- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
#10949376 #2177 üzenetére
USB-s szivargyújtóm van, sajnos csak 1A-s. Tölti, de annyira gyenge hozzá, hogy közben merül. Lefele menet 94%-ról indult és 44% volt mire leértem. Visszafele töltöttem, és 37% volt mire hazaértem.
Be kell szereznem egy 2A-s USB szivar töltőt... elég drága mulatság elkérnek érte $2,48-at is akár ami rossz árfolyam esetén elérheti a 480Ft-ot is! -
-
-
-
Deeday
senior tag
válasz
#10949376 #1665 üzenetére
Köszönöm a választ!
Elvileg sikerült kikapcsolnom, hogy ne írkáljon nekem frissítést meg új híreket.Azt szeretném kérdezni még ,hogy nincs a TAB ra valami tuning kernel féleség ? Voodoo ,damian GTO vagy ilyesmi ami kicsit felgyorsítaná a rendszert ? Nem mintha nem lennék megelégedve a 2.3.3 al
csak szeretek romolni
Vagy valami féle téma vagy bármi ....
-
-
Alukard
senior tag
válasz
#10949376 #1472 üzenetére
Több késüzlékben fogsz SAMU procit találni mint Snapdragont... A Qualcomm eléggé rossz hírnévre tett szer az MSM 7200as sorozattal... és komoly ellenfele a Tegra is és az inkább terjedőben van...
A quadrant megfelel a gyári értékeknek... abban nincs semmi extra... Viszont ajánlom figyelmedbe a magyar fejlesztéső Elixir nevü progit... nagyon hasznos tud lenni
-
PaFec
aktív tag
válasz
#10949376 #1406 üzenetére
internet beállítás Itt mendent megtalálsz
-
Alukard
senior tag
válasz
#10949376 #1392 üzenetére
A másholt ezen a fórumon nem tárgyaljuk.
@babosmiki: nekem is ez jött be
@PaFec: íj
@maláj: nekem van... a HDMI csatija miniHDMI és még nem sikerült hozzá kábelt, vagy átalakítót szereznem... így kipróbálni sem tudtam. Amúgy a munkahelyemen van, és nagyon szépen feszít benne a tab
A hang kimenet is rá van kötve a gépre, szóval még jobban szól a cucc ha van valami esemény... Viszont meggyűlt vele a bajom, mert egy időben használtam "nightstand" (éjszakai óra...) programot és autómatikusan elindult amikor a dokkolóba raktam (igen, érzékeli). Azót az SBSH PhoneWeaver segítségével megoldódott ez a probléma@sonye: a market access az egy külön progi amit az xda-dev en kell beszerezni, mivel én overcome ROM-ot használok ezért a fizetős market és az összes samu app is elérhető kapásból és nem kell vacakolnom mindig.
-
PaFec
aktív tag
válasz
#10949376 #1385 üzenetére
Melyik a legjobb böngésző??? Erre sok választ fogsz kapni. Mindenki másra esküszik. Én dolphin browser hd-t használom, nekem ez vált be, sokat próbáltam. Kinek ez, kinek az. Gyári romnál mindegyik gyorsabb. Nekem a gyárkval quadrant 1020 pontot hozott overcom 1.4.4-el 1970-et. Még most is ez van fent, de jönnek a frissítések cserélni fogom hamarosan. Játékot, vagy progikat egyszerűen, a *.apk fileokat felmásolod a tabra és futtatod.
-
Alukard
senior tag
válasz
#10949376 #1385 üzenetére
időnként javasolnám az "enter" feliratu gomb használatát is...
melyik a legjobb böngésző?
Megoszlanak a vélemények, de általában Dolphin HD, Miren, vagy xScope
játékokat külön is fel lehet rakni vagy csak valamilyen külső progival rot után?
Market feliratu ikon... amúgy külső forrásból bármilyen programot fel lehet rakni, csak meg kell szerezni a program .apk fájlját, és még csak rootolni sem kell...
-
danih
veterán
válasz
#10949376 #1382 üzenetére
Ha megszakad a wifi attól szerintem nem lép ki a böngészőből... Mit használsz?
GPS: cold start megvan néha pár perc, de utána 2-4 másodpercen belül jelet kapok, még szobában is (persze közel az ablakhoz, de mégis annyira benn, hogy már pl. autós navi nem talál semmit). -
danih
veterán
válasz
#10949376 #1308 üzenetére
Én is ilyet ajánlok, nekem ez a típus van (sarkokon van csak rögzítés, több pozícióba dönthető), de itt olcsóbb, ha nem sürgős.
Én Hamát vettem a Saturnban 10-ért, mert sehol nem volt ilyen a városban, amikor kerestem, és megelégeltem a dolgot. Viszont nagyon jó minőségű.
Az olyan tokokat, amikből ki kell venni, nem nagyon ajánlom, már csak azért sem, mert szerintem idegesítő, hogy ha használod a tab-ot, a tokot el kell rakni. Itt csak hátrahajtod az előlapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest