- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Kínában Robotaxisodott a Model Y
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz Dj.Mike #30636 üzenetére
A CM7.0.0-t én is kipróbáltam, nagyon gyors, nagyon jól működik - ami működik.
A 8.3.2-t tegnap tettem fel, gyors, eddig egy fagyás sem volt, akksizabálásról még nincs használható infóm.
Viszont az FG3.1 az állandóan fagyott, vagy fc.Két Spica, két ennyire eltérő vélemény.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
zseko
veterán
válasz Dj.Mike #30581 üzenetére
Nevezd át .apk-ra a kiterjesztést, valahol olvastam hogy a böngészők .zip vagy .rar-ként töltik le az .apk fileokat.
Az ES File Explorernél meg arra jöttem rá, hogy lehet lan kapcsolatot létrehozni a gépemmel wifin keresztül, így nem kell mindig rádugdosni kábelre ha másolni akarok.
HR24.hu
-
rutyika68
őstag
válasz Dj.Mike #30131 üzenetére
Hali!
Idézet egy másik fórumról.Szenya kollégától.
Amikor először bekapcsoltam kellet neki egy kis idő mire összeszedte magát és használni tudjam a telefont.
Görgetés akadozgat nem mindig de néha néha egy pict ragad. Live Wallpaper katasztrófa. A Galaxy háttérkép betöltésére 2percet vártam aztán ráuntam...
AZ egész jól néz ki meg ráakadtam pár szembetűnő újításra mint pl túlgörgetés be már van olyan is hogy ha túl görgeted akor nem így pattog a lista hanem világít az alja vagy épp a teteje. Hát egyszer biztos jó lesz de most még nagyon lassú marketból mire letudtam tölteni megőszültem...
Szerintem felesleges még feltenni telefonra maximum akinek van kedve kipróbálni de nagy dolgokra ne számítson senki.
Linpack elsőre:7.704
Másodjára: 8.515
Quadrantot megtaláljátok alul a csatolt filek között meg a túlgörgetést
Quadrantba voltak olyan részek ahol 0 fpsel állt a kép... aztán 1-2 perc után ugrott egyett mókás volt[ Szerkesztve ]
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
Maximum1
őstag
válasz Dj.Mike #30082 üzenetére
Angri birds elvileg ezek patcheltek, nem próbáltam.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz Dj.Mike #30082 üzenetére
Próbáltam letölteni az új Angry birds seasons-t. De csak udate-telni akarja a korábbit.
Most megmaradnak a korábbi pályák?
Lehet külön telepíteni??? Mert buli a karácsonyi és nem szeretném ha lezúzná az update!Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
mm89
őstag
válasz Dj.Mike #29892 üzenetére
Nekem eddig sima CM8.2 vel volt a legjobb, két napot kibírt úgy hogy wifi/mobilnet folyamatosan ment, egy keveset neteztem is.
Fg vel ha használom akkor estére fel kell tenni tölteni (ha nem játszok vele, csak mondjuk sms, hívás akkor ez is bír szerintem két napot).
Igazából a 2.1 nél sokkal jobban bírja így is, volt hogy reggel levettem a töltőről és délután 4 kor mentem haza, már kikapcsolt, úgy, hogy egész nap nem nyúltam hozzá, csak ment a wifi, meg a mobilnet.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
-
mm89
őstag
válasz Dj.Mike #29659 üzenetére
Szerintem nem sokat veszítesz azzal ha próbálkozol, sőt azzal se ha visszaolvasol kb 15 hsz-t...
(egyébként ketten írták eddik, az egyiknek agressive-vel is meg mild-del is ugyanolyan volt, a másiknak meg mild-del lett jó...)ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
BalanceR
addikt
válasz Dj.Mike #29631 üzenetére
Most a Minfreet Agressive-ben futtatom, Így teljesen stabil, gyors a rendszer...
Az akkuról nincs tapasztalatom, otthon nem nyomkodom sokat a telót, a melóhelyen meg folyton töltőn van
Ezért:
A 2.1ben a bluetooth sleep módban is működött, a 2.2es CM ben, ha a kijelző lekapcsol, a bluetooth is készenléti módba megy, ez headsetnél nem gond, de ha az ember autós kihangosÍtóval akarja használni, akkor sleep módban megszakad a kapcsolat....
Mivel én SonyEricsson LiveView-et használok, nálamis mindÍg megszakad, viszont, ha a töltőre teszem, és az asztali órát bekapcsolom, nem megy sleep módba a teló, és az órámon vÍgan tudom olvasni az RSS feedeket, Facebookot,SMSeket....Ha valaki tud erre egyéb megoldást, ne tartsa vissza!
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz Dj.Mike #29632 üzenetére
Nem hiszem, hogy köze lenne hozzá, alapból a CZK szokott hülyeséget csinálni, szerintem a reboot megoldja...
Azt, hogy elmentette e , meg tudod nézni:
Root mexplorer /ect/ssswitch.conf filet megnyitod, és ot látszik... (itt ne szerkeszd, csak lépj ki)#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz Dj.Mike #29628 üzenetére
Az FGben van egy CZK tools nevű app...
Ebben be lehet állitani , hogy milxen feszültséégen működjön a proci
Ha jól emlékszem, alapértelmezettkén 100mV Awake módben
és 200mV Sleep módban...
Ez annyit jelent, hogy a normál feszültséghez képest ennyivel kisebb feszültséget kap a proci, Így kevesebbet fogyaszt, viszont a rendszer stabilitásának kárára...Én ezekkel a paraméterekkel használom, és amióta beállytottam, nem volt Sleepbug, elötte naponta többször is...
Awake:
UV:0
Governor: Ondemand
Max:800000
Treshold:90Sleep:
UV:0
Governor: Ondemand
Max:800000
Treshold:90#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
-
Pongi1975
tag
válasz Dj.Mike #29215 üzenetére
Én CM után ..pontosabban amikor írtad hogy neked is kéne..
Igen csak simán restart... semmi wipe...
Igazából kicsit lehetne kicsinyíteni a logón mert szerintem kicsit nagy...ha gondolod megcsinálom és felteszem azt isu.i: pedig 320x480-as mégis nagynak tűnik mert az android felirat felett fut végig a csík
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz Dj.Mike #28891 üzenetére
Én Ezt linekeltem, a v3-asat. Igaz itt azt írja, hogy 8.2 höz való, de nekem 8.3 ra is simán felment (nem csak nekem, rutyika is ezt használja)
A téma pedig olyan lesz mint a képen látható. kicsomagolod, kapsz több mappát, mint már mondtam, ezek különböző témák. Amelyiket akarod azt feltolod recoveryből. Nem ajánlatos túl sokat rátenni egymásra mert nekem attól kicsit bekuszálódott a dolog.. factory reset megoldja olyankor (recoveryből persze), szóval azt javaslom, hogy addig próbálgasd a témákat amíg nem laktad be a rendszert.
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
-
mm89
őstag
válasz Dj.Mike #28880 üzenetére
Nem kell külön feltenned semmit, alapból elég a 8.3.
EZT az oldalt gondolom ismered, ha nem akkor regisztráció után letöltheted a 8.3-at. Le van írva, hogy hogy kell feltenni. Ha szeretnéd hogy megmaradjanak a cuccaid, akkor a "how to upgrade from earlier version" -t nézd, ha pedig egy friss rendszert szeretnél akkor az "install" részt.
Semmit nem kell utána felrakni külön. Nem is javaslom még, hogy kereneleket rakosgass, meg ilyenek. Én kb egy hétig használtam az alap 8.3 at és teljesen jó.feri1014
Szerintem félreértetted[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz Dj.Mike #28876 üzenetére
ŐŐ, most akkor CM 7-et akarsz vagy 8.3-at?
Nem mindegy.
7-es az a gingerbread vagyis az android 2.3 portja, azt még nem ajánlom napi használatra, ergo akármit teszel fel nem lesz "stabil".
A 6.1.1-Spica-alpha8.3 pedig a 2.2 legutóbbi portja.
A kerneles kérdésedet pedig nem is értemELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
rutyika68
őstag
válasz Dj.Mike #28312 üzenetére
Hali!
Ebben sorrendbe pakolod rá a módokat:ext2_all, Dalvik-cache, market frissítés(én nem tettem rá, mert a régi gyorsabb), videó driver_V3, ckMod_Bfs003A
A módokat itt megtalálod
Ha megnézed avideóm, ott látod hogy megy.[ Szerkesztve ]
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
mg105
senior tag
válasz Dj.Mike #28186 üzenetére
lemented a .zip-et az sd kártya gyökerébe, recoveryt indítasz és ott felpattintod.
CM 7-ről: "Sorry guys, no CM-7 today, because I've some problems with sleep issue... Try to solve it... - Cr1m1n4l" - tegnap írta valaki egy másik spicás fórumon, forrást nem jelölt meg.
-
mm89
őstag
válasz Dj.Mike #28086 üzenetére
Ha esetleg még nem lett volna meg a megoldás:
1. nyelv: settings/ language & keyboard/
2. app2sd: CM nél van natív sd-re mozgatás, ami azt jelenti, hogy amit feltelepítesz programokat, azokat utána át tudod mozgatni sd-re. nem az egészet, csak bizonyos fájlokat, tehát ne lepődj meg, ha foglal helyet a telón is. Beállítások/cyanogenmod beálíítások/alkalmazás beállításoknál be kell pipálni és kész.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
sssz
őstag
válasz Dj.Mike #28017 üzenetére
azt a samdroid toolsban kell aktiválnod.
ha akarsz rá főzött romot vagy CM-et akkor először azt rakd fel. abban lesz egy samdroid tools ikon, abban az app2sd settingsben kipipálod az app2sd-t , teló újraindít és akkor onnantól minden az sd-re települ. viszont egy picit a belső memóriából is lecsíp a programok telepítésekor, de nagyon minimálisat.ha nem akarsz főzött romot sem CM-et, akkor innen telepítsd a samdroid tools apk -t [link]
felülről a második hozzászólásban van.
ahhoz hogy telepíteni tudjad kell egy file kezelő, pl es explorer. ingyenes a marketről. abban megnyitod és tudod telepíteni.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
válasz Dj.Mike #28011 üzenetére
ezt amit az előbb linkeltem, ki kell csomagolnod. abban vagy egy tar fájl, azzal kell rootolnod.
ami az sd-re kell a főzött rom, amit a kitchenben tudsz főzni itt: [link]
ez tulajdonképpen 2.1-es rendszer.vagy CM-et raksz, az 2.2-es azt itt kell letöltened:[link]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
válasz Dj.Mike #28009 üzenetére
innen: [link]
nekem is lenne egy kérdésem.
aki a CM 8.2-t használja: van olyan kombó, sorrend már ami tutira működik? illetve milyen a sebesség, használhatóság akkor, ha csak a csupasz CM van fenn?[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz Dj.Mike #27933 üzenetére
Nekem van, hogy csak 10. re veszi be rendesen. Olyankor mindig akksi ki-be, odin restart. Lehet hogy neked is csak így hülyéskedik...
eftepe
én egyszer próbáltam samdroid toolsban, de ki is vettem a pipát, mert nem tudam mi az
mindig recoveryből nyomom.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz Dj.Mike #27930 üzenetére
1. win7 nél az odint rendszergazdaként kell indítani (jobb gomb rá, futtatás rendszergazdaként vagy mi)
2. rég volt már win 7 em, de hogy a fenébe lehet hogy nem lehet eltávolítani valamit? (pfujj windows)Próbáld rendszergazdaként, aztán kiest is próbáld feltenni.
-
mm89
őstag
válasz Dj.Mike #27875 üzenetére
Mindent jól tudsz
Más:
Gmail 8.2-t rajtam fel tegnap, és feltűnt hogy a lockscreen háttere nem az mint amit beállítottam a hold háttérben, hanem az alap Clinton háttérbe. A lógó oldása után rögtön jó a háttér. Van még ilyen valakinek ?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hegesztés topic
- EA Sports WRC '23
- Sí, sielés
- További aktív témák...