- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
razorka777 #11494 üzenetére
Abban is van már hangvezérlés?
mp
-
domojko
senior tag
válasz
szjoci #11498 üzenetére
[Ezek mind működnek.] CWM-ből kell telepíeni.
-
szjoci
őstag
Van már olyan quickpanel 4.1.B.0.587 stock buildre ami működik is? Most próbáltam párat, de egyik sem megy
-
aero.
veterán
Ezzel van tele a net 2 napja.
Működik is amúgy rendesen, zsúfolt utcán is, villamos mellett is.
Annyit mondasz, hogy időjárás Budapesten és ott az eredmény. Vagy múzeum az Andrássy úton. De még mindig nem tudom elképzelni, hogy beszélek a telefonomhoz.Az origo tesztelte, ha jól emlékszem így videóba, a fentieket bemondva mindig behozta az eredményt.
-
Deck
titán
válasz
albinolynx #11490 üzenetére
XDA-ról. Így jó.
1. flash the boot.img
2. reboot into CWM
3. install the ROM
4. install the gapps zip file.
5. wipe cache and wipe dalvik cache.
6. reboot the phone. -
Deck
titán
válasz
albinolynx #11487 üzenetére
Akkor ezentúl minden héten lehet így frissíteni
-
replay007
tag
válasz
razorka777 #11471 üzenetére
Csak a fixeket. Apn fix, walkman, meg nem tudom hirtelen mi a harmadik.
Nova launchert használok. -
Mond
senior tag
Sziasztok!
Real Ics 5.2 tud valaki linkelni ftf-ben?
-
razorka777
veterán
-
roly7
tag
Üdv. van valamilyen app arra hogy be tudjam kapcsolni és világításnak használni a vakut? előre is kösssz.
-
replay007
tag
Nos CM mini-n is előjön a vissza gomb beragadása. Először csak "belaggol" megnyomom aztán csak több másodperc után végzi el a feladatot. Ilyenkor ha közbe nyomkodom nem is rezeg. Majd lezárás-feloldás, home gomb sokáig, home gomb rövid ideig, aztán megy megint.
Mitől van ez a belassulás?
-
TRob1
veterán
válasz
albinolynx #11465 üzenetére
Nemtom itt hogy működnek a dolgok me asszony LwW-jén csak gyári rendszer van, de nálam a Pengénél úgy szoktam mindig ráfrissíteni CM-re az újabb CM Romot hogy megmarad minden.
Csak Wipe Dalvik Cache és Wipe Cache Partition a CWM Recoveryben és mehet fel az újabb Rom.(Az utolsó másfél évben mind az 50-60-70 alkalommal bevált)
-
Deck
titán
válasz
albinolynx #11465 üzenetére
Valahogy biztos rálehet frissíteni gondolom.
-
Deck
titán
válasz
albinolynx #11463 üzenetére
Kitudja. Stabil van. Ez meg heti build, ha mindig frissítesz. Nem próbáltam még az új JB-t, de mivel nem írták így nem hiszem, hogy megcsinálták volna még azt.
CM10.0 - ALPHA (Jelly Bean)
- latest cm 10.0
- market fix (all)
- sound recorder (all)
- Tehter & Hotspot (all 2011 except play)
- recovery fix (Xperia S)
- DASH (sensors) update (all 2011)
- Fmradio update(all 2011 except play)
- torch fix (Ray) -
Deck
titán
válasz
razorka777 #11453 üzenetére
Remélem sokan fognak majd adományozni neki. Kamarush tényleg sok mindent csinált/csinál, hatalmas köszönet neki érte. 3as kernel amint látom hamarosan kész ez is nagyszerű hír.
Gondolok itt a krsh kernelére, a romjaira, a portolásaira, a JB-t is ő portolja, aztán ő csinálja a 3as kernelt is. Sokat segít másoknak is. Szerintem összejön neki.
-
parts
tag
Hát ez tényleg rossz hír
.
[link] -
Deck
titán
Tölthetőek az új Cyanogenmodok.
FXP134 CHANGELOG
CM9.0 (ICS)
- latest cm 9.0
- recovery fix (Xperia S)CM10.0 - ALPHA (Jelly Bean)
- latest cm 10.0
- market fix (all)
- sound recorder (all)
- Tehter & Hotspot (all 2011 except play)
- recovery fix (Xperia S)
- DASH (sensors) update (all 2011)
- Fmradio update(all 2011 except play)
- torch fix (Ray) -
dik
őstag
Valaki elárulhatná mitől lehet ez a hiba és mi rá a megoldás már amennyiben van. Tehát a kijelző változó időközönként gondol egyet és bekapcsol (mintha ki akarnám oldani a billentyűzárat,stb.) majd gyors ki. Kissé zavaró jelenség ez. Remélem valaki tud rá valami megoldást, hogy ne vilogjon világnak ha kell ha nem!
Válaszokat előre is köszönöm! -
mathaus=)
senior tag
Lehet h holnap megcsinalom mert
tegnap vmi orosz romot sikerült leszedni és ma este le kellett imádkozni a generic romot.Gondolhatod mennyire voltam ideges amikor az egy megas net leszedi a romot 2 óra alatt és a 210 megabájtos letöltés 208nál megszakad..
És igy este már nemvolt kedvem a rootal bíbelődni, dehát holnapra is kell hagyni valamit.
-
nggabi
félisten
kipróbáltam az otg kábelemet. az egeret simán látta de a pendriveot nem. annyira mondjuk nem fontos, az egér megy már ez is valami
-
mathaus=)
senior tag
Látom az Xperia P ics frissitésében az akksit kiirja %osan is az ikon mellett gyárilag.. Kár h ez a miénken nem elérhető.
-
-
aero.
veterán
válasz
zho-lee #11439 üzenetére
A Go-nak van külön zárképernyője (Go Locker), amit külön kell telepíteni (ill. újabban felajánlja magától, annyi szart tettek már abba is)
Arról nem tudok, hogy az ADW-nek meg a Holo-nak van-e külön.
Ha a beállításoknál látsz opciót a zárképernyő megváltoztatására, akkor az egy magába a ROM-ba épített mod.
-
aero.
veterán
válasz
zho-lee #11436 üzenetére
1. Az Apex az egy launcher, nem zárképernyő. MiniCM-ben az alap ICS zár van (ha jól emlékszem), annak nincsenek beállításai.
2. Igen, valószínűleg benne maradt egy tesztből.De én még nem láttam rendesen működő ROM Controlt ... újraindításkor mindig visszaállnak a beállítások, legalábbis a háttérfolyamat, meg ilyenek.
-
zho-lee
addikt
válasz
domojko #11435 üzenetére
Lenne két eléggé vad kérdésem a minicm/apex launcher párosról.
Az első,ha nem találom,akkor nincs semmilyen záróképernyő beállitás? Vagy nem jo helyen keresem?
A másik a rom controlban a bootanim tiltása bepipál másnak is "faszkalap"-ot ir ki..?
Amugy akkor is van bootanim.szerk: mint repülő módban "házastárs" a nincs hálózat helyett
-
domojko
senior tag
Felraktam az Xperia S Walkman-t. Azt hogy tudom megcsinálni hogy a walkman gombbal tudjam indítani? A system/app mappából lehet törölni az apk-át, vagy ez a régit átírta? Mappából még ez sem tud lejátszani? A gyári böngészőt lehet törölni, nem omlik össze? Mert ha alkalmazás kezelőből letiltom, akkor újraindítás után elindul megint.
-
domojko
senior tag
válasz
nggabi #11420 üzenetére
Tessék, [WT19i_4.1.B.0.587_Telenor Hu]
-
mrlujoak
veterán
válasz
steveboy86 #11430 üzenetére
Router restart.
Telefonról töröld le a wifi csatlakozási pontot, és a restart után ismertesd őket össze újra. -
steveboy86
tag
Nálam mióta fenn van a legújabb frissítés nagyon sokszor ledobál az otthoni routerről. Eddig nem volt ilyen gond... Valaki tapasztalt hasonlót?
-
mathaus=)
senior tag
Üdv. Tesómnak egy belakott 431-es buildszámú ICS van a telóján. Azt szeretném kérdezni, h erre ráfrissithetek PCCvel az adatok törlése nélkül?
-
Mond
senior tag
Köszönöm a gyors válaszokat, hát megnyugodtam.
-
Mond
senior tag
válasz
razorka777 #11419 üzenetére
Jaj megnyugtattál!
De akkor miért írja ki, mint ha onnan töltöttem volna le?
Azaz a playerről
Hogy tudom letiltani a playert? -
Mond
senior tag
Sziasztok!
Más oldalakról töltögettem le progikat, de a googl playerenmeg azt írja, hogy ezt már letöltöttem, és persze a playeren fizetős!
Tehát ezt nekem ki kell fizetnem? -
domojko
senior tag
Nem tudja valaki véletlen, hogyan kell .ftf fájlt csinálni? blob_fs mappa meg van, de nem jutok dűlőre.
-
aero.
veterán
válasz
albinolynx #11413 üzenetére
Nem a launcherre voltam kíváncsi, hanem a zárképernyőre. Szóval gyári SE féle? Mert akkor a fenti érvényes még mindig.
-
Mond
senior tag
Sziasztok!
Még mindig a pendrive felcsatolásával küszködöm, de még meg
se villan.
Valaki segítsen -
aero.
veterán
válasz
albinolynx #11409 üzenetére
Attól függ mit használsz, de pl. a gyári locker a rendszerhátteret használja, tehát ha fekete hátteret állítasz be a rendszernek, akkor ott is az lesz.
-
albinolynx
senior tag
Asztalon, menüben simán meg tudom oldani, hogy ne legyen háttérkép.
Viszont képernyő feloldáskor, vagy csak időt nézek - van háttér. Mit kellene állítani, hogy homogén egyszínű legyen ott is? -
Mond
senior tag
Köszönöm válaszokat!
-
Mond
senior tag
4 számjegyű az utolsó, ezt fogadta el.
De mi van akkor, ha visszatérítést választom? Akkor visszaküldik a lóvét? -
TRob1
veterán
Kártya másik oldalán az aláírás mező végén lévő 3 számjegyet.
-
Mond
senior tag
válasz
razorka777 #11398 üzenetére
Cvc-be mit kell írnom?
Van mégegy kártyám!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest