-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
válasz
kbyte1024 #1496 üzenetére
Érdemesebb elveszíteni őket és tiszta telepítést csinálni. Előtte persze le lehet menteni amit kell, ha GMailben van a névjegyzék, előny, ha nem, keresd a MyBackup progit a Play-en, de MMS-t ne akarj megőrizni, problémákat okozhat visszaállítás után.
Itt a 4.1.B.0.587 CE1
Itt a Flashtool.
Telefon legalább 50% töltöttségen.
Mindkettőt letöltöd, Flashtool-t telepíted C:\Flashtool mappába, az ftf fájlt bemásolod a Firmware almappába. A Drivers almappából telepíted az exe-vel a telefonodhoz szükséges drivert. Biztos ami biztos, PC újraindít, utána elindítod a Flashtool-t, a villám ikonra kattintva kiválasztod a firmware-t (4.1.B.0.587), a wipeok mellé pipa, minden más marad üresen, katt OK-ra, és mikor kéri, kikapcsolt állapotban, a Vissza gombot nyomva tartva rádugod az USB-re. Vársz amíg végigmegy 100%-ig a folyamatjelző, és mikor arról hablatyol, hogy kész, és újraindítható a telefon, lehúzod USB-ről és bekapcsolod.Személy szerint nekem kicsit laggolt a flash után, ezért rádugtam még egyszer a gépre, és SEUS-al újrahúztam egy nap után. Azóta tökéletes.
-
kenu man03
tag
válasz
kbyte1024 #1462 üzenetére
Az ora ikonos a frissebb.
Mas: nekem egy olyan ujdonsult problemam lenne ICS-n hogy egy 15-22 perces telefonalas utan a megszakad a hivas msjd a telefon ledobja a halozatot egy par masodpercre(ekozben persze a masik fel nem tud azonnal vissza hivni) majd vissza lep a telefon a halozatra.
Talalkozott mar valaki ilyesmivel? Ez szoftveres vagy hardveres problem? Ha szoftveres, remelem az ICS javitas orvosolni fogja...
Elore is koszonom a valaszokat! -
csabi10
senior tag
válasz
kbyte1024 #1130 üzenetére
Akkor még egyszer leírom. 1. Letöltöd a zipet innen,
2. kicsomagolod mondjuk a C-re a Doomlord V1-et.
3. Ezután csatlakoztatod a telót a pc-hez.
4. A kicsomagolt mappában a RUNME.BAT-ot futtatod rendszergazdaként, bejön egy fekete dos ablak kéri hogy nyomj egy gombot mind 1 melyiket. Lefut a program a végén kiírja hogy all done nyomsz egy gombot, kilép a dos ablak teló újra indít és kész is.
Ettől egyszerűbb leírás nem lesz. -
Dottore
addikt
-
viewdetails
addikt
válasz
kbyte1024 #1042 üzenetére
Nem akarlak lelombozni, de érdemes ezeknek a kérdéseknek máshol is utánaolvasnod.
-
viewdetails
addikt
válasz
kbyte1024 #1040 üzenetére
Itt egy magyar nyelvű leírás.
-
-
-
leviske
veterán
válasz
kbyte1024 #708 üzenetére
Nekem folyton a gép előkészítésénél akadt el. A SEUS meg folyton "váratlan hiba" felkiáltással elszáll a szerverrel való szinkronizálás közben.
Most felhoztam az én gépemhez is, hátha valami gáz van a lenti géppel, de ugyanaz a helyzet. Ez egy vicc. Megpróbálom idefent is a SEUS-t, de sok jót nem várok... Próbált ma szarozni Sony telefonnal? Hátha feleslegesen töröm magam, mert a Sony bénázik megint?
MOD: Közben nálam is váratlan hiba. ÁH!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest