Galaxy mini->Sony Ericsson xperiaMini->Samsung GalaxySadvance->iphone5G
-
addikt
Médiahype ? Szerintem babona, de lényegtelen, amúgy meg minden a tudatba dől el, a babonás a jó vagy a rossz oldalát látja, te a reklámot, én meg a fölösleges hozzászólásomat!
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest