- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Én meg EZT!
zsadnok: hali, elég kevés embernek van p1010, azért nem nagyon reagál senki, illetve a romok száma is igen csekély a p1010-re. A p1000 romja nem rakható rá fel, viszont asszem már a p1010-re is van 2.3.6-os frissítés, vagyis....P1010XXKPG a rom neve és egyes oldalak 2.3.3-nak, mások pedig 2.3.6-nak írják...tudtommal ez a legfrissebb rom. Custom romot nem tudok rá....
-
-
Deeday
senior tag
Én már 100x elmondtam ,de sosem hallgattok rám
a Legjobb rom a JQ1 es a Samfirmware oldalon ami fent van és root is van hozzá meg CWM menü CF-Root-TAB7_XX_OXA_JQ1-v3.3-CWM3RFS.tar ezzel. 290 MB szabad ram van és alapjába véve a 2 hónap alatt Én sem találtam benne hibát. Érdemes kipróbálni !!! Overcome ra túl sok a panasz de erre az XXJQ1 re még nem hallottam senkitől rosszat.....
-
Rick4
félisten
Személyeskedés? Hülyét csinász magadból, hogy leírod nagy arccal, a P1010-ben nincsen GPS és ez tény, nem személyeskedés. Nem azt írtam, hogy hülye vagy, más kérdés, mit gondolok ezek után... Nagy különbség, és van aki eközött tud különbséget tenni. Veled tovább nincsen miről beszélni, nem érted mit írok.
Nyugodtan írd be, hogy bocsi srácok, hülyeséget írtam, elnézést... Bár ez emberfüggő, van aki meg se meri tenni....
Egyébként viccet meg haragot is félretéve nem lehet, hogy a P1010 ugyanakkora akksival és gyengébb GPU-val (mert csak ennyi a különbség, a CPU azonos) tovább bírja? Én nem tudtam egy nap alatt lemeríteni, de akár lehet kisebb a gpu energiaigénye... Neked mennyit bír?
-
Sify
senior tag
1010-ben van GPS.
Nekem is 1010-em van, mert ilyenhez jutottam hozzá. Amire nekem kell arra tökéletesen megfelel ez is internet, olvasás (epub, pdf), meg egy kis Angry Birds. :-)
De ahogy néztem a 1000 tipus 100e körül van ez meg 80e körül. De én kaptam hozzá egy Sygnic full európa navi szoftvert is.
Mobil netet most készülök venni egy vodás zsebwifit mert most ingyen megkapom a wifit és csak a havidijat kell fizetnem. 2 GB csomag havi 3000 forint. (az első 3 hónapban csak 1500). Ennyit még hajlandó vagyok a mobil netre rászáni.
Ha igy vesszük akkor még ezzel mindig olcsóbban vagyok mint a 1000-el.DE szerintem ezen kár vitázni kinek melyik a jobb. Mindenki azt veszi meg ami neki szimpatikusabb és persze amelyiket megbírja fizetni.
-
Rick4
félisten
Ne hülyítsd magad, ki beszélt új készülékről? Kár belemagyaráznod azt amit én nem írtam...
Bár ahogy sejtem, még olvasni se tudsz, mert többek között leírtam, én navigálni vettem a P1010-est, flottul megy, csak a hozzáadott sygic nem jön be. Kérlek ha leírsz valamit, legalább győződj meg, hogy hülyét csinálsz-e magadból, ha megnyomod a végén a kis piros gombot...
-
Rick4
félisten
Jóval drágábban? Na de totál érthetően leírtam, előtte is, hogy ezt a P1010 -es és a P100-es közötti különbségből megveszed. Azt is leírtam, hogy most 20 ezres körül van egy HTC touch, vagy egy zte blade, bele a sim, rajta a net előfizu, van egy jó telód, és megy a net megosztás is, plusz van egy frankó tableted...
Aztán hogy neked a mindezt töltögetve tulajdonképp mit jelent...Nálad nem bír ki egy készülék egy napot töltő nélkül?
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Ok, nem minden telefon tudja, csak épp a P1000-es árából veszek olyat ami tudja, meg mellé egy P1010-est, éppen ezt mondom. Egyébként meg olvasd vissza, én milyen megoldást találtam ki erre. Elrakod a térképzsebbe vagy a kesztyűtartóba a zsebwifit, és kész, van minden eszköznek net, nem kell vacakolni semmivel...
Kifogást meg marha egyszerű keresni...
Na mindegy, mindenki olyat vesz amilyet akar, meg ott használja ahol akarja... -
Rick4
félisten
Mégegyszer leírom, teljes joggal gondolom, hogy mindenkinek van telefonja, és mindenki kérhet rá net előfizetést. Innentől meg totál logikus, hogy a teló mindig a zsebben, ha valami gyorsan kell, még bekapcsolgatni, meg előkotorgatni se kell. Ha meg neked egy 2 font-os autós töltő nem léte miatt lemerül a telefonod, az nem az én problémám...
Nekem a telefonom is tud navigálni, a tab-on is van, meg van egy navigációs készülékem is. A tabbal mindössze a telefon kicsi kijelzőjét akartam megnagyobbítani....Egyébként meg elfelejtesz valamit: Mi van akkor, ha a kérdező csak sejt valamit, de úgy általában fogalma sincsen arról, hogy neki mi is lenne a legjobb? Miért vezessem félre azzal, hogy adok a fél kérdésre egy egyértelmű, de fél választ?
-
Deeday
senior tag
Nemtudom mi bajotok van miért vitatkoztok itt folyton
Apróságokon....
Nekem Galaxy S em volt nemrég cseréltem le Tab ra. Van benne egy korlátlan net kártyám iternetezni, és az IGO-t hazsnálom napi szinten a munkám miatt TÖKÉLETES !
Se a GPS el se a térképpel nincs gond mindig kitudtam vinni az árut ahova kérték.Az meg hogy ki mire hazsnálja a TAB ot mindenki döntse el maga. Én is gondolkoztam a P1010 en mert nekem is néha felesleges a 3G van WIfi itthon is meg a munka helyemen is szóval felesleges. Filmet nézni játszani internetezni és navigálni is tökéletes a TAB szerintem.
-
danih
veterán
De igen, mert dinamikus governor van default-ként beállítva, azaz 100 Mhz-re is visszavesz, ha kell (igen gyakran teszi, direkt figyeltem). Ha játszol, akkor persze folyamatosan a maxon van.
(#1480) maláj: P1000, gyári rommal? Kevéskének tűnik (bár nem mintha számítana a quadrant).
-
PaFec
aktív tag
Lehet semmi közöm, sőtt tuti semmi közöm, de kíváncsi vagyok ezért megkérdezem. Milyen alkalmazáshoz kell külön bill, meg egér?
Nyugodtan írd hogy semmi közöm, de én távszervizelésre is használom (logmein), email, fórum, stb sorolhatnám, ezért kérdezem. Mellesleg a notebookomat azóta egyáltalán nem is használom. Juteszsembe ELADO A NOTE ha valakit érdekel. -
alibaba78
őstag
Koszi az otletet, meg is neztem gyorsan.
Az egyetlen problemam vele, hogy a kollegamnak is three van, es nincs reception Barbican-ben (munkahely).
Az egyetlen szolgaltato eddig, aki korlatlan netet ad elfogadhato aron.
Teszteltem magam, mennyi netet fogyasztok atlagosan, es 2 nap alatt sikerult 125mb-ot elhasznalnom atlag 1-3 ora alatt ugy, hogy csak ph, kis faszbuk. Nem semmi....
A Te hsz-eid, velemenyed alapjan dontottem en is a galaxy tab mellett, es bar nem tudom, milyen a konkurencia 7"-osai, de maximalisan elegedett vagyok vele.
Egyetlen negativum szamomra, hogy skype kozben nem lehet hasznalni az elulso kamerat.
Mellesleg erkezik honeycomb galaxy-ra, nem tudod? Keringenek a neten mindenfele hirek, miszerint lesz, masok szerint a minimum system req az dual core proci.
-
Alukard
senior tag
nem tudja mountolni az rfs partíciót... ami elég nehezen is jönne össze, mert csak ext4 van...
de ettől még nullázza az akksi adatokatviszont a melegedésre csak annyit tudok mondani, hogy nekem nem melegszik... sajnos még csak 5letem sincs, hogy mi okozhatja...
lehet ha eljátszanál egy olyan, hogy újra partíciónálod, roto ROM, aztán overcome előröl lehet megoldaná
-
Alukard
senior tag
-
Alukard
senior tag
A Z4ROOT is fölrakja a superusert szóval nincs semmi gond... amúgy én is a z4root-ot használtam, bevált, az overcome meg már superuserrel jön, szóval utána már nem kell visszarakni a z4root-ot...
Az akkura meg annyit tudok monani, hogy töltsd föl teljesen, menj be recovery-be, advanced, wipe battery stats...
Ez után normálisra vissza áll az akkuidő... tegnap 6 órányi filmnézés és 1 óra játék után még volt benne szufla... igaz nem sok, de volt
-
PaFec
aktív tag
Megköszönném. Androidos telóm még nem volt, csak a tab. Root-olásnak a Z4ROOT-ot használom, ezért nem mertem még nekikezdeni, de már többszőr is rákészültem, lehet egyszerű, csak attól tartok hogy valamit sikerül elszúrni. Ha valaki egyszer megmutatná, tuti utána már nem lenne gáz, magamtól meg csak esti órákban tudnék nekivágni, amikor a gyerkőcöt leraktuk aludni. Ha akkor elakadok, nem biztos, hogy egyből tudok segítséget kapni. Ha valaki esetleg nekikezd, felvehetné
-
zsity
tag
Én megköszönném.
Nem terveztem cserét egy darabig, de annyi jót írtok, hogy felkeltettétek az érdeklődésem, viszont már kijöttem a gyakorlatból (utoljára 3 éve frissítgettem még az omniámat), úgyhogy nem nagyon merek mindenféle angol leírásokból nekikezdeni. Kb. már ott elakadtam most, hogy rootolni a tabot...
Na jó, lehet, hogy csak a lustaság beszél belőlem.
-
Alukard
senior tag
Igen, Quadran Standard.... Sokat dob a nem gyári ROM...
pl.: hiányoznak a többek közt az előtöltésért is felelős odex fájlok, RFS helyett ext4, a ROM alá lett vetve teljes zipalign-nak... szóval sok minden történt ami nem tükrözi a gyári helyzetet...
Egyelőre ami volt nekem problémám az mind meg lett oldva a ROM fejlesztőjének közreműködésével, vagy a kedves fórumozók több tudással rendelkező tagjainak segítségével.
De, hogy konkrétumokat is mondjak...
Eredetileg JJ4-es modem volt telepítve, de sajnos ez problémákat okozott... a hívás közbeni hangerő sajnos köszönő viszonyban sem volt a hallható szinttel, és ez nem csak nálam jelentkezett. A megoldás az volt, hogy a modemet is föl kellett frissíteni, most JMF van benne, és minden tökéletesen fut. Persze, ezek után volt még gond, de most az 1.4.2 eléggé betonosnak tűnik és a következő változat másik ROMon fog alapulni és nem hibajavítás lesz.
Ami még volt, hogy kollégának is frissítésre került a tabja, minden tökéletesen lement, de amikor Titanium Backupból raktuk volna vissza a programjait (játékok és mentések), megfagyott a titanium és fejre állt minden. Amikor a superuser app is FCket dobál induláskor az már gáz... A megoldás az volt, hogy egy ROTO ROM lett rárakva, újra partícionálva és az overcome telepítés előről kezdve... azóta is gyönyörűen muzsikál
Ja és gyártok képi bizonyítékot a quadrant-ról
-
bigrock
addikt
Én pont az Archos-ban gondolkodtam (öcsém tudna hozni Hollandiából, 10"-ost, 250 EUR-ért), de elbizonytalanítottál. Tényleg kevés a 256 MB RAM az általános felhasználáshoz?
A GPS és a 3G hiánya nekem nem gond, mert a HTC Desire mindig nálam van (valamiről telefonálni is kell)
Ezek szerint inkább még gyűjtögessek TAB-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged