- Nem nyílnak a Foldok?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
varydave
tag
Teljesen általános dolgokra használom a telefont (telefon, e-mail), így nem érzem szükségét annak, hogy mókoljam.
@vazzz: A jelenség általában akkor jelentkezik, ha egy-egy youtube videót megnyitok. Az első 30mp zökkenőmentes, de utána "laggol" a telefon. Frissítést követően csak akksi ki-akksi be oldotta meg a problémát. Mostanra ha ugyanez a jelenség van, akkor kell kb. 20 másodperc mire életre kel, de akkor is akadozik jó ideig a scroll, az alkalmazásokról nem is beszélve.
Nincs megpakolva felesleges alkalmazásokkal, játékokkal, csili-vili widgetekkel, a szabad memória mennyisége ilyenkor mégis maximum 60-80Mb. -
xAcidx
tag
Oké, gondoljuk át újra:
- Telefonhoz készült rendszerek hibásak. Ha nem tud az ember vele együtt élni, akkor nincs mese, váltani kell
- Ez nem feléd irányult, hanem a videó szaggatásos témához.(#21123): Persze, hogy nincs vele gondom, mert teszek érte. Aki meg nem... Nem hülye, csak akkor ne ezzel tömje teli az oldalakat (megint csak nem hozzád irányult).
Összefoglalóként (tudom, hogy senki se mondott hasonlókat):
Adott egy probléma. Az egyetlen (általam ismert, de utána nézek valaki mondott e véletlen mást) megoldás, ha belenyúlsz a telefonba, amit szerviz előtt 10 perc eltüntetni.
Mi vagyunk a hülyék, amiért olyan megoldást mondunk, ami garancia vesztéssel jár.Oké, akkor vidd szervizbe. Ott megint csak hülyékkel lehet találkozni (a legtöbb esetben tényleg).
Megint mi (vagyis én) vagyunk a hülyék, hogy ezt ajánlottuk.Aztán szép lassan kezdődik előröl az egész.
Mi a tanulság? Aki nem akar mókolni, meg kernelt cserélni, az adja el és váltson magasabb kategóriára.
-
vazzz
őstag
Mindenre megtalálható a megoldás ebben a topicban. Olyat még nem olvastam, hogy valaki ne tudott volna telefonálni, vagy smsezni... ébresztőre van külön app tucatszámra, youtube meg az asztali gépen sem tökéletes. Folyamatosan rugóztok a semmin, mazochista módon ragaszkodtok olyan dolgokhoz, ami nektek rossz, miközben mindenre van alternatíva... csak sokkal könnyebb játszani a sértődöttet a karnyújtásnyira lévő megoldás helyett.
-
xAcidx
tag
Természetesen lehet frissíteni. Ahogyan a kereső is megfelelően működik (legalábbis nálam...). Hasonló gondokra kernel cserét ajánlott eddig mindenki. Majd egy 10 ezredik kérdésre ez megváltozna?
Mivel nincs más megoldás és senki se akar belepiszkálni "garancia" végett, akkor miért is nem szervizbe viszik? Nem a sült galambot kell várni... -
vazzz
őstag
Épp ezért kell olyan telefont/autót/stb venni, ami kielégíti az egyén igényeit. Ha többre van igény, váltani kell, vagy átalakítani, hogy megfelelő legyen. Ha az átalakításhoz nincs meg a bátorság/tudás, attól még nem a "hardver" rossz. Ennyi pénzért ennyi jár, ha jobbra van igény, akkor tenni kell érte. Lásd skifekete aláírását...
-
d3kk
senior tag
Valaki tudna segítséget nyújtani 2.3.6 JB-re való frissítésében? akár privátban is vagy csak utaljatok egy linkkel hogy hogy tudom megcsinálni.
Mennyire ütős az emlegetett battery drain effektus??
nem szeretném elkezdeni hogyha utána dowgrade-lni kellene mert nem huzza ki egy két napig a teló!!
-
XIII Ramses
aktív tag
Az igaz, de erre egyből nem lehet rájönni, ha jól tudom. Erre nem figyelmeztet rögtőn. Itt irta valaki. Eddig az volt, hogy nincs feltétele bármelyik samfirmwares rom felrakásának. Most hirtelen van? Kapkodás ez én mondom, és sajnos itt is isszák a levét. Az odinnak el se kellene kezdeni a frissitést, ha gebasz van. És félre ne értsétek, ebben az esetben ez nem az odin baja.
-
-
justice84
aktív tag
Úgy kezdtem"A telefonos srác nem volt bent aki érdembe tudott volna nyilatkozni.(Holnap reggel kéne visszamennem de melózok max telefonon felhívom) De a társa elmondta..."
A samsungos telefonos futárhoz kell valami regisztráció vagy előfizetés? Mert eddig nekem hál-istennek soha nem kellet ezügybe szervízbe mennem!
-
szab.tam
nagyúr
nekem perpill csak 1 hiányzik:
a pc-s usb csatlakoztatáshoz direkt indító ikon a fő képernyőre. de ez azóta sincs meg...
tehát ennek az útnak a lerövidítése: beállítások / vezeték nélküli és hál. / usb beáll / tár csatl. pc-hez megnyom. -> csatlakoztassa az usb kábelt.**
ja, és az alap fényképező fehéregyensúlya gyalázatos. auto, manuális, mindegyik.
néztem más alkalmazásokat is. mindegyik elég fos.
ezen még komolyan vergődöm, mert rengeteget fényképezek, és a fele döbbenetesen félresikerül. (sárga vs. rideg, kékülős...)
de majd csak megtanulom. -
Nerd
aktív tag
Ez mar mashol is felmerult, de senki nem jart utana...
ki kell probalni, linux ketyeg alatta.. Ha valakinek van kedve es az alapokkal is tisztaban van en nem beszelem le a kiserletezesrol...
max odinnal kell ujra rakni az egeszet...
engem most jobban lekot a nosql, mongodb, mint az advance lelkivilaga, nekem jo most ugy ahogy van..
-
xAcidx
tag
A vicc az egészben az volt, hogy semmilyen részletre nem hozhattam el. Lányos zavaromba mondom bevállalom az 5000/hó + 1500*24 részletet.
Erre azt mondja, nem lehet semmiféle részlet. Mondom neki, ezek szerint otthonról kell megrendelnem?
Aztán 5-10 percig ment a "beszélgetés", meguntam, majd hazajöttem.
Természetesen nem rendeltem meg, mert iskola mellett nemigazán tudnám fizetni... -
szab.tam
nagyúr
ez jól hangzik. de amikor gyakorlatliag 3 egymás utáni napon, 2 helyen, össz 3 vodás üzletkötő, 3 félét mondot mosolyogva, akkor negyedszerre már nehéz nyugodtan odaállni.
10 éve vagyok vodás, össsz 1x szívattak meg, de csak picit, és helyresikálták.
ez volt a második fura eset.vigyoroghatunk egymásra kölcsönösen, ha tájékozatlan, vagy direkt hüye üzeltkötőt fog ki az ember.
a legrosszabb fajta, aki határozottan tájékoztat félre.
én azt szeretem, aki azt mondja, hogy nem tudom, és telefonál.
csak a probléma ott kezdődik, amikor a telefon túloldaláról ő is téves infót kap. a fent említett 3-ban az egyik ilyen volt...úgyhogy a kedvességgel sajnos ilyen esetben semmire nem mész...
és 99.7%, hogy nem azért kaptál kedvezményt, mert szépen néztél rá, hanem korrektül tájékoztatott arról, ami jár, csak nem láttad.
vigyorgós egyedi kedvezmény csak a upc-nél volt, (van?), ha azzal állítottál be az ügyfélszolgálatra, hogy drága, és fel akarod mondani. -
Arvernia123
tag
-
Arvernia123
tag
nem tetszik akkor ne olvasd ennyi ,akinek nem tetszik nem olvassa és kész ,aki meg érti az meg írjon nekem ennyi ,nem fogom ezen magamat felhúzni mert ezért egy embert meg tudnál ölni hogy ennyi utálatos embereket még a világ nem látott hogy itt a másikat cseszteti ,mert helyesen nem tud írni ,ha ne sem tudnál más is csesztetne érte szerintem,de engemet nem zavar mert én tudom mi van oda írva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
pezo00
tag
konkrétan nem ezt vártam
hanem hogy győzzetek meg hogy advance jobb mint az ace 2 de ahogy olvasom nem kell sokat gondolkodnom úgyhogy nagy valószínűséggel a héten advance tulaj leszek
egyedül még ami kicsit aggaszt hogy már több helyen olvastam hogy nem lesz rá frissítés csak a januári, ez mennyire hátrány?
-
dussy
őstag
Én is nézegettem elég régen, 3hónapja tuti. De egy jó ár kellett a vásárláshoz.
Maximálisan elégedett vagyok a telefonnal. Ma viszonylag keveset használtam a telefont, de azért ment minden rendesen, az akku 57%-on van. Nekem már az is öröm, ha nem kell délután 5kor töltő után kapirgálnom... -
a man
tag
#app
Ha már zenelejátszóról esett szó, érdemes megnézni a SoundBest Music Player-t is. Némi "hallásteszt" után hozzád igazítja equalizer-t.
Lite verzió is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- PlayStation 1 / 2
- Nem nyílnak a Foldok?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ingatlanos topic!
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest