- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert999
aktív tag
Sziasztok!
A mai napon csatlakoztam a Mini tulajok táborába (Galaxy Ace-ről).
Mindjárt az első kérdésem, hogy itt nincs gyors tárcsázás? (Pl.: 6-os gomb nyomvatart és indul a hozzárendelt telszám hívása.)Közvetlen tárcsázást találtam, ha nem lesz más az is jó lesz.
-
evooo
aktív tag
Tudja valaki, hogy a gyári kamera appban mit jelent pontosan a fókusz üzemmódon belül a folyamatos autófókusz, illetve, hogy a fénymérésen belül mi a különbség a 3 opció között (középre, átlag, spot)?
-
törölt tag
Ez alapján megcsináltam a minimet.
http://m.mobilarena.hu/tema/re_sony_ericsson_xperia_mini_nem_a_meret_szamit/hsz_5797-5797.htmlMár nem önálósodik a két alsó érintőgomb, nemhogy 35fokon, de még 42fokon sem! Örök hálám a cikk írójának.
-
nemdan
senior tag
egyébként nekem is lefedi az egész udvart
igaz van ahol már csak 1 pöttyel de akkor is megy és különösebben nem is izgat mert minden más dologra ott a notebook
de azt észrevettem, hogy a wifije nem valami híres(más telefonokhoz képest) de hát igen kicsi ház kicsi antenna...
ui.: 65 Mbit-es netért az egyik karomat is odaadnám főleg h légnetem van..
-
nemdan
senior tag
wifivel még továbbra sem vagyok megelégedve..2 méterre a 3 antennás routeremtől így is sokszor 1 csík eltűnik..az már milyen
na meg hogy tudja az N-t..ja.. de csak 65mbit-el
-
Lasy
veterán
tehát hiába van generic rom nem gyári.
akkor pontosan
unlock
wotan frissít, vagy a rootolt 62est feltenni, és mehet a kernel flashtool al.
aztán a recoveryből a wlan update
és belakhatom a telót.remélem jól értelmezem.
-
gabe8719
senior tag
Köszi
T-s,úgyhogy egyelőre akkor marad az.
A rootolás egyébként kihatással van a garira? Hallottam olyat az utóbbi időben,hogy nem,de régebben biztosan úszott vele a gari..Azt meg lehet egyébként csinálni,hogy rootolás után szerkeszteni a bejegyzést,aztán unrootolni? Csak hogy biztosan ne legyen gond,ha esetleg szervizprobléma van.. -
gabe8719
senior tag
Egy ismerősömnek ajánlottam a minit,meg is vette,most jelzett,hogy vibrál a kijelző.. Végignéztem nagyjából a vonatkozó bejegyzéseket, viszont van már rá idő közben valami orvoslási mód az első hsz-es rootolásos verzión kívül?
-
Lasy
veterán
szevasztok.
bootloader nyitáshoz független szoft is kell ugye?
mert világít kéken a led, de nem tudom elérni.
milyen megoldás létezik rá?
xp-m van!
s1tool-al megoldható? -
aero.
veterán
válasz
csasaKKP #6375 üzenetére
Szia
ES File explorerrel tudod csatolni a gépedet, ha otthoni wifire lépsz fel.
A programjaid megmaradnak, ha frissíted a szoftvert. -
gabe8719
senior tag
válasz
dilajoska1 #6373 üzenetére
Azért az N95 8gb és a mini összemontírozása nem kicsit ronda.
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok is, hogy egy hálózati meghajtót szeretnék csatlakoztatni a telefonhoz, szerintetek megoldható ez?És még annyit, hogyha frissítem a telefon szoftverét, akkor törlődik minden app, játék, stb?
-
sdd2
veterán
válasz
dilajoska1 #6373 üzenetére
Én nem venném meg. Szerintem csúnya.
-
dilajoska1
őstag
milyen komoly lenne
-
Kaminski
tag
válasz
dilajoska1 #6370 üzenetére
Igen kérném! És az eljárást is ha lehet! Köszönöm!
-
Kaminski
tag
válasz
dilajoska1 #6365 üzenetére
Az állapotsoron az óra mellet az akku jelző nem gyári ugye? Vagy mi az? Hogy cserélted ki a gyárit pont annak a helyére, és hogy a százalékot is jelzi? (Pfu de jól megfogalmaztam...)
-
dilajoska1
őstag
én is a go launcher ex-et használom. szerintem is a legjobb!!!
-
nemdan
senior tag
hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a 720p mkv akadozik akármivel játszom és akármilyenre állítom a gyorsítást akkor is..
-
evo87
őstag
+1 voks a gyári mellett. Szép, egyszerű, mindenre elég.
Én 3 asztalt használok, a két szélsőt nem. Viszont csak amiatt, hogy leredukáljam az asztalok számát, nem teszek fel még egy progit. Aztán lehet, hogy ICS-nél már a gyáriban is meg lehet szabni az asztalok számát...vagy ilyesmire nincs kilátás?
-
ttt1
őstag
Melyik Rockplayer jó hozzá?Mármint amiben működik a hardveres gyorsítás?Amit én leszedtem abba megkérdezi de csak szoftveresen tud lejátszani (más kérdés,hogy nem akad semmi) de ha már van benne esetleg akkor ki lehetn használni..Nekem at 1.7.4-es van fent ..
-
Kaminski
tag
+1
GO Launcher
minimal "desktop"
Két asztalom van csak, ugye fő és azon nincs semmi csak az alsó ikonsor, a másikon csak két widget a wifi és az adatforgalom ki/be kapcsolóké. -
-
sittes79
addikt
+1
GO Launcher
-
aero.
veterán
GO Launcher. Kipróbáltam a legtöbb launchert, de összesen nem tudtak annyit, mint ez egyedül.
Nem mellesleg korrekt a supportja. -
gabe8719
senior tag
Milyen a tapasztalat egyébként a divx-ekkel a minin?
A blade elég válogatós, ez a snapdragon elég már arra,hogy (nyilván a fullHD-t kivéve) lejátsszon mindent rendesen? (nyilván jobb lenne 3,5"-en videózni,de a keret szűkös,úgyhogy ezt a hardvert már nemigazán tudnám nagyobb kijelzővel megfizetni sajnos.. Viszont rengeteget utazom, a notim pedig nem elég mobilis ilyen célra, 1-1 sorozatepizódra és filmre meg talán ez is elég lenne,feltéve hogy tényleg nem válogat..) -
BloodRay
veterán
válasz
gabe8719 #6337 üzenetére
Ezer hála, ez volt a jó megoldás. Bsplayer sem volt jó alapból egyébként. Mobo viszont a windows-1258 karakterkészlet beállítása után tökéletes.
És igen, szerintem is a mobo eléggé rendben van.(#6342) Mr X -> Számomra a gyári egy borzadály, úgyhogy 0 percesen le lett cserélve GoLauncherre. Számomra az sokkal jobban testreszabhatóbb és professzionálisabb.
-
gabe8719
senior tag
Egyébként én is folyamatosan töröm a fejem a váltáson, marhajó így a Blade-m, de mégiscsak piszkálja a fantáziám az a snapdragon..
Akinek esetleg Pécs környékén feleslegessé vált a minije,és értékegyeztetéssel cserélne,szóljon
-
Mr X
veterán
Kis közvélemény-kutatás:
Ti a gyári launcherrel vagy mással használjátok a Minit?
-
gabe8719
senior tag
Én is erre gondoltam mikor mobo-val nem működtek az ékezetes karakterek,de alapból BSplayerrel sem megy,ott is át kell állítani a karakterkészletet. Utána pedig már mindegy,hogy melyk lejátszót használja,mindegyiken menni fog (annyi,hogy tapasztalataim szerint a mobo szebb képminőséget produkál).
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
Build ugyanaz, de ahogy néztem, az alapsáv verzió változott. Nem tudom, mivel frissített, de nem PCC meg SEUS megoldással.
ko9:
Valami eltérésnek kell lennie, ha az itthoni frissítés nem oldja meg a problémát, az ottani meg igen. A régebben említett kalibrációs script sem oldotta meg az én bajom, szóval nem csak annyit csinálnak.
-
Mr X
veterán
Na jelentem, voltam T-nél a bejövő hívásnál nem aktiválódó touch screen miatt. Kapott egy frissítést a szervizben, azóta (kop-kop) minden próbánál működött rendesen. Tesztelem folyamatosan, de úgy néz ki, megoldódott. Frissítés előtt a szervizes orra előtt háromból kétszer inaktív maradt a touch screen.
A szervizes azt mondja, ők a SE szerveréről frissítenek szoftot, ami kalibrál is és javít pár dolgot.
-
BloodRay
veterán
válasz
JoolsNOS #6311 üzenetére
A 3D mellett, igen. Mondjuk telefonnak már a mini-t.
Annyi kellemetlen a mini-n, hogy alapból nem viszi még a divx-et sem. Persze ezt egy Moboplayer-el orvosoltam, viszont így meg a feliratokat(ékezetek) nem kezeli normálisan sehogy sem... Erre valaki megoldást esetleg azon kívül, hogy ne feliratos filmeket nézzek? -
Lasy
veterán
-
BloodRay
veterán
Üdv mindenkinek!
Múlt hét csütörtök óta én is a klub tagja lettem.
Optimus 3D után/mellett, kicsit furcsa, vicces a kicsike, de az áráért nagyon korrektnek tűnik.
Gyári felület helyett az első perctől kezdve GoLauncherrel megy, így normálisan néz ki és eddig egyetlen egy újraindulás volt egy játék közben, de ez gyanítom a program hibája volt inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest