- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taschner
aktív tag
egy kártya játékot szeretnék felrakni a telcsire honnan és hogyan tegyem segítsetek.
-
taschner
aktív tag
Ez jó de nem olyan vicces és idegesítő.Most utána jártam a dolgoknak kéne frissíteni mert ugye t-mobilos de nem tudom hogyan van firmwarem de mivel kéne az most magas android oké bada oké stb de ez a telcsi csak fél éve van nekem 10 rugo-ért vettem de nem rossz csak kicsit idegesít a vízhang.
-
taschner
aktív tag
Víz hangzik a telefon mikor beszélek mi lehet a gond?Talán le hallgatják?Esetleg más vagy szar a hangszóró?
-
taschner
aktív tag
Az enyém t-mobilos valami független rom-ot fel lehet tenni vagy valaki tud olyan oldalt amin le tudom szedni.
-
taschner
aktív tag
Olyan kérdésem lenne,hogy miért visszhangzik amikor beszélek rajta pedig vissza vettem a hangerőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest