Hirdetés
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2025: Dübörgő basszus a Soundcore-tól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
knajf
senior tag
első tapasztalataim: felül az értesÍtési sávnál kapcsolók iszonyatosan bejönnek! ezt borzasztóan hiányoltam a gyári romokból.
titanium backup busyboxot kért, de csak a problems? -re kattintva felrakja és már jó is.
1024mhz max a gyári kernellel (milyen kernelt javasolsz mellé? miket próbálgassak?)telepitésnél:
CWM problémáim voltak, ha a sorrend az, hogy flashelem a telót és utána akarnék cwm-be belépni akkor nem jön össze semmi, ezért a régi kernellel cseréltem rendszert, majd első inditás előtt tettem fel a te általad adott új kernelt.
kicsit folyamatosabbnak tűnik az egész, gyomlálva vannak belőle a dolgok? kisebb a file mérete is jóval... na beleásom még magam, csak úgy éreztem ezt még idejekorán megosztom
szerk: ja és a cella készenléti idő rendben van, az akksi idő nagyon helyrejött!!!
[ Szerkesztve ]
-
novoszath
senior tag
a power menuhoz mikent lehet hozza adni az ujrainditas opciot?
-
Sam8888
tag
Légmozgástól teljesen független, ha állok a kocsival, akkor is nyiszog... Olyasmi a hangja, mint amikor a számítógépen kodekprobléma van.
Lehet ezen a telón factory resetet alkalmazni? (Mint a nokiákon a 3 gombos reset) Vagy esetleg ráfrissíteni a gyári szoftverre, hogy visszaálljon a gyári állapot? Megnézném, hogy úgy is rossz-e...
-
knajf
senior tag
akkor megpróbálom azt is, úgyis még friss a rendszer. mellesleg az éjjel (reggel) felraktam a prerooted -teféle- szoftodat és a fogyi MEGJAVULT KRSH kernellel!!! mondjuk a CWM baszakszik a krsh-val nem akar backupot csinálni, bekressel md5 generálásnál. (felrakok egy cyanogenmodos kernelt és azzal mentem le a jelenlegit, ez a metódus jelenleg)
CPUSpy szerint pedig nincs probléma a telóval! tehát mindenkinek aki CyanogenMOD-ot akar használni: SZázszor jobb mint a gyári, csak brutálisan szopja az akksit...
-
Sam8888
tag
Csendesebb környezetben nem ilyen, de attól még nem kéne csinálnia...
-
Sam8888
tag
Van egy kis problémám az Xperia minimmel.
Videófelvétel közben ilyen nyünyörgős (máshogy nem tudom leírni) hangot vesz fel, ami baromira idegesítő.
Mi lehet a baja szerintetek?
-
rutyika68
őstag
Hali!
Valószínű a win7-el lesz a gond, Minden progit , drivert leszedtem ami a telókhoz volt fent, de a probléma nem szűnt meg, a flashtool nem megy, 1óra alatt 91%-ig jutott el és ott megállt, de a többi tökéletesen működik. Arra gondolok valami driver ütközés lesz a gond, ugyanis a flashtool telepítése után nem működik az egerem.
Lehet hogy port kiosztáson kellene változtatnom
Tudom, az 5. androidos telót fogyasztom, a flashtoolt sem először használom, de eddig nem ütköztem ilyen problémába.
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
Persze le lehet cserélni, és a sorrendet is lehet változtatni, a quickpanel setting.apk fájlal.
Kész vagyok a fordítással, de nem lesz magyar valamiért.az ultrát már megcsinálta valaki 320x480-ra...
rutyika68
A legtöbb flashtool-t nem kell telepíteni csak kikcsomígolni, és használni.[ Szerkesztve ]
-
twi452
senior tag
Most raktam fel
beépített dsp manager? süti
a status bar gyorsikonokat le lehet valahogy cserélni akár egyesével vagy egy teljesen újat kell felrakni?
nekem ebből tetszik az ultra:
[link]
ebből meg is van minire optimalizált verzióés végre nem nekem kell kigyomlálni a sok felesleges vackot
úgyhogy köszi most tesztelem egy pár napig mit csinál
-
Lasy
veterán
válasz
predator00 #7079 üzenetére
Igaz ha belelesel az első romjába, ott szépen taglalva van.
Csak így nem sokan próbálják ki.
De serián fent van szépen leírva... -
Lasy
veterán
6808 ban volt...
Ko9@
Szerintem le kellene írni rendesen a telepítés menetét, mert így nem sokan állnak neki.[ Szerkesztve ]
-
evo87
őstag
Amúgy újabb érdekes tény, T-nél 2 év hűséggel és mm XS dícsomaggal már 12.000 a Mini, miközben hasonló képességű telefont ugyanilyen csomaggal 25-30 minimum. (Sokkal drágább a Galaxy Mini, Y, stb...)
Egyszerűen nem értem mi lehet az extrém alacsony ár oka. Felhalmozódott? Vagy csak sokat visznek vissza és azért?
Mondjuk Domino csomagban már bőven az említett Samsungok ára felett jár.
[ Szerkesztve ]
-
GLevi91
csendes tag
Új jellegű problémát fedeztem fel tegnap a telón. Az érintőgombok világítása nem működik, de ezen kívül nincs semmilyen gond velük. Már újra is indítottam párszor, és mikor indul akkor fel is villannak a gombok, de utána már nem világítanak. Vajon ez most mitől lehet?
-
Bukk900
őstag
Egy átlagos napon nálam a képernyő a legnagyobb fogyasztó 50-60%-al, a cella és az üresjárat kb. 15-15%.
Nézd meg az alábbi programmal mennyit pihen a proci, ott valami bugos lehet.
Processzor használat.
Itt a 43 óra alatt 4 órát használtam aktív képernyőnél (böngésző, videó, éjszaka repülő mód)
Az akku töltöttségét a képernyő tetején a kék csík jelzi (közben volt 20% rátöltés). -
gabe_
őstag
Ugyanezt a romot használom, de nekem teljesen normális. Képekkel most nem tudom alátámasztani, de egy közepesen "nyúzós nap" után nem merül 35-40%-nált többet. (Éjszaka Flight módban (21.00 - 4.30-ig) 3% szokott lenni.
Teljesen lemeríteni a 100%-ra töltött telefont egy nap alatt nem is nagyon tudom, akkor ha sokat játszom és használok gps-t.
Egy óra csak 2G hálózaton lévő készülék kikapcsolt kijelzővel (tehát hozzá sem nyúlva) nálam 0-1%. -
knajf
senior tag
egy apró kérésem lenne valakihez, aki rootolt "gyári" 62-es romot használ (ko9féle). a kérés maga az lenne, hogy hogy alakul az akkumlátorhasználat egy lájtosan nyúzott nap után (screenshot). én a sajátomén (nem gyári rom) túlzott fogyasztásra panaszkodom a cella készenléti idő miatt (az zabálja a legeslegtöbbet). 2%ot merül óránként csak 2g-s hálózaton wifi nélkül kikapcsolt kijelzővel. (ez utóbbit lehet, hogy már postoltam korábban).
EZ VAN alvás közben
szerk: a problémám ezzel az, hogy napközben is dominál a cella készenlét-használat, ellenben javulást olvastam/hallottam az új .62-es romok kapcsán, hogy érezhetően javult a készenléti idő.
remélem érthető voltam
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
McAffee vírusírtó milyen néven van a system app mappában? Vagy máshonnan kell törölni?
-
offer199
csendes tag
Most készülök ilyen telefont venni, esetleg még élnek azok a hibák hogy túl melegszik vagy meg bolondul a kijelző?
-
odorgg
addikt
Flashtoolra valami megoldás?
ezzel dob ki!01/049/2012 20:49:36 - INFO - Now unplug the device and power it on
01/049/2012 20:49:36 - INFO - Then go to application settings
01/049/2012 20:49:36 - INFO - turn on Unknown Sources and DebuggingPedig be van kapcsolva!
-
evo87
őstag
válasz
Forestlord #7053 üzenetére
De épp ez az, hogy nem dobja le...ott van a hálózaton, csak azt írja ki, hogy nincs net. De a kapcsolat fennáll.
-
Forestlord
csendes tag
Sziasztok!
Marketen vagy brain-en van néhány olyan program, ami elvben nem hagyja, hogy ledobódjon a wifiről, lehet, hogy azokkal megoldódik a gond.
Azt is el tudom képzelni, hogy bizonyos routerekben van valamilyen beállítás, ami miatt ledobja... A routerben is lehet olyat csinálni, hogy adott gépet engedélyezel, vagy letiltasz, gondolom nem lett letiltva, de én ezen a vonalon indulnék el. (persze előtte kikapcs, hogy a router bufferja kiürüljön, és ha akkor sem megy, jöhet a játék...)
Sajnos jobb ötletem nincs, itt tp link router van és még nem volt gond, ahol meg próbáltátok, ott én még nem. -
evo87
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, könnyen lehet, hogy én vagy bénus, de a wifivel vannak gondjaim. Itthon tökéletesen működik, pároméknál is, viszont ma a Corvin plázában próbáltam, ám nem jött össze. A hálót látja, csatlakozik rá, a jelerősség is kellemes, viszont bármilyen netes tevékenység esetén kiírja, hogy nincs net. Laptoppal pár napja gond nélkül használtam a wifit ugyanitt.
A probléma már máshol is előjött, nemrég az allée plázában is ugyanilyen tüneteket produkált a cucc. Esetleg valami ötlet, hogy mit tolhattam el?
-
T_boy
tag
~1 hónapja vetettem egy flip-es műbor tokot, nem lenne vele gond ha nem x10 mini-re való lenne. Át kellett alakítanom, így viszont a végét járja szegény, pedig pofás kis darab és csak 1000Ft volt. Elsősorban flip-es tokot szeretnék a kijelző védelme miatt, de nem gond ha nem az. Rákerestem, és láttam páran vettetek már tokot, szóval az lenne a kérdésem, hogy aki vett annak mi a tapasztalata az adott tokról és mennyibe került? (Láttam sokak eBay-ről vették, elsősorban innen vennék én is, mert olcsóbb)
[ Szerkesztve ]
-
Fricy78
tag
Sziasztok!
Adott egy T-s Xperia mini 42-as buildal, illetve d-link routerem. Sajnos a wifi szinte használhatatlan. Nem tudok 2 progit frissíteni a marketből, mert folyamatosan megszakad a kapcsolat. Nincs valami ötletetek, hogy mi okozhatja? Eddig minden telefonom hibátlanul működött a wifivel, meg a korábbi X10 mini pro-m is, de ez feladja a leckét. Ez így katasztrófa. Lehet, hogy vissza kellene vinnem gariba? Más wifivel még nem próbáltam, mert nem volt rá időm, de pénteken kipróbálom.
Addig is várom az ötleteket.
A telefon teljesen gyári állapotban van, még kb 2 hónapos.
-
-
Ateszpapa
addikt
Köszi!
Ezt töltöm le(elég lassú) ST15 mini_Független HU_4.0.2.A.0.42Ha ezt felrakom, akkor ha jól tudom frissítem SEUS-szal a későbbiekben, és elvileg függetlennek nézi, és így megkapjuk előbb a frissítéseket, mintha maradna a T-s amire várni kell mindig.
És ha később gariztatni akarnám, akkor flashtool-al felrakom a gári T-s verziót, utána mehet a szervizbe.
Itt melyik a gyári T-s rom?Mert ügye a gari miatt azt vissza kell rakni.
Ez volna? ST15i_4.0.A.2.377 (T-mobile HU)_2.3.3.ftf:
Utána egy seus frissítés 2.3.4-re és kész is?Lasy: Ne paráztass, nem akarom elbukni a garanciát, és mivel van biztosításom is, akkor az is ugrana a dunába.
Elnézést ha bugyutaságokat kérdezek, de még kezdő vagyok, és biztosra akarok menni.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
Neked nem T-s a telód?
Vagy kijött rá a 62-es?
Nekem eddig nem jelezte ki, hogy van frissebb rom.Keresgéltem a rejtett mappákban, de sehol sem találom elmentve amit a seus, vag a pc companion letöltött, pedig amikor újrarakom kiírja, hog letölti és utána rakja fel a telóra..
-
Ateszpapa
addikt
Na igen, azért is ajánlottam a Wotan-t, csk nem voltam 100% ig biztos, hogy nem warez - de most már tudom.
Igazad van, rosszul fogalmaztam
de a lényeg, hogy em tiltott itt, csak nem kell a szervizben tudni nekik.
Amúgy ha rootolom, és mondjuk SEUS-al újrarakom a gyári T-s romot, érdemes előtte unrootolni? Mert ezt eddig nem tettem, csak ráengedtem, hogy rakja újra az sw-t.
Gondolom a szervizben nem látják ezek után a rootot, vagy volt már valaki aki emiatt lebukott?
Pedig úgy néz ki, hogy törölték az a fájlt
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz
deakferenc75 #7021 üzenetére
Hmm, a root SEMMIT nem befolyásol a WIFI működésében...
sdd2: Kernelt+Basebandot felraktad?
[ Szerkesztve ]
-
deakferenc75
tag
Hmm, megéri rootolni szegény Miniket, hogy utána ez+az ne működjön rajta?
Csak hangosan gondolkodom -
sdd2
veterán
Sziasztok!
62-es Rootlot ROM-al nem jó a wifim. IP-címet nem olvassa be.
Tegyem újra? Valaki tud linkelni egy T-mobilos 42-es ROM-ot vagy lehet régebbi is csak T-s legyen és le lehessen tölteni.
-
Cimi+Csabi
tag
válasz
Dave1984 #7000 üzenetére
Sajnos nekem a leírt művelet sem segített az életre kelt menügombokkal kapcsolatban! Csak Pesten van normális szervíz, mert itt keszthelyen a sony ericsson a T-Mobile-t dobta ki hivatalos szervíznek, és ugye nem kell mondanom, hogy a gyereknek foggalma se volt hogy mit akarok!?
-
Lasy
veterán
-
rutyika68
őstag
Hali!
Kedves kollégák! Miért lehet az a jelenség , a flashtoolla csak a system.sin-ig jutok el, ott meg áll, a többi program végi csinálja a folyamatot, (wotan, seus, PC Companion). Valaki ha tudna érdemleges választ rá, megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
Tigyi78
tag
sziasztok. szeretném a telefonomat rootolni, hogy a nem használt dolgokat leszedhessem róla (meg azt az ocsmány tavas gyári háttérképet ami akkor van, ha töltöm a telcsit). a gondom az, hogy már jó pár oldalt elolvastam, ahol a rootolás menete le van írva, de sajnos egy betüt sem értettem belőle. tudna valaki egy olyan linket ahol tényleg DEDÓS módon le van írva? nagyon megköszönném. a 62 es build van rajta és a 2.3.4. köszi, ja és független.
-
Dave1984
őstag
válasz
#46372352 #7002 üzenetére
Olvastam ezt a: zsebben hordás után néha nem lehet felvenni a hívást egyes telefonoknál problémát.
Én is zsebben hordom tok nélkül,de még ilyen problémám nem volt.
Nem minden készüléknél jelentkezik ez a probléma.
Ha véletlen olyat fogsz ki 3 munkanapon belül vidd vissza,kérd,hogy cseréljék ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest