- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
student
őstag
válasz
muveszur #2167 üzenetére
ja amugy w880-t össze se lehet hasonlitani omniával hd-felvételben.
csak hát butafon az igy nem veszem meg.
720p @30fps azér látszik a videokon hogy jobban rágyurtak a hd-ra sokkal teltebbek a szinek
igazábol azt leszarom hogy az 12 mpx az ugyis csak a marketingduma ahogy ennél a 8 mpx is. -
hdman
őstag
válasz
muveszur #2167 üzenetére
Megjöttek a szignófájlok, holnap okosítok
A Garmin primán megy, ma volt egy hosszabb teszt, de a jel még autópályán is csak 3/5 volt. Ugy látom picit pontatlan is, vagy legalábbis lassabb volt a kép, mint az "élő".
N82-n 4.xx Garminnal sokkal jobb volt.
Az előző telefonomban volt egy 8GB kártya, át is hoztam a Hd-be. Van rajta kb 7 GB zene. Ezt hol érdemes tárolni? A kártyán, vagy egyem át a telómemóriába?
Tudok ajánlani pár progit, amit érdemes feltenni?
Amugy azt hiszem jövö héten, ha lesz időm, én is átállok valami jó kis ROM-ra.
Pár negativum, vagy ha ugy tetszik, bug:
- a filmnézőben, néha nem reagál a kilépésre
- a naptárban hangyaf@sznyiak a hónapváltó gombok, alig lehet eltalálni
- ugyanez az üzeneteknél
- a telefonálás hangminősége, + a zenebona hangminősége nem a legjobb.A végére egy kérdés:
A kinetic scrolling az, ami a widgeteknél van, igaz? -
student
őstag
válasz
muveszur #2157 üzenetére
megnéztem jutyúbon egy csomo hd tesztvideot, szinte az összes laggol meg gány a hangja
ez a laggolás akkor is van ha 720*480 a felbontás?
meg nem értem olyan a video mintha mindenhol életlen lenne a kép semmi fokusz nicsa hangjavitás jön majd magyar firmware-ként is ? vagy csak angolra
-
joey04
titán
válasz
muveszur #2060 üzenetére
akkor nem 1.5 passz (szar az időérzékem vagy mi ez) ennél gyorsabb jobb megoldást még nem láttam mindenesetre
n97 féle fizikai qwerty nem volt rossz, de ott meg az egykezes használat van kilőve. no meg az általad említett megoldás eleve több nyomás.csináltam egy videót: [link]
-
joey04
titán
válasz
muveszur #2056 üzenetére
láttam a gyárit, nekem nem szimpatikus, nehézkes a görgetés még a kinetic scroll segítségével is, plusz nincs több tab lehetőség, nekem fontos minimum 3-4. a billzetre meg van egyszerűbb: ahogy írtam, nyomva kell tartani kb 1.5mp-ig az a betűt, és felugrik magától az á. de még a ty cs stb-t is egyetlen nyomással elérem, ty-hez elég megnyomni a t-t 1.5 mp-ig és felugrik magától a ty.
de köszönöm!
Saint: azt tudom sajnos
-
silent storm
csendes tag
válasz
muveszur #2053 üzenetére
akkor még egy kérdés:
nem akarok senkit megsérteni vele, de ha úgyis otthon teszitek fel magatoknak a ROM-okat, akkor miért ragaszkodtok a gyári garanciához? Ha a ROM telepítés alatt, vagy a másik ROM miatt megy tönkre a teló, akkor úgyis ugrik a gari, ha meg bármi más hardveres nyűgje van, azt a gsm boltosok is ugyan úgy kötelesek szervizelni...illetve sajna a külföldi nem főzött ROMokba nem nagyon rakták bele pl a magyar ékezetes qwerty-t ha jól tudom. Mert a menü meg a T9 nem annyira fontos nekem, ha már van qwerty-d, de mondjuk ne 10et kelljen nyomni egy "á" betűért
-
Myair
tag
válasz
muveszur #1952 üzenetére
hali.valaki segítsen, próbálom flash-elni a telót, de az istenert nem tudom bootmanager modban elindítani.. Hogy a f..zba kell? :/ tom, hangerő fel+lezár gomb.de semmi, nem reagál rá se kikapcsolt,se bekapcsolt állapotba. már hard reszetet is toltam rajta.. valaki? :/
-
-
bences
tag
válasz
muveszur #1951 üzenetére
Hello!
Én felraktam ezt a verziót:
Java 2.0.2 version:Bulgarian based (Bulgarian,Croatian,English,Hungarian,Romanian, Serbian) firmware
De ebben semmi sincs, se multimedia menü, se esyköyök, se iroda, se egy db alkalmazás, így pl hiányzik a dlna-s connected alkalmazás is.
Ez normális így, v vmit elrontottam?
köszi
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #1965 üzenetére
Nem. Nem vagyok Samsung szervízes, csak lőttem már pár csőből.
Nem erölteti rád senki sem...
Ha nem kell, ne csináld, de legalább ne tegyünk megalapozatlan kijelentéseket.
Egyébként meg pont te vagy az aki mindenkire ráerőlteti a barkácsmunkát.
Aztán majd a helyi mekkmester nekiesik a 2 napja megismert Syimbiannak, és azt hiszi már ismeri. Aztán majd a szervízben magához tér.
Mellesleg nem teszek túl sűrűn megalapozatlan kijelentéseket. Ha meg tévedek, azt el szoktam ismerni. De egyelőre ez nem az az eset.
De mind1, mindeki azt tesz amit akar. -
Quasi_modo
nagyúr
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #1951 üzenetére
Megerősítést kaptam tegnap, hogy a telefon semmilyen formában sem jegyzi, hogy flashelve volt-e már, hiszen teljes ROM cserét hajt ilyenkor végre a telefont!!!
Sajnos ezzel együt jegyezheti. Lehetnek olyan területek, amit teljes flasheléskor sem töröl. Csak ezt nem fogják az orrunkra kötni. Gondold csak végig. -
d.beni
aktív tag
válasz
muveszur #1954 üzenetére
értem.köszi a választ!és még annyit hogy amikor veszed a telefont akkor azt bontatlan állapotban kell megkapnod ugye?mert én eddig sosem bontatlan állapotban kaptam meg..
az a kis matrica amit mindenképp el kell szakítani hogy ki tudd bontani nekem eddig mindig szét volt szakadva ha telefont vettem.csak azért kérdezem mert ha bontatlanul kell adniuk csak olyan helyen beszem meg ahol bontatlanul megkapom. -
Hege-Zs
tag
válasz
muveszur #1894 üzenetére
Hát főleg olyanokat,hogy nem megy a wifi rajta,dög lassú,hívás közben furcsa dolgokat csinál stb.....De nekem akkor is ez a kedvenc telóm,mert ugye én nyomkodtam a MM-ben a Pólusban,és én semmi ilyesmit nem tapasztaltam,bár nem fénysebbeségű,de egy ilyen tudású,és ilyen méretű és minőségű kijelzővel rendelkező készülékhez képest,nem veszélyes,és általam teljesen megszokható.És még a wifit is kipróbáltam,bár telefonálni nemtudtam vele
)
-
nyergess
tag
válasz
muveszur #1869 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Hihetetlen, hogy okostelefon létére még mindig lekorlátozzák a felvételi időtU700-asom van jelenleg, s abban is 1 óra korlát, s folyamatos háttérvilágítás közben. Elég sokat használom ezt a funkciót az egyetemen, de korlátozva elég rossz szórakozni vele. Mellesleg a világítás szívja is az akksit fölöslegesen. Esetleg azt nem tudod véletlenül, hogy symbian lévén, le lehet-e tölteni vmi jó hangfelvevő szoftot a HD-hez?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #1865 üzenetére
Még valami. Könnyen eldönthető, hogy egy rom ismeri-e a kettős betüket. Ha egy sima "S" betú beírására előveszi mondjuk a Szilviát is akkor nem ismeri, csak karaktersorozatokat hasonlít össze. Persze az "Sz" beírására ugyanúgy elő kell vennie.
Ha a Szilviát "S"-re nem csak "Sz" beírására veszi elő, akkor ismeri az aditt nyelv kettős betűit is.
Nálam az "S"-re a Szilvia nem jön elő csak az "Sz"-re
Ja a romverziót elnéztem. 05/22 ez is.
Ennyi. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #1863 üzenetére
Ez egy 06 havi magyar rom. De azt hiszem megfejtettem a problémát. A magyar rom állított alfanumerikus bill-en nem üti be pl az a után az á-t, meg ilyesmi. (Ezt az egy igazán bosszantó SW hibát találtam eddig.)
Csakhogy én a kereséshez a fektetett bill-t használom. Úgy meg minden ok. Megéri az a kis idő míg elfordítom, mivel 460 kontaktom van.
Bocs hogy ez csak most jutott eszembe. -
mufi
senior tag
válasz
muveszur #1829 üzenetére
Nem találom pedig kb fél órája keresem. pls dobj egy linket.
Hát akkor én átlagon felül vagyok pedig még roszul si látok. Nagyon idegesít, hogy "nem kellemes" nézni a HD videójait, az n97esem sokkal jobbakat csinál. Lehet nem olyan részletgazdag de egy akadozás nincs benne. Am pont a jutubon láttam megy ,acro videófelvételt ah egy hangya mszkál valami pálmalevélen, eszméletlen jó, full scrren-en is tökéletes! nem értem akk hogy a nem makro miért olyan rossz. Ja, 640*480as videókayt is néztem, némelyikne mintha nem lenn egyáltalán autofókusz...hogy érted hogy ott a fox 30fps?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #1816 üzenetére
Nekem a Z:\data\sounds\Digital mappában a következők vannak:
alarm.mp3, Hold your breath.mp3, Message 1.mp3, Samsung Tune.mp3
Ez elég kevés. Neked buherált romod van?
A hack meg felesleges, az Xplore anélkül is látja. Ráadásul nem az övé a gép, nem hiszem hogy hackelni fogja. -
i8910user
csendes tag
válasz
muveszur #1635 üzenetére
Garmin -még -nincs bár már itt figyel CD-n
Jó, a 3G-t ma kapcsoltam ki...
majd nézem így is...p.s.
amúgy meg hadd legyek már elégedetlen ezzel az akku kapacítással szubjektíve...
6680 3G-n elment 2 napot a 4éves aksijával...
valami akkumegoldást tényleg kitalál6nának már végre...üzemanyagcella vagy vmi... -
Quasi_modo
nagyúr
-
abubaka
csendes tag
válasz
muveszur #1452 üzenetére
Igen,köszi ezt meg is oldottam már.Igaz nem fért fel a SIM-re az összes régi szám,de nem sok maradt le.Viszont a nevekhez mentett dolgok,mint pl: címek,születési idó,email cím stb nem jön át.És ez az Outlokban sincs benne.És a PC Studióban sincs ezeknek mező,hogy ott beírkáljam.Elkezdtem egyesével beirogatni.
-
törölt tag
válasz
muveszur #1416 üzenetére
ez is egy érdekes dolog, nekem is első magyar szoft van rajta, és most kíváncsiságból megnéztem ezt a videómegosztást, mert eddig fogalmam nem volt róla, hogy van ilyen, és mindig bekapcsolva állapotban van
0-24 óra üzemben megy nálam a telefon, de a 3nap a minimum ameddig elmegy, de volt már több is amikor nagyon keveset használtam. normál használattal 3 napot simán kibír így is
-
Mangerd
aktív tag
válasz
muveszur #1316 üzenetére
Valóban!
Az átvétel nem azt jelenti, hogy elveszed tőle a csomagot és lelép. Hanem megnézed, hogy mit kaptál, benne van-e minden és ép-e. Ezt köteles megvárni, sőt amíg ezt meg nem nézted, alá se írj semmit az átvételről!
Viszont azt, hogy te összeszereld és kipróbáld már nem köteles megvárni és mivel valszeg sok fuvarja van, nincs is ideje rá. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest