- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
betonfelhő #1639 üzenetére
Nálam csak a 4.4 instict megy.
Most kipróbáltam: a 4.5 letölt feltelepül elindul, aztán van az, hogy a kapcsolatot teszteli (opera mini alatt megy fel a piros csík) végül kiírja a hibaüzenetet, hogy nem sikerült kapcsolódni stb. nem tudom már pontosan. Hálózati beállítások jól voltak megadva.3.2 meg a 4.4 megy frankón.
-
Iga007
tag
válasz
betonfelhő #1639 üzenetére
Köszi!
Ez így most már működik! -
cs.zs.
veterán
válasz
betonfelhő #1624 üzenetére
Előtte volt valamilyen hibája a telefonodnak ?
(csak azért kérdezem, mert)
a napokban épp szervizben jártam a telefonnal, töltőt cseréltek (1596-os hsz), és ott is elvitték tőlem a telefont vagy 15-20 percre (nem is értettem hogy mi köze a rossz töltőhöz) , és a papíron rajta volt a végén, hogy SW frissítés - nem kértem, és nem is mondták hogy ez lesz, és sem a beállítások, sem a telefonkönyvből a számok nem tűntek el, tehát kérdéses hogy tényleg csináltak-e valamit vele (de miért vitték el?), vagy csak azért papíroztak így, mert ugye az elvégzett munkát téríti a gyár, aztán kell a bevétel...és egy kis off:
Van egy SE WT19i is a családban, Android 2.3.4 fut rajta gyárilag, és már a dobozán is rajta van, hogy frissíthető 4.0-ra. Pár hónap után lefrissítettük, onnantól akadt, fagyott. Mentünk vissza magentáékhoz, és kértük vissza a 2.3.4-et . ... Megcsinálták szó nélkül, sőt mosolyogva mondták hogy mindenki így jár, mivel a 4.0 az egy halom szar, a 4.1 , 4.2 már jó, de nem tehető rá...
Ezt csak azért írtam le, mert saját tapasztalat is igazolja, hogy az újabb nem biztos hogy jobb. -
tonyrulez
őstag
válasz
betonfelhő #1526 üzenetére
Nem rossz csomag, szerencsére Djuice-nál anno Kártyás 29 csomagot kaptam, 29FT-os hívással és SMS-el bármely hálózatba, valóban havidíj mentesen. Úgyhogy ezt a csomagot addig megtartom, amíg csak élek, mert nem hiszem hogy ezalá mennének az árak a jövőben. Igaz a havi 100MB net 500FT, de még tűrhető.
-
cs.zs.
veterán
válasz
betonfelhő #1526 üzenetére
Nem rossz csomag, nekünk is van a WT19i-n, erről írtam itt kicsivel feljebb az 1509-es hozzászólásban. Viszont az nem igaz hogy nincs havidíj, hiszen amíg ebben a tarifacsomagban vagy (DOMINO SURF), addig minden hónapban leveszik az egyenlegedből a 890Ft-ot.
Mindegy, mert ez egy jó csomag, jobb mint a Telenor KLIKK-je, mert jobbak a percdíjak, és nem 100 MegaByte-ot adnak hanem 150-et. A Telenornál a feltöltős percdíjak 40-50-60 Ft magasságában szóródnak, ehhez a KLIKK csak az internetet adja (100MB) havi 1000 Ft-ért - de 90 napig ingyen. -
tonyrulez
őstag
válasz
betonfelhő #1480 üzenetére
RSS-re milyen programot használsz? Opera Mini-ben elég minimalista.
-
meroly
veterán
válasz
betonfelhő #1480 üzenetére
Azért az egész jó, kösz
-
milabp
csendes tag
válasz
betonfelhő #1351 üzenetére
Azt írja, hogy "Nem megbízható alkalmazás. Letöltés?" erre nyomtam egy igen-t, erre azt mondja, a letöltött JAR érvénytelen... hát ezt tényleg nem értem... neked komolyan működik? nekem minden alkalmazásnál meg játéknál ezt csinálja...
-
válasz
betonfelhő #1151 üzenetére
Köszi!
-
válasz
betonfelhő #1149 üzenetére
És a navigálás nem gáz a iránygombokkal?
-
borges7
aktív tag
válasz
betonfelhő #1070 üzenetére
best buy, köszi
meg hypnonak is!
-
JamesLavelle
tag
válasz
betonfelhő #998 üzenetére
hát ja, röhej..köszi azért!
-
quasar7
csendes tag
válasz
betonfelhő #800 üzenetére
Kössz a választ! Egyébként milyen gyakoriságokat lehet megadni az email-ek lekérdezéséhez?
-
ibgy
csendes tag
válasz
betonfelhő #743 üzenetére
Kicsit el vagyok keseredve.
Próbáltam a neten kitúrni java-s hívásszűrő programot, de eddig nem jártam sikerrel...
Próbáltam sis-t konvertálni .jar vagy .jad állománnyá, de azokat meg nem ette meg a teló.
A legelszomorítóbb, hogy a matuzsálem sonyericsson k300i alapból tud hívásszűrést, és csoportokba lehet rendezni a névjegyeket feketelistához vagy fehérlistához!!!
Elég fontos lenne számomra megtalálni a megoldást a fehérlista használatára, mert enélkül sajnos nem tudom a telefont teljes értékűen használni!
Minden ötletet szívesen veszek!!! -
ibgy
csendes tag
válasz
betonfelhő #737 üzenetére
Szia! Köszönöm a válaszodat!
Okozott némi fejtörést a PIN2 kód előhalászása, de végül csak meglett.
Felvettem egy névjegyet a fixlista névjegyekhez, és beállítottam az útmutatásod szerint a
Beállítások >(7)Biztonság >Fixlista opciót.
De hogyan lesz ebből hívásszűrés?
Felhívtam egy vezetékes számról a telefont, és ugyanúgy kicsörgött, mint a beállítás előtt?!?
Vagy valamit rosszul értettem? -
gyuri2008
veterán
válasz
betonfelhő #714 üzenetére
Köszönöm a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest