Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andreas2
tag
Tudtátok hogy a Sony Xperia mobilokba, köztük a Mini-be került ANT+ támogatás? Ha valakinek ilyen rendszerű szívritmus vagy pedálfordulat érzékelője, akkor azt tudja használni a Mini-vel. Egy Garmin mellkaspánttal kipróbáltam, működik.
-
half333
őstag
Hozzáadtam,és utána van ez a jelenség. Meg próbálod te is: infected font?
[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
Ja az a te blogod,király! Van egy kisebb nagyobb gondom: minden jel és hosszú magánhangzó hiányzik,aztán jön h insert caracter. lejebb húzom,és ott van minden caracter,ami hiányzik,ahogy le is van irva. No,de ezek sötét hátterűek,tehát sehogy nem tudom megjeleniteni őket emitt. Mit tegyek?
-
sdd2
veterán
Kicsit offolok most.
Hamarosan kapható az Xperia S a T-nél
[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
Lehet valahogy megoldani hogy lezárt billentyűzettel is lehessen zenék közt váltani (nem headset-el)?
-
-
half333
őstag
ezt próbálta már valaki : HBO Go ?
-
novoszath
senior tag
olyan kerdsem lenne hogy az lg camera appot mikent tudom alapertelmezette tenni?
vagy esetleg milyen camera appot tudtok javasolni?
-
Lasy
veterán
válasz
rutyika68 #8682 üzenetére
És simán bele lehet tenni, egy 5 perces feladattal.
És máris mindben van ékezet, és még elmondhatod, hogy saját magadnak csináltad meg.
Itt is megkösönöm alfikának a jó régi és még most is használható leírását.Márklár
Ha minden igaz addig amíg nem lesz neted, nem fogja kiírni, hogy van frissítés.
De amint lesz internet elérhetőség, máris kiírja, hogy jé van frissítés.
ROOT, és kitörlöd,vagy lefagyasztod.dokee78
Ha kell a font, nekem megvan ékezetesen is, és a vékony, és vagytag része is.
Még a régi telókhoz lett megcsinálva, gondolok itt a K800i-re.[ Szerkesztve ]
-
rutyika68
őstag
-
Márklár
tag
Érdeklődnék, mi történik akkor, ha az Update Centerben törlöm az adatokat?
Márklár
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Ugye volt az a gondom, hogy a telefonom nem akart merülni, 100%-on állt sokáig a töltés után. Bár sok helyen olvastam, hogy az akkukalibrálás nem hatékony, mégis bevált és most rendesen merül a cucc.
Viszont mivel mindig úton voltam, az utóbbi napokban, azt nem tudtam tesztelni, hogy 10%-nál továbbra is leugrik 1%-ra és kikapcsol-e, most majd ez következik.
-
T_boy
tag
A telefonomon megcsinálták a szoftveres kalibrálást, de nem lett jobb, sőt rosszabb. Szerintem amit szoftveresen meg lehet érte tenni azt megtették, most várom mikor kapom vissza a szerviztől.
Mondjuk ahogy olvastam, sok esetben segít a kalibrálás, nekem sajnos nem oldotta meg a problémám.[ Szerkesztve ]
-
Semm1
tag
Nemrég nézelődtem Market-en, és észre vettem, hogy akciós a Poweramp Full Version Unlocker ! 435 Ft !
Le is töltöttem, ennyit megér ! -
Gaberiellb
senior tag
Nah, hát kb 20 percig bootolgatott, ugyhogy sztem ez gatya. Most mászik fel rá egy 62-es, úgyhogy sztem megoldódott a parám. Sztem békén hagyom ezt a fontos okosságot, nem is értem minek nyúlok olyanhoz amihez láma vok. Nah bevillant boot animáció. zsír. köszi
-
dokee78
félisten
Vettem ROOT,no para
-
-
GyéBen
tag
válasz
Gaberiellb #8660 üzenetére
Biztosan tégláztad?
Nekem volt olyan, hogy egy betűtípustól vagy 3-4 alkalommal bootolt, mielőtt ténylegesen bekapcsolt. -
Gaberiellb
senior tag
válasz
Gaberiellb #8662 üzenetére
közbe meglett....
-
bobooo
addikt
válasz
Gaberiellb #8662 üzenetére
vidd be a szolgáltatód szervízébe és hip-hop feldobnak rá egy szoftvert garanciába.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz
Gaberiellb #8660 üzenetére
Gondolom simán uninstalláltad és nem állítottad vissza az alap betűkészletet.
-
Gaberiellb
senior tag
csaó! Wotannál mit kell nyomni a telón, hogy felismerje a telót, sikerült tégláznom a font changer-rel, valamit elcsesztem naon, bootloop folyamat.
-
Márklár
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom eltüntetni a statusbarból a frissitést jelző ikont, mivel nem akarok ...42-ről, ....62-re frissíteni.Márklár
-
Nordik
őstag
Kesobbi szoftverfrissitessel tudjak orvosolni az erintogombok onallo eletre keleset? Vagy ezt csak szervizben tudjak kalibralni?
-
válasz
eastsider #8606 üzenetére
"esetleg ilyen widget nincs, ami ilyen sarkos elrendezést kínál?"
Hát azt nem tudom, de van egy-két ötletem, ha fontos a gyári sarkos megoldást.
Apps Organizer az alkalmazás-rendszerező, ezzel az alkalmazással megoldható a gondod, ikonokat hozhatsz létre, amihez tetszőlegesen hozzárendelhetsz különböző alkalmazásokat, az ikon képeit tetszőlegesen egyénire szabhatod. A sarokba is behúzhatod őket, akár többet is. Telerakhatod az egész kijelzőt, ha így kívánod.A kép alján láthatod, hogy mappa ikonokat is többféle módon létre lehet hozni. Az ES File Explorer még a mappa ikon színét is tudod változtatni, de a gyári menüből is tudsz mappákat az asztalra kitenni, ES File Explorerrel meg oda szerkesztesz ahová csak akarsz.
Csak egy ötlet! Próbáld ki! -
draco84
tag
Mortal kombat valakinek meg van???
)
-
draco84
tag
Sziasztok!!! Lenne egy olyan kérdésem lehet hogy már hangzott el itt de nem tudjátok véletlenül hogy ezt a fényerő szabályzot hogy lehet ki kapcsolni vagy modosítani?? Előre is köszönöm
-
carlitoss
csendes tag
Hali, Nekem is Xperia Minim van, 42-es verziójú rendszer van rajta, de ma kiírta a teló, hogy lehetséges a frissítes 62-es verzióra és arra lennék kí áncsi, hogy ha frissítem a rendszert az összes adatom elvész vagy megmarad minden?
-
törölt tag
Sziasztok.
Adott egy T mobile - os mini. Ma jelzett az update center hogy elérhető a 62 build.
A telefonon minden gyári , kivétel annyi hogy root -olt .
Jól tudom hogy ha a update center frissít wifin akkor megmarad a root jog 62 buildal is???
Egyáltalán érdemes frissíteni ? Mi változott a 42 -höz viszonyítva?
-
dokee78
félisten
Font Changer (root)
Diavlo betűtípus. -
EczkE
veterán
Buildszám változott 4.0.2.A.0.62-re.
Bocs mindenkitől.
-
EczkE
veterán
Megjött az ICS.
-
ricsike81
aktív tag
hol találom a PlayerProt ?
-
bala6120
senior tag
válasz
rutyika68 #8601 üzenetére
Én is pont ezt használom, nagyon bejön ez a progi.
Más: A Beats Audio-t sikerült működésre bírnom
PlayerPro gyönyörűen szól, működik a Bass poti is. Brutálisan szólnak a mély hangok (Hip-Hop előnyben : Beats Audio by Dr. Dre, nem véletlen
), a többi hang sem szorul vissza a háttérbe. Nem vesz vissza hangerőből, ha ráküldöd az összes mélyet, mint a többi EQ progi esetében, pl: DSP Manager...
De nem jön össze a CWM-ben felrakható update.zip, mert látszólag felmegy, de a valóságban nem történik semmi.Viszont Root Explorer: bemásolgatás + Permissions beállítás + SemcMusic.apk törlés---> Működik
Egy jó minőségű füles ajánlott
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
a gyári menüben nem lehet mappákat csinálni, meg appokat elrejteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- Béta iOS-t használók topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mesterséges intelligencia topik
- Hardcore café
- Projektor topic
- Azonnali navigációs kérdések órája
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115