Új hozzászólás Aktív témák
-
Deeday
senior tag
válasz
Vyndree #2191 üzenetére
Én igo t használok tabon a galaxy s es verziót és tökéletes e negyed kijelzőn is. Köztudodd az igonak a legjobb a térkép lefedettsége! Jo a navigon is meg a sygic aura is de nekem munkaeszközként napi 30 40 szegedi címre az igo vált be pontosságra a legjobban házszám szerint. Csak ajánlani tudom még ha nem trljes kijelzős akkor is.
-
Alukard
senior tag
válasz
Vyndree #2204 üzenetére
Igen, tudom mi a baj, és nem véletlenül írtam pontosan ezt 2 megoldási lehetőséget.
Nagyon sokan belefutottak már ebbe a problémába. Lényegében a tabban eltárolt wifi adatok egy feloldhatatlan ütközéshez vezetnek aminek az eredményeként kapod ezt a hibát. Az egyik lehetséges megoldás a ip-ket tartalmazó adatfájl törlése, ehhez kell a root jogosultság. A másik megoldás az egy custom ROM, mert azokban már a ROM fejlesztők kijavították ezt a problémát, csak a samu várat magára.Mondjuk az igazat megvallva van még 1 esély a javításra, de azt a "sebessége és megbízhatósága" miatt nem javasoltam... megvárni amíg a samu kijön a javítással arra a problémára mit ők okoztak.
-
Vyndree
őstag
válasz
Vyndree #2197 üzenetére
Azt hiszem a táblázást befejeztem.
Ha érdekel valakit egy nagyon szép P1000-es + 16GB microSD, háromféle tokkal, autós tartóval, fóliákkal, dobozában, garanciálisan, akkor keressen meg privátban.
További jó mulatságot. -
Rick4
félisten
válasz
Vyndree #2191 üzenetére
Nem a régiséggel van igazán baj, hanem hogy egy csomó dolog nem úgy van már a valóságban, ahogy a térkép mutatja. Innentől meg a "használható épp, csak mire" kategória, én elég sokat megyek minden hónapban, a Szegedet elkerülő autópályát Április 30-án adták át, az igo azon térképe amin már rajta volt a szakasz ÉS TERVEZETT IS RÁ, 8 nappal később jelent meg. És erről úgy beszélgetünk, hogy a tab-on a sygic-ből a hivatalos letöltőoldalról a lehető legfrissebb térkép van fent... Plusz nekem az nem tetszett, hogy befordultam valahova, és a program várt 10 másodpercet, mire megmozdult egyáltalán a kanyar után a kép, addig történhetett bármi, nem volt észnél. Szerintem maga a címkiválasztás, az egész menüben mászkálás illogikus és csúnyán túlbonyolított.. Tehát akárhogy is nézem, akármilyen bonyolult, a térképek régiek, és ezt semmivel se lehet helyrehozni.
-
Vyndree
őstag
válasz
Vyndree #2095 üzenetére
Tudnátok segíteni, hogy a "Napi tájékoztatóból" (Időjárás, Finance, AP mobile és a névnap) ki lehet kiszedni dolgokat, vagy másforma hírekret cserélni? Ott a fogaskerék (beállítás) de ha belemegyek csak "autómatikus frissítés" és "widget automatikus görgetése" van, kikapcsolni/megváltoztatni nem engedi. Az időjárás és a névnap még elmegy, de a részvények és az amerikai hírek nem igazán érdekelnek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest