- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deeday
senior tag
Ha már a Kratos van fent semmi extra csak újraindítod Recovery módba és nyomsz egy Factory resetet meg egy Wipe Dalvik Cash-t én szoktam még nyomni egy belső SD kártya formázást is a menüből. Ennyi utána felmásolod az overcome romot és CWM ből feltelepíted a ZIP et ennyi
-
mycso
veterán
CWM-ből lehet simán telepíteni "install zip from SD" vagy valami hasonló nevű menüben.
De még, várjatok vele 1-2 napot, még van benne 1-2 apró hiba, töltésnél, huszonx százalék felett elkúrja az akku ikont, meg a blue témának van egy gyári hibája, 1-2 helyen az "egyéb" gyorsmenüpontok alatt feér alapon fehérek a betűk...egyelőre ennyit találtam, rajta vagyok.
Na meg még 1-2 apróbb szépítés.Felrakható így is, mert nem zavaró és a működésben sem csinál semmit, inkább ilyen apró szépséghibák
Deeday: igen én is néztem, Locsi hozzászólását és meg is akartam kérdezni, hogy ez most miért jó????? Ennek most örüljünk vagy sírjunk??? Én pl abszolúte de lesz@rom a Quadrant eredményeket...
-
Luser2000
addikt
-
Deeday
senior tag
Szerintem a Samfirmware-en található P1000XXJQ1_P1000XXJQ1_P1000XXJPZ_HOME.tar romot próbáld ki és tedd fel hozzá ezt : ROOT nak : CF-Root-TAB7_XX_OXA_JQ1-v3.3-CWM3RFS.tar nekem ez a kmombináció vált be eddig a legjobbanak ! Odinnal tudod feltenni mint a kettőt nem kell wipe meg re part sem csak simán PDA hoz betallózod és felteszed! Erre még nem volt panasz ellenben a Hermes el és az overcome al
-
danih
veterán
Vettem kis buzis oldaltáskát.
Több szempontból is jól jön, most már a pénztárca sem a gatyámat nyomja.(#1115) BaLaVi: Nekem van projektorom, de még nem teszteltem a dolgot, jövő héten veszek kábelt. Azt hiszem RCA-t és nem HDMI-t, mert az a port már a PC-hez van kötve, és utálok dugdosni. Ha nincs natív HDMI a projin, de van DVI, akkor vehetsz hozzá átalakítót (sok vidkarihoz adnak egyébként).
-
rakal
senior tag
Szia!
Szerintem a legjobb az SPB TV.Gond nélkül megy a Tabon.WLAN kapcsolattal kb 100 csatit ingyen lehet nézni,m1,m2,Duna,Autonómia,Hír TV+1h, és Budapest TV a magyar kínálat,és rengeteg külföldi csatorna,egy erős kábeltv-s kínálatnak megfelel(igaz szerény a magyar nyelvű csati kínálata)
Menet közben városban tévézni,külön előfizuval szvsz.fölösleges pénzpazarlás,arra egyelőre jók az analóg zsebtv-k is. -
Alukard
senior tag
Mi van akkor ha a tabom nem indul? (by alterbridge86)
Originally Posted by alterbridge86
IF your Tab does not boot after flashing the kernel and hangs at the Samsung Galaxy Tab screen, you must follow the following procedure
Get a stock rom package (any of Rotohammer's firmwares will work)
Get P1_add_hidden.zip from this post and extract the P1_add_hidden.pit file
Using Odin 1.7, put stock rom (Roto-JME-Full-v4.tar for example) in PDA slot.
Put P1_add_hidden.pit in Pit slot
Check repartition box
Put Tab in download mode by holding Volume Down and Power, connect to the computer, and press start.
After this, the Tab will reboot normally. Shut it down and return to download mode.
Open Odin 1.7 and reconnect the Tab.
In the PDA slot, choose the Overcome Kernel v2.0 tar file for use with Odin. Press start
It will flash the kernel then reboot. Upon reboot, you should hear the sexy robot voices informing you of the status of the EXT4 conversion.
Once done, the Tab will boot normally. At this point you can load Overcome Rom (or any other Rom of your choosing) -
Alukard
senior tag
Mint mondtam a Roto gyakorlatilag gyári rom, szóval csak annyi teljesítmény javítás van benne amennyi a SAMU-tól kijött, és természetesen szenved az összes gyári hibától.
Overcome 1.4.4 esetén nem nagyon találkoztam olyan hibával ami ne lenne feltérképezve és kijavítva valamilyen módon (ez még nem jelenti azt, hogy nincs is).
Ami elő szokott jönni az a hívás közbeni hangerő problémája, azt gyorsan lehet orvosolni (teljes törlés nélkül). Illetve a GPS problémája, nem talál elég gyorsan műholdat, de ezt is 1 perc alatt lehet orvosolni és nem is biztos, hogy fölmerül egyik sem.
+az amit még olvastál, hogy szívja az akksit, de amúgy is jószerivel naponta kell tölteni
Jut eszembe... van több rom is, de azok inkább CDMA romok, szóval nekünk nem jók, nekünk GSMes kell...
És még 1 GSM rom... ami az érdekessége, hogy Android Honeycomb: [link]
-
Alukard
senior tag
A rotohammer féle romok gyakorlatilag gyári romok, csak annyi, hogy a bootloaderek nincsenek lezárva... azaz bármikor lecserélheted...
Az overcome gyakorlatilag az igazi hazai ízek szerint főzött rom, amik közösség részéről felfedezett kisebb-nagyobb javításokat is tartalmazzák.
@sonye
Az is lehet, hogy a routerem nem szereti?
ASUS WL-500g Premium Router-em van, de nem a gyári szoftver van rajta, mert azzal nem lehetett sávszélességet állítani. Egy OLEG verzió van rajta MAC szűréssel, DHCP-vel, meg MAC+IP szűréssel beállítva. a wifi titkosítás meg WPA1. Ezek után tényleg nem értem miért parázol a ROM cserétől... nem kevésbé veszélyesebb folyamat ez sem mint a routerben a firmware csere...
2. Ezek után meg biztos, hogy a router lesz a ludas... szép-szép benne a sok funkció, de mint a mellékelt ábra mutatja nem tudja még azokat sem jól... -
Alukard
senior tag
Új kernel kontra régi adatok... Sajnos amikor csere történik az értelmező logikában (kernel), előfordúlhat, hogy nem tudja -jól- értelmezni a régi adatokat.
Ez törli a régi adatokat, hogy tapasztalat útján újjakat gyűjtsön a kernel.
Ezzel elkerülhető, hogy kikapcsoljon az eszköz amikor még jó 30-40% fizikailag még az akksiban van.Viszont sajnos tény, hogy a Gallery3D (gyári galéria) szenved egy olyan hibától amitől iszonyatosan energia éhessé válik. Persze, jöhet a gondolat, hogy akkor miért nincs még kitörölve, a válasz egyszerű, olyan mint a dominó. Ha kitörlöd a gyári email klienst (nem a gmailt) akkor a fényképeződ nem fog működni. A gyári programok egymásra támaszkodnak, és beláthatatlan következményekkel járhat a Gallery3D eltávolítása.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest