Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2025: Dübörgő basszus a Soundcore-tól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
evo87
őstag
Ez fura. Nekem az egyik asztalon az állapotváltó widet van kinn. Ha ott benyomom a repölés módot, a wifi ugyanúgy aktív marad, illetve netezni is lehet vele, megnéztem simán néhány olyan honlapot repülős módban, amiket azelőtt nem, nehogy a tárolóból töltse be.
Viszont a Viber szépen offline módba megy.De azt a lehetőséget sem zárom ki, hogy csak én b@szcsizok el valamit.
[ Szerkesztve ]
-
nemdan
senior tag
nálatok mennyi átlagban a szabad ram? nekem mindig csak 80-90..kissé zavaró, pedig nincs is sok alkalmazásom..ha mindet bezárok akkor felugrik 170-180ra de 2 perc múlva megint 90 körül mozog..? futó alkalmazásokban pedig nincs annyi, hogy ennyit el kéne vennie
-
evo87
őstag
válasz
dilajoska1 #7194 üzenetére
Nekem le se lövi a wifit, ha repülő módba kapcsolok. Szépen bekapcsolva marad.
-
evo87
őstag
A főképernyő és a menü csak a Pro-nál fordul el?
-
twi452
senior tag
válasz
norbert999 #7182 üzenetére
működik is csak akkor kapcsolja ki amikor átrakod repülőmódba
akkor visszakapcsolod és megy
legalábbis nálam -
Mr X
veterán
válasz
norbert999 #7184 üzenetére
Miután repülő módba raktad, kapcsold be a wifidet. Működni fog.
-
Mr X
veterán
válasz
norbert999 #7182 üzenetére
Direkt kipróbáltam. Ha bekapcsolt wifi mellett repülő módba teszem, kilövi a wifit is. De ha utána wifit betolom, megtalálja a routert.
-
norbert999
aktív tag
-
Mr X
veterán
válasz
norbert999 #7179 üzenetére
Repülő módban lekapcsolja a többi rádiót is, nem csak a mobilhálózatét.
-
norbert999
aktív tag
Az érdekes, hogy repcsi módban nem találja a wifit.
Vagy csak én hibázok valamiben?
Nálatok mi a helyzet?
-
bala6120
senior tag
Hali!
Én is szert tettem egy ilyen kis szörnyetegre.
Root sima liba volt, frissítés is elsőre. Nagyon bejön a kicsike
-
surgyi
senior tag
Bekapcsolás után megnézve a futó programokat, mit lehet belőle leállítani, anélkül hogy "összeomolna"? Elég sok minden megy a háttérben a tábla pc-méhez képest.
Navigáláshoz mit használtok, mondjuk internet nélkül? -
ricsike81
aktív tag
mikor várható tmobilosra 0.62. ?
-
novoszath
senior tag
linket leh kerni az uj ko9 romjahoz?
-
ko9
addikt
Elég sok minden. A lényeg, hogy képes init.d szkripteket futtatni gyári kernelen, ami nem sok mostani ROM ismérve, ezáltal sokkal jobban lehet finomhangolni szkriptekkel a telefont. Ezért pont hogy gyorsabb. Van benne DSP Manager, a hangerőállítás 30 lépéses 15 helyett, le van tiltva a scrolling cache, ezáltal sokkal gördülékenyebben működik szinte minden app, stbstb...
Elvileg a fényképezés/videózás minősége is javult, de ezt senki nem tudta még megerősíteni. Ezért nem adtam ki véglegesen még... -
Ateszpapa
addikt
Oké, ha már kezdőként belelendültem miért ne..
De előtte amíg töltődik, addig is visszarakom flashtool-lal a független 042-es romot.[ Szerkesztve ]
-
odorgg
addikt
03/038/2012 16:38:55 - INFO - Searching Xperia....
03/038/2012 16:38:55 - INFO - Found at USB\VID_0FCE&PID_ADDE\5&FFC4815&0&6
03/038/2012 16:38:55 - INFO - Start Flashing
03/038/2012 16:38:55 - INFO - VER="R9A029";DATE="20110701";TIME="12:40:00";
03/038/2012 16:38:55 - INFO - Flashing loader
03/038/2012 16:38:55 - ERROR - Error flashing. Aborted
03/038/2012 16:38:55 - INFO - Now unplug the device and power it on
03/038/2012 16:38:55 - INFO - Then go to application settings
03/038/2012 16:38:55 - INFO - turn on Unknown Sources and DebuggingHELP ME!
Mértnem megy fől a gyári szoft T-S HELYÉRE? -
sdd2
veterán
válasz
molnarpeter #7144 üzenetére
Az IP címet a menüben is megadja ha jól tudom, de ez nem biztos.
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Férfi kézben van itt valakinek aki fehéret használ,elmegy feketét akartam venni,de mindig fehérbe" botlok bele jó áron,már ha jónak nevezhető 0 perces 30-ért?
Érdemes megvenni,esetleg valami típushiba jellemző-e rájuk?Köszi.
-
biker
nagyúr
nincs win, se media player, és az itunesban sem jelenik meg, meg finderben sem, meg a router sharingben sem
@molnarpeter: "Ha wifin akarsz turkálni benne, akkor már WebSharing"
mármint WebDAV-on? milyen címen? vagy browserben? milyen címen milyen porton? mert tallózni hiába tallózok, mint eszköz nem jelenik meg sehol
a routeren látom mac address szerint, ennyi -
Ateszpapa
addikt
Nekem is kéne ez a ROM: ST15i_4.0.A.2.377 (T-mobile HU)_2.3.3.ftf
Eddig csak halott linket találtam, gondolom a megaupload balhé miatt törölték őket, illetve vagy csak a feltöltő tudja letölteni.Flashtoolal felraktam próbából a független romot, és ha esetleg gariztatni mennék a T-be, akkor gondolom azzal nem vihetem, csak a T-s rommal.
-
FERA88
tag
csak látni szeretném semmi gmail szinkronizálás, csak mint a "régi" telókon. az úgy sokkal kényelmesebb volt. Nekem elég ha csak a SIM-en vannak teló számok nem kell elmentenie a telóra is meg a Gmailre. Szóval csak a SIM szám s lényeg.
-
FERA88
tag
Olyan gondom lenne, hogy a SIM kártyán lévő számokat nem látom, csak másolni lehet. Van valami olyan program amivel láthatóvá tehetem. Régebbi, nem okostelókon simán lehetett látni a SIM számokat.
-
Bukk900
őstag
Bekapcsolva töltsd és figyeld az akku ikont. Az első fázisban, amíg nőnek a százalékok ugrál a zöld sáv, ha kiírja a 100%-ot (kb. 1,5 óra, itt valójában kb. 80% töltöttsége van), ekkor indul a töltés második fázisa (30-40 perc), ekkor a villámjel még látható, ha telezöldre vált, akkor van feltöltve.
Ha feltöltött, akkor rögtön megkezdi a kisütést, hiába hagyod a töltőn reggelig, merül, csak 10-15% kapacitás csökkenés után kapcsol ismét töltésre. Az első 3-4 töltés után éri el a max kapacitását. -
surgyi
senior tag
Nemrég vettem le a telefont a töltőről, első töltése (kb 9 óra). LED zölden világított.
Bekapcsolás után néztem 96%. Ez azért van mert feltöltés után már kezdte meríteni? Fura, mert a telefon ki volt kapcsolva.Más: Itt az üzenetek nincsenek elkülönítve, Küldött/Fogadott/Piszkozat... ?
Kicsit új még az Android. -
wsh13
tag
Dehogynem, nálam ugyan ez volt, annyi különbséggel, hogy nálam a mobilnet sem működött. Sehogy nem is tudtam működésre bírni egyiket sem, így ment rá egy sima .62-es, amivel rögtön működött a wifi és a mobilnet is. Természetesen szóról szóra úgy raktam fel a Pre Rooted ROM-ot, ahogy a post-odban le volt írva. És valami mégsem jó.
-
-
biker
nagyúr
hozzám csapódott egy ilyen xperia mini, de a fileokat sehogy nem érem el.
Mac alól az usb-s elérés lehet gond, de öröm, van a menüben egy "memóriakártya tartalmának megosztása wifin" opció, be is kapcsolom, saját router saját hálón mindkét gép, de sehogy nem jövök rá, hogy csatoljam fel a készüléket.
(mert ugye nem oly okos, mint az iphone, hogy kiírja: sikeres kapcsolat, a készülék a ............ címen érhető el)Most el kell tudjam érni, vagy keressek file explorer progikat?
-
surgyi
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
-
surgyi
senior tag
Üdv Mindenki!
Ma vettem egy Mini-t, még a dobozban hever. Kérdésem az lenne, akku töltését miként végezzem elsőre?
Eladó azt mondta, elsőre merítsem le teljesen, majd 8-10órás töltés. Azután viszont ne hagyjam lemerülni soha teljesen.
Kézikönyve viszont első használat előtti teljes töltést ír.
Melyik módszer eredményez megfelelő akku működést a jövőben?
-
Ateszpapa
addikt
Na kicsit benéztem..
De ezek amúgy is az új előfizetésekre vonatkoznak...
Meg részletre is olcsóbb, mikor én vettem 1 hónapja.
Igaz arra nincs díjcsomag hűség, és nem járt le a 24 hónapom, csak 16, azért is volt kicsit drágább..De legalább nincs díjcsomag hűségem...illetve 3 hónap után már nem lesz.
-
wayne1
senior tag
Na egyelőre nem jött össze
Most kipróbálok másik progit is. Reménykedem, mert azt írják sok helyen, hogy a fehér pixel hiba az beragadt pixel, és elvileg javítható, a fekete a teljesen halott.
-
Ateszpapa
addikt
Na igen, de ezért az árért nem csak 2 év hűség kell, hanem díjcsomag hűség is ami a borsos minimum az 5000Ft 2 évre!
Anno vettem egy szifont aminek nemsoká lejár a díjcsomag hűsége és válthatok olcsóbbra. (már alig 3 hónap)
wayne1: Drukkolok, hogy sikerüljön!
[ Szerkesztve ]
-
wayne1
senior tag
Találtam egy progit, Jscreenfix. Elvileg megpróbálja javítani a pixel hibákat. 10 perc és kiderül, jó lesz e a telóm kijelzője.
-
Ateszpapa
addikt
-
Ateszpapa
addikt
Ha SEUS-szal újrarakom a gyári ROM-ot, akkor előtte letöltni magának, és utána frissíti a telefont.
Nos, én a letöltött gyári ROM-ot keresem, hogy lementsem külön a biztonság kedvéért, de sehol sem találom a PC-n.
Hova menti a SEUS a romokat WIN7 alatt?
Természetesen a rejtett fájlok megjelenítését bekapcsoltam, de sehol sem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Kerékpársportok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest