- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Fehérben hogy mutat ez a készülék?
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
-
zoli62
addikt
Ha Kies-sel a Galaxy S-ről csinálok egy biztonsági mentést a gépre, az maradéktalanul visszatölthető Galaxy S Advance-ra? A Kies régebbi, 1.5-ös verziója van feltelepítve, mert az még tudott SMS-t is menteni, vajon az is felismeri a Galaxy S Advance-t?
-
zoli62
addikt
Erre [link] valaki nem tud válaszolni?
-
zoli62
addikt
Megvan a készülék fehérben, nem is mutat olyan rosszul. Egy hibát észrevettem. Az SMS alkalmatásból kilépve egy pár másodperc múlva újra visszalép a futó alkalmazások közé, és a faladatkezelőben kell kilépni belőle. Valami szolgáltratás futhat a háttérben, ez a jelenség Galaxy S-en nem volt meg. Más is tapasztalt ilyet?
-
zoli62
addikt
A Galaxy S-en még szereplő World csengőhangot honnan lehet megszerezni?
-
zoli62
addikt
Pár dolog. A névjegyeknél hiányzik az importálás/exportálás funkció a telefon memóriájára, csak SIM-re lehet. A Google fiókban tárolt nevekhez nem lehet csengőhangot rendelni.
-
zoli62
addikt
Előfordul, hogy a gyári stoppert elindítva, más alkalmazást használva közben, később újra megnyitva az látszik, hogy le van nullázva. Másnál is előjön ez a hibajelenség?
-
zoli62
addikt
Az Astro file manager-nél hiányzik a Gdrive és Dropbox integráció. Ez csak az ICS-hez tartozó verzión van meg?
-
zoli62
addikt
Napi fél óra szintű telefonálgatásokkal, nagyon kevés mobilinternet- és GPS használattal több mint egy hetes az akkuidő. Jó ez a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
A névjegyzék beállításában az egyesítés Google fiókkal törli a telefon belső memóriájára mentett neveket?
-
zoli62
addikt
Nálam mostanában öt-hat napot vígan elmegy a telefon, igaz leginkább beszélgetésre használom, mellette csak egy kis gps, vagy néha wifi, mobilnet.
-
zoli62
addikt
10 nap talk time csak telefonálással, de az ezen időszak alatt összesen több óra.
-
zoli62
addikt
válasz fishman985 #6061 üzenetére
Én az SMS-eket ezzel [link] vittem át.
-
zoli62
addikt
Nekem is megjött a T-Mobile-os frissítés, wifin letöltöttem, és telepítettem. Különösebb változást nem vettem észre, mit javított?
-
zoli62
addikt
Múltko már telepítettem a T-Mobile-os frissítést. Tegnap wifi bekapcsolása után megint értesített, hogy van frissítés. Mi lehet ennek az oka?
-
zoli62
addikt
Hogy lehet megváltoztatni a fő Google fiók jelszavát anélkül, hogy el kellene távolítani, és újra felvenni?
-
zoli62
addikt
Használja valaki a Timerrific-et időzítésre? [link] Lenne ugyanis egy kérdésem.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Szériaszámot hogy lehet kiolvasni a telefonból, hogy ne az akkumulátor alatt keljen megnézni?
-
zoli62
addikt
Van már hivatalos, Kiesen letölthető T-mobile-os JB?
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Azoktól kérdeztém, akik már tesztelték, hogy akkus készenléti időben milyen változást okoz a T-s JB a GB-del szemben?
-
zoli62
addikt
Kb egy méter magasságról esett a telefon egy hátizsákra, azaz nem keményre.Lehet hosszabb távon ettől valami belső sérülése? Minden működik, a fehér hátlap jobb oldali alsó részén levő bemélyedésről azt hittem, hogy az eséstől keletkezett, de kireült, hogy ez gyárilag van ott.
-
zoli62
addikt
Tudom, de ismered, hogy zavarnak mindenfajta szolgáltatós vackok már az N97 óta. Én is tapasztaltam hogy egyre nagyobb divat a gyártók részéről is különböző extrákat telepíteni. Pl. Sony, de akár a Samsung is. De ez elvi kérdés, ezeket még mindig jobban elviselem, mert hiszen az a céljuk, hogy mindenfajta kényelmi funkciókat biztosítsanak. De azt már nehezen bírom, hogy a szolgáltatói ROM-ok csak azért vannak "úgymond szénné optimalizálva", hogy a saját hálózatokun optimálisabban működhessen mint egy független, mert ez az állítás nem feltétlen igaz. Bár nem különösebben nem szeretem az Apple-t, mondom úgy is, hogy jó ideig használtam MAC-et korábban, és eléggé kényelmetlen volt, de a zártságból is adódó szigorú üzletpolitikájuknak legalább az az előnye megvan, hogy fölösleges operátori alkalmazások nincsenek a készülékeiken.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
58 perc beszélgetés, másfél nap után 87 százalékos akku kapacitás.
-
zoli62
addikt
Az normális, hogy gyári fw-rel egyik napról a másikra pár óra alatt 55 %-kal csökken az akkumulátor kaőpacitása készenlétben? Háttérben semmi nem megy, szinkron lekapcsolva, egy éves a telefon, TMobile-os.
-
zoli62
addikt
Gyári 4.1.2-n van USB háttértár funkció?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest