- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kz0
csendes tag
válasz
razorka777 #12744 üzenetére
.431 van fent és nem tudom felrakni az 587-et , mert nem látja nekem a SEUS és 2.3at rak...Am nem tudom OTA-n ,hogyan kell frissíteni még sosem csináltam.
-
kz0
csendes tag
.431-es ICS van a telómon. Fel szeretném rakni .587-et vagy az REAL ics 5.2- roomot. A roomot feltudom rakni erre a release-re(.431)? ha nem akkor linkeltetek is egy az előbbi hozzászólásban egy .587et, de az nem tft-s ezért nem tudom berakni flashtoolba. Csak mappákat látok ott:S Tudnátok linkelni egy olyat ami tft-s? Egyébként nem tudom de nekem valamiért a SEUS a GB-t rakja fel. Telenoros vagyok , hogy lehet ,hogy nincs új ICS alapból..? Pedig a telóm fél éves kb. elég rég vettem.
-
kz0
csendes tag
válasz
PRDZsolesz #6429 üzenetére
Kikapcsoltam és folyamatosan nyomva tartottam a hangerő le gombot és ezt írja. (előtte pedig fel sem dugtam) Úgy csináltam ahogy a leírásban van, de valami mégis rossz. Próbáljam másik gépen?
-
kz0
csendes tag
Kérlek titeket, valaki mondjon valamit 6414-es hozzászóláshoz , aki otthon van a rootban.
-
kz0
csendes tag
Srácok Segítsetek! Próbálnám rootolni a telefont de csak nem jön össze már a flashtoolsnal rossz az egész...(usb-hiba keresés, ismeretlen eredetű szoftver is bekapcs) Mindent razorka777 blogja szerint teszek és nem siker ez a hibaüzenetem van: [link] Help mee
-
kz0
csendes tag
Köszi ! Durva , hogy 157mega az új build
-
kz0
csendes tag
Hogyan tudom lefrissíteni a telóm? a 62-es build kellene rá , de nem akarja felajánlani soha a frissítést , csak több embernél látom , hogy neki frissített nekem meg semmi:S
-
kz0
csendes tag
válasz
Swiss_audio #1656 üzenetére
Köszi szépen! Tudom, hogy lehet de valamiért nem dobta ki...:S
-
kz0
csendes tag
válasz
Swiss_audio #1654 üzenetére
Linket kérnék a a topikról!
Szeretnék egy ár/érték arányban jót...!
-
kz0
csendes tag
Ha nem akkor veszek valami kingmax vagy kingston vagy samsung class 6osat.
-
kz0
csendes tag
Vettem a egy noname 8gb class 4es microsd karit és lassú vele a telefon sokszor megfagy..igaz ilyenkor biztos a kártya a hibás? mit tanácsoltok vegyek egy class 6-ot?
-
kz0
csendes tag
Nagyon kicsit off : Békés Boldog Karácsonyt minden fórum társnak!
-
kz0
csendes tag
Én összehasonlítottam a fater gps-ével és teljesen ugyanazokat az értékeket kaptam vissza! (sebesség,távolság,pillanatnyi helyzet) (Egy hosszú pesti úton autópályával) Talán egy -két perc eltérés volt az érkezési időben ennyi. DE tuti van benne hardveres gps!
-
kz0
csendes tag
válasz
Jon Mathias #1049 üzenetére
Engem is érdekelne.
-
kz0
csendes tag
Miért nem jó a task killer, mert nekem fent van és nem rossz... mit javasoltok helyette?
-
kz0
csendes tag
válasz
littlelion21 #823 üzenetére
Természetesen csak viccnek szántam
Ezzel csak arra kívántam utalni,hogy kiváncsi vagyok hogy milyen jól szól
-
kz0
csendes tag
Bár ha így szólna mint ez , azonnal megvenném
[link] <3
-
kz0
csendes tag
Írták többen , hogy megrendelték ezt : [link] Érdekelne , hogy milyen minőségűek ezek a cuccok. főleg a füles érdekelne
-
kz0
csendes tag
Lenne egy-két kérdésem. A teló feldobta, hogy 4.0.2.A.0.58 rendszer frissítés érhető el... Az lenne a kérdésem, hogy ez eltünteti az eddigi dolgaimat a telóról vagy nyugodtan frissíthetem mentés nélkül? Az is érdekelne, hogy mit tartalmaz ez a frissítés a google-ba nem nagyon találtam értelmes leírást. A marketről leszedett ingyenes progikat érdemes frissíteni ha fel ajánlja ?
-
kz0
csendes tag
válasz
Cartman023 #722 üzenetére
Ez is tök jó
-
kz0
csendes tag
Nekem nem recseg, nem ropog semmi baja sincs a telónak lehet csak rosszul pakoltad rá a hátlapot...
-
kz0
csendes tag
Helló!
Meg döbbenve olvastam a tesztet! Három hete vettem a telót, gondoltam már megosztok néhány gondolatot. Én a 3 hét alatt nem tapasztaltam ilyen hibát a telefonálásnál, tehát tuti hibás darabot kaptatok véletlenül...Én teljesen megvagyok elégedve a SE. live-val. Nagyon gyors könnyen teszi a dolgát és még szép is. Friss Androiddal öröm ez a teló, és még a 720p videókkal is elégett vagyok. Telefonhoz képest teljesen jó. Én csak ajánlom mindenkinek aki jó érintős androidos telót akar , ilyet vegyen...Megérdemli nálam az AJÁNLOTT pecsétet. Egy kedves tulajdonos
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest