- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz
spiky03 #3666 üzenetére
nincs a gtalk-on belül nálad beállítási lehetőség? Androidon szokott lenni
nálam van, de nem ilyen telefonom van (és eddig mindegyik telefonon volt), és le lehet venni a hangot némáratehát nem a beállítások/hangok menüben, hanem elindítod a gtalkot és ott a beállításokban adod meg
vagy nem erre gondolsz? -
Swiss_audio
tag
válasz
spiky03 #1375 üzenetére
Én is nézegettem ezeket,de a szilikontok ami védi az alját és tetejét is az jobban bejön. Sajna nincs Paypal-em és ebay accom sincs. Remélem valaki rak fel majd vaterára valami jobb tokot majd mind amik most kaphatóak hozzá. Egyébként holnap jön a telefon T-mob.-tól. Kíváncsi leszek melyik fülest kapom hozzá.
-
mrlujoak
veterán
válasz
spiky03 #1250 üzenetére
Persze, hogy megkérdezheted...
Itt vettem , egy MH-810-el együtt. (a 810 csak az X10 mini-kbe, az X8-ba és a Yendoba jó a távirányítós csatija miatt!)
Egyik héten péntek este rendeltem, és a hétvége után hétfő délelőtt hívtak, hogy mehetek értük. Még aznap, hétfőn meló után át is vettem, és mindkettő rendben van.
Fóliás csomagolásban, pót szilikondugókkal. -
Tomi0703
addikt
-
dokee78
félisten
-
Tomi0703
addikt
mobilhalozatokba bemesz -> hozzaferesi pont neve -> menu gomb es alaphelyzetbe allitas. ezt probald meg.
MAS
erdekelne kinel mennyi az akkuido. (mert en 8 fele huztam le toltorol es kb 1-1,5 ora mobilnet, fel ora jatek es kozepesnel alacsonyabb fenyero) az akksi most van 46%on. -
fatal`
titán
Azokat az sd kártyára kell, korábban leírtam hova.
Lehet, hogy a belső memóriára is lehet tenni, hiszen a gyáriakat is behúzza valahonnan, de még nem néztem, hogy honnan.
Lehet utánanézek majd, mert nekem is jobb lenne, ha onnan húzná. Nem szállna el, ha ki kell vennem az sd-t valamiért.
-
Dzsolo
senior tag
köszönöm a gyors választ.
kerxy:
pár napja (kb 1 hete linkelte ezt be valaki) (kb 1 hete linkelte ezt be valaki) már majdnem megrendeltem, de végig gondoltam.. akarom én annyira védeni a telefonom, hogy tokban legyen? hát nem, azért veszem mert használni szeretném nem akarom óvni...... mire eladnám úgyis értéktelen lesz, de a fóliáról nem mondtam le mert a korábbi telefonom 5 hónaposan ultra karcos kijelzővel rendelkezik. 1 hete vásároltam egy SE készüléket (bírom e az androidot címszóval ) levágtam a gyári fólia sarkát de már kezd bubis lenni a kijelző közepén a fólia. Nekem is holnap jönnek meg a telók
-
mrlujoak
veterán
Megnyugtatásképp a feliratos filmek még az X10 mini-n is (2,55") élvezhetők voltak.
Az akkumulátoros üzemidőt szem előtt tartva nem nagyon "javaslom" az mkv-k, nagy felbontású avi-k erőltetését (még ha bírja is a vas egy alternatív lejátszóval).
Érdemes a filmeket - mondjuk a free Format Factory-vel - olyan formátumra és méretűre konvertálni, mint amilyenek a telefonon fellelhető promo videók...
Ezek többnyire jó hangsávval, a kijelző felbontásával azonos képponttal és mp4 formátummal rendelkező videók.Így nem csak röhögve viszi a filmeket a mobil, de többet is tudsz megnézni, mert nem szívja le az akkut egy nagy - értelmetlenül nagy a telefonra - felbontású film.
Természetesen a neo, neoV, arc, arcS, pro esetében - amiken van microHDMI kimenet - már tudsz dönteni, akarod-e tv-re csatolni a későbbiekben a filmet, mert akkor tényleg érdemes megtartani mondjuk a HD felbontást.
-
ben11
őstag
MX Video Player! Nálam ez váltotta le a Mobo-t.
-
domojko
senior tag
Telefon újraindítást próbáltad?
Esetleg csak simán az sd gyökérbe rakd a zenét. Én pl csináltam az sd-n egy csengőhang könyvtárt, abba rakom a saját csengő ill. üzenethangokat, de nekem simán megtalálja.
Sőt még a saját zenekönyvtáramban vannak zenék kb 1 gb anyag, azokból is tudok választani üzenethangnak. -
gluke
csendes tag
Hello
Ha a kezdőképernyőn hosszan "nyomva" tartod az ujjad (vagy koppintasz egyet a három csíkra és kiválasztod a felvételt) akkor előjön egy menü, itt válaszd az alkalmazásfelületeket, és azon belül az állapotváltást. Ezt kihelyezve valamelyik kezdőképernyőre láthatod az akksit %-osan, illetve ki-be kapcsolható gps, wi-fi stb... -
¤Envy¤
aktív tag
Úgy tűnik, életem első okostelefon vétele előtt állok.
( természetesen Sony Ericsson Live with Walkman lesz)Teljesen tudatlan vagyok ebben, ezért kérdezem: a kijelző legjobb védelmére milyen megoldások vannak? Gondolom eléggé sérülékenyek azért....
Speciális telefontok? Ti mit használtok?
-
Winchester95
őstag
Én elnéztem a w995i 8mp es fényképeket meg ezét és nem találtam különbségeket.Max a live walkman javára.De lehet rossz hozzá a szemem nem tudom.Ez ugyan úgy van a fülessel.Nekem jó így a telefon ahogy van.
Ja majd holnap írj hogy mire jutottál a rendeléssel kapcsolatban!
Jo8 mindenkinek. -
fatal`
titán
A gyári cuccok közül minden törölhető, ami rajta van, legalábbis én töröltem már egyszer. Appok beállításai lehetnek rajta, ha már használtad (meg maguk az appok is, ha helyeztél már át), így mazsolázz, vagy rakd újra az egész telót és formázd meg a kártyát is, csak így meg ugye mindent újra be kell állítani.
-
Des1gnR
őstag
Telefonkönyv/hosszan nyomsz a névre/Kapcsolat szerkesztése
Ott lesz a kis szürke fej. Arra ráböksz és választhatsz a galériából.
Lentebb pedig ott lesz a Csengőhang mező.De ha a telefonkönyved össze van kapcsolva a facebookoddal akkor össze is csatolhatod a nevet a profillal ami jó esetben tartalmazza a telefonszámot.
-
Dzsano
tag
-
Des1gnR
őstag
A böngészés szerinted nem adatforgalom?
3G Watchdog Pro Itt egy adatforgalom számláló. -
sheep
addikt
a data, samsung, kingston, sztem bármi jó ha garis
túl sok pénzt nem érdemes kiadni a névértepaska:
nekem 100mb van, és szinkronizálni, néha emailezni, egy-egy oldalt megnézni ha nincs wifi, ahhoz elég
ha vidokat akarsz nézni, minden nap sok levelet küldeni, akkor nagyobb csomag kell -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Nintendo Switch 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest