-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Remélem,hogy simàn lehet frissiteni az jó lenne mert akkor nem kéne mindig mindent újra rakni!
Lenne mégegy kérdés.Ez az elsö miui rom amit hasznàlok ezekben olyan mint menü nincs? Nem akarok 6 képernyöt,hogy kipakoljak minden nekem fontos appot mert a képernyöröl ugye nem tudom törölni a rendszeralkalmazàsokat!
Van erre megoldàs vagy dobàljam egy mappàba?
köszönöm -
gretzky77
veterán
Szia az lenne a kérdésem,hogy ami a miui.hu oldalon fent van rom az ugyanez 2.6.22 azt hiszem a szàma?
Illetve irtad,hogy minden pénteken lesz frissités ez mindig a rom újrahúzàsàval jàr vagy csak frissitem és mindenem megmarad? Feltettem amúgy ami a miui.hu oldalon van és elismerésem nagyon tetszik! -
bubus66
nagyúr
(#1478) frozzyZTE
Meg van hova csomagolja ki az ftf extrator a system.sin-t? Mert én is nem néztem, és nem találtam sehol sem. Jó lett az oldal nézegettem. Én is arra gondoltam, hogy ott valami nem jó van hiányzik az a mappa ahova ki bontja. Ha meg jön a telom, akkor én is ki próbálom a MIUI-t mert olvastam mehet zárt bootloaderesre is.
bigdady
az ftf ugyan az mint a balcknél a kdz volt.
-
G4bi89
senior tag
Igen írtam is,hogy az ARC jobb összeszerelésben már csak így látatlanban is
mert Alcatelt nem tapiztam.
ARC S meg az egyik legszebb teló a piacon szerintem. Annak idején Neo és Arc között hezitáltam és a kinézet miatt lett az Arc. Nagyon nem bántam meg
már csak azért is jó döntés volt mert 4,2 inch mégiscsak kényelmesebb mint 3,7
na de ez már OFF félig-meddig . -
viewdetails
addikt
-
viewdetails
addikt
aimettirlz
Kenu.
frozzy
Hivatalos úton nyitva, ha szolgáltatós a telefon, akkor bukhatod a szolgáltatói garanciát is, de független készüléken is megy a gari mellett a DRM kulcs a levesbe, illetve nem javasolt OTA frissítések fogadása a későbbiekben.
Ja, és a művelet során nyom egy factory resetet is. -
-
istnag
addikt
Tapasztalat,vélemény...Szívesen olvasnék egy "tesztet"..
Más:
Szeretném megkérdezni,hogy Nova/Apex launcheren megoldahtó,hogy használjam az időjárás widgetet,mert én nem találom,gondolom a SE launcherhez van valahogy kötve. Nem az időjárás-hírek nevűt,hanem a másikat!
Köszönöm előre is. -
logarithm
őstag
Egyébként miért nem ezt raktad fel?
miuiscotland"Our roms are packaged to allow easy flashing, simply copy across the zip file to your phone and flash via recovery. You Must be rooted to flash these roms."
Szóval csak root kell ennek is, és mehet cwm-be.
-
-
istnag
addikt
Nem baj,hogy leírtad örülök neki,csak ez itt sokkal egyszerűbb:
[link]
Ugyanis,ha valaki eleve rootolt rommal áll neki,akkor semmit nem kell tenni csak lfuttatni két batch fájlt,egyet frissítés előtt másikat frissítés után.
Ha valaki már frissített,akkor fogja visszateszi a .42-est romot rootolja lefuttatja az 1. bat fájlt,frissít és lefuttatja a 2. bat fájlt.Ennyi -
istnag
addikt
Hát az nem olyan egyszerű xda n, vagy az arc topikban találsz leírást. Én még nem mertem nekiállni...:-S Fel kell flashelni egy firmware t amiben a 4.0.3 kernele van, ezt rootolod amivel kell, majd visszakell flashelni a 4.0.4 kernelt,de csak azt...szóval alaposan nézz utánna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest