Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdd2
veterán
válasz
Howkeddlee #10698 üzenetére
Itt írd be a keresőbe, hogy xperia mini és van benne egy rakás különböző kép ami vele készült [link]
-
Üdv.
Szeretnék venni egy xperia minit (nem pro-t),de fontosak nekem a videók illetve a fényképek,amiket a telefonnal készítek! Tudna valaki esetleg privátban átküldeni nekem 1-2 képet,amit a saját telefonjával készített? Beltéri/kültéri esetleg "vakus" képeket is megnéznék,vagy videót.
Nagyon szépen megköszönném,ha valaki ezt megtenné nekem![ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz
Tel Chi #10696 üzenetére
Igazából annyi a lényeg, hogy Flashtool segítségével downgradeelsz .42-es szoftverre - topikban linkelve van a .42-es FTF valahol -, ott a program segítségével egyből rootolhatod - Advanced -> ROOT -> Force zergrush - majd rányomod SEUSra/PC Companionra, és mehet az Update neki.
-
Tel Chi
tag
Sziasztok!
Sajnálom, hogy nem tudom megcsinálni a telóját a feleségemnek
Eddig a saját Defy-met és nejem volt Ace-jét is ezen /mármint a Mobilaréna fórumon/ sikerült szuperül megcsinálnom és itt pedig mindig ellentétekbe ütközöm!
Itt szeretném ezt is megcsinálni!Azt írják, hogy a 62-es software nem rootolható, de korábbi verzió, csak rootoltra tehető vissza, letöltöttem a SE Root Unroot progit és azzal sem sikerült rootolni.
Szóval elég nagy a káosz a fejembe
Belinkeltetek oldalakat, de nem voltak számomra egyértelműek, mint ahogy
ko9 ".62 PreRooted Stock ROM Mini-re" hozzászólása sem.[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
Tegnap elkezdtem felfedezni a Go launchert.
Ez lett az eredmény(ami szubjektív nekem a legjobban tetszik) -
EczkE
veterán
Üdv az uraknak!
Hogy áll a Mini hivatalos frissítése?
-
gabe_
őstag
Pont péntek 13.-án kezdik az ICS frissítéseket a Sonynál?
Nem babonás arcok...
-
ko9
addikt
Beírom ide is, csak hogy legyen min agyalni...
Ha mindenigaz MA (04.13) megindult a hivatalos ICS frissítés Ray/Arc S/Neo V készülékekre.
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
Most én is fehéret és kéket használhatok a gyári fekete mini prom-hoz... (jelenleg a kék van fenn)
Én magam is támogatom a fehéret, X10-ben arc S-ben élőben is gyönyörű, de valahogy az Xperia mini pro-n nem jött át a fehér szín...
-
-
Berguson
tag
válasz
PRDZsolesz #10651 üzenetére
Nagyon szívesen...
Tényleg... a színek! Egy férfi kezében hogy áll,hogy mutat egy fehér mini pro?
[ Szerkesztve ]
-
Berguson
tag
Köszi szépen a választ!
Azt nem is figyeltem,hogy memória nem ugyanannyi van mindkettőben!
Az igazat megvallva nekem is a pro felé húz a szívem a qwerty miatt! Már csak az "angol nyelvű" (qwerty a qwertz helyett) billentyűzetet kell majd megszoknom...!Azt nem tudjátok hogy a vodás prohoz milyen hátlap jár? Mert a sima minihez egy bordót adnak még!
Update.: Most olvasom a tesztet,memóriából mindegyiknél 512mb van... vagy valamit félreolvastam?
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz
Berguson #10645 üzenetére
A kamera tökkéletesen megegyezik mind a kettőben - ugyanaz a modul van bennük... Vagyis az max beállítás, vagy fényviszonyok, vagy fene se tudja milyen különbség lehet. A különbség a Mini Pro javára: Több memória, QWERTY, előlapi kamera. Ráadásul kevesebb vele a baj is. Mininél ottvan a gombok megbolondulása, stb...
Ha ugyanolyan árban van mindkettő, én tuti a Prot venném/vettem -
Berguson
tag
válasz
PRDZsolesz #10648 üzenetére
Szia!
Igazából újságos akcióban van benne,hogy 04.05.-től 04.15.ig 6e Ft-ot ér a régi készüléked. És így 38.999Ft az ára.
Media Markt itt megtalálod,jobb oldalon reklámújság 04.05-04.15ig és a 11.oldalon.
Fel is hívtam őket (Bécsi úti MM),azt mondták van belőle,de gondolom van belőle máshol is.
Itt azt mondták,nem kell ragaszkodni a cseretelefonhoz,hanem bármilyen régi műszaki cikket bevihetek,mint pl leégett vasaló,robotgép,teafőző stb.
1év teljeskörü gari van rá és + 1év a kiegészítőkre. De lehet venni hozzá jópár ezerért még 1-2-3év garit is...[ Szerkesztve ]
-
_Roy_
tag
válasz
wayne1 #10640 üzenetére
na én nagyon kíváncsi lennék arra a képre, mert a két telefon között vacillálok
ma megnéztem élőben mind a 2őt igaz mini pro -t találtam csak bekapcsolt állapotba, de annak élénkebb a fénye mint az lwW-nek és ezen még azt vettem észre, h a rádió, sms ikonja, meg amik ilyen világos fehéresek, azok az LwW-n ilyen kivehetetlenek voltak... -
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
ma tulajdonosa lettem egy Mini-nek, az lenne a kérdésem, hogy melyik a legfrissebb hivatalos ROM, illetve miként lehet frissíteni a telefont? ICS kijött már rá esetleg? Jelenleg 2.3.4 van rajta.
-
Berguson
tag
Sziasztok!
Csak érdeklődni illetve tanácsot szeretnék kérni tőletek! Azon gondolkodom,hogy melyik készüléket vásároljam meg,vagyis a sima minit vagy a pro-t. Biztos ez a kérdés sokakban is felmerült,és próbáltam is utánaolvasni 1-2 dolognak,de pont hogy nem tudtam dönteni,sőt inkább a sok infótól jobban összekeveredtem...
Árban most szinte mindegyik egyezik,mert tudok vodásan (vodához is kell csak!) pro-t újat 39ért,és a mediaban is 39 most - igaz az függetlenül és telcsi beszámítással - a sima mini.
Amik a legfontosabbak nekem egy mobilnál,az a jó videó illetve fotó,és az sms,illetve a hívások kezelése és minősége.Sms: Átlagos kezem van,max az újjaim vastagabbak kicsit,ezért a pro-t részesíteném előnyben. Habár volt alkalmam kipróbálni egy x8-at is,és az ugye ugyanekkora kijelzős mint ezek,és ott a képernyőn tudtam sms-t írni,így a pro és a sima közötti sms írási különbség - részemről - megegyezően használható. Jó oké,a külső qwerty gombokkal jobb smst írni ez tény,illetve ott a 4irányú navigálás is,de csak ezért még nem választanám a pro-t.
Fotó és videó: Ahogy itt az oldalon megnéztem a tesztképeket,nekem személy szerint a sima mini képei jobban tetszettek,valahogy élesebbnek láttam őket. Videózásban is mintha a pro kicsit alulmaradna a sima minivel szemben. Érdemes ezekből a képekből és videókból következtetéseket levonni szerintetek?
Amikről még olvastam,azok az apróbb kis "bosszúságok" hibák bugok,amik szerintem mindkét készüléknél még jelentkeznek! Vagy tévedek?
Bocs ha kicsit off voltam,és ha kicsit hosszúra sikeredett,de abban reménykedem,hogy ti tudtok olyan tanácsokkal szolgálni felém,amivel érdemlegesen tudok majd dönteni a két típus között!
Köszönettel!
[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
Én a mini-t 80%-fényerőn használom,és 100%-ig látszik rendesen minden kint a vakitó fényben is,hát még 100%-on..!
-
válasz
darvinya #10633 üzenetére
Ha ez így van, akkor nagyon valószínű, hogy így történhetett meg ez a tapasztalás.
Egyébként nem egyszerű teljesen szakszerű összehasonlítást elvégezni, arról nem is beszélve, hogy az emberi tényezők nagyon befolyásolják az eredményt.
Ebben az esetben wayne1 lehúzta a Sony Ericsson Live with Walkman, majd egy kis idő után elájult a gyönyörtől. Az igazság a kettő között lehet.
Egyébként nekem is szimpi a SE LvW mobil. -
dokee78
félisten
-
válasz
wayne1 #10625 üzenetére
"Képminőségre a mini jobb hiszen kisebb kijelző nagyobb pixel szám"
Mind a két kép 5MP (2 592 x 1 944 képpont @ 24 bit/képpont) készült, a kijelző felbontása ugyan az 320X480, a Walkmanné 0.2 hüvelykkel nagyobb. Szerintem ez elhanyagolható különbség.
Itt inkább az a fontos, hogy napsütésben melyik kijelző látható jobban, de a képminőségről volt szó, ez nem vitás, hogy a te kezedben sokkal jobbam teljesít a Sony Ericsson Live with Walkman mobil kamera funkciója.Sztrego
Félő, hogy újra bebizonyosodik, hogy napsütésben nem mindig az LED kijelező a láthatóbb.[ Szerkesztve ]
-
surgyi
senior tag
Üdv!
Hogy lehetne a telefon csengetési hangerejét megnövelni? xLoud be van kapcsolva, több csenőhangot is próbáltam, de eléggé halkan szól...sokszor nem veszem észre ha hívnak. Ezelőtt Samsung s5230-am volt, az elég hangosan szólt. -
wayne1
senior tag
válasz
Mezcal #10627 üzenetére
Az addig oké, de azt is írtam, hogy a két telefon kijelzőjén is látszik ez a különbség. Azaz egymás mellé rakva az LwW-n is kicsit teltebbek a színek. Nem a minit akarom leszólni, hisz qrwa jó teló, csak gondoltam megosztom a tapasztalataimat
Ugyanazt a filmet nézve képminőségre a mini színtelítettségre a LwW szebb.
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
válasz
wayne1 #10625 üzenetére
De ezek itt a fényképező közötti különbségek, annál meg sokat számít a beállítás. Majd lövök neked fel minivel készített fényképeket, egyik sem lesz fakó.
A kijelző képminőségéről volt szó, nem a fényképező tulajdonságairól. A minin nem lehet fakóbb a színminőség, én még nem hallottam olyanról, hogy egy LED kijelező fakóbb színeket produkál a sima ccfl kijelzőnél. A fénykép az más, annak minőségéhez a kijelzőnek nincs köze.[ Szerkesztve ]
-
wayne1
senior tag
válasz
Mezcal #10620 üzenetére
Képminőségre a mini jobb hiszen kisebb kijelző nagyobb pixel szám, de mint írtam azon fakóbbak a színek, a LwW színei sokkal természetesebbek.
Csináltam gyorsan pár képet összehasonlítás képpen innen le lehet tölteni. A kijelzőn ugyanígy látszik a különbség mint itt. Ugyanazokat a beállításokat használtam mind a kettőnél. -
wayne1
senior tag
Na most komoly problémával küzdök. Vettünk páromnak a T-nél egy LwW-t, de még 3 nap mire tudja használni mert hívószám hordozással vettük. Első nap rövid használat után azonnal leszóltam. Aztán mivel van pár nap gondoltam kipróbálom mit tud. Rootoltam, fényerőt növeltem, CWM, Bravia, Chainfire 3D (LwW topikban javasolták, kicsit javít a játékok minőségén) felment és most megváltozott a véleményem róla. Igaz, hogy picit eltér a képe a miniétől, de szerintem kicsit természetesebbek a színek pl. filmnél. A mini kicsit olyan ridegnek tűnik mellette. Ugyanez van a fényképezéssel is. Képminőségre ugyanazt csinálja, de monitoron nézve a színeket valahogy szebb az LwW-é. Hát a hangszórója valami írtó brutális, olyan hangerővel szól, hogy az már kínos
Valamint amin csodálkoztam, hogy hiába van a mininek LED kijelzője kipróbáltam kint napsütésben és a LwW odavert neki, sötét a minim mellette. Nekem ez amiatt fontos, mert buszon utazom sokat, és ott szoktam filmet nézni. Ja és az sem egy utolsó szempont, hogy játékoknál sokkal jobb fogni a kicsit nagyobb mérete miatt. Szóval most egy kicsit elgondolkodtam azon, hogy lehet rábeszélem a páromat, hogy cseréljünk
-
Lasy
veterán
Mint mondottam, itt jön az amikor kapkod az ember.
-
darvinya
titán
válasz
Tel Chi #10614 üzenetére
Te most mit is csinálsz? Ezt elolvastad? és a felhívást is?
„ Do NOT use this recovery if you are not in Stock 2.3 firmware.” -
Tel Chi
tag
Elnézést, de hogy kell CWM-ben indítani a telót?
Sajna ameddig nem tudom, addig nem tudom megcsinálni a telepítést
-
Tel Chi
tag
Elnézést, de hogy kell CWM-ben indítani a telót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 3
- Villanyszerelés
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest