Sony Ericsson Xperia mini - nem a méret számít

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Úgy látszik, előbb vagy utóbb minden mobilgyártót elér valami negatív hatás, ami a pénzügyi világtól függetlenül kisebb-nagyobb válságba taszítja őket. A Nokia jelenleg csak árnyéka régi önmagának, a Samsungot perekkel próbálják visszatartani, a Motorola épp másodjára próbál feltámadni és a Sony Ericsson is átélt egy nehéz időszakot. Egyrészt az eladások és pénzügyi eredmények terén, aztán mikor úgy tűnt, hogy felveszik a ritmust, akkor jött a földrengés és szó szerint is romba döntötte a terveket, még ha csak átmenetileg is.

Sony Ericsson Xperia mini
[+]

Mindez viszont nem zavarta őket és idén minden eddiginél erősebb portfóliót tettek és tesznek le az asztalra. A korábbi kijelentésük, miszerint ők lesznek az elsőszámú Android gyártó, azért még messze van, de láthatóan komolyan veszik a dolgot. A már létrehozásakor is sikeres Xperia-sorozat teljesen megújult és jelentősen ki is bővült. Az arc külseje igazán impozáns lett, a neo jó újragondolása a korábbi Symbian rendszerű Vivaznak, és ne feledkezzünk meg az X10 mini és mini pro párosról, amikre a mai napig nem tudtak ellenfelet állítani a konkurensek. És még mielőtt ez megtörténhetett volna, már itt is vannak az utódok, melyek alaposan feladják a leckét a többieknek.

Sony Ericsson Xperia mini
[+]

A gyártó hazai képviseletétől érkezett dobozban a GreenHeart zacskóba csomagolt telefonon felül egy hálózati töltőfej, egy adatkábel és egy szintén GreenHeart jelölésű sztereó füles lapult. Bónuszként két extra hátlap is jár, amivel az alap fekete helyett kék vagy bordó színben pompázhat a készülék. Mindkettő nagyon szép árnyalat, a kék azonnal elnyerte tetszésem, így a teszt ideje alatt végig ezzel használtam. Létezik még fehérben is, annál az egész készülék ilyen színben pompázik.

Sony Ericsson Xperia mini
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés