- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheV
csendes tag
-
Peti567
aktív tag
-
phaet0n
tag
válasz
Peti567 #6136 üzenetére
Igen, elég a kikapcsolás-bekapcsolás.
(Hyperx újabb romjaiban egyébként már reboot gomb van kikapcsolás helyett, ami ilyenkor jól jön.)
Mondjuk én nem tartom kizártnak, hogy ezt újabban javították, ugyanis amióta XXIL5-öt használok, nem érzem szükségét ennek. Nem tűnt fel, hogy jobban merülne USB kapcsolat után. -
muveszur
addikt
válasz
Peti567 #6124 üzenetére
Ahogy a kolléga is írta, kell az újraindítás...És természetesen a Garmin is ludas.
A jelszókezelésre nagyon jó a Hack Proof Password Manager. Rengeteg jelszavat és egyéb kódot tud tárolni.
Az új ROM-nál se lehet Ujj használata és widgetek egyszerre. El kell dönteni, melyiket használod, nem lehet kevergetni.
Hege-ZS:
USB csatlakozás után újraindítás
Garmin háttérszolgáltatásának letiltása
Videomegosztás kikapcsolása
Felesleges kommunkiciók kikapcsolása, pl Bluetooth, wifi.Plusz további tippek: [link]
-
muveszur
addikt
válasz
Peti567 #6105 üzenetére
Gyári magyar ROM-on nem működnek Yayha.hamid időjárásos widgetei.
A Widget főképernyővel sehogy sem lehet kirakni a naptárbejegyzéseket, csak az Ujj használata főképernyővel. (Viszont ilyenkor nem lesznek widgetek).
Menü-->Beállítások-->Személyes-->Főképernyő-->Főképernyő téma-->Ujj használataFeltöltötttem Neked a Garminhoz a magyar hangot: link
Csak másold be a Garmin/Voice mappába.Már két kiszivárgott magyar nyelvű firmware is van. Úgyhogy biztosan nem lehet mondani.
-
Brockey
csendes tag
válasz
Peti567 #6023 üzenetére
Nekem is gyári magyar (tavaly májusi) fw van fent, és nekem a Skyfire böngésző jött nagyon be. Egyetlen problémám van vele, amit az 5586 hozzászólásomban írtam le, de senki nem írt megoldást rá. Az is tulajdonképpen a PannonWap beállítás hibája szerintem, nincs hang flash videó tartalmak esetén (pl. youtube). Minden más tökéletesen működik, ettől jobb böngésző nekem nem kell. Bár írják itt többen, hogy az új magyar fw-rel jobb lett a gyári böngésző is.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Peti567 #6047 üzenetére
Windowsban be kell állítani, hogy mutassa a kiterjesztést. Sajátgép Eszközök Mappa opciók és azon belül ne legyen kipipálva, hogy ismert fájltípusok elrejtése. Valami ilyesmi, de nem pontosan így mert angol windowsról fordítottam.
Legyegyszerűbben menüben opciók, majd szervezés, majd ha kiválasztod amit törölni akarsz, rákattintasz az opciókra majd megint a törlésre. A másik módszer meg a beállításokban lévő alkalmazáskezelő legfelső menüpontja.
-
muveszur
addikt
válasz
Peti567 #6044 üzenetére
A .wgt fájl tartalmazza azokat a dolgokat, amiket írtál. Csak ne bontsd ki. Ha .zip-be van, nevezd át .wgt-re.
Nem a haverodhoz adtad hozzá a képet, hanem hívásképet állítottál be, így mindenkinél meg fog jelenni. Legközelebb a Hozzáadás Partnerhez opciót válaszd ki.
A nem csörgés pedig mintha másnál is jelentkezett ennél a firmwarenél.
-
muveszur
addikt
válasz
Peti567 #6037 üzenetére
Nem lehet kitörölni a gyári widgeteket, de le lehet őket tiltani, és akkor nem jelennek meg az oldalsávban. Egyébként nem lassítják a telefont.
Menü--->Beállítások--->Személyes--->Widgetek--->Widgetek--->Opciók--->LetiltásA programokat nem lehet kitenni a főképernyőre widgetként, de ha megkérsz rá, és írsz egy listát azokról amik Neked kellenek, megcsinálom a widgetüket. Itt már csináltam párat, ehhez hasonlót bármikor tudok produkálni: [link]
Milyen témakörben érdekelnek a programok, mert lehet itt mondani rengeteget, de egyáltalán nem biztos, hogy arra van szükséged.
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Peti567 #6012 üzenetére
Ok! Ahonnan én rendelném ott le is van írva hogy a futár jelenlétében vegyem át és nézzem meg hogy meg van-e minden. Sőt mondták telóba mikor érdeklődtem hogy próbáljam is ki de sim kártyát ne tegyek bele. ha minden ok akkor fizessek a futárnak. Én is ugy látom a honlapokon hogy 98 körül adják+ futár.
-
BitiOne
tag
válasz
Peti567 #5925 üzenetére
Én azért a hátuljára meg az oldalaira (ahol ez a zongoralakk felületű műanyag van) tettem védőfóliát, mert az akufedél azért zsebben hordva - hozzátenném, hogy én nagyon vigyázok rá és külön zseb van fenntartva a telefonomnak - elkezdett (hajszálvékonyan ugyan) karcolódni. A kijelző egyrészt az edzett üveg miatt nem karcolódik, másrészt pedig azért megnézném kinek az újja karcolná meg (bármilyen üveg is lenne)!
-
expander
senior tag
válasz
Peti567 #5897 üzenetére
a menüben semelyik rommal nincs görgetes. az ujjal van a contactsba meg igazabol mindehol, a menüben se az ujban sem a regiben nincs. es szerintem ez nem igy müködik, hogy te hogyan ekred a telefont. majd kapsz egyet es kesz. ha ugy kapod meg a telot, hogy mar fel volt bontva a doboz, az gaz ...
-
muveszur
addikt
válasz
Peti567 #5891 üzenetére
Ezen az oldalon már többször volt pontatlan információ...
Egyébként amit Te írtál firmware, az a legújabb, de nem hivatalos, mivel a PC Studion keresztül nem érhető el. Viszont egy kiszivárgott, gyári verzióról van szó.
Én ezt használom, meg vagyok vele elégedve.Viszont arra kiváncsi lennék, hogy mi az a rengeteg gond a telóval...
Geni86: A Speed ROM szerintem visszalépés lesz a kamerát illetően...
A hacket pedig nem nehéz megcsinálni, egyszer kell 5 percet rászánni a szignók beszerzésére...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest