- Fotók, videók mobillal
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bors95
tag
sziasztok! Nem te írtad régebben, hogy elfut egész jól a Gt racing a spicádon??engem érdekelne hogyan csináltad,1 mert gameloft hd-s game, egyik ilyen sem akar normálisan futni, a másik igaz elindulni elindul csak az a gond, hogy iszonyatosan szaggat...nemtudom neked hogy sikerült, de nekem 3d driverrel szaggat......és a PES ugyanez...szóval érdekelne....már ha nem kamu volt
-
BalanceR
addikt
-
picur220
veterán
válasz Tesztelo.hu #29388 üzenetére
De olyat is hallottam, hogy valaki megvette az előfizetéses készüléket, az előfizetéses sim kártyát meg odaadta másnak, aki kihasználta, de nem akart új készüléket. Ekkor sem biztos, hogy jár jól a szolgáltató...
De ez megengedett... Amúgy meg rosszabbul sem jár, a pénz attól még folyik befelé, az meg, hogy honnan, nem izgatja őket.Frozenginger v3.1 hol van fenn? Most csak v3-at találtam.
Szerk ottvan alatta...[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz legiaap #29391 üzenetére
Asszem nekem is van olyan app amit nem marketről raktam fel, mégis jelzi ha van hozzá frissítés. Pl Go launcher EX. Leszedtem mobilism-ről, aztán jelezte többször hogy van frissítés, épp csak ki nem szúrta a szemem, hogy FREE Letöröltem, felraktam marketről, azóta frissít rendesen. De érdekes, hogy nem minden 'nem marketes' appot jelenít meg..
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
-
mm89
őstag
válasz Barney42 #29375 üzenetére
Ha nem látja a pc az sd kártyát akkor valószínűleg be van pipálva az usb debug. Alkalmazások/fejlesztés/usb hibakeresésnél pipa ki.
Az ext fájlrendszert valóban nem látja a windows, de az sd kártyádat ez nem érinti, az maradt úgy ahogy volt.
Az általad felsorolt modok meg ha jól tudom bele vannak rakva az FG-be is, legalábbis az intercept. De van benne alulfeszelés is.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz picur220 #29387 üzenetére
Ne engem kérdezz, nem én találtam ki.
Készüléket lehet töredékáron venni havidíj nélkül is, kártyás megoldással. Ott nincs havidíj. Ergo a szolgáltató jogosan tiltja a függetlenítést. De olyat is hallottam, hogy valaki megvette az előfizetéses készüléket, az előfizetéses sim kártyát meg odaadta másnak, aki kihasználta, de nem akart új készüléket. Ekkor sem biztos, hogy jár jól a szolgáltató...
-
picur220
veterán
válasz Tesztelo.hu #29336 üzenetére
Miért akadályozom a rendszer működését azzal, hogy függetlenítek? Mert aki haszonszerzés céljából csinálja, az kárt okoz a szolgáltatónak, nyilván, meg te is, ha csinálod, de ezért még nem ítéltek el senkit...
Garanciavesztéssel csak elméletileg jár, amúgy a kutya nem nézi, ha beviszed...A töredékár nem azért van, mert a készülék éppen függő, hanem mert fizetni fogod 2évig a havi 10k-t.
[ Szerkesztve ]
-
person
senior tag
válasz Tesztelo.hu #29336 üzenetére
Miféle töredékáron? És kinek?
-
Barney42
csendes tag
válasz #09908736 #29376 üzenetére
:-) igen, az egyenlőrét én is betiltanám.
eddig minden ok azzal, amit én felraktam, bár a plusz dolgok miatt érdemes lenne rátegyem azt ami neked van :-)
az usb rendbe jött, csak nem figyeltem, hogy ennek a 8.3nak már saját felugró menüje van erre.
Most akkor a wifit mi nyírta ki? esetleg írd meg, ha ezzel az egységcsomaggal minden megy, s akkor újrarakom én is.
Tehát ha odinból felrakom, akkor az töröl mindent, ami rajta van, csak a jd1-es alapot hagyja meg?
több kérdés nem jut eszembe :-)[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz BalanceR #29379 üzenetére
Nálam a Marketen csak olyan dolgok vannak, amiket onnan is töltöttem, kivéve a Documents To Go és ha frissíteni akar, akkor kiírja, hogy update, de nem frissül.
Mint, ahogy már leírtam a Documents To Go-nál állandóan jelzi a frissítsét a frissítést.
Akkor ez a 2.1 bugja lehet nálam, hogy nincs automatice frissülés?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
BalanceR
addikt
válasz legiaap #29360 üzenetére
2.1 alatt nekem is csinált ilyet, csak azokat az appokat frissítette magától, amiket a marketről töltöttem, de azokat is véletlenszerűen...
Bár nálam ez külön jó volt, mert idegesített, hogy automatikusan töltötte a frissítéseket, amik zabálták a helyet...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
legiaap
félisten
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
törölt tag
válasz Barney42 #29375 üzenetére
Off: És végre valaki nem 'egyenlőre'-t ír!!!
Intercept driver: grafikai driver, elméletileg gyorsít, de mivel nem nagyon játszok, nem látom túl sok hatását.
ckMod + SSSwitch: alulfeszeli a processzort és lassítja, amikor kikapcsolt képernyő van, így kevesebbet zabál, ergo tovább bírja az akksi. Ezt még tesztelem, mert a külön felrakott modulok kinyírták a wifimet, nem tudtam csatlakozni, most kipróbálom, milyen így egyben, majd este, akkor leszek wifi közelben.
Ha nem látja a pc a telót, akkor gáz van, nincs köze az all_ext2-höz. Tanács: úgy dugd rá USB-re, hogy nem sleep módban van. Nekem is szokott ilyet csinálni, általában bejön. A lényeg, hogy világítson a képernyő.
És igen, one package, alulra betallózod Odinban és hajrá. -
Barney42
csendes tag
válasz #09908736 #29361 üzenetére
Szevasz!
köszi a tippet, közben végigszenvedtem a dolgot egyelőre akkor ezeket raktam fel:
jd1, lk 2.08, cm8.3, ext2_all, frozen gingerviszont amit te írtál azon ilyenek is vannak:
intercept driver+ckMod+SSSwitchezek olyasmik, amiket az enyém nem tartalmaz? :-)
meg mire is valók?a másik kérdés, hogy gondolom az ext2_all-tól lehet, hogy nem látja a pc a telót meghajtóként?
ebben az esetben hogy tudok rá pakolgatni dolgokat?
az általad ajánlott konstrukció is ilyen?
akkor ezt one package-ként rakom rá?köszi egyébként a segítséged, az ember mindig tanul valamit :-)
-
belec
csendes tag
Helló!
Valakinek működik a Spicáján a PES 2011 ? Én próbáltam CM 8.2 és a FG alatt is ,de azt irta nincs telepitve.
Ötlete valakinek? -
BalanceR
addikt
Ja, és ha valaki esetleg nem értesül volna róla:
Elindult a MARKET Webes verziója
Csak egy katt a PC-n, és a telefonon már települ is az alkalmazás...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
Van egy pár app CM8.3ban , ami nekem teljesen felesleges, sosem használnám, viszont a rendszer állandóan elindítja őket, feleslegesen futnak a háttérben....
Törölném őket, de nem vagyok benne 100%osan biztos, hogy nem okoz rendszerösszeomlást az eltávolításuk:
Ha valaki tudja, legyen szíves írja le, ezek közül, melyeket törölhetem nyugodt szívvel:
Voice Search
Voice dialer
Pico TTS
Protips (az a kis robot, ami a desktopon tippeket ad a rendszer használatától)
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
-
törölt tag
válasz Barney42 #29356 üzenetére
Szerintem ezzel az sd kártyára teendő zippel (valami 2.02 rémlik) feleslegesen szenvedtél.
A pda 2.08 tökéletesen kiváltotta.
Factory resettel lehet próbálkozni, talán összejön, de nem akarlak elkeseríteni, van már all-in-one csomag, amit egy darab odin flash művelettel felraksz és csókolom. CM8.3+recovery+intercept driver+ckMod+SSSwitch.
Itten e.
Odin elindít, telefon download módba, flash és örül.
Én most tettem fel, egyelőre kábé ugyanazt hozza, mint az összerakott rendszerem, leállással eddig nem találkoztam. -
legiaap
félisten
Kérdésem a következő lenne:
A Marketben, minde általam letöltött programnál kipipáltam, hogy
Allow automatic updating
de miért nem frissülnek maguktól akkor ezek a progik?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Barney42
csendes tag
Jó reggelt mindenkinek!
a tegnapi flashelésem már félsikernél tart.
a JD1 fent van. az lk2.08 fent van, megtaláltam a zipet is amit az sd kártyára kell rakni.
ezután megy is a teló. következő lépés a CM8.3 és az ext2_all felrakása.
ezek is megvoltak, utána töröltem cache-t és dalvik-ot, viszont ezután már nem tölt be a telefon:
bejön a samdroid logó, betölt, utána jön a cyanogen mod logó, pörög egy ideig, aztán semmi, visszaugrik és kezdi elölről.ilyenkor mi a teendő? Factory reset megoldja? mi lehet a hiba oka?
köszi a segítséget, meg a tegnapi válaszokat is! haladok szépen lassan.
Szép napot!
-
rutyika68
őstag
Na egy kicsit nosztalgiáztam, feltoltam a 2.1 huuúúú de furcsa. De már tolom is vissza az FG-t
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
BalanceR
addikt
Na úgy tűnik, megy a 2.2 rendesen...
Valószínűleg a FG volt a hiba oka...
Jelenleg CyanogenMOD6 a8.3+Inception3D+Videopatch+Akmd_v.2+ System►EXT2
Ez így eddig stabil, nem volt FC/Fagyás, a kamera, és minden sensor faszám működik, megy a YouTube meg a DivX is XYplayerrel....#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Barney42
csendes tag
válasz Cyberbeni #29345 üzenetére
hát nekem ez nem volt tiszta, úgy hívtam be odinba az lk-t, hogy az sd kártyán semmi nem volt.
simán betöltött, semmi olyan menü mint a segédletben.
most hiába nyomogatom kikapcsolva a hang le + felvesz + bekapcs gombot, nem jön be menü.
ilyenkor mi a helyzet? újra kell kezdeni az LK 2.08 felrakásától vagy a legelejétől?
tegnap ezt az instrukciót kaptam a műveletre:Odin > i570EXXJD1
Odin > LK2.08 PDA
Recovery > CM8.3
Recovery >EXT2_all
Recovery >Wipe/Dalvik
Recovery > Frozen ginger
Recovery >Wipe/Dalvikúgy látszik a már a második lépésnél elkeveredek. a segédlet arra hivatkozik hogy az lk-2-02-1_update.zip legyen a kártyán. a samdroid fórumon én csak a tar file-t találtam 7z-be csomagolva.
na itt vesztettem el a fonalat :-)ha van valakinek türelme, azt megköszönném
-
bors95
tag
sziasztok! egy olyan térképre lenne szükségem, ami nem használ wifi-t sem mobilnetet, olyan ami rajta van a telón! Nem kéne komolyabb célokra, csak megtaláljam ahova el szeretnék jutni! tudtok ilyet ajánlani?
-
BalanceR
addikt
Adtam még egy esélyt a 2.2nek, ráhúztam a FG-re a 8.3at, eddig stabilmak tűnik a camerabug sincs jelen, viszont 2 dolog nagyon hiányzik:
A HQ Youtube H263/264 - lejátszás, és az iránytű...
Ezeket hogyan tudnám rávarázsolni milyen modokat kell ezekhez feltennem?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Barney42
csendes tag
válasz Cyberbeni #29340 üzenetére
na egyre jobb lesz :-)
nem tudom, hogy jól csináltam-e, mert a segédlet és a válaszod nem egyezett :-) végül az lett, hogy az odinból beraktam az lk 2.08at, újraindult, benne az üres sd kártyával, menü nem jött be, hanem betöltött a teló.
azt írja leshak van a telefonon.
recovery menüt hogy is kell előhoznom, hogy a többi dolgot rakjam fel (azokat már sorra az sd kártyáról ugye) -
Barney42
csendes tag
SZiasztok!
Épp a flashelés közben vagyok és szeretnék kérdezni.
Felraktam a JD1-et, most jön az LK 2.08.
a segédlet azt írja, hogy a memóriakártyára másoljam fel a ZIP file-t.
az odinba meg tallózzam be a tar-t.a samdroid fórumról amit letöltöttem az nem zip, hanem egy 7zip kiterjesztésű cucc, abban van a tar file.
akkor most a kártyán mi legyen, a 7z kiterjesztésű vagy a tar? :-)
egyszavas válaszokat is elfogadok :-)
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz picur220 #29296 üzenetére
Hogyne tiltaná.
"Mi otthon nem függetleníthetjük a telefonunkat, sőt, sarki GSM boltba sem vihetjük el, mert az egyrészt azonnali garanciavesztéssel jár, másrészt a BTK 300 §/C szerint törvénybe ütközik, hiszen vétséget követ el, aki adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését jogosulatlanul akadályozza, így két évig terjedő szabadságvesztéssel, közmunkával vagy pénzbírsággal büntethető. Ha pedig haszonszerzés céljából teszi mindezt, akkor kárt okoz, bűntettet követ el és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő — jelentős kár esetén ez öt, különösen nagy kárnál nyolc, különösen jelentős kár esetén pedig tíz évre módosulhat. Ugyanakkor a számhordozhatóság szabályiról szóló 46/2004. (III. 18.) Korm. rendelet 5§(11) pontja kötelezővé teszi, hogy függetlenítsék a készüléket, ha a kedvezmények ellenértékét az előfizető kifizette."
http://mobilarena.hu/teszt/mit_csinalhatok_a_telefonommal/fuggetlenites.htmlA szolgáltatóval kötött szerződésed, valamint jogszabály is tiltja. Szerinted a két szép szemedért adja oda a szolgáltató a telefont a függetlenhez képest töredékáron?
-
rutyika68
őstag
válasz Gergő101 #29331 üzenetére
Hali!
Recovery, engedd rá a CM 8.3-at, és csak egy wipe dalvik., persze ha vannak módok azokat újra fel kell tenned, az első újraindítás után. Ha így sem jó, akkor lehet hogy csak egy új flash segít.[ Szerkesztve ]
-
Gergő101
csendes tag
Sziasztok!
A problémám az lenne, hogy csomó programot nem akar installálni a teló, azt írja ki,hogy installation unsuccessful meg valami error 18. Már nagyon zavaró,mert csomó programnál csinálja. Megoldást nem nagyon találtam sehol. Ja és cyanogaen 8.3 van rajta.
Előre is köszi a segítséget!
-
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok lehet hülyeséget kérdezek de alvó mód akkor van ha aktív a képernyözàr? Vagy pontosan mikor?
[ Szerkesztve ]
-
csabi10
senior tag
Feltettem egy főzött romot, mert kéne a divx lejátszás, de nem indul el rajta sem az mp4 sem az avi.
Nem tudom, mi lehet a baja, nincs rajta semmi extra mvideoplayer-el próbálom. Úgy emlékszem, hogy régebben amikor 2.1 volt fenn ezzel a lejátszóval minden működött. Valami ötlet esetleg? -
mm89
őstag
válasz #09908736 #29323 üzenetére
Elvileg igen. Én egyszer próbáltam, akkor úgy volt, hogy amit még pluszba raktam fel, pl video driver, vagy dalvik cache, azokat újra fel kellett rakni utána és csak akkor volt hajlandó bebootolni. Nem tudom miért, pedig elvileg azokat is lementette..
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
törölt tag
ODIN-os Tar backupot egyből lehet feltenni, ha valami gáz van, tehát nem kell előtte semmilyen rendszert telepíteni?
-
mm89
őstag
válasz Kickass #29320 üzenetére
Hmm.. Van regisztrálva google accountod és hozzárendelve a telefonhoz? (beállítások/felh. fiókok). Az kell a market használatához.
(nálam egy napot bírt ki a gyári T-s rendszer amivel használtan vettem, aztán flash root. Első androidos telefonom, szóval még csak azt sem lehet mondani hogy profi voltam már benne )ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Kickass
őstag
A hibauzire pontosan nem emlekszem, de legkozelebb megjegyzem, elkezd csatlakozni majd visszadob a bejelentkezo kepernyore, talan serverre hivatkozik, de erre most nem mernek megeskudni.
Marketre meg azert nem volt eddig szuksegem, mert minden szukseges app fent volt a telon mikor megvettem, most viszont hogy mar megismertuk egymast par honap alatt szeretnem jobban testreszabni
A furcsa az, hogy sokszor napokig nem elerheto, legalabbis nekem.
-
mm89
őstag
válasz Kickass #29318 üzenetére
Miért nem tudsz fellépni? Valami hibaüzit csak kapsz, azt másold be ide.
Voltak mostanában gondok a markettel, de ezek általában azért vannak mert google-ék piszkálják, frissítgetik, szerkesztik és olyankor nem tud mindenkit kiszolgálni, vagy egyáltalán senkit.
Eddig nem volt rá szükséged? ezt nem is értem, hogy lehetségesELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Kickass
őstag
Sziasztok, regebben olvastam tobb Spica tulajnal volt problema, hogy elerhetetlen a market, eddig nem nagyon volt ra szuksegem, de most jo lenne par hasznos progit letolteni es akarhanyszor probalkozok nem tudok fellepni.
Probaltam nyomozni itt topikon belul, de konkretumot senki nem valaszolt vagy csak en nem talaltam meg Szoval ez market problema es probalkozni kell (szilveszter kornyeken napokig nem tudtam elerni) vagy a telo kornyeken keresendo a problema?
-
privatposta
tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani egy működő USB-s, vagy BT-s webkamera progit ajánlani, ami működik pl. a skype-al a pc-n? -
csabi10
senior tag
Szerintetek ez a téma: [link] menne 2.1 alatt, vagy át lehet alakítani úgy hogy működjön?
-
legiaap
félisten
Erre a kérdésemre valaki?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
bors95
tag
OK,minden működik köszi szépen
-
bors95
tag
az fg-t meddig kéne raknia recoveryben?mertmár 10 perce legalább nemhinném hogy ez normális....... lemlesz gond ha az akut kiszedem?..de mégis ebben a pillanatban fejezte be!
[ Szerkesztve ]
-
rutyika68
őstag
válasz bors95 #29302 üzenetére
Hali!
Szerintem félreértettél, a CM8.2-8.3 fel lehet tenni, de ha modolva van pl..videó driver, stb..
és így teszed fel az FG, nem lessz jó, először el kell távolítani a modokat, ezért kell a factory reset. Utána kell egy teljes újraindítás, hogy a parancsokat felül írja a rendszer, tehát ha csinálsz egy factory resetet és nem indítod újra, hanem bent maradsz recovery-ben és mindjár tolod az FG-t az nem jó.
Én azért írtam (Factory resetet) hozzászólásomba hogy megkíméljelek az ujra flash.től, de lehet úgy is ahogy Maximum1 írta. sőt az a legbiztosabb, és ilyenkor valóban nem kell a fac..res... De ha nem akarod újra kezdeni az egészet ,akkor told rá a CM8.3, teljes újraindítás, recovery, wipe dalvik, mehet az FG, és kész is vagy.[ Szerkesztve ]
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Valaki légyszi homályosítson már fel az alábbi app2sd lehetőségekkel kapcsolatban, hogy mik ezek között a különbség.
1. Beállítások -> Alkalmazások -> Alkalmazások kezelése -> .... -> Áthelyezés SD kártyára
(most ezt használom, de sok esetben úgy látom, mintha az alkalmazásnak csak egy része kerülne át, ugyanis nem nagyon csökken a hely a belső memóból)2. Beállítások -> CyanogenMod beállítások -> Alkalmazás beállítások -> Alkalmazás áthelyezés engedélyezése
(ez nekem alapból ki van kapcsolva, mit csinál ha bekapcsolom)3. Samdroid Tools -> Apps2sd settings -> Enable Apps2sd
(ez ha jól tudom, akkor az sd-re kézzel elkészített ext partícióra tesz át minden appot)Köszi!
Üdv
-
bors95
tag
szerintem úgy csinálom-flash és mindent előről...sajna
-
bors95
tag
cm 8.2re felraktam Fg-t de sajnos mindig újra bútol.... cm 8.2 -factory utáana frozenginger utána dalvik to de nem működik..szerencse hogy a cm fenn van az sd kártyán mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest