- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Hálózat nélkül is lehet "telefonálni" a OnePlus 12R-el az új frissítése után
- Netfone
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Küszöbön a Galaxy A-széria generálfrissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
válasz Barney42 #33135 üzenetére
Ugyanaz mint a flash/root, csak annyi, hogy nem rootolod és kész (vagy a múltkor csak rootoltad és arra toltad rá a CM-et?)
Nekem van egy JD1-em:
[i570EXXJD1.rar]
Ezt szoktam használni flash hez.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
picur220
veterán
válasz Barney42 #29599 üzenetére
Először inkább recoveryből próbáld feltenni a CM-et, és ha így nem lesz az igazi, akkor odinozz, de akkor mindent előlről, gyári ROM-LK2.08-CM-FG(rec.)-fájlrendszerkonverzió (rec.)+modok (dalvik to cache pl.) sorrendben.
A recoveryset recoveryből telepítsd, az odinosat meg odinból. Meg lehet különböztetni, a recos .zip, az odinos meg .tar fájl. -
mm89
őstag
válasz Barney42 #29375 üzenetére
Ha nem látja a pc az sd kártyát akkor valószínűleg be van pipálva az usb debug. Alkalmazások/fejlesztés/usb hibakeresésnél pipa ki.
Az ext fájlrendszert valóban nem látja a windows, de az sd kártyádat ez nem érinti, az maradt úgy ahogy volt.
Az általad felsorolt modok meg ha jól tudom bele vannak rakva az FG-be is, legalábbis az intercept. De van benne alulfeszelés is.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
törölt tag
válasz Barney42 #29375 üzenetére
Off: És végre valaki nem 'egyenlőre'-t ír!!!
Intercept driver: grafikai driver, elméletileg gyorsít, de mivel nem nagyon játszok, nem látom túl sok hatását.
ckMod + SSSwitch: alulfeszeli a processzort és lassítja, amikor kikapcsolt képernyő van, így kevesebbet zabál, ergo tovább bírja az akksi. Ezt még tesztelem, mert a külön felrakott modulok kinyírták a wifimet, nem tudtam csatlakozni, most kipróbálom, milyen így egyben, majd este, akkor leszek wifi közelben.
Ha nem látja a pc a telót, akkor gáz van, nincs köze az all_ext2-höz. Tanács: úgy dugd rá USB-re, hogy nem sleep módban van. Nekem is szokott ilyet csinálni, általában bejön. A lényeg, hogy világítson a képernyő.
És igen, one package, alulra betallózod Odinban és hajrá. -
törölt tag
válasz Barney42 #29356 üzenetére
Szerintem ezzel az sd kártyára teendő zippel (valami 2.02 rémlik) feleslegesen szenvedtél.
A pda 2.08 tökéletesen kiváltotta.
Factory resettel lehet próbálkozni, talán összejön, de nem akarlak elkeseríteni, van már all-in-one csomag, amit egy darab odin flash művelettel felraksz és csókolom. CM8.3+recovery+intercept driver+ckMod+SSSwitch.
Itten e.
Odin elindít, telefon download módba, flash és örül.
Én most tettem fel, egyelőre kábé ugyanazt hozza, mint az összerakott rendszerem, leállással eddig nem találkoztam. -
mm89
őstag
válasz Barney42 #27887 üzenetére
na az jó, és a beállításokból hogy tudtál másik launchert felrakni?
DjMike
Az előbb írtam egy jó hosszú hsz-t, de amikor rányomtam hogy OK, akkor hibát adott ki az oldal, azóta nem is engedett be..
A felettem levő is írta, hogy KIES kell és jó lesz (bár nekem nincs fent, én felraktam a swallowtailt aztán meg valami driver detective programmal keresett magának drivert)ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
sssz
őstag
válasz Barney42 #27880 üzenetére
flashelés előtt megpróbálhatsz egy sima főzött romot felrakni recoveryből, ahogy kettővel fentebb írtam. ez egyszerűbb és gyorsabb mint elejétől újraflashelni, rootolni .
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
válasz Barney42 #27874 üzenetére
igen, közben láttam hogy mi a helyzet és szerkesztettem a hozzászólásomat, de akkor bemásolom ide is.
hmm. ez érdekes. akkor szerintem csak az újraflashelés segít
vagy főtt egy új 2.1-es romot a kitchenben, vedd ki az asd-t rakd rá a számítógéped segítségével. utába teló kikapcs, akksi, ki, be, teló indít recovery módba (hang le, felvevő, lerakó gomb egyszerre nyom) bejön a menü, válaszd az apply any zip from sd-t, kiválasztod a felrakott zip fájlt , nyomsz egy kis házikó gombot és vársz. ha újratelepült akkor elvileg már mindennek működnie kell[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
válasz Barney42 #27867 üzenetére
hmm. ez érdekes. akkor szerintem csak az újraflashelés segít
vagy főtt egy új 2.1-es romot a kitchenben, vedd ki az asd-t rakd rá a számítógéped segítségével. utába teló kikapcs, akksi, ki, be, teló indít recovery módba (hang le, felvevő, lerakó gomb egyszerre nyom) bejön a menü, válaszd az apply any zip from sd-t, kiválasztod a felrakott zip fájlt , nyomsz egy kis házikó gombot és vársz. ha újratelepült akkor elvileg már mindennek működnie kell.
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz Barney42 #27864 üzenetére
az ingyenes verzió én úgy tudom, hogy nem tud lejárni. szerintem a fizetős sem.
egyszerűen töltsd le a marketről újra ha csak ez a gond.
de ha a wifi se megy, meg egyéb gondok is vannak, akkor lehet nem ez a problémád.szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
tibz03
őstag
válasz Barney42 #27864 üzenetére
Az ingyenes változat hogy járhat le?!
"Azóta nincs menüm..." - Milyen menüd nincs? A főképernyőt látod? Ha igen, akkor hosszan nyomj rajta, és ott hozz létre egy parancsikont a beállításokhoz. Ennyi tippem van. Ha végképp nem boldogulsz, akkor lehet, hogy újra kell flashelni a telót. Bár nekem sántít ez a sztori, szerintem valamit benéztél. Meglepne, ha az ingyenes LauncherPro (ami nem tudom, hogyan "járhatott le") úgy hazavágná a telódat, hogy semmilyen menüt ne tudj megnyitni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Diablo IV
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- 3D nyomtatás
- Nők, nőügyek (18+)
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest