- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
parts
tag
Csak pontosítanám az előző hozzászólásom azzal, hogy természetesen nem kell újratelepíteni a romot, csak a zipből kimásolt conversation.apk-t kell lecserélni a system/app mappában, csak már késő volt a gondolkodáshoz. A Dolby Mobile is telepíthető utólag és a Real CS r6 csak a v3-at tartalmazza, csak a linken már a v4 tölthető le. Ettől függetlenül a Viper Xperia audio terén elég jó megoldásokat tartalmaz, még a Walkmant is be tudom úgy állítani, hogy majdnem jól szól. Ha nem használnék PowerAmpot még hallgatnám is, de borzasztóan hiányzik a mindenféle hangzás beállítás mellett a hangszínszabályzó, amivel nem csak a mélyet, hanem a magasat is ki lehet emelni, vagy vágni.
-
kecskekutya
csendes tag
-
parts
tag
-
parts
tag
Bocs, lejárt az öt perc. Még egy: Walkman Button FIX
-
zho-lee
addikt
Vannak ikonjaim, png formátumban, és egyesével mentettem, mintha a kontakt fotója lenne.
Mivel nincs mindenkiről fotó, hát van egy nő, egy pasi, és egy zöld házikó, ami a cégeknek jár..
Értelemszerűen mentegettem, egyesével. Jó játék..Csaj:
Pasi:
cég:
szerk: itt aztán olyat találsz, amit csak szeretnél.
Állítható a felbontásuk, hátterük (akár átlátszó háttér is!), klassz keresője van! -
Deck
titán
Nem érdemes foglalkozni a build.prop-al mivel tartalmazza amit kell. Automatikus elrejtés után, fogd húzd le az értesítési sávot és nyomd meg ott a gombot, hogy mutassa.
A fix le van írva mit javít, nem csak a gyári launchert, hanem az értesítési sávban eddig fehéren jelezte fehér betűvel nem volt valami jó, most fekete háttér fehér betűvel.(#9158) hardtechno92 Független a telefonod? Ha nem akkor felejtsd el.
-
Deck
titán
Holos, de ha felraktad akkor te is megtudod nézni
Telefon -> Majd ott fenn a 3.fül
Próbáld ki: Személyek -> Megjelenítendő névjegyek majd ott hátha összevonja a facebookal.
Whatsapp, google fiókkal összelehet, facebookal nem tudom, nincs facebookom.Én is SuperSut használok
-
Deck
titán
Egyértelműen jó nem? Nekem is ilyen jól ment az elején mint a többieknek, aztán majd jönnek a gondok, és nagyon hamar lemerül 6-8 óra alatt. És nem csak nekünk, Sony support fórumán is panaszkodtak erre többen. A frissítéskor lehetnek hibák, a tiszta telepítést ajánlják, aztán ha a gond fenn áll még akkor PCC majd repair. De így nem lesz root.
(#8565) Cartman023 Én így szoktam: Persze a gyári ICS-es kernelre
Wipe dalvik cache, format cache, format data, format system, majd system/factory reset ezután betallózod a romot majd felrakod majd restart és jó is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest