Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert999
aktív tag
Sziasztok!
A mai napon csatlakoztam a Mini tulajok táborába (Galaxy Ace-ről).
Mindjárt az első kérdésem, hogy itt nincs gyors tárcsázás? (Pl.: 6-os gomb nyomvatart és indul a hozzárendelt telszám hívása.)Közvetlen tárcsázást találtam, ha nem lesz más az is jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
evooo
aktív tag
Tudja valaki, hogy a gyári kamera appban mit jelent pontosan a fókusz üzemmódon belül a folyamatos autófókusz, illetve, hogy a fénymérésen belül mi a különbség a 3 opció között (középre, átlag, spot)?
-
törölt tag
Ez alapján megcsináltam a minimet.
http://m.mobilarena.hu/tema/re_sony_ericsson_xperia_mini_nem_a_meret_szamit/hsz_5797-5797.htmlMár nem önálósodik a két alsó érintőgomb, nemhogy 35fokon, de még 42fokon sem! Örök hálám a cikk írójának.
-
nemdan
senior tag
egyébként nekem is lefedi az egész udvart
igaz van ahol már csak 1 pöttyel de akkor is megy és különösebben nem is izgat mert minden más dologra ott a notebook
de azt észrevettem, hogy a wifije nem valami híres(más telefonokhoz képest) de hát igen kicsi ház kicsi antenna...
ui.: 65 Mbit-es netért az egyik karomat is odaadnám főleg h légnetem van..
-
nemdan
senior tag
wifivel még továbbra sem vagyok megelégedve..2 méterre a 3 antennás routeremtől így is sokszor 1 csík eltűnik..az már milyen
na meg hogy tudja az N-t..ja.. de csak 65mbit-el
-
-
Lasy
veterán
tehát hiába van generic rom nem gyári.
akkor pontosan
unlock
wotan frissít, vagy a rootolt 62est feltenni, és mehet a kernel flashtool al.
aztán a recoveryből a wlan update
és belakhatom a telót.remélem jól értelmezem.
-
gabe8719
senior tag
Köszi
T-s,úgyhogy egyelőre akkor marad az.
A rootolás egyébként kihatással van a garira? Hallottam olyat az utóbbi időben,hogy nem,de régebben biztosan úszott vele a gari..Azt meg lehet egyébként csinálni,hogy rootolás után szerkeszteni a bejegyzést,aztán unrootolni? Csak hogy biztosan ne legyen gond,ha esetleg szervizprobléma van..[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
Egy ismerősömnek ajánlottam a minit,meg is vette,most jelzett,hogy vibrál a kijelző.. Végignéztem nagyjából a vonatkozó bejegyzéseket, viszont van már rá idő közben valami orvoslási mód az első hsz-es rootolásos verzión kívül?
-
Lasy
veterán
szevasztok.
bootloader nyitáshoz független szoft is kell ugye?
mert világít kéken a led, de nem tudom elérni.
milyen megoldás létezik rá?
xp-m van!
s1tool-al megoldható? -
aero.
veterán
válasz
csasaKKP #6375 üzenetére
Szia
ES File explorerrel tudod csatolni a gépedet, ha otthoni wifire lépsz fel.
A programjaid megmaradnak, ha frissíted a szoftvert. -
gabe8719
senior tag
válasz
dilajoska1 #6373 üzenetére
Azért az N95 8gb és a mini összemontírozása nem kicsit ronda.
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok is, hogy egy hálózati meghajtót szeretnék csatlakoztatni a telefonhoz, szerintetek megoldható ez?És még annyit, hogyha frissítem a telefon szoftverét, akkor törlődik minden app, játék, stb?
-
sdd2
veterán
válasz
dilajoska1 #6373 üzenetére
Én nem venném meg. Szerintem csúnya.
-
dilajoska1
őstag
milyen komoly lenne
-
Kaminski
tag
válasz
dilajoska1 #6370 üzenetére
Igen kérném! És az eljárást is ha lehet! Köszönöm!
-
Kaminski
tag
válasz
dilajoska1 #6365 üzenetére
Az állapotsoron az óra mellet az akku jelző nem gyári ugye? Vagy mi az? Hogy cserélted ki a gyárit pont annak a helyére, és hogy a százalékot is jelzi? (Pfu de jól megfogalmaztam...)
-
dilajoska1
őstag
én is a go launcher ex-et használom. szerintem is a legjobb!!!
-
nemdan
senior tag
hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a 720p mkv akadozik akármivel játszom és akármilyenre állítom a gyorsítást akkor is..
-
evo87
őstag
+1 voks a gyári mellett. Szép, egyszerű, mindenre elég.
Én 3 asztalt használok, a két szélsőt nem. Viszont csak amiatt, hogy leredukáljam az asztalok számát, nem teszek fel még egy progit. Aztán lehet, hogy ICS-nél már a gyáriban is meg lehet szabni az asztalok számát...vagy ilyesmire nincs kilátás?
-
ttt1
őstag
Melyik Rockplayer jó hozzá?Mármint amiben működik a hardveres gyorsítás?Amit én leszedtem abba megkérdezi de csak szoftveresen tud lejátszani (más kérdés,hogy nem akad semmi) de ha már van benne esetleg akkor ki lehetn használni..Nekem at 1.7.4-es van fent ..
[ Szerkesztve ]
-
Kaminski
tag
+1
GO Launcher
minimal "desktop"
Két asztalom van csak, ugye fő és azon nincs semmi csak az alsó ikonsor, a másikon csak két widget a wifi és az adatforgalom ki/be kapcsolóké.[ Szerkesztve ]
-
llll
senior tag
-
sittes79
addikt
+1
GO Launcher
-
aero.
veterán
GO Launcher. Kipróbáltam a legtöbb launchert, de összesen nem tudtak annyit, mint ez egyedül.
Nem mellesleg korrekt a supportja. -
gabe8719
senior tag
Milyen a tapasztalat egyébként a divx-ekkel a minin?
A blade elég válogatós, ez a snapdragon elég már arra,hogy (nyilván a fullHD-t kivéve) lejátsszon mindent rendesen? (nyilván jobb lenne 3,5"-en videózni,de a keret szűkös,úgyhogy ezt a hardvert már nemigazán tudnám nagyobb kijelzővel megfizetni sajnos.. Viszont rengeteget utazom, a notim pedig nem elég mobilis ilyen célra, 1-1 sorozatepizódra és filmre meg talán ez is elég lenne,feltéve hogy tényleg nem válogat..) -
BloodRay
veterán
válasz
gabe8719 #6337 üzenetére
Ezer hála, ez volt a jó megoldás. Bsplayer sem volt jó alapból egyébként. Mobo viszont a windows-1258 karakterkészlet beállítása után tökéletes.
És igen, szerintem is a mobo eléggé rendben van.(#6342) Mr X -> Számomra a gyári egy borzadály, úgyhogy 0 percesen le lett cserélve GoLauncherre. Számomra az sokkal jobban testreszabhatóbb és professzionálisabb.
[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
Egyébként én is folyamatosan töröm a fejem a váltáson, marhajó így a Blade-m, de mégiscsak piszkálja a fantáziám az a snapdragon..
Akinek esetleg Pécs környékén feleslegessé vált a minije,és értékegyeztetéssel cserélne,szóljon
-
Mr X
veterán
Kis közvélemény-kutatás:
Ti a gyári launcherrel vagy mással használjátok a Minit?
-
gabe8719
senior tag
Én is erre gondoltam mikor mobo-val nem működtek az ékezetes karakterek,de alapból BSplayerrel sem megy,ott is át kell állítani a karakterkészletet. Utána pedig már mindegy,hogy melyk lejátszót használja,mindegyiken menni fog (annyi,hogy tapasztalataim szerint a mobo szebb képminőséget produkál).
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
Build ugyanaz, de ahogy néztem, az alapsáv verzió változott. Nem tudom, mivel frissített, de nem PCC meg SEUS megoldással.
ko9:
Valami eltérésnek kell lennie, ha az itthoni frissítés nem oldja meg a problémát, az ottani meg igen. A régebben említett kalibrációs script sem oldotta meg az én bajom, szóval nem csak annyit csinálnak.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
Na jelentem, voltam T-nél a bejövő hívásnál nem aktiválódó touch screen miatt. Kapott egy frissítést a szervizben, azóta (kop-kop) minden próbánál működött rendesen. Tesztelem folyamatosan, de úgy néz ki, megoldódott. Frissítés előtt a szervizes orra előtt háromból kétszer inaktív maradt a touch screen.
A szervizes azt mondja, ők a SE szerveréről frissítenek szoftot, ami kalibrál is és javít pár dolgot.
-
BloodRay
veterán
válasz
JoolsNOS #6311 üzenetére
A 3D mellett, igen. Mondjuk telefonnak már a mini-t.
Annyi kellemetlen a mini-n, hogy alapból nem viszi még a divx-et sem. Persze ezt egy Moboplayer-el orvosoltam, viszont így meg a feliratokat(ékezetek) nem kezeli normálisan sehogy sem... Erre valaki megoldást esetleg azon kívül, hogy ne feliratos filmeket nézzek? -
Lasy
veterán
-
BloodRay
veterán
Üdv mindenkinek!
Múlt hét csütörtök óta én is a klub tagja lettem.
Optimus 3D után/mellett, kicsit furcsa, vicces a kicsike, de az áráért nagyon korrektnek tűnik.
Gyári felület helyett az első perctől kezdve GoLauncherrel megy, így normálisan néz ki és eddig egyetlen egy újraindulás volt egy játék közben, de ez gyanítom a program hibája volt inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Politika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sweet.tv - internetes TV
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.