- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- One mobilszolgáltatások
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evo87
őstag
Ez fura. Nekem az egyik asztalon az állapotváltó widet van kinn. Ha ott benyomom a repölés módot, a wifi ugyanúgy aktív marad, illetve netezni is lehet vele, megnéztem simán néhány olyan honlapot repülős módban, amiket azelőtt nem, nehogy a tárolóból töltse be.
Viszont a Viber szépen offline módba megy.De azt a lehetőséget sem zárom ki, hogy csak én b@szcsizok el valamit.
-
nemdan
senior tag
nálatok mennyi átlagban a szabad ram? nekem mindig csak 80-90..kissé zavaró, pedig nincs is sok alkalmazásom..ha mindet bezárok akkor felugrik 170-180ra de 2 perc múlva megint 90 körül mozog..? futó alkalmazásokban pedig nincs annyi, hogy ennyit el kéne vennie
-
evo87
őstag
válasz
dilajoska1 #7194 üzenetére
Nekem le se lövi a wifit, ha repülő módba kapcsolok. Szépen bekapcsolva marad.
-
evo87
őstag
A főképernyő és a menü csak a Pro-nál fordul el?
-
twi452
senior tag
válasz
norbert999 #7182 üzenetére
működik is csak akkor kapcsolja ki amikor átrakod repülőmódba
akkor visszakapcsolod és megy
legalábbis nálam -
Mr X
veterán
válasz
norbert999 #7184 üzenetére
Miután repülő módba raktad, kapcsold be a wifidet. Működni fog.
-
Mr X
veterán
válasz
norbert999 #7182 üzenetére
Direkt kipróbáltam. Ha bekapcsolt wifi mellett repülő módba teszem, kilövi a wifit is. De ha utána wifit betolom, megtalálja a routert.
-
norbert999
aktív tag
-
Mr X
veterán
válasz
norbert999 #7179 üzenetére
Repülő módban lekapcsolja a többi rádiót is, nem csak a mobilhálózatét.
-
norbert999
aktív tag
Az érdekes, hogy repcsi módban nem találja a wifit.
Vagy csak én hibázok valamiben?
Nálatok mi a helyzet?
-
bala6120
senior tag
Hali!
Én is szert tettem egy ilyen kis szörnyetegre.
Root sima liba volt, frissítés is elsőre. Nagyon bejön a kicsike
-
surgyi
senior tag
Bekapcsolás után megnézve a futó programokat, mit lehet belőle leállítani, anélkül hogy "összeomolna"? Elég sok minden megy a háttérben a tábla pc-méhez képest.
Navigáláshoz mit használtok, mondjuk internet nélkül? -
ricsike81
aktív tag
mikor várható tmobilosra 0.62. ?
-
novoszath
senior tag
linket leh kerni az uj ko9 romjahoz?
-
ko9
addikt
Elég sok minden. A lényeg, hogy képes init.d szkripteket futtatni gyári kernelen, ami nem sok mostani ROM ismérve, ezáltal sokkal jobban lehet finomhangolni szkriptekkel a telefont. Ezért pont hogy gyorsabb. Van benne DSP Manager, a hangerőállítás 30 lépéses 15 helyett, le van tiltva a scrolling cache, ezáltal sokkal gördülékenyebben működik szinte minden app, stbstb...
Elvileg a fényképezés/videózás minősége is javult, de ezt senki nem tudta még megerősíteni. Ezért nem adtam ki véglegesen még... -
Ateszpapa
addikt
Oké, ha már kezdőként belelendültem miért ne..
De előtte amíg töltődik, addig is visszarakom flashtool-lal a független 042-es romot. -
odorgg
addikt
03/038/2012 16:38:55 - INFO - Searching Xperia....
03/038/2012 16:38:55 - INFO - Found at USB\VID_0FCE&PID_ADDE\5&FFC4815&0&6
03/038/2012 16:38:55 - INFO - Start Flashing
03/038/2012 16:38:55 - INFO - VER="R9A029";DATE="20110701";TIME="12:40:00";
03/038/2012 16:38:55 - INFO - Flashing loader
03/038/2012 16:38:55 - ERROR - Error flashing. Aborted
03/038/2012 16:38:55 - INFO - Now unplug the device and power it on
03/038/2012 16:38:55 - INFO - Then go to application settings
03/038/2012 16:38:55 - INFO - turn on Unknown Sources and DebuggingHELP ME!
Mértnem megy fől a gyári szoft T-S HELYÉRE? -
sdd2
veterán
válasz
molnarpeter #7144 üzenetére
Az IP címet a menüben is megadja ha jól tudom, de ez nem biztos.
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Férfi kézben van itt valakinek aki fehéret használ,elmegy feketét akartam venni,de mindig fehérbe" botlok bele jó áron,már ha jónak nevezhető 0 perces 30-ért?
Érdemes megvenni,esetleg valami típushiba jellemző-e rájuk?Köszi.
-
biker
nagyúr
nincs win, se media player, és az itunesban sem jelenik meg, meg finderben sem, meg a router sharingben sem
@molnarpeter: "Ha wifin akarsz turkálni benne, akkor már WebSharing"
mármint WebDAV-on? milyen címen? vagy browserben? milyen címen milyen porton? mert tallózni hiába tallózok, mint eszköz nem jelenik meg sehol
a routeren látom mac address szerint, ennyi -
Ateszpapa
addikt
Nekem is kéne ez a ROM: ST15i_4.0.A.2.377 (T-mobile HU)_2.3.3.ftf
Eddig csak halott linket találtam, gondolom a megaupload balhé miatt törölték őket, illetve vagy csak a feltöltő tudja letölteni.Flashtoolal felraktam próbából a független romot, és ha esetleg gariztatni mennék a T-be, akkor gondolom azzal nem vihetem, csak a T-s rommal.
-
FERA88
tag
csak látni szeretném semmi gmail szinkronizálás, csak mint a "régi" telókon. az úgy sokkal kényelmesebb volt. Nekem elég ha csak a SIM-en vannak teló számok nem kell elmentenie a telóra is meg a Gmailre. Szóval csak a SIM szám s lényeg.
-
FERA88
tag
Olyan gondom lenne, hogy a SIM kártyán lévő számokat nem látom, csak másolni lehet. Van valami olyan program amivel láthatóvá tehetem. Régebbi, nem okostelókon simán lehetett látni a SIM számokat.
-
Bukk900
őstag
Bekapcsolva töltsd és figyeld az akku ikont. Az első fázisban, amíg nőnek a százalékok ugrál a zöld sáv, ha kiírja a 100%-ot (kb. 1,5 óra, itt valójában kb. 80% töltöttsége van), ekkor indul a töltés második fázisa (30-40 perc), ekkor a villámjel még látható, ha telezöldre vált, akkor van feltöltve.
Ha feltöltött, akkor rögtön megkezdi a kisütést, hiába hagyod a töltőn reggelig, merül, csak 10-15% kapacitás csökkenés után kapcsol ismét töltésre. Az első 3-4 töltés után éri el a max kapacitását. -
surgyi
senior tag
Nemrég vettem le a telefont a töltőről, első töltése (kb 9 óra). LED zölden világított.
Bekapcsolás után néztem 96%. Ez azért van mert feltöltés után már kezdte meríteni? Fura, mert a telefon ki volt kapcsolva.Más: Itt az üzenetek nincsenek elkülönítve, Küldött/Fogadott/Piszkozat... ?
Kicsit új még az Android. -
wsh13
tag
Dehogynem, nálam ugyan ez volt, annyi különbséggel, hogy nálam a mobilnet sem működött. Sehogy nem is tudtam működésre bírni egyiket sem, így ment rá egy sima .62-es, amivel rögtön működött a wifi és a mobilnet is. Természetesen szóról szóra úgy raktam fel a Pre Rooted ROM-ot, ahogy a post-odban le volt írva. És valami mégsem jó.
-
-
biker
nagyúr
hozzám csapódott egy ilyen xperia mini, de a fileokat sehogy nem érem el.
Mac alól az usb-s elérés lehet gond, de öröm, van a menüben egy "memóriakártya tartalmának megosztása wifin" opció, be is kapcsolom, saját router saját hálón mindkét gép, de sehogy nem jövök rá, hogy csatoljam fel a készüléket.
(mert ugye nem oly okos, mint az iphone, hogy kiírja: sikeres kapcsolat, a készülék a ............ címen érhető el)Most el kell tudjam érni, vagy keressek file explorer progikat?
-
surgyi
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
-
surgyi
senior tag
Üdv Mindenki!
Ma vettem egy Mini-t, még a dobozban hever. Kérdésem az lenne, akku töltését miként végezzem elsőre?
Eladó azt mondta, elsőre merítsem le teljesen, majd 8-10órás töltés. Azután viszont ne hagyjam lemerülni soha teljesen.
Kézikönyve viszont első használat előtti teljes töltést ír.
Melyik módszer eredményez megfelelő akku működést a jövőben?
-
Ateszpapa
addikt
Na kicsit benéztem..
De ezek amúgy is az új előfizetésekre vonatkoznak...
Meg részletre is olcsóbb, mikor én vettem 1 hónapja.
Igaz arra nincs díjcsomag hűség, és nem járt le a 24 hónapom, csak 16, azért is volt kicsit drágább..De legalább nincs díjcsomag hűségem...illetve 3 hónap után már nem lesz.
-
wayne1
senior tag
Na egyelőre nem jött össze
Most kipróbálok másik progit is. Reménykedem, mert azt írják sok helyen, hogy a fehér pixel hiba az beragadt pixel, és elvileg javítható, a fekete a teljesen halott.
-
Ateszpapa
addikt
-
wayne1
senior tag
Találtam egy progit, Jscreenfix. Elvileg megpróbálja javítani a pixel hibákat. 10 perc és kiderül, jó lesz e a telóm kijelzője.
-
Ateszpapa
addikt
-
Ateszpapa
addikt
Ha SEUS-szal újrarakom a gyári ROM-ot, akkor előtte letöltni magának, és utána frissíti a telefont.
Nos, én a letöltött gyári ROM-ot keresem, hogy lementsem külön a biztonság kedvéért, de sehol sem találom a PC-n.
Hova menti a SEUS a romokat WIN7 alatt?
Természetesen a rejtett fájlok megjelenítését bekapcsoltam, de sehol sem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest