- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vihartigris
őstag
válasz
kisdobos0111 #2042 üzenetére
Én most mértem véroxigént, vérnyomást, EKG-t.
Mindent mért. -
Gubu0101
veterán
válasz
kisdobos0111 #2039 üzenetére
Nekem mukodik normalisan.A lenyeg,hogy tiszta legyen az erzekelo,szorosan rakd fol a csuklodra es probalj mozdulatlan lenni.Akkor ugral ossze vissza,ha valami nem stimmel a leirtak kozul.
-
Inclitus_pv
tag
válasz
kisdobos0111 #1045 üzenetére
Ez fura, nekem Távoli kapcsolatban hivas kezdemenyezesekor keri, hogy csatlakoztassak telefont bluetooth-al.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
kisdobos0111 #965 üzenetére
Nem állítottad be órán, az edzésen belül az engedélyt erre?
@nyikszi legközelebb igyál inkább sok sok vizet
-
zzola
titán
válasz
kisdobos0111 #965 üzenetére
Nem működött a GPS?
-
TODI1111
veterán
válasz
kisdobos0111 #871 üzenetére
-
NeeKee
tag
válasz
kisdobos0111 #797 üzenetére
Kipróbáltam most, nekem S10 és Watch3, a Samsung feliratra tettem az órát, a telefonon pulzusmérő szenzornál egy pici kék led villog, a telefonon azt írja "Zajlik a csatlakoztatott eszköz töltése". Én úgy állítottam be, a telefon 30% felett adjon át energiát, 30%-os töltöttség alatt nem megy a megosztás.
-
Markizmark
addikt
válasz
kisdobos0111 #797 üzenetére
Ugyanez a bajom s10e és gear s2 classic esetén, de azt hittem azért, mert régi az óra.
-
NeeKee
tag
válasz
kisdobos0111 #795 üzenetére
S10 tölti. Bekapcsoltad a telefonon a "Vezeték nélküli energiamegosztást"? Amikor azt bekapcsolod, egy kis ablakocska jelenik meg, hogy töltésre kész a telefon, és animáció mutatja, hova kell tenni a töltendő készüléket - jelen esetben órát.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
kisdobos0111 #604 üzenetére
Gear S3-é nem.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
kisdobos0111 #551 üzenetére
Szerintem ez sokkal szebb. Az enyém ezüst.
-
mumuss
aktív tag
válasz
kisdobos0111 #547 üzenetére
Remélem hasznos az infó tőlem is. Nekem nagyon szűken 3 napot bír, de a 2,5 az mindig megvan, kényelmesen
-
Poonkie
tag
válasz
kisdobos0111 #537 üzenetére
Hello,
Nekem van mindkettő, felváltva használom öket. Őszintén szólva szerintem nem érdemes. A Watch 3 újabb Tizent futtat, van EKG és vérnyomás mérés, de ha ezek nélkül elvagy, akkor nem nyújt többet. A Watch 3 elegánsabbnak hat, de ez szubjektív. A 1,5 éves Galaxy Watch 46mm nekem most is fél nappal tovább bírja akksival mint a Watch 3 45mm pár hetesen. (BT only mindkettő).
Lehet nem leszek népszerű, de ha nem kellenek a fent említett funkciók akkor semmi pluszt nem ad a gyakorlatban.
Üdv,
Poonkie
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legkomplexebb, legkiforrottabb, legintegránsabb okosórája lett a Watch3 és már a méret miatt sem kell kompromisszumokat kötni. Csak az a szerencsétlen EKG kapna már engedélyt.
- Foxpost
- BMW topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- Mikrotik routerek
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest