- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
herdsman83 #1566 üzenetére
hát amúgy erre a megoldás az, hogy nem csak a samsungban tudnak már csak fóliát rakni rá. Nekem így a 11-edik hónapban kezd csúnya lenni. És mivel a leírt tortúrát én sem akarom végig játszani, így inkább elviszem egy szervízbe, ahol pár ezerért felraknak egy újat pár perc alatt
De amúgy tök jogos az észrevételedja, és ugye nekem sikerült a külső kijelzőt össze törnöm. Annak a cseréjére azt mondták, hogy megrendelik a kijelzőt, ha megjön reggel beadom, délutánra kész. A fólia csere meg 3 nap?
-
icemad
nagyúr
válasz
herdsman83 #1570 üzenetére
Ne gondolkozz rajta, küldd vissza. Szerencsére az enyém mai napig hibátlan. Viszont a feleségem flip 3-asa pont úgy nézett ki, mint ez: [link] Elküldtük javítani (Hollandiában, ez fontos), 3 nap alatt készen volt, futár hozta-vitte. Kapott komplett új kijelzőt és aksit. Javítás óta a GPS nem működik.
Nem talál műholdat, megy vissza javításra. Szóval a holland szerviz sincs a helyzet magaslatán, nem csak a magyar.
-
vilmose33
őstag
válasz
herdsman83 #1570 üzenetére
Én vissza küldeném a helyedben, kicsit várnék,hogy legyen olcsóbb-akciós fold4, ott már nagyobb a külső kijelző. Persze te tudod.
-
vilmose33
őstag
válasz
Nekem ,majd egy év után jött fel. Most vezetik be elvileg az új funkciót,hogy ne kelljen le gyárizni, viszont,hogy napokig tart a csere az tényleg érdekes- mi tart addig
-
Something_
őstag
válasz
-
Something_
őstag
válasz
herdsman83 #1563 üzenetére
Napokba és teljes reset. Ezért néz ki az én belső kijelzőm is hányadékul hónapok óta. (Nekem a teljes csík olyan)
-
helixP
nagyúr
válasz
herdsman83 #1563 üzenetére
Igen, jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest