- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alukard
senior tag
A fizetés maga a Google CheckOut rendszeren keresztül történik, ez hasonló a paypalhez, csak kevésbé elterjedt megoldás.
Itt követheted az összes vásárlásod, terhelhető bankkártyákat adhatsz meg, stb.
Én még nem tapasztaltam, hogy a kiírt összegnél többet vont volna le, illetve van egy 15 perces pénz vissza garanciád amit a kifizetett program 15 percen belüli törlésésvel érvényesíthetsz.Amúgy a paypal sem egy nagy durranás ebből a szempontból, az egyetlen amit ad a paypal az egy API amin keresztűl úgy fizethetsz, hogy az adott értékesítőhőz nem jutnak el a banki adataid, de ugyan úgy a kártyádat/számládat terhelik. A google checkout lényegében ugyan ez.
-
mycso
veterán
Megköszönném azt is, ha majd leírnád hogyan/hol kell a betűket módosítani.
Egyébként cwm-ből flesselhető javított téma:
És ha valaki gyári állapotba szeretné visszaállítani: [link]
CWM-ből telepíthető "install tip from SD card", a háttérképeket nem tartalmazza a pack, és ez is, csak a STOCK 2.3.3 p1000xxjq1 p1000xxjq1 p1000xxjpz rommal működnek tökéletesen. (illetve a kör-akku bug sajnos itt is fellelhető néha)
Majd megpróbálom a háttereket is hozzáapplikálni.
-
mycso
veterán
No javítgatom, végülis ezt a fekete hátterű menüt úgy tudtam megoldani, hogy a gyári menü van ott (betűszínt nem tudok módosítani...).
A %-os akkura sokan panaszkodtak más fórumokon is, nálam is rosszul mutatja, ami érdekes, hogy sgs2-n tökéletesen működik...egyelőre benne hagyom, ha majd találok jobbat akkor lecserélem.
-
mycso
veterán
Hol is van ez a probléma pontosan?
Egyébként bármilyen téma ikonjait bele lehet pakolni, sikerült a settingsbe egy módosított sgs2 téma ikonjait belevarázsolni.Alukard már foglalkozgatom vele, sgs2-nél kezdtem el szórakozgatni vele, egyelôre még csak ismerkedek vele, de majd linkelem ha sikerült valami használhatót összehozni
-
mycso
veterán
A systemUi.apk a system/app mappában van és miután felülírtad az eredetit, újra kell indítani a tabot, elnézést ez kimaradt a leírásból, pótolom.
A leírást kiegészítettem, nemsokára felrakok 1-2 módosított settings.apk-t is.
Egy ilyet: [link] és egy ilyet: [link] egyelőre, ezekből nem találtam semmi jobbat....(mindjárt belelesek az overcrome kratos romba, hátha ott van valami szép)
-
Darellus92
aktív tag
Hogyha áramtalanítottam a routerem, utána a tab nem tudott rácsatlakozni. Folyamat az IP címet kérte le. Ezen csak a hard reset segített. Mivel a router folyamatosan megy így csak akkor volt gebasz ha áramszünet volt. Namármost én meguntam hogy folyton hardresetelni kell, így kerestem a fórumon erre a problémára vonatkozó diskurzust, és találtam is. A lényeg hogy z4root futtatása után a root explorer nevű fájlkezelő alkalmazás segítségével törlöd data/misc mappában a két dhcp-s fájlt. Ezután újra megtalálja a routert áramszünet után is a tab.
-
Ck.
addikt
-
TTomax
félisten
Pont ez volt fenn az ICARUS előtt,már megbántam hogy lecseréltem,igaz nem volt rootolva meg semmi,de jobb mint az overcome cucca...
(#2342) babosmiki
Nagyon egyszerű,nyisd meg a böngészőt és meglátod...ne a Prohardvert nézd,hanem egy keményebb oldalt... nekem akkor jött ki nagyon amikor erepen beléptem egy battle-ba... az overcome-al diavetítés volt
Amúgy meg nagyon sokszor felakad az ICARUS 600MHz-en és le se fel.. csak reboot után... 3 napig bírtam... -
mycso
veterán
-
danih
veterán
-
ArchElf
addikt
Mert 2A kell a "rendes" töltéshez. Szivargyújtós töltőben általában csak 0.5A-es konverter IC van és az csak akkor tud tölteni, ha kikapcsolt állapotban van a kijelző. AEz arra jó kb, hogy autóban GPS-ezés közben ne merüljön le a cucc (de ha nagyon hajtod - HD videó, vagy játék -, akkor lehet, hogy az a fél amper sem elég).
Lehet kapni 2A-es autós átalakítót, de kb az is 3-4e Ft.
AE
mod: megelőztek jól - legalább pörög a topic
-
Sify
senior tag
Szia!
Már volt róla szó hogy USB keresztül iszonyú lassan tölt. Nálam is azt írja ha USB-re dugom tölteni hogy nem tölti de valójában tölti.
USB keresztül majd 8 óra volt teljesen feltölteni (teljesen kikapcsolt állapotban), hálózaton meg kb. 3 óra. Azóta nem is töltöm USB-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen routert?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest