- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal
senior tag
Jah,nekem is volt olyan,hogy nem volt raktáron,de ilyenkor 1 hónap után reklamálni kell,jóváírást kérni,gyorsan levásárolni,ha van,amit újonnan kértél,soron kívül küldik,tesztelve OK.Csak figyelni kell,mert ha nincs vmi.raktáron,hajlamosak sumákolni,mert mindenre azt írják,hogy van,de még sincs,csak nem írják ki,ha kommunikál velük az ember,nem lehet gond
-
Vyndree
őstag
Biztos egy programról beszélünk?
Nekem nem kell várni mikor befordulok, mindig észnél van, nem bonyolult, a címkiválasztás pedig a lehető legegyszerűbb. Többféle Sygic létezik. Olyan, mint ha azt mondanám, az Audi autó nem jó. Elkezdeném leírni a véleményem egy '86-os Audi 80-asról, miközben neked a legújabb A4-esed van és csak pislogsz miről beszélek. Kb így érzem most én is magam. -
danih
veterán
A P1010 más hardverrel rendelkezik. A kettő külön van feltüntetve a modell-listában, ahol a P1010-et választva 2-3 játékot kapsz, mint kompatibilis ajánlatot.
Persze attól még leszedheted (csak választ a GT-P1000-et a listában), de ha lassú, vagy nem megy, ne legyél mérges... -
pcnet
addikt
Vplayert használtam eddig filmnézéshez. Most feltettem a Rock Player, hardweres dekodolással el se indul a videó, szoftveressel az egyik videó elindul úgy sacc per kb 15 FPS sebességgel és nagyon pixeles. A másik videó naggyából folyamatos de 3mp után nincs hang csak kép. H264 a kódek. Format factoryval átkonvertáltam, azt viszi, de nagyon foltos a kép. Format factoryban a Samsung P sorozat profilt választottam és mp4be konvertálta. Próbálkozok még Format factoryval ha nem jutok semmire max hanyagolom a filmezést Tabon.
Sokszor jól jönne mert van, hogy 4 órát várok addig lehetne filmet nézni. Esetleg valami konvertáló program létezik direkt Tabra? Köszi a tippet!
-
Alukard
senior tag
Én inkább mást mondanék a fő energianyelőnek... a GSM modult. Ha ki van kapcsolva akár egy hetet is ellehet készenlétiben.
Persze, ha nincs benne SIM kártya akkor is használja mivel vészhívást mindenképpen lehet róla indítani.Az aki kikapcsolja a GSM modult tehát gyakorlatilag 1010essé alakítja az 1000esét sokkal jobb akku időt élvezhet.
Annak akit érdekel az Overcome fórumon le van írva, hogy lehet szoftveres úton 1010esíteni az 1000es tabot.
-
pcnet
addikt
-
TTomax
félisten
Én megnéztem a GSM arénán és ott azt irták nincs..egyébként pedig nem ez volt a téma,csak most éppen bele tudtál ebbe kötni.
Bár mindegy is hogy van-e mert neked a sygic nem felet meg,TE elszaladtál venni egy navit...
Szerintem a CPU még mindig nem ugyanaz,bár releváns a difi,viszont az igp jóval gyengébb... Nem nyomkodod eleget,nekem intenzív használattal egy nap... -
TTomax
félisten
Ne hülyítsük egymást a ZTE Blade nem egy 20-as újonnan,ráadásul csak főzött ROMmal tudja a tethering funkciót,mint ahogy a HTC touch is,ami gyárilag tudja a tetheringet az nem húszezer, inkább 40-50... és nem, nálam nem bír ki egy készülék egy napot tethering módban!!!!Jó ha négy órát kibír...Az már csak hab a tortán,hogy a P1010 gyengébb hardverileg marha rossz csere a P1000-et egy P1010+ZTE blade-re cserélni,ezt szerintem ne is ajánlgasd senkinek...
Jut eszembe akkor egy navit is hozzáadhatunk a P1010-hez???Mert hogy GPS sincs benne... mennyi is a számla vége...nagyon nem éri meg... 3 készülék árát ha összeadom jóval drágább.. -
TTomax
félisten
Értsd már meg,hogy nem minden telefon tudja a tethering funkciót!Ráadásul pár óra alatt lemerül és akkor még hívni sem tudnak...a telefon telefonálni való,nem mobilnet osztogatására hosszútávon... arra a mifi való... egyébként meg marha jól néz a kábelzsungel a kocsiban amikor 4eszközt dugsz a szivargyújtótöltőre..
-
TTomax
félisten
380G a tab... látom navi programban a sygic-ig jutottál... Nekem meg attól van herotom amikor kéne a navi de éppen nincs a kocsiban... kb 50-60 font egy normális navi a tabra ami nem free és van support... nekem is van egy HTC-m de eszembe nem jutna netet azzal osztani azt is imádom ha 500 készüléket kell vennem 1-et mobilnetre,1-et navigálni,1-et netezni 1-et meg telefonálni ha egy elromlik,vagy lemerül, borul a bili.Ha meg feltörik a kocsimat akkor nézek mint a hal a szatyorba
Azt még hozzátenném,hogy itt ahol lakok elvisz az ingyenes google navi is mindenhova,és még frissítik is...
Még annyit talán,hogy ha tanácsot adsz akkor ne a TE szempontjaid alapján tedd,hanem kérdezd meg mire szeretné Ö használni... -
Alukard
senior tag
Mi volt a baj a sygic-al? Engem eddíg jól szolgált, mind kocsiban mind gyalog...
Az SE Androidos készülékekről megvan a véleményem... szóval inkább nem mondom...
A gatyám köszöni jól van
Amúgy is (fél)katonai cuccokban szoktam járni, szóval a hevederövön kényelmesen elfér a táska és nem húz le semmit.Felhasználás tekintetében nekem mondjuk fontos a remote desktop, illetve prezikhez az egyéb távirányítási képességet (sikert szokott aratni), időnként film, könyv, játék és ezekre nagyon jól bevált. A böngészőkkel is meg vagyok elégedve. A levelezés is bőven jó, mondjuk én nem csak megnézni szoktam a leveleket.
Nem azt akarom mondani, hogy egy kisebb készülékkel mondjuk egy Galaxy S-el ne tudnám ugyanezeket megtenni, de én kényelmesebbnek találom a Tab-ot, de a 10.1es nekem már nagy lenne.
-
Alukard
senior tag
Szerintem meg teljesen mind1... Amin el kell gondolkodni az az életvitel és, hogy annak melyik változat hogyan felel meg.
Az én esetemben belefért a 3G-s tab, mert telefonnak is használom, a te esetedben máshogy fért bele az életedbe a tab és ezért a csak WiFi-set vetted.
Kár megpróbálni meggyőzni a másikat a saját igazadról amikor mindenkinek van sajátja erről. A véleményt, tapasztalatot el lehet mondani, tanácsot lehet adni, de fölösleges meggyőzni a másikat... néhány évvel ez elött az okostelefonok létjogosúltságáról ment a vita, az elött a kamera integrációról, az elött az mp3 lejátszásról... de más fronton is megy a fölösleges győzködés
Zárszó: mindenki elég felnőtt, hogy el tudja dönteni, hogy kell -e neki valami vagy hogy milyen feltételekkel.
-
Yagamiii
csendes tag
Te szerintem a P1010-ről beszélsz. Mert lehetetlen,h a P1000 ennyi legyen. Ahm, az EU gari az a bolti garit jelenti náluk
rakal:
Nem, nem voltak sokan, csak baromi lassú volt a raktáros, vagy összekeverte vagy nem tudom,h mi volt...de legalább lekéstem a buszomat
Egyébként egyetértek azzal,h ők a legjobbak, csak rosszkor voltam ott
Mondjuk én az XXL-től is valami ilyesmit vártam el bolthelységileg, csak aztán mégsem. De nyilván megtennék ha megtehetnék -
Yagamiii
csendes tag
En az xxl-ben vettem, de pont az altalad emlitett okokbol kifolyolag gyari garisat vettem. Amugy meglepodtem...sokkal nagyobb megmodernebb boltot vartam...meg akkor is ha ket uzletuk van egymas mellett. Viszont voltam a Speedshopban is tokot venni es az nagyon bejott. Tokre segitokeszek meg ki van teve kiprobalasra egy csomo telefon. Jol meg van szervezve az egesz kiszolgalas,csak a gyorsasaggal voltak gondok. Kb 25 perc volt ameddig kiadtak a tokomat
-
Tim82
félisten
Bocs, de ha a zsebwifit kiveszed a kocsiból és magaddal viszed, éppúgy "borul minden".
Félreértés ne essék, nem akarom "bebizonyítani" neked, hogy a 3G-s Tab mennyivel jobb, csak a Te szempontjaidra, érveidre voltam kíváncsi, hogy miért jobb szerinted a wifis Tab + zsebwifi felállás a 3G-s Tab-nál.
De ha az a lényeg, hogy 1. az autóban mindig legyen net, 2. ettől függetlenül mindig magaddal tudd vinni a wifis Tab-ot, akkor értem.
A 3G-s Tab megosztási képességei egyébként kifejezetten jók, egyszer munkahelyen kipróbáltuk, hogy a 20 méterrel arrébb ülő kolléganőm vígan fel tudott csatlakozni az általam létrehozott hálóra és netezni rajta az iPod Touch-jával.
De egyébként ahogy nézem, neked nem egyértelmű, hogy a 3G-s Tab is tud mobilnetet megosztani wifin, zsírugyanúgy, mint egy zsebwifi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest