- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
parts
tag
válasz
jancsiii #15873 üzenetére
Ez ma történt? Ugyanis délelőtt én is próbáltam ezeket és nem talált műholdat az istenért sem. Azért néztem, mert tegnap raktam újra a romot és végig néztem a funkciókat, hogy műxenek-e. Végül újraindítottam és akkor jó néhány perc múlva pozicionált mind a kettő. Most működik rendesen.
-
parts
tag
válasz
Kope91 #15870 üzenetére
Vagy úgy, vagy a Playről felrakod az Xpartsot és abból telepíted a CWM 5.5.0.4-et. Nekem a Viper Xperia 4.0 nem akart működni a régi módszer szerinti 5.0.2.7 verzióval. Az újabbnál ha nem menüből bootolsz Recovery módba, hanem sima bekapcsolás, vagy újraindítás utáni boot, akkor a kéken világító lednél kell nyomni a bekapcsoló gombot.
Neked a fehér telefonkönyv van fent? Ha igen, ki tudsz választani a csoportok közül valakit, vagy leáll?
-
parts
tag
válasz
Kope91 #15818 üzenetére
Korábban valamelyik topikban volt róla szó, hogy Aroma telepítőből nem szabad wipolni, mert bootloop lesz belőle. Én mindig csak CWM-ből törlök. Egy próbát megér. A Zelly Beam 2.0 értesítés után, ha Aromából rebootolt valaki, garantált volt a bootloop, ki kellett lépni belőle és CWM-ből újraindítani.
-
parts
tag
Csak pontosítanám az előző hozzászólásom azzal, hogy természetesen nem kell újratelepíteni a romot, csak a zipből kimásolt conversation.apk-t kell lecserélni a system/app mappában, csak már késő volt a gondolkodáshoz. A Dolby Mobile is telepíthető utólag és a Real CS r6 csak a v3-at tartalmazza, csak a linken már a v4 tölthető le. Ettől függetlenül a Viper Xperia audio terén elég jó megoldásokat tartalmaz, még a Walkmant is be tudom úgy állítani, hogy majdnem jól szól. Ha nem használnék PowerAmpot még hallgatnám is, de borzasztóan hiányzik a mindenféle hangzás beállítás mellett a hangszínszabályzó, amivel nem csak a mélyet, hanem a magasat is ki lehet emelni, vagy vágni.
-
parts
tag
Az xNXT romot leváltottam, mert a PowerAmp használata mellett is túl nyomott volt a hangzás. Hozzá teszem, hogy bármelyik Walkman verzió is nekem túl laposan szól, nincs tere. Jó, ez az én bajom, hogy túl igényes vagyok zenehallgatás terén.
Szóval vissza a Viper Xperia v3.5, merthogy ebben rendszer szinten benne van pl. a Dolby Mobile. (Nem tudom még mi van benne, de az általam sokáig használt RealICS r6 tartalmazta az AC!D Audio Technology v4.0 sound modot.) Ezzel már jó szól, de... Bosszant, hogy nem tudom frisssíteni v4.0-ra. A megoldás nálam a következő: a szokásos GB->ROOT->ICS->ROOT után nem, a install-cwm2.cmd CWM telepítés, hanem az X-Parts, mert a v3.5 jól műxik vele. Ezután a v4.0 telepítése után símán elfogadja az X-Partsos telepítésű CWM 5.5.0.4-et. Innentől kezdve minden működik.
A v3.5-höz mellékelve volt a Z stílusú telefonkönyv-névjegyzék és üzenet mod, ami a fehér hátterű alkalmazásokat takarja, hogy egységesek legyenek a kommunikációs felületek (fehér telefonkönyv-névjegyzék-üzenetek-g.mail-email-naptár appok). Sajnos a névjegyzék a csoportokon belüli kontakt kiválasztáskor, az üzenet app a beállítás/Push üzenet beállításai menüpontnál leállnak. Ráadásul az üzeneteket telepítéskor Z stílusúra választottam, így ezt nem is tudom orvosolni újratelepítés nélkül. Valószínűleg az az oka, hogy nem a Z launchert telepítettem, hanem a GX-et? Ennek még utána kell járni.
Mindenesetre ami pozitív: sikerült az ICS reboot 2G/3G problémát orvosolni. Ezt a framework.jart kell Android Commanderrel bemásolni a /system/framework/ mappába push módszerrel. Ehhez azért telepíteni kell a adbd-Insecure-v1.20.apk alkalmazást, hogy legyen root jog. Tény, hogy utána újraidításkor nem dobja el a kiválasztott - csak GSM - beállítást.
Na mára ennyi. -
parts
tag
Felraktam az xNXT 7 verzióját és launchernek ezt választottam: Xperia GX Home, volt mentésem is, mert előtte is ezt használtam. Amikor visszaállítottam a mentést, akkor láttam, hogy nem vesz figyelembe semmilyen beállítást, kézzel beállítva sem. Telepítette még valaki ezzel a launcherrel? Vannak beállítási problémák és van rá megoldás? Ha valaki meg tudná kérdezni az XDA.n azt is megköszönném.
-
parts
tag
Ma én is vagy ötször eljátszottam a GB flasheléstől. Nem felejtetted el az USB hibakeresést bejelölni (nem hülyének nézlek, csak ha az ember ideges, alapvető dolgokon siklik át)? Nevetséges, de pl. ma egyszer elfelejtettem kikapcsolni a Flashtoolt és ezért nem fejeződött be a rootolás, csak próbálta befejezni a folyamatot a DoomLoRD féle okosság, vagy nem akart csatlakozni a teló, mert nem jelöltem be az USB hibakeresést.
Látom megelőztek.
-
parts
tag
Feltelepítettem a Viper Xperia 3.5-t és az Xparts-al telepítve van a CWM 5.5.0.4. Ez így működik is.
Mikor viszont felrakom a 4.0 verziót a megfelelő wipeok után, akkor gondom van a CWMmel.
Ha telepítem az Xpartsot, a CWM install látszólag lefut (ki is írja, hogy superuser jogok engedélyezve) de az indítás recovery módben sehogy sem indul (se az Xparts menüjében, se a kikapcsoló menüben, se újrabootoláskor nem villan a kék led).
Ha ettől függetlenül a régi megszokott módon az install-cwm2.cmd-vel telepítem az 5.0.2.7-et, akkor mindenhogy elindul CWM módban, de nem bootol be se a CWM-ből, se a sima indításkor, ilyenkor a Sony feliratnál megáll világító kék leddel és a kikapcsoló gomb megnyomásával elindítja a recoveryt.
Találkozott valaki ilyen problémával? Vagy akinek van jogosultsága az xda.n hozzászólásra, megkérdezné a fejlesztőt, hogy tud-e erre megoldást?
Köszönöm. -
parts
tag
A Letöltéskezelő/Digitális jogvédelem alá eső tartalom tárolása/Médiainformáció alkalmazás(ok) adatforgalma tulajdonképpen miből áll össze? Azt tapasztaltam, ha tűzfalon letiltom, a Play frissítéseket nem tölti le, csak a folyamatjelző pörög. Az is OK, hogy be tudom állítani, hogy csak wifin forgalmazzon, de kíváncsi lennék, hogy mit töltöget 4MB körül naponta?
-
parts
tag
válasz
BigBlackDog #15168 üzenetére
-
parts
tag
Tud valaki esetleg 30 fokozatú média hangerő szabályzót, amit az Xperia Ultimate HD romhoz fel tudnék rakni? Némelyik Walkman modhoz volt ilyen, ha jól emlékszem.
-
parts
tag
válasz
kecskekutya #13839 üzenetére
Örülök, hogy jó lett. Melyik módszerrel rootoltál? JellySandwichet raktad fel?
-
parts
tag
-
parts
tag
válasz
kecskekutya #13833 üzenetére
Van már gyorsabb módja is. Dióhéjban annyi, hogy felrakod flashtoollal a .431, vagy .587 végű ICS romot, majd flashtollal kicseréled a .562 kernelre, lefuttatod a rooting toolkitet, azután visszarakod a .431 vagy .587 kernelét és már meg is van a rootolt ICS. Itt van a link, a mini topikban több ember is rootolt már így, olvass utána ott is. Utána a szokásos módon vissza a CWM.
-
parts
tag
válasz
Nundee K. #13349 üzenetére
Ha telepítéskor csak az alapbeállításokkal telepítettem, de utólag úgy gondolom, hogy más is kellene belőle, akkor full új telepítés kell, vagy elíndíthatom a CWM-ben a telepítést wipe nélkül és az Aroma installerben kijelölöm a szükséges többi összetevőt (és a már telepítetteket nem jelölöm ki?)?
-
parts
tag
Használja valaki a Real ICS r6 verziót zárt bootloaderen? Tapasztalatok, bugok?
A szokásos eljáráson kívül van valami plusz a telepítéskor, mint az r5.2-nél a Facebook telepítése az Aromából?
MiniCMSandwich Lite-ról mehet CWM-mel a wipe-ok után zip-ből egyből?
A 4.1 Launcher zip telepítés után simán CWM-ből mehet fel, vagy előtte/utána kell valamit módosítani/törölni/jogokat módosítani root explorerrel?
Megoldódott már a 2G/3G bug?
Bocs a sok kérdésért, de gondolkodom, hogy lecseréljem-e a MiniCMSandwich Lite-ot erre. -
parts
tag
Akkor elmondhatjuk, hogy zárt bootloaderre nem igazán várhatunk már ezen túl jól összerakott bugmentes ROM-ot?
Sajnos a MiniCMSandwich Lite fejlesztése is abbamaradt, pedig talán a legjobban sikerült zárt rom. Talán a nem (teljesen?) működő ROM Controlt és azt, hogy kihangosításkor csak az egyik hangszóró szól (bekapcsolt xLOUD mellett 2 x egyik csatorna mono) tudnám most hirtelen negatívumként felhozni. Az itteni hozzászólásokból még a Real ICS zárt változatát dícséritek, de ezeken kívül... ?
JB- re alapozva nincs is még zárt használható főzött ROM? -
parts
tag
válasz
razorka777 #13036 üzenetére
Ez milyen megoldással működhet vajon?
-
parts
tag
Bocs, lejárt az öt perc. Még egy: Walkman Button FIX
-
parts
tag
Igen, telóra kell, ahogy hunfatal írta, a marketről telepítheted. Pl.: Total Commander
ES File Explorer
Astro File Manager/Browser -
parts
tag
válasz
razorka777 #11625 üzenetére
Megvan. A rendszerhangerő volt lehúzva. Fel kellett tennem az audio managert, mert nem találtam sehol a beállítást. MiniCMSandwichen hol kell renndszerhangerőt állítani, mert a hangerő beállításnál csak a média, a csengőhang/értesítések és a riasztások vannak.
-
parts
tag
válasz
razorka777 #11606 üzenetére
Nem tudod, ha a hangbeállításnál az érintéshangok és a képernyőzár hangja be van pipálva, de nem működik, mit lehet tenni? A tárcsázó érintéshangja és a rezgés érintéskor működik.
-
parts
tag
válasz
razorka777 #11603 üzenetére
Maradok én is a szendvicsnél egyelőre, reménykedek a v5 elkészültében is (hajrá Kamarush). Nálad a "vissza" gombbal kapcsolatos gond nem jött elő, amit replay007 említett? Nekem a hét végére megérkezett és újraindítás sem segített, úgyhogy a ROM control indítási tweakjait engedélyezve reboot után ismét gyors lett (pedig ha jól emlékszem arról volt szó, hogy nem működnek jól).
-
parts
tag
válasz
zho-lee #11576 üzenetére
A minicm mennyire merítette az akksit? Nekem azért kellett áttérnem rá a rootolt ICS-ről, mert kb. két hét után elkezdte wifin és mobilneten jobban meríteni az akksit, van akinek egy éjszaka alatt majdnem lemerítette a telót. Most akkor a minicmnél is kezdhetek aggódni? Egyáltalán zárt bootloaderre mi lenne akkor a megfelelő rom? Modjuk a MiniCMSandwich Lite-ot sajnálmám, mert Apex launcherrel és Xperia skinnel bejövős.
-
parts
tag
Hát ez tényleg rossz hír
.
[link] -
parts
tag
(#10969) Vhiktor és (#10982) {Zodiac}
Ezen a linken [link] widgetfavouritepeople.apk néven letölthető a kedvencek widget. Mellette screenshoot, ha előbb meg akarjátok nézni.
-
parts
tag
A Bravia engine használata mennyivel növeli az akksi használatot Mini CM Sandwichnél?
-
parts
tag
off
Ma pakolásztam kicsit és találtam egy Hama fülhallgató szivacs készletet (3x2 szivacs), amit még pár éve vettem az akkori headsethez. Kíváncsiságból ráraktam a gyári MH-410-ra és az eredetihez képest meglepően sok basszust tapasztaltam. PowerAMP-ot használok és meglehetősen kényes az egyensúly a gyári headsetnél a basszus beállításnál, hogy ne érezzek torzítást. Ezzel talán kicsit könnyebb lesz beállítani.on
-
parts
tag
válasz
razorka777 #9826 üzenetére
Tudom, csak nem voltam benne biztos, hogy melyik tárolási formát hagyja meg, nekem szimpatikusabb, ha optikailag elkülönül az előhívószám, de ez csak az én hülyeségem
.
zho-lee: azt hogy oldottad meg, hogy azoknál a névjegyeknél, ahol nincs fénykép, az a kis ábra jelenjen meg a halványszürke helyett?
-
parts
tag
válasz
razorka777 #9818 üzenetére
Nálam MiniCM Sandwich-nél a menüpontok: Megjelenítendő névjegyek; Importálás/exportálás; Fiókok; Beállítások. Viszont az Importálás/exportáláson belül csak: Importálás SIM kártyáról; Importálás a tárhelyről; Exportálás a tárhelyre; Látható névjegyek megosztása választható, SD nem.
(#9814) zho-lee : Nekem is megduplázta a google fiókban lévő névjegyeket (több mint 400-at) és a google fiókba is felvitte ezeket a szinkronizálással. Ott két dolog miatt lehetett látni a különbséget: az egyik, én a gmailbe a hotmailból importáltam a kapcsolatokat és hozzárendelt egy importálás dátuma cimkét ami a plusz bekerülteknél nem volt. a másik, hogy a hotmailban az outlook örökségeként (outlook-hotmail) a tárolási forma +36 (xx) xxxxxxx, a kártyáról bekerülteknél +36xxxxxxxxx volt, így a gmail fiókban láthatóan különváltak a duplázott kontaktok. Azt viszont nem úsztam meg, hogy onnan ne kézzel kelljen kitörölni, de llegalább többszörös kijelöléssel ment, nem kellett egyesével törölgetnem és szinkronizálással kitörölte a telefonról a felesleget. Nem tudom, ez rajtad segít-e. -
-
parts
tag
Két apróság: ha egy kapcsolathoz be van állítva egy csengőhang az sd/ringtones mappából, akkor bekapcsolás után az alapértelmezett csengőhang szólal meg híváskor, beállításban az látszik, amit hozzárendeltem és ha rámentek, jól működik a következő újraindításig. A system/media/audio/ringtones mappájába kellene bemásolnom?
A másik az, hogy a MiniCMSandwich telepítése után felraktam az Xperia billentyűzetet és a hangbeállításoknál kivettem a pipát a tárcsázó érintési hangjai, az érintéshangok és a képernyőzár hangja elől (a telepítés és a beállítás sorrendje nem biztos). Ha ezeket hangokat vissza akarom állítani, csak a tárcsázóét hozza vissza. A billentyűzet csere miatt lenne? -
parts
tag
Esetleg erről valami bővebb infót lehet valahonnan találni?
Másik: a ROM control eléggé instabilnak tűnik, tegnap este véletlenül kiválasztottam, hogy a kapcsolókat a redőny visszacsukása után tüntesse el, na a pipát hiába vettem ki, nem volt hajlandó visszahozni és egyébként az időjárás adatok is csak néha jelennek meg. Még jó hogy volt backup, így visszaállítottam. Ezután viszont alig merek a ROM conrolba belemenni
Az új fix mit javít, csak a trebuchet (ami gondolom a launcher)? -
parts
tag
-
parts
tag
A MiniCMSandwichben a Camera Zoom FX-ben most már be tudtam állítani, hogy a fizikai kameragombra ezt indítsa, mint alapértelmezett kamerát és a Walkman gomb is az alapértelmezett lejátszót indította, amíg le nem futtattam a fixet. Nincs olyan okosság, amivel a Walkman gombbal a PowerAMP-ot tudja indítani?
-
parts
tag
Újszülöttnek minden vicc új
.
Ha nyomva tartom, fel is jön a gomb, de csak az alsó parancsra reagál, a felsőre nem történik semmi. Arra gondoltam, hogy valahol vagy a rendszer, vagy az apex menüben van erre vonatkozó beállítás, mint pl. a home gomb működésére vonatkozó lehetőségek. Megy jobbra húzva, tudom, csak ha véletlenül egy lehelletnyit tovább nyomom, már feljön a gomb és addig nem tudom elhúzni jobbra, amíg meg nem nyomom a felső parancsot. Azért gondoltam, hogy megkérdezem, mert néhány dolog másként működik, pl. a USB tár bekapcsolása is az értesítésre nyomva jön be, vagy a másik kérdésemre megtalált megoldás, hogy nem alsó redőny van, mint az ICS-nél, hanem a kerek ikont kell felfele húzni.
Nézegetem és keresgetem a működését a szendvicsnek, csak néha kérdezek. Elnézést, ha néha nagyon láma kérdést teszek fel,de ez az első androidos telefonom és még csak május óta van meg. Ez azért mégsem Windows.
-
parts
tag
Két "hogy lehet" kérdésem lenne a MiniCMSandwich használatánál.
- hogy lehet használni visszautasított hívásnál a gyorsüzeneteket?
- hogy lehet elérni, hogy a home gomb hosszú lenyomásakor előjövő alkalmazásokat ne csak oldalra húzással, hanem a felugró "eltávolítás a listából" parancsal is el lehessen tüntetni?
Ha valaki nem ismeri: Apex Launcherhez Xperia téma: [link]
és Xperia S stílusú óra: [link] -
parts
tag
Megvan
. Először is a Megjelenítendő névjegyekben ki kell választani az összes névjegyet (ez volt a kiinduló probléma, hogy ilyenkor több példányban látszódott egy csomó kontakt). Azután kiválasztod valamelyiket, jobb gomb -> Szerkesztés, jobb gomb -> Összekapcsolás. A többi ugyanúgy, mint az eredetiben.
-
parts
tag
Ma felraktam a MiniCMSandwich lite-ot (miután másodszorra megcsináltam a format systemet
) Azután a Titanium Backupból visszaállítottam az utólag telepített appokat és beállításaikat, miután kiderítettem, hogy miért nem működik a Lucky Patcher. Ugyanis a 2.0.6 már nem elégszik meg a Superuserrel és/vagy BusyBox Proval, hanem a menüből kiválasztott hibakeresésben telepíttetni kellett vele a Playről a SuperSU-t (legalábbis én ezt válsztottam), ahogy [link] zho-lee hozzászólásában látható.
Amit hiányolok, az a gyári névjegy alkalmazásban megszokott több fiókból származó kontaktok összevonása. Pl. a Facebookból van fénykép is és ott ilyenkor az látszik. Nem tudsz ilyen névjegyzéket? Az említett Holo telefonkönyv milyen? Tudsz adni linket róla? -
parts
tag
Szia!
Ma délutánig a szokásos 90%-ra merült, de ahogy akár a wifit, akár a mobilnetet bekapcsolom, nagyon gyorsan merülni kezd. Ha kikapcsolom, normál a merülés. Ha a fejlesztői lehetőségekben bekapcsolom a CPU használat kijelzést látom, hogy ilyenkor pörög a proci. Próbáltam felrakni a DroidWall-t és kihagytam a rendszer elemeit a fehér listából, hátha... de nem ért semmit.
A MiniCMSandwich Lite telepínésénél "Wipe dalvik cache, format cache, format data, format system, factory reset." után ugye jól gondolom, hogy full üres rendszert kapok?
Ha visszarakom a Superuser->BusyBoxPro->Lucky Patcher->Titanium Backup Pro appokat, akkor a TB "Minden alkalmazás és mentett adatainak visszaállítása" menüpontja az SD-ről ekkor is újratelepítés nélkül visszahozza az idézőjelben leírtakat és csak a telefonkönyvet kell importálnom?Bocs, most látom az előző hozzászólásokban is ilyesmi kérdések voltak, csak ahogy elkezdtem írni a kommentet, itt hagytam a gépet és csak most látom újra a fórumot.
-
parts
tag
válasz
Simivok #8569 üzenetére
Szerintem ez a kettő szorosan összefügg. Valószínűleg a 3G hálózat nem akkora térerővel van jelen mindenhol és annak látod kijelezve az erősségét, hiszen ilyenkor azt preferálja a készülék. Azt is el tudom képzelni, hogy esetenként ki is hagy a 3G hálózat (pl a munkahelyemen naponta többször megyek olyan helyiségbe, ahol néha még a GSM hálózat sem elérhető, de sokszor a 3G is használható), ilyenkor aztán minden erővel keresi a gyorsabb hálózatot és ez eléggé energiaigényes játék.
Ugyanez a jelenség tapasztalható pl. ha pont cellahatáron vagy és a telefon a két cella között folyamatosan ugrál, attól függően, hogy hova tud nagyobb térerővel csatlakozni és jobban merül az akksi. Ilyenkor pl. anélkül, hogy csörögne a telefonod, jöhet az SMS, hogy nem fogadott hívásod volt ha épp cellaváltáskor kerestek (dolgoztam ilyen munkahelyen).
Amint átállítod csak GSM-re, nem keres gyorsabb hálózatot ami kisebb áramfelhasználással jár és a hagyományos hálózaton stabilan nagyobb a térerő.
Persze ettől függetlenül elképzelhető, hogy stabil 3G használata eleve is nagyobb energiát igényel. -
parts
tag
Kb két hete megvolt itt ajánlott módszerek szerint a downgrade wipe datával és root, majd ICS flashtoollal fel root megtartásával. Nem töröltem még semmit a gyári dolgok közül. 18ó 23p használat után (2x 20-25p zenehallgatás PowerAMP-al, kb 3 normál hívás, no mobilnet és wifi, hálózat csak GSM-re állítva) akksi 87%-on. Ez elfogadható, nem?
Apex Launchert használok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest