Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
miti5
tag
sziasztok. Igo primo nem indul nálam: helyezze be a primo sd kártyát a tartalmakkal-ezt írja ki. valaki tudja milehet a bibi?
-
Rx
aktív tag
válasz
goodboy007 #3589 üzenetére
Nem kell a gépre dugni ahoz hogy lássam a data mappát.
Az ES File Explorer-ben mozgattam át egyik helyről a másikra.
De a játékok indításánál kiírta, hogy le kell töltenem xy mennyiségű adatot ahoz hogy tudjak játszani.A sgs1-nél pedig sikeresen elindultak a játékok ennél a megoldásnál.
-
gusthy
veterán
A mai Voda frissítésről annyit, hogy csak a PDA változott, a CSC nem, úgyhogy a Vodás customizationok nem változtak, csak amit Samu bá javítgatott.
-
dobolson
senior tag
Köszi.
Pont ez volna a kérdés, hogy a gyáriban ott van-e. Láttam én is egy screenshot-ot most az s2 topikban, de szerintem az sem a gyári JB volt. Bár lehet, hogy igen, csak egyszerűen már át voltak színezve az ikonok uot kitchen álatl. Ott egyébként volt %-os aksikijelzés rögtön az ikon mellett, ahogy elvileg a motionwiz-ben is van.Na most találtam yt-os videót és azon a gyári JB van az új felülettel.
-
dobolson
senior tag
válasz
leslieke #3580 üzenetére
Valóban, tényleg nem bug, hanem szándékos a dolog.
Igen, most hogy mondod, már értem, mi a szitu. Ugyanígy van itt is, külön oldalakra teszi az sms és a hívás ikonját.
Rx
Megkérdeztem az s2 topikban, hogy ők megkapták-e a JB-vel ezeket a dolgokat. Majd meglátjuk, válaszolnak-e.
krysztyan
Köszi, de a rejtély így akkor megoldódott.
-
dobolson
senior tag
válasz
Petii88 #3577 üzenetére
JB-t kap, ICS kimarad minden valószínűség szerint.
Használd a keresőt, sokszor le vannak/voltak már írva ezek a dolgok. Eddig mindenki meg van elégedve vele szerintem, aki ezt vette. Persze, mások az igények, valakinek lehet, hogy fontos az, ami másnak nem. Többnyire pozitívak a tapasztalatok. -
Petii88
tag
Sziasztok, nekem egy olyan kérdésem van hogy tudtok olyan információt hogy megkapja e a teló az ICS-ét ?
Meg még idén lecserélem a most lévő Ray-emet egy valami nagyobb telóra, és ezen is gondolkozok, esetleg akinek hosszabb ideje van meg tudna róla írni egy kis elemzést hogy mégis mire számítsak ? Megköszönném
-
dobolson
senior tag
válasz
leslieke #3572 üzenetére
Azért hiszem, hogy bug, mert egyszer a jobb, egyszer a bal oldalra tolódik a kör. Vagy wave-en is ilyen? Mert ennek nem sok értelme van, ha igen.
Carline
Nem, ez egy app. Battery Indicator.
Rx
Jó lenne látni egy gyári JB-s s2 screenshot-ot. Kíváncsi vagyok, hogy a JB-vel együtt megkapta-e az új motionwiz-t is. Ha igen, akkor lesz benne szerintem gyári %-os kijelzés. Ugye s3 miniben is van meg az összes motion-os, új Samsungban (s3. note 2).
-
-
dobolson
senior tag
Egy változást észrevettem az új romban, ami ma érkezett a P-s vodás telefonokra:
amikor nem fogadott értesítés van (sms, hívás), a zárképernyőn ugye megjelenik egy kis kör ikon, és ha azt húzzuk el, bedob az adott menübe. Ez persze most is így van, csak eddig ez az ikon a képernyő közepén helyezkedett el, most meg vagy jobb, vagy bal oldalra húzódik.
Nem hinném, hogy direkt történik így, valami bug lehet.
Annyi még történt, hogy nekem sokszor beakadt a "roló", mikor rámentem egy értesítésre. Mikor rákattintottam, megakadt a roló gördülése, és másodpercekig kellett várni, hogy bedobjon az adott értesítés helyére. Most eddig ez nem jelentkezik, ami azért öröm, mert idegesítő volt.
-
dobolson
senior tag
válasz
XIII Ramses #3563 üzenetére
Home+power gomb kombó. Először nyomd le a home-ot, majd rögtön utána a powert nyomd hozzá és úgy jó lesz.
GrandS
Itt az xda-s advance topik, itt nézelődj. Van 1-2 custom rom, de nem is cm és nem is 4.x alapú egyik sem tudtommal.
-
Rx
aktív tag
válasz
XIII Ramses #3563 üzenetére
on/off és a home gomb egyidejüleg lenyomva tartva
-
XIII Ramses
aktív tag
screenshot-ot hogy a bánatba kell csinálni? kösz
-
krysztyan
tag
Aki Boat Browsert használ, meg tudná mondani, hogy hol lehet beállítani, hogy az sd kártyára mentsen, ne a telefonra? Köszi
-
dobolson
senior tag
Na lement a frissítés és 4.1.1 a romverzió!!!!
Na jó, nem, 2.3.6 maradt.
Amúgy természetesen semmi változás nincs, biztos egy-két dolgot kijavítottak. Köztük remélem a hálózat eldobásos dolgot is, mert az engem érintett. Mondanám, hogy kicsit fürgébbnek érzem most a telefont, de ez lehet, hogy csak placebo.
-
miti5
tag
válasz
beccyboy #3541 üzenetére
igen,nekem is ez van...... Van 1 wayteq navim is ,az 4gb os és ebből 2,7gb marad sd-nek,nemértem h itt a 8ból miért a fele marad csak,ezt sehol nem írták a testekbe,legalábbis én nem láttam h ezzel dicsekednének.ennyi erővel lehetne 16gb os belső memória a leírásba,közbe meg csak 6-t használhatsz szabadon
-
sys25
aktív tag
Immár 1 hónapja használom a telót és azt kell mondjam h szeretem!
Volt már S2-m is ami ha gyorsabb is volt,mégsem fogott meg!Volt Xperia P-m,de nem jött be!
Ez valamiért tetszik,pentile ide vagy oda!
Bár az tény h egy sztereo mikrofont el tudtam volna viselni a kamera mellé és egy kis plusz fényerőt,mert az nagyon elmarad az S2 és az S mögött!
Összességében szerintem igen jó kis teló,főleg ha végre jön a gyári ics rom,vagy netán egy cm10-s stabil rom! -
Rx
aktív tag
Ez a ~4gb nagyon karcsú...
3 komolyabb játék és megállt a tudomány.Elvileg létezik egy olyan progi ami rootolt készüléken áthelyezi a telepített pl. játékokat a memóriakártyára és onnan indítja.
Erről nem sok mindent tudni, de külföldi fórumokon sokan panaszkodnak, hogy nem jó ez a korlátozottság.A sima sgs1-en ezt gond nélkül meg lehet csinálni.... :\
-
Ufff
senior tag
Jött valami frissítésem. Épp települ. Mi lehet?
-
Addel
senior tag
Igazából 1.97+3.91 GB-ot étrem mire használ, de hol a többi kb.2giga ?
-
PACAL93
csendes tag
"Átvevőhelyre beérkezett."
Végre -
miti5
tag
sziasztok,a 8gb os tárhely helyett,másnak is 3,9-t lát????? ennyi "szart" tettek rá ?valamit valamiket nem lehet törölni hogy több hely legyen?kösz a válaszokat
-
dobolson
senior tag
válasz
Giovanny75 #3524 üzenetére
Ok, köszi, akkor jól rémlett.
zsoccacucca
Ja, ha a méret nem zavar, az LG sem lehet rossz. Azon már 4.0 van, de ahogy olvasgattam, sajna az LG-nek nem a legjobb a támogatottsága, szóval lehet, hogy ez így is marad.
Tudom, az ár nagyon számít, de ha akkora telefont vennék, mint az L9, kicsit erősebb hardverrel venném.
Amúgy nálam is a samoled kijelző már alaptartozék egy telefonnál, semmilyen más megjelenítővel szerelt telefont nem tervezek venni ezután. Vagyis majd olyat, ahol esetleg nem pentile mátrix az elrendezés, mert azért az szebb, bár 720p-s felbontásban már szinte mindegy is... De ekkorában azért látható a különbség. -
Szabie85
tag
válasz
zsoccacucca #3530 üzenetére
Szerintem Advance.
-
Addel
senior tag
válasz
zsoccacucca #3530 üzenetére
Na az a "telefonfülke" nem kéne, akkor már inkább az Advance.
Bár ha téged nem zavar a mérete, akár az Lg-t is választhatod. -
zsoccacucca
csendes tag
Lg Optimus l9 és Samsung galaxy S Advance közül melyiket választanátok? Segítsetek a döntésben.(ZTE Grand X IN ki esett a játszmából pedig kinézetre meg fogásban tetszett volna éppen) Csak az akksi gyengesége meg a pár nem működő app miatt Úgy döntöttem hogy hanyagolom.Köszi előre is a véleményeket!
-
Addel
senior tag
válasz
MittuDomain_ #3525 üzenetére
Ha ingyen adnák nekem, én az S3 minit választanám. Hozzá kell tenni, az advance-cel sincs semmi bajom amúgy.
-
csorba23
tag
válasz
Grand X In - olvass utána a fórumán - én sok rosszat olvastam róla, eredetileg én is olyat akartam, de nem mertem megvenni a relytélyes hibái miatt.
Amoled kijelzős telefonom ezelőtt még sosem volt. NAGYON KLASSZ. Főleg a hihetetlen feketék. Nehezen mondanék le róla ezentúl.
Xperia, Nokia nem bővíthető micro SD-vel. Ez van akinek fontos lehet.
Ezek az én szubjektív véleményeim !!
Amúgy a sorrendem teljesen megegyezik az előttem szólóéval!
-
unyadavid
senior tag
válasz
Szóval saját vélemény:
S3 mini, Advance, xperia P és ZTE - én ezek közül választanék, ebben a sorrendben.
S3 mini - ha a kinézettel megtudsz békélni (kékben egész jó), akkor advance-nél picit több ram és már most van 4.1 (ez az egyedüli a csoportból és bár a samsung nem tudom beszélt-e eddig róla, de szerintem ez a telcsi szoftveres téren nem lesz elhanyagolva, már csak a neve miatt sem
)
Advance - jól néz ki, a hardver se rossz elvileg kap 4.1-et
xperia P - király külső, viszont nem bővíthető memória és az akksija is gyenge egy kicsit
ZTE - a hardver zsír viszont mivel ZTE így maga a teló szerintem nem olyan minőségi mint a többi (nekem eddig pl. volt blade és skate is és mindkettőnek fullosan porosodott a képernyő (az érintő alatt), ennél a tipusnál már lehet nem lesz ilyen probléma, de még elég új a teló és olvastam jópár hibás darabról is - persze ez garis csere csak hát bosszantó tud lenni) -
MittuDomain_
őstag
Hello Mindenkinek!
Tudom hogy nem jó egy konkrét készülék topicba bedobni ilyen kérdést, hiszen mindenki a magáét tekinti etalonnak, ezért ti is azt mondjátok majd, ez kell nekem, de azért felteszem a nagy kérdést.
Mennyire jó ez a telefon?
Az apropó, hogy a munkahelyemen most volt szolgáltató tender és készülék csere van. Szerencsére ebben elég demokratikusak vagyunk, adott a T egy listát, szerepel benne 3 kategória, és igen masszív a 2es jelű csoport. Meglepő módon erre is jogosult vagyok, magam sem tudom, hogyan, még abban is inkább csak reménykedtem, hogy a Grand X IN opció lehet számomra.
Ma délután 4kor küldte át a főnököm a mailt, és köpni-nyelni nem tudtam örömömben,
Mivel holnap le kéne adnom mit szeretnék, ma pedig nem jutottam el a T-hez nyomkorászni, necces lesz a dolog.Ezek a versenyzők maradtak bent gyomlálásom után:
Lg L9 (nem kéne, hatalmas batár, de sokan a Grand X alternatívájaként emlegetik), Lumia 800 (halott rendszer a W8 óta, de gyors, egyben van, a készülék meg k szép sztem), Galaxy S Advance, Ace 2, S3 mini, Xperia P, Grand X IN
Nem árulok zsákbamacskát, ha lehetne, a jelenlegi T kínálatból a One S (i5..., de nem akarok flame wart, sry) kellene (főleg a Krait meg a gyári 4.X miatt), de ez már nem az én kategóriám.
Az S3 mini azonos vas a P-vel, de kacatnak néz ki mellette, csak a friss rendszer és az oled kijelző miatt maradt bent.
Ez a tel, az S Adv semmi extra, csak nem tudom milyen okkal húzzam ki.A vas detto ebben is, csak a RAM 768 mega.
Az Ace2 szerintem csúnya, de nem rossz készülék. Szintén azonos procival.Eddig csak a ZTE-ben reménykedtem, és azt látom hogy azért nem gyenge az Intel vas (540-es VGA van mellette talán), jól össze is van rakva, friss a szoft is.
Szóval főként e kettő között vacillálok, de meghallgatok mindenkit, sőt.Köszi minden segítséget!
-
lajama
csendes tag
Hello mindenki!
Olyan kérdésem lenne, hogy amikor rádugom a töltőt és elkezdi tölteni, töltés közben folyamatosan kiírja, hogy az akkumulátor lekapcsolva és akkor nem tölt. Pár pillanat után ismét elkezdi tölteni és újból kiírja...
Vki? Mit kéne tenni? -
Keem1
veterán
Hajjaj, nekem is hogy kéne a root. Az a sok felesleges app, nem értem, minek erőltetik. Bezzeg Ace-n recovery-ben root.zip felküldése, újraindítás és már pucolhattál...
Kár, hogy itt nem ilyen egyszerű. -
dobolson
senior tag
Köszi az infót.
Amúgy nem biztos, hogy a Tibivel vitted túlzásba a témát. Egyik kolléga írta, hogy ha csak a rootkernelt tette fel, akkor instabil volt a rendszer, de gyorsan kiírtotta a neki nem kellő cuccokat, majd hogy a rendszer jól működjön, visszaflashelte a gyári kernelt. Vagy valahogy így, asszem... -
vazzz
őstag
válasz
dobolson #3508 üzenetére
Ugyanez, gyári T-s rom. Rootoltam, úgy, hogy a rootkernelt raktam fel és kész (számolt 1-et a counter), de 1 nap után elkezdett újraindulgatni, (gondolom titanium backup-al túlzásba vittem a számomra felesleges progik lefagyasztását) és nem segített rajta a sima wipe data/cache, így felraktam a linkelt oldalon lévő T-s romot. Az nem számolt, de rendbe rakta a dolgokat. Így most nincs rootom... Az xda-s leírás szerint a lényeg az, hogy a gyári romot kell előre rootolni, úgy felrakni odinnal, és akkor nem számol.
-
szabacsik
őstag
dupla home gombra előugrik a voice talk . A probléma ezzel csak az, hogy az istennek nem találom hol kéne deaktiválni. Valaki rájött már?
-
a man
tag
Akit nem riasztanak vissza a színek, az nézzen körül a Head Case termékei között is. Van néhány érdekes darab köztük.
-
szabacsik
őstag
válasz
K e n y a #3498 üzenetére
Nem. Simán csak fényes. Előző telóhoz is hasonlót vettem igazából ezért választottam ezt mert elég jól véd. Amit te kinéztél az se rossz, de nekem meg pont az nem tetszik, hogy matt. Ízlések és pofonok
dussy : Sima gumi, nekem valahogy a műanyag tokok nem jönnek be, Még a kezemben nem volt, de szerintem amennyire kell annyira kemény és rugalmas is egyben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Google Pixel topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- SoundBlaster X-Fi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest