- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdx
őstag
válasz
Von Guldi #87945 üzenetére
Linket nem tudok, de beírod a google-be, hogy i9300 xxugnd1 és egy nem xda-s linkről leszeded. Nem a legfrissebb, de ez a legjobb. Ha végképp semmi javulás, akkor szerviz, de tuti jó lesz. Akkunak nincs még baja nálad. De előbb próbáld meg a gyári adatok visszaállítását. Ments le mindent a telefonról!
-
adise
őstag
válasz
Von Guldi #64442 üzenetére
A képen látható program a "Sygic" nevű navigáció.
GPS be van kapcsolva? Nem lenne szabad 5percig tartania, amig jelet talál.Illetve hol laksz, ahol nem "részletes" a google térkép, ha elhuzod? Ha van internet a telefonon, akkor ha odébb huzod és amint letolti a térképrészletet már nem kéne elnagyzoltnak lennie.
A bongészoben, ha a telepitésre nyomsz, ugy nem fogja telepiteni a telefonra usb-n. Ha internet közelben lesz a telefon, majd letölti magának.
-
Von Guldi
csendes tag
válasz
Von Guldi #64441 üzenetére
Izé, elnézést, a szöveg lemaradt....a kép a második kérdésemhez kapcsolódik....
Sziasztok Hölgyek, Urak !
Örömmel jelenthetem, múlt7 péntek óta ismét egy új Pebble Blue S3 tulaja vagyok...tudjátok, én volnék az a jóember, akinek a telefon megvétele után esett le, hogy mókolt, átütött IMEI számú, használt telefont sóztak rá...de másnap visszakaptam a manit.
Nos, tuttira mentem : az *digital-nál rendeltem egy újat, 2 év prémium garival.
Öröm, bódogság...
és plusz 15e Ft.
Viszont első androidos telóm, úgyhogy kérdeznék :
1.Ha nincs elérhető közelségben Wi-Fi, s az adatcsomagomat tökre lenulláztam (előző S3-ra app.letöltögetéssel
), az jó megoldás, ha teló pc-re feldug, böngészőben elnavigálok a https://play.google.com/store/apps -ra, és onnan letöltöm a megfelelő appokat a telefonra, majd direktben onnan indítom ?
2.A Térkép ill. a Navigáció funkció nagyon bicebócán dolgozik : ugyan a pozíciómat megtalálja kb (5 perc), de a térkép felbontása csapnivaló, pedig bekapcsoltam az utcaszintű megjelenítést is vagy mit.
Most pl. a tartózkodási helyem körül kb. 10 km környezetben részletesen ábrázolja a térképet, de ha arrébb húzom a térképet kb. 20 km. el, ott már elnagyolt, a térképrajzolás (értékelhetetlen) Ez miért van ?
Illetve egy tesztben láttam az alábbi térkép megjelenítést : ezt hogy sikerült az illetőnek ?
Előre is köszönöm az okosságokat !
-
kovicska
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Von Guldi #63714 üzenetére
Ha az akksi alatti IMEI szám megegyezik azzal a papírral amit garanciaképpen kaptál (mert arra elvileg rá kell írni az IMEI számot) akkor egyértelmű hogy ők mókoltak. Ha meg azt mondják hogy te változtattad meg akkor beütöd a *#06* -ot és megmutatod hogy a telefonba is az van.
Mondjuk erre mondhatják hogy ezt ís átírtad, de akkor közöld hogy akkor ez a bizonyitás az ő feladata.
De nem fog eddig elmenni a helyzet, ők sem akarnak nagy gondot ebből, szerintem hamar visszaadják a pénzed.Legközelebb ha GSM boltba vásárolsz akkor ott helyben ki kell bontani és ellenőrizni ezeket.
-
törölt tag
válasz
Von Guldi #63691 üzenetére
Igen, ha teheted vigyél magaddal valakit de természetesen csak 18 év felettit.
Adok egy jó tanácsot:
Ezekkel a semmire kellő csalókkal nyugodt hangnemben, de határozottan, következetesen beszélj, A verjük az asztalt, ordibálunk stílus csak a "nemzeti erőtartalékoknál" működik. Ha megtartod a hidegvéred és következetes vagy, az ezekbe félelmet kelt, ez szimpla pszichológia.Tehát legyen vonzata annak amit mondasz, ha azt mondod "...különben beírok a vásárlók könyvébe vagy különben rendőrt hívok" akkor írj is bele, vagy hívd is ki őket. Hidd el nekem ezek tudják hogy bűnösök, ki az a hülye aki megvárná a rendőrökat... ők biztosan nem, mert ezek a mocskok ebből élnek.
A lényeg az hogy érd el azt hogy visszafizessék a pénzed, semmi másba ne menj bele, és ne is úgy kezd a mondatodat hogy "ez a hiba, szeretném ha valahogyan megoldást találnánk rá..."
Elmondod, foltos a kijellző, de észre vetted hogy átírták az IMEI számot, ez törvénytelen, azonnal adják vissza a pénzed. Határozottan, nem kell a sallang, ekkor tudni fogják hogy tisztában vagy a helyzettel.
Akkor kikérik majd maguknak az egészet és különbenis stb stb. Ekkor sem magyarázkodsz, rögtön jössz a jegyzőkönyvel, ha nem veszik fel, jössz a vásárlók könyvével, ha ezt sem akkor pedig rendőrt hívsz. Természetesen mindig mondd el hogy mit fogsz csinálni, mielőtt megteszed.Melyik bolt volt ez egyébként, had tudjuk hova nem kell menni
Egész konkréten egy letíltott telefont adtak el neked. -
-
törölt tag
válasz
Von Guldi #63672 üzenetére
A követkeő képpen járj el szerintem:
Mivel jogsértést követtek el és mivel egy mocskos átbaszoda sufni GSM én semmilyen kapcsolatba nem szereték velük kerülni a jövőben, de szerintem te sem
Jogilag a vásárlástól számított 3 munkanapon belül kötelesek cserélni, és nem hivatkozhat arra hogy az aránytalan többlet költséggel járna neki (törvénymódosítás)
DE, mivel ezek büncselekményt követtek el, minden létező szabályt megszegtek ezért szerződéstől való elálást kérj, azaz kérd vissz a pénzed.Erre hőbörögni fog, de nagyon fontos hogy pontosan így járj el:
Minden vásárlói kifogásról jegyzőkönyvet kötelező felvenni, ebben bele kel írni a hiba okát,( azt is irasd bele hogy átírták az IMEI-t) az elérhetőségedet és a kárrendezés módját (itt írd bele hogy elállsz a szerződéstől), ha ezzel neki kifogása van akkor az ő álláspontját is rögzitenie kell, de a jegyző könyvet köteles felvenni!Természetesen itt is hőbörögni fog, ekkor kikéred a vásárlók könyvét ( szinte biztosra veszem hogy a pult alatt lesz nem látható helyen, és tollat se fog adni hozzá - ez élből 100.000ft büntetés) leírod benne minden panaszodat, és hogy mit szeretnél, aláírod, és a második(!) oldalt kitéped, ez lesz a saját példányod. Ha nicns toll és nem látható helyen van kifüggesztve, akkor nyugodtan közölhteted vele hogy ezt is beleírod, ez szabály ellenes és 100.000ft-al büntetendő.
Ha még ekkor sem adja vissza a pénzed, akkor mondd hogy rendőrt hívsz az IMEI szám átírása miatt. Ekkor már biztosan kezedben tudhatod a pénzt. Az előzőekre azért van szükésg hogy nyoma legyen a dolgoknak és bizonyitani tudd az igazad.
Mivel te jóhiszemű voltál, nem tudtál az IMEI átírásról, és amint tudomásodra jutott ezt azonnal közölted, nekem semmi bajod nem lehet bellőle. Az ilyen szemét cégekkel nem szabad semmilyen formában kapcsolatot ápolni, SEMMILYEN CSERÉBE, JAVÍTÁSBA, ÁRLESZÁLLÍTÁSBA NE MENJ BELE csak is KP visszafizetésre.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Von Guldi #63679 üzenetére
Jól tetted hogy gyanakodtál, de nem voltál elég alapos, meg kellett volna nézni legalább az IMEI számokat, hogy egyeznek -e.
Sajnos a legtöbben még csak rá sem kérdeznek, látják hogy jó áron van, és fizetik is ki, aztán valahogy idekeverednek, és elmondják a saját történetüket.ui: valószínűleg egy eldobható, vagy rossz, esetleg nem használt telefon IMEI számát írták be, ezért működik a készülék.
Viszont kevesen tudják, hogy az IMEI szám egy olyan egyedi azonosító (mint egy személyi igazolvány) ami adatokat hordoz a hozzá tartozó készülékről, tehát könnyen kideríthető, hogy éppen típusazonos (ez a jobbik eset) vagy valami nokia, lg stb.. márkájú telefon IMEI számát kapta -e meg.Akit érdekel, itt tudja csekkolni:
-
FrankMonzano
őstag
válasz
Von Guldi #63676 üzenetére
Egy jotanacs. Soha,DE soha ne vegyel bolti garancias keszuleket. Inkabb vegyel egy hasznalt,de gyartoi garanciaval rendelkezo telefont,ugyanez vonatkozik az uj keszulekre is. Ha szerencsed van,visszakapod a penzed. Neten talalni jo allapotban levo gyartoi garis telokat. Eredeti samu gari legyen hozza,imeit ellenorizd, szamla is legyen hozza.
-
Varszegig
veterán
válasz
"Éltem a gyanúperrel - akksi le, 2012. novemberi gyártású. Az akksi alatt egy felragasztott vékony matrica, kézzel írt számsorozattal."
Ennyire látványosan átírták az IMEI-t, és még meg is vetted? A matrica soha nincs kézzel írva
Szinte biztosan függetlenített, átírt IMEI-es a telefonod. Az IMEI módosítása Btk-ba ütközik, ezt esetleg megemlítheted, ha nem akarják a pénzed visszaadni. A doboza megvan? Az azon lévő matricával egyezik az IMEI?
"A kernel verziószáma és dátuma mond valakinek valamit ? (Már hogy mókolt e például - 2011 -ben ugye még csak ICS -el adták az s3-at.)"
Nem, 2011-ben egyáltalán nem is létezett az S3. Ha jól emlékszem kb. 2012 májusában/júniusában kezdődött a forgalmazás.
Ezt a boltot messzire kerülném, nemhogy telefont, de még egy zsemlét sem vennék tőlük.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Ha tudtok okosságot mondani, előre is köszönöm !
Visszaviszed a készüléket, visszakéred az árát, majd olyan készüléket vásárolsz használtan, vagy újként, ami hivatalos garanciás, és nem lesz vele gondod (ha mégis, akkor prémium szervizszolgáltatást igényelhetsz)
ui: használt készülék esetén az IMEI számot ellenőrizni, illetve az is, hogy nem fogják -e tiltani a készüléket szolgáltató felől.
-
Varszegig
veterán
válasz
Von Guldi #62734 üzenetére
Ne vedd meg az S3-at. kb. 12-13 hónaposak a legrégebbi S3-ak is, amikre még akkor minimum 13-14 hónap garancia van. Azaz amire 3 hónap van, annak az előélete gázos. Vegyél a T-nél LTE-t dominoban, az most a best buy szerintem. Ha nem jó a T-s, akkor az a jó, amit havri1 mond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chrome
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- BMW topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest