Hirdetés
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
látom készül az exmiui 2.5.11 is...
-
Norbeee01
tag
ExMIUI 2.4.27-r1 - 2012-05-03
Erre lenne egy panaszom ami ma történt...
Szóval:
Melóba indultam és mikor beértem alvóba tettem a telóm és be zsebbe. Munka közben kb. 1 órával a zsebrevágás után azt vettem észre hogy valami k.rvára meleg, szinte égeti a combomat... Na ugyan mi? -Hát persze hogy az xperiám. Elővettem és az első ami feltűnt azon kívül hogy tűzforó, az hogy ezerrel ég a vakum, háttérvilágítás nuku, főképernyő fekete, csak az álapotsor látszik (az is fekete alapon fehér ikonokkal), bluetooth bekapcsolva, térerő nincs, semmi gombra nem hajlandó reagálni, mondom OK, akksi-ki, akksi-be... Bekapcsolom, oprendszer nehézkesen, de feláll, háttérvilágítás még mindíg halott, félig magyarul-félig angolul ír az állapotsoron valamit, majd a bal alsó sarokban megjelenik egy ilyen felirat hogy : CSÖKKENTETT MÓD !!! Na ekkor mentem le hídba ugyanis lépegethettem a menüben(marha jó volt háttérvilágítás nélkül lesni a képernyőt), de se egy zenelejátszó, se egy kamera,se semmit nem indított, sőt! még a r.hadt bluetooth-ot se engedte kikapcsolni, vagy a wifi-t be(Hozzáteszem, olyanról eddg még soha sem hallottam hogy androidos csökkentett mód...mindíg tanulok valami újat
).Szó szerint semmit nem engedett, olyan volt mint egy Windows-os csökkentett mód. Ezután próbáltam a sima reboot-ot, ugyanez a probléma...Akku ki-be, ugyanez. Végül a Full Wipe (Factory reset, cash partition, dalvik cache) segített, persze minden beállításomnak, programomnak reszeltek. Valami 5let? Találkoztál már egyébként ilyen csökkentett módos sz.rsággal, vagy hasonló hibával mint az enyém?
Szerk: Ja azt elfelejtettem hozzátenni, hogy munkához nem használok tuningot, tehát alap órajel, semmi mókolás...
Egyébként jó kis rom, mindenképpen kipróbálom az update-et.
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Frissült a MIUIv4 ROM-om lehet panaszkodni
: [link]
Elérhető UpdateMe alkalmazásból is.
-
nemdan
senior tag
SENKI?!
-
lolll3
tag
Valaki tudna nekem linkelni független stock romot?
-
cintula187
addikt
Hi.
1. A boltba visszavittem a telót azt ígérték hétfőre bekérnek a nagykerüktől utólag gyári garanciapapírt hozzá, és akkor be tudod vinni én a szervízbe bekalibráltatni. Ha az a baja.
2. Vettem hozzá extra adatkábelt, de korábban írtam hogy a töredéket tölt a gyári kábelhez képest. Hogy tudom ezt a szívást a jövőben elkerülni? Kábelből is csak SE -t? Vagy helyben be kell méretni a boltban hogy elég áramot ad e le akár USB-n akár közvetlenűl hálózatról?
-
bala6120
senior tag
A CM9 vállalható verzióra gyúródott Minin.
FXP119- CM9.0 - FreeXperia Project
Apex Lancher(Pro) ajánlott hozzá. CM9: Elég gördülékeny az egész rendszer, de még messze nincs kész
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
Sziasztok most lett egy sony ericsson xperia mini telefonom viszont kb 10 perc használat után a két érintőgomb folyamat jelez és használhatatlan lesz :/ ezt csak szervíz tudja megoldani vagy van rá valami más megoldás is factory reset vagy bármi ?
-
nemdan
senior tag
Valaki tudna nekem tolni egy gyári tiwlan.ini-t? próbálkoztam wifi piszkálásával sikertelenül...a gyárit lementettem de nem találom
-
SkyS1gn
félisten
Sziasztok, egyik ismerősömnek van ilyen telója és az a gond hogy megbolondultak az érintőgombok, néha kilépeget neki appokból, meg a menü/beállítás gomb is.. lerakja asztalra home screen és ugrál fel le a fekete menü....
szerintem az érintőgomboknak kaputt.
Vélemény? -
ß3NC33
tag
Köszi!
-
ß3NC33
tag
szabad tölteni a minit más telefon töltőjével? (samsung monte)
-
pumpedlix
tag
Nem a méret számít. Hát de. Lehet hogy 3 col a kijelző mégis sokkal kisebbnek éreztem, nem is voltam sokáig a tulaja.
-
fatal`
titán
válasz
cintula187 #11562 üzenetére
De én media/audio/notificationst írtam...
-
fatal`
titán
válasz
cintula187 #11560 üzenetére
Media/audio/notifications mappába kell tenni. És ha utána sem látja, akkor indítsd újra a telót.
-
cintula187
addikt
Újonnan az sd kártya notification mappájába pakolt mp3 fájlt szeretnék kiválasztani ébresztőhangnak,de nem megy a készülék gyári ébresztőjével. Nem látja a fájlt
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
A Mini-nél nincs olyan lehetőség videofelvételnél, hogy a fizikai gomb helyett a képernyőre bökve induljon a felvétel? Ha nincs, akkor tudnátok-e ajánlani valami jó app-ot, amivel lehet?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
wayne1
senior tag
Ma kicsit csalódtam a telóban. Nem gondoltam volna, hogy ennyire gyenge a wifije. Vettünk egy Dlink routert, és a párom LwW-je kettes térerőt mutat a másik szobában is meg az udvaron is, a minimen meg egyesre megy le a másik szobában, az udvaron meg meg is hal. Gondolom nem, de azért megkérdezem, szoftveresen lehet ezt valahogy erősíteni?
-
ricsike81
aktív tag
Hogyan lehet kalibrálni a minit ?
-
Pocok256
veterán
válasz
predator00 #11537 üzenetére
Töltsd fel.
-
sdd2
veterán
válasz
predator00 #11537 üzenetére
Kell neki pár nap a kalibrálás után hogy valós értéket mutasson. Ha ez eltelt és még mindig nem jó akkor egy SEUS segíthet.
-
predator00
tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben 10-15%nál folyton kikapcsol a minim, próbáltam kalibrálni is de az sem segített rajt
Valami ötlet? -
Norbeee01
tag
Miért van az hogy az ExMIUI-romodnál néhány ICS kompatibilis játék, nem hogy laggolna, hanem elindul, de azonnal ki is lép??
Gondolok itt pl. a GTA III-1.3-ra...
Ja és ez nem leszúrás félre ne érts, mert ez a kedvenc romom, csak egy észrevétel amin hátha lehet javítani...
-
Mr X
veterán
Ha hibás, akkor ja, de korral együtt is jár ez a tünet. Bár a Minik nem annyira öregek, hogy megfáradjon az akkujuk.
Jellemzően HTC telefonok hibája ez, hogy ahogy elhasználódik az akku, az elektronika nem követi ezt, és elkezd egyre magasabb töltöttség-jelzésnél lekapcsolni.
-
Mr X
veterán
Aztán olvass utána, hogy működik a Li-Ion akku, és megérted, miért humbug ez a kalibráció dolog. Mint írtam, nem a rendszer dönti el, mikor merült le az akksi. Amikor a megfelelő akkuregiszter 200mAh kapacitást mutat, akkor a rendszer leáll. És eze na regiszteren nem módosít semmit a batterystats.bin. Hovatovább csak az akkuhasználati statisztikákat tárolja, mint a neve is mutatja.
-
darvinya
titán
Ne vidd be, mert ők nem fogják így tesztelni.
Arra meg nehezen lehet rávenni őket, hogy az akku műszerrel tesztelje( ha egyáltalán van ilyen műszerük.
Keres egy akku boltot ahol van ilyen műszer és kb. fél óra alatt megmondják.
Vagy a legegyszerűbben, ha van közeledben hasonló akku amit kölcsön kérhetsz.
És ekkor már az alaplapot letesztelhető. -
evo87
őstag
Sziasztok!
Tegnap hoztam haza a szervizből a telefonom, és bár az érintőgombok jól viselkednek, a szervizben szintén említett akkukijelzés problémája továbbra is fennáll.
Legutóbb 12%-nál hirtelen 1%-ra ugrott és kapcsolt ki a telefon, amint rádugom a töltőt és visszakapcsolom már 13 %-on áll. (de ez változó, 10-15-20 % környékén csinálja)
Akkor irány a szerviz és még egy kör?
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz
dilajoska1 #11504 üzenetére
Leteszteltem minden kártyát (köztük egy verbatim 4GB-os class 4-est, és a mostani maxell 8GB-ost és most nem csinált ilyet. Lehet a memkari kivétele segített neki...
Lasy
Amit hirdettél eladásra azzal mi van? A 3 az gondolom az amit vittek hozzád.
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz
dilajoska1 #11504 üzenetére
Meg van a gyári is, mindjárt kipróbálom őket...
-
sdd2
veterán
válasz
dilajoska1 #11502 üzenetére
Semmi gondja nincs vele. Eddig tökéletes volt minden. A Maxelekkel is és a class 2-esnél nem akad akkor a class 4-esnél főleg nem kéne neki...
-
dilajoska1
őstag
akkor viszont lehet a class-al van a gond bár én úgy tudom hogy a class 4-est szereti jobban az android. még régen nálam ugyanilyen hiba volt a nokia n82-nél és kiderült hogy a kártya miatt ami kingston volt. lecseréltem egy sandisk-re és azóta csak ilyen márkájú kártyát használok.
-
sdd2
veterán
válasz
dilajoska1 #11499 üzenetére
Maxell
(#11500) Lasy
Kösz, nem én vettem. Úgy kaptam mert azt akartam venni de class 6-ost.
Minidel mi van? Sikerült megcsinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest