- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Hogy látott át a redönyön?
Ezt komolyan kérdezted?Nálatok is nyitogat meg háttérben programokat a Tab? Pl most csak a hozzászólást pötyögöm és meg van nyitva a galéria, a K9 mail, ebook, google maps. Advanced task killer-t használom, fél óránként nyírja ki az alkalmazásokat, általában 5-6ot de van hogy 12t. De fél percel az auto kill után már megint fut legalább 3.
Ez nem gond, sőt! Ne feledd: ez NEM Windows
A memó azért van, hogy a programok elfoglalják. Ha megnyitsz egy olyan progit, pl. játék, aminek nagyon kell a memó, a rendszer magától likvidálja a háttérprogikat. Addig viszont hadd fussanak! Android alá NEM KELL task killer, az egész egy parasztvakítás - többet árt, mint használ!Neked, és minden érdeklődőnek: ha a memókezelésen akarsz javítani, pakold fel ezt a szktiptet. Nálam érezhetően felgyorsította a renszert (a CWM-mel tettem fel, az a legegyszerűbb).
-
Deeday
senior tag
Nem tudom Ti mit műveltek a TAB al filmnézés terén ,de nekem eddig mindent lejátszik am i 720P -s és ezalatt van !!! AVI-ról beszélek meg MP4 ről. Elmondom nektek hogy szoftver és kernel függő a dolog! Én játrtam úgy Galaxy S nél hogy 2.3.3 volt fent Damian GTO kernellel amivel hibátlan volt. Béta kernel verzió volt mikor elkészült a teljes végleges kernel azzal meg nem futottak a filmek rajta ezért vissza kellett tennem a Bétát hogy filmezni tudjak. Próbáljátok ki ezt a samfirmware ről letölthető 2.3.3 XXJQ1 et és tegyétek fel hozzá a CM root ot és meglátjátok 100 x jobb mint az overvcome és társai
Vagy szenvedjetek még 1 darabig ezzel hogy nem játsza le a filmeket. 4 hét alatt sok filmet megnéztem 1sem volt rossz hibátlan volt rajta mind..... 720P max Ez csak egy tanács vagy megfogadod vagy nem szólsz be oké ?
: D: D
-
Rick4
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest