-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csabi10
senior tag
-
Rick4
félisten
válasz
gretzky77 #1406 üzenetére
Én nem azt írtam, hogy nem normálisan beszélsz, de hadd ne menjek már ez amellett, hogy idejössz, és 1400 hozzászólás után elkezded nulláról kérdezgetni a fórumot a legalapabb dolgokról, holott ennek nem így kellene működnie. Ha megkeresed, a leírás alapján megtalálod és megpróbálod, majd valahol elakadva kérdezel, azzal semmi baj, mindenki követ el hibákat. Ha használnád a keresőt, pont ugyanúgy megtaláltad volna a pontos leírást mint én, én is ezt csináltam, és 10 másodperc alatt megvolt. És akkor ez a topic nem arról szólna 1.5 napja, hogy Te itt össze vissza olvasol mindent, meg össze vissza nyomkodod a válasz gombot. Idejön a következő ember és mit lát? Olvashatatlan a topic, mert Te össze vissza írogatsz minden hülyeséget, meg össze vissza válaszolgatsz. Szerinted ezt kinek van kedve olvasgatni?
Én tegnap éjfél után értem haza a melóból, 530 km-t vezettem 14 óra alatt, mégse írkálok ide hülyeségeket. Csak jó tanács, tisztelj meg minket annyira, hogy ilyet nem csinálsz. Köszi! -
Rick4
félisten
válasz
gretzky77 #1402 üzenetére
amit te írtál az meg kicsit szájbarágosabb
Tehát még egyszer: Kétszer kaptad meg ugyanazt a linket, amin természetesen ugyanaz a szöveg, ugyanabban az elrendezésben szerepel, még egy vessző vagy pont eltérés sincsen Erre mi történik? Egyszer a másé kerek, egyszer az enyém szájbarágósabb... Nos, nincs több kérdésem, de már tudom, miért nem akar ez neked sikerülni.
-
viewdetails
addikt
válasz
gretzky77 #1395 üzenetére
Alaphelyzet: van egy rootolatlan 4.1.B.0.431-es fw Arc S-ed. Kapcsold be rajta az USB Debug engedélyezését, és az ismeretlen forrásokból való telepítés engedélyezését a Beállításokban.
Töltsd le a legfrissebb (0.9.0.0) Flashtoolt innen, az installation menüpont alól.
Telepítsd fel, és futtasd le a C:\Flashtool\drivers mappában található driver telepítőt, jelöld ki benne az Arc S-t. Ha kész indítsd újra a PC-d.(x64 Win esetén érdemes F8-at nyomogatni induláskor, és a Force Drivers Signature disabling/Illesztőprogam aláírásának megkövetelése tiltása menüpontot választani)
Töltsd le ezt és csomagold ki a C:\Flashtool\Firmware könyvtárba.
Lőjj ki minden futó Sony-s programot (PCC, SEUS), nyisd meg a Flashtool-t, és töltsd be a "ready to root" megnevezésű ftf fájlt. Semmit nem kell bepipálni, katt OK-ra és kikapcsolva és a vissza gombot nyomva dugd rá a telefont, amikor kérni fogja.Mikor végzett, húzd le. Flashtool-t zárd be.
Rootolni ezzel fogod tudni, letöltés után csomagold ki, és futtasd a runme.bat fájlt, mikor kéri, dugd rá a telefont, párszor újra fog indulni a folyamat során, és dobálja a hibaüzeneteket.
Ha kész menj vissza Flashtoolba, és most az "italia_nobrand" jelzésűt flasheld fel (kernel minden telefonon ugyanaz), ugyanúgy ahogy az előbb.
Kész.
Ellenőrizd, hogy a SuperUser app fenn van-e. -
viewdetails
addikt
-
Danny750
őstag
válasz
gretzky77 #1269 üzenetére
A Grandó-ról rendeltem a vaterán keresztül!
Ez nem sima, mezei szilikontok, slim kivitel TPU anyagból! Nagyon jól illeszkedik és ezek szerint megfelelő védelmet nyúlt a készüléknek!
Nálam az sem volt utolsó szempont ,hogy a telefont ne rondítsa el a tok.........
Ha már egyszer ilyen szépen sikerült ,akkor maradjon is az!
gipsztigris:
Azért hidd el nem ugyanilyen minőség! Ez a tok ebay-en is ugyanennyibe került volna ,mint Mo-n! (csak ugye itt nem kell várni 2-3hetet amíg megkapom.......) -
omikron23
senior tag
válasz
gretzky77 #1274 üzenetére
Üzletben jóval drágább...
Én is e-bay-ről rendeltem, és nem volt még 1000 Ft sem a tok + 3 fólia a kijelzőre + 1 stylus... Megéri azt az 1-2 hét várakozást... ja és a posta is ingyen volt
Mondjuk én ilyen tokot rendeltem, ez védi a kijelzőt is... -
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
gretzky77 #1209 üzenetére
Nincs makró beállítási lehetőség a 4.0.4 alatt..de ha automata témafelismerés módra van állítva és közel viszed a fókuszt,akkor kiírja a képernyő bal felső sarkánál, hogy "makrofelvétel".. Meg kell próbálni más kameraprogrammal,szerintem ott be lehet állítani,de a gyáriban nem :-(
-
duvi
nagyúr
válasz
gretzky77 #1205 üzenetére
Szia!
Van benne makró üzemmmódA bal szélén levő öt ikon mellett, van egy jobbra elhúzható "roló". Az itt megjelenő részletes beállítás menüben szerepel a "Fókusz üzemmód". Ezt kiválasztva állíthatod makró üzemmódba a fényképezőt. Fontos, hogy Normál üzemmódban legyen az alap beállításoknál! Ellenkező esetben nem jelenik meg, a legtöbb részletes beállítási opció! (többek között a makró se)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest