Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Istenbarma fejlesztők nem elkezdtek dolgozni a cm10.2-n? Há' dehogynem..
Nem kell aggódni, ubuntu touch is tervben van, nehogy befejezzenek akármit is
-
szab.tam
nagyúr
újra hi!
jót mulattam ma.
2.3.6
aksit feltöltöttem.
töltőt lehúztam, majd újraindítottam, mert hetek óta nem volt restart.
felállt, aksi 79%.nem kell megoldási javaslat, mert nem frissítek, csak az érdekesség miatt írtam le.
-
Gwom
tag
Lehet zoomolni a kamerában!
Nekem ez új!
-
demars
addikt
Lassan 2 hete nyomom az fmoddal. Hibátlan. Köszi Acef!
-
Rocky975
senior tag
Az elöbb meghülyült a képernyő forgatás.Fekvő helyzetben szétesett a kép kockákra meg vibrált.Újraindítás megoldotta.
A giro szenzort nem lehet kalibrálni? -
FET-MEN
veterán
válasz
fermacht1994 #26090 üzenetére
Legyen JB a telódon.
Lenyitod itt felül az összegzést. Carline blogjára katt.
Leszeded a cocore5.0-át
utána az update.zip-et ami maga a cwm.
Recoverybe indítod telefont, ott felrakod az update.zip-et utána egyből cwmmé alakul. Utána meg ott felrakod a kernelt tök gyors és egyszerű -
fermacht1994
aktív tag
Valaki segítsen össze vissza laggol a telóm :S Hogy kell felrakni [link]
Megköszönném ha valaki leírná -
FET-MEN
veterán
Még mindíg nagyon jó az advance co core 5 kernellel
-
Rocky975
senior tag
Szépestét.
Elkezdett ma este szaggatni,fagyni a jutyub.Le is fagyasztotta a telefont.Mondom na kezdődik....
Aztán eszembe jutott,hogy délután frissítettem mert a play áruház felajánlotta.Az alkalmazás kezelőben töröltem a frissítéseit és egyből jó lett újra. -
palee69
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek,csináltam egy Notifications mappát és működik.
Mégegyszer köszike -
palee69
senior tag
Sziasztok!
Itt a fórumon olvastam,hogy saját csengőhangokat úgy tudok használni,hogy létrehozok egy Media-Audio-Alarms,Ringtones mappát ide pakolom ami kell és utánna tudom használni őket.Csengőhangoknál igen de sms hangnak nem tudom beállítani mert nem jelenik meg a beállításoknál a listában.
Elrontok valamit?
Mind a két tárolóhelyen(extSdCard,sdcard0)megvan a mappa mégsem működik. -
Regu
csendes tag
koszi a segitseget, de sajnos a telefonszamokat nem tudom kiessel visszarakni
egyszeruen nem tud kapcsolodni kies hozza.
kar, mert nagyon tetszik ez a mod! -
varos
tag
válasz
pauliboy23 #26072 üzenetére
Szerintem nem ,mert nekem is ilyen van, és nem független, azt már valaki függetlenítette!
-
flash-
veterán
-
pauliboy23
senior tag
Sziasztok!
Létezik, hogy az S Advanced NFC i9070P-t gyári függetlenül árulta a vodafone?
-
CsuBaKamBra
tag
válasz
CsuBaKamBra #26066 üzenetére
Gapps- itt leszedheted !
-
scyllarus
veterán
Keresd meg a gapps-ot is. Google Apps: A Play áruház, Gmail, Youtube és ilyesmi google-alkalmazások egy zip fájlban. Nem emiatt lett bootloopod, anélkül is indulnia kellene, de rakd fel ezt is. Miután flashelted a CM....zipet, utána, reboot előtt tedd fel a gappsot is, ugyanúgy (install zip from sdcard)
-
Morris
veterán
Nem tudja valaki az eredeti beépített háttérképek méretét?
Mondom miért van rá szükség:Beállítok egy háttérképet (mondjuk egy fullHD képet) és homályos. Pedig ha megnyitom ugyanabban a méretben akkor tökéletesen éles. Na most, ha egy gyári képet állítok be háttérnek (itt most mindegy, hogy úszik e a képernyő vagy sem), akkor ott viszont éles! Felidegel.
Már próbáltam sok méretet és eddig az 1024*768 áll a legközelebb a éleshez.
Vagy akkor egy másik adat kéne. konkrétan az, hogy az értesítési sáv hány pixelt vesz el a teljes képernyőből?
-
Regu
csendes tag
gapps?Az mi?
Csak CM10.1 van a kartyan -
Regu
csendes tag
Valaki felrakta mar a CM10.1-et?
Felraktam egy friss JB.
Utanna a cocore 6.2-ot, es ra a CM10.1-et.
Na most kb 30 perce csak pereg a cyanogenmod felirat, de semmi se tortenik.
elbasztam valamit?
S.O.S. valaszt varnek
Koszi! -
scyllarus
veterán
Újabb gond: nem hittem, hogy még mindig 100%-on áll az akku. Újraindítottam, és máris sipákolt a töltőért, 8%-on volt.... Ez így kezd gáz lenni.
Újabb megfigyelés: akkor halk, ha engem hívnak. Ha én hívok, akkor halk. Különös... -
scyllarus
veterán
A CM 10.1 nálam remekül muzsikál, egy gondom van vele, de az nagyon nagy: időnként alig hallom a másik felet híváskor. Egyszer semmi baj, máskor szinte semmit sem hallok. Korábban GB/JB alatt semmi gondom nem volt, sőt, nagyon is hangos volt. Valami ötlet?
-
Gwom
tag
válasz
CsuBaKamBra #26051 üzenetére
Kösz! Be tudnád linkelni?
-
Gwom
tag
válasz
Stauffenberg #26048 üzenetére
Tudsz mondani egy jó offline térképet?
-
-
válasz
berboo #26046 üzenetére
csak tovább tart, de azért nem kell úgy sem félóra, ha olyan helyen van - szabadban...stb -, ahol más szempontból nem problémás a pozicionálás.
a google térkép nem képes az ország egész területét lementeni, esetleg csak nagyon kicsi részletet, ha az az opció engedélyezve van, és nem lett ürítve a tár, valamint adott részen nézed ismét. -
válasz
berboo #26044 üzenetére
szia,
a navigáció is google alkalmazás, a google térkép része.
a net nem kell a pozicionáláshoz, bár a-gps rásegítés nélkül kicsit lomhábban fog pozíciót, de működik úgy is, viszont a térkép részleteinek a letöltéséhez már kell wifi vagy mobilinternet.
legyen engedélyezve a tartózkodási hely elérése a google alkalmazások számára. -
berboo
csendes tag
GPS GONDOK :
a telefonon google térkép van és "navigació" gondolom ez saját alkalmazása a samsungnak,, azonban net nélkül hiába van a gps bekapcsolva csak annyit ír ki várakozás a helyre . ez normális ? a páromnak is ilyen telefonja van és internet nélkül tudta használni a GPSt letöltött térképpel -
Gwom
tag
válasz
simicska #26042 üzenetére
Nem tudom, én nem cseréltem kernelt. Elvileg (másoknak gyakorlatilag is) jobb lett. Jobb teljesítmény, akkukímélés, minimalizált fagyás. Szerintem ne a 7.0-t rakd fel, mert még friss, és nincs még elég tapasztalat felőle. Annyit hallottam, hogy vannak gondok vele. Inkább a 6.8-at tedd fel. De azért kérdezz körbe (Acef stb.).
-
simicska
tag
sziasztok
pár napja rendeltem egy advance-t. 4.1.2-vel jött és fagyogat, újraindulgat. szeretnék kernelt cserélni, hátha az orvosolja a problémát.
kérdéseim: melyiket ajánlanátok? a stock rom maradhat rajta?
build: JZ054K.I9070XXLQE
-
törölt tag
válasz
Gery15 #26034 üzenetére
06/21 óta semmi új, kivéve az omx-et amit csak zippel lehet feltenni. Csak az ui hullámzást megoldhatnák már, mert nem hiszem el, hogy nem lehetne pár nap alatt megcsinálni hogyha rendesen nekiülnének. Xperiakon meg s3 minin elvileg nincs ilyen gond.. meg ez amúgyis nem a gpu feladata? Az meg mali400, ami s2/3-ban is van pl.. ott sincs ilyen gond..
-
Regu
csendes tag
Sziasztok.
Ma valami nagy hulyeseget csinaltam.Sajnos toroltem a telefonrol mindent!
Full alap beallitasokkal indult csak el a telefonom, mindenem odalett
Vicces, de mar tul vagyok a reggeli sokkon.
Viszont olyat kerdeznek, hogy fel akarom rakni ujra JB-t, de ugy, hogy minden regi adat torlodjon a telefonomrol.
Ugy tudom ehez nem eleg az 1 file.os JB.Honnan tudnek olyat leszedni, hogy mindent toroljon?
Odin alol fogom csinalni.
Valaszokat elore is koszi.
Amugy T-s telefon. -
berry82
csendes tag
válasz
Desiro542 #26030 üzenetére
Köszi!
Egyébként gondolom a fájlméretből, hogy ugyanaz lehet a touch verzió, mint a 6034...Ja, csak olvasnom kellene:
ClockworkMod Recovery 6.0.2.8 [diego-ch]
ClockworkMod Recovery 6.0.3.4 [CyanogenMod, thanks OliverG96]
ClockworkMod Touch Recovery 6.0.3.3 [CyanogenMod, thanks OliverG96] -
berry82
csendes tag
Sziasztok!
Bocs a hülye kérdésért, de ezek között mi a különbség?
CoCore-E-7.0-CWM-6.0.2.8.zip
CoCore-E-7.0-CWM-6.0.3.4.zip
CoCore-E-7.0-CWM-Touch.zipLehet nem értek hozzá, de ennyit találtam:
CWM 6.0.3.4 is the newer version, CWM Touch is touchable CWM.Rájöttem, hogy a 6034 az újabb, de mi az a touch?
-
Csabi1984
addikt
Én szerintem is. Nekem a másik kedvencem amikor 20x megkérdezik ki jött-e a más az új oprendszer
Én mindig elolvasom az utolsó előtti oldaltól kezdve akárhova belépek -
Desiro542
tag
válasz
Gery1987 #26025 üzenetére
Nem az a lusta aki csak telefonálni használja az Advance-ét meg a legalapvetőbb dolgokra, pl ébresztőóra, hanem az aki felteszi a legegyszerűbb kérdéseket tudatában annak, hogy saját maga is válaszolhatna rá, ha kicsit jobban utána nézne vagy kipróbálná az itt olvasottakat, ha már vette a fáradtságot és BELEKEZDETT A BUHERÁLÁSBA. Szerintem így értették.
-
Desiro542
tag
Sziasztok!
Rég nem voltam itt fent :/ Nos, azóta több főzött romot is kipróbáltam, MIUI v4-et, CM10.1-et, stb. Viszont az eddigi kedvenc (jelenleg is használatban) a CM10.1 alapokon nyugvó Carbon ROM 4.2.2. Rengeteg felhasználóbarát feature és akksi barát működés. Eddig kevés hibát találtam benne, pl.: WIFI hotspot, WIFI Direct, Videofelvétel. Ezeket leszámítva minden CM feature működik és a Carbon ROM menüben még több újdonsággal találkozhatunk. Ajánlom minden GT-I9070 felhasználónak!
U.I.: Akit érdekel vagy használja, annak üzenem, hogy a GET v4.1 nemsokára készen van.
Üdv: [DESIRO] -
Gery1987
őstag
válasz
takacstomik #26015 üzenetére
Ez az utolsó hogy ide írok!
Már elnézést de azért ez most kicsit kiakasztott! Anyumnak előbb volt ilyen készüléke mint nekem. Ő szinte semmi másra nem használja mint telefonálásra? Akkor ő is lusta? Mert semmi másra nem használja? Uram bocsá azért választottuk a tesómmal együtt neki mert rosszul látja azokat a kis kijelzős szarokat szemüveg nélkül, konkrétan sehogy! Baromi jó logika! Jah és én is benne voltam úgy hogy utána olvastam videót néztem stb stb. Lusta voltam szerintem is.
Mint írtam! Nincs kedvem sem mókolni sem egy alapvető cucchoz plusz alkalmazást használni. Nekem nem működik jól...és? Van lehetőség visszamenni. És azt is írtam sosem tetszett igazán sem az új felület sem maga az új rendszer. Ennyi. Akkor egy maradi hozzá nem értő vagyok. Köszönöm a minősítést én ezennel kiszálltam.
Mindenkinek további sok sikert (őszintén!) kívánok a készülék ki mivel és hogyan használja.!
-
SLC09
tag
Sziasztok!
~2 hónapja lett vásárolva a készülék T-Mobilnál. Különösebben nem is nyomkodtam (előtte iPhone tulajdonos voltam) egyből raktam rá a JB-t. A készülék nálam nagyon belassult, pedig mindent egy szigorú leírás alapján csináltam, biztos ami biztos alapon. A youtube videók szaggattak, majd megállt a kép és egy 2-5 perc kellett neki, hogy magához térjen. Voltam édesapámmal repülni, le akartam videózni a felszállást, szaggatott az egész. Volt, hogy videózás közben szaggatott volt, hogy nem. Fogadott hívásnál fogadom a hívást (elhúzom a húzókát) és utána még várni kellett 4-5 másodpercet, hogy aktív legyen a hívás. Ebben az állapotában az elődje a 3GS gyorsabb volt az egy 800mHz-es magjával. Tegnap megelégeltem és a gyári T-Mobilos GB-t raktam rá, olyan gyors lett, mint akit seggbe rúgtak, de csak egy hibátlan JB-re vágyomHonnan, mit tegyek? A KIES csak a gyári Samsung program, de nem ajánlottátok, odinnal ez lett az eredménye amit írtam, lehet másik romot kell néznem vagy máshonnan.
Mindemellett a telefon nagyon jó, a lassúságai miatt is bele tudtam szeretni.
Köszönöm a segítséget, Dani. -
Z0C!
őstag
i9070p XXLK4-hez még mindig nincs JB?
hihetetlen....Egyébként mitől lehet az, hogy pl WhatsAppnál, ha üzit akarok írni felugrik a billentyűzet, hiába tapicskolom, nem ír semmit a telefon. Ilyenkor vissza vissza, majd WhatsApp megnyit és már tudok írni.
Próbáltam SmartKeyboarddal, Swiftkeyboarddal...ugyan az... -
takacstomik
csendes tag
-
válasz
karldergroße #26013 üzenetére
lehet, hogy neked és a kutyának nem, de ne beszéj/írj általánosságban, mert mások helyett nem nyilatkozhatsz!
a google térkép 7.x.x már csak 4.x.x firmware verziótól elérhető, és bizony már nem szívesen térnék vissza korábbi térképes verzióra, de ez csak egy dolog a sok közül, rendre így tendálódnak majd a frissítések más területen is, hogy 2.x.x firmware alatt már nem foglalkoznak majd vele.
folyamatosan több és több ilyen lesz majd, és nem csak a google alkalmazások alatt, szóval csak óvatosan az ilyen véleményekkel! -
melan
senior tag
Ha rámásolok akár képet, akár zenét, nem látja sem a galéria, sem a zenelejátszó a média-anyagot. Csak újraindítás után - gondolom, mivel akkor scanneli az sd tartalmát. Hogy lehet ezt újraindítás nélkül megtenni?
-
válasz
Gery1987 #26006 üzenetére
szia,
akkor már csak egy dolog kérdéses; miért működik sok embernél jól jelly bean alatt a gyári ébresztő?!?!
szégyen és gyalázat, hogy csak az emberek töredékél adódik a hiba, tehát nem feltétlenül a gyártó/firmware a hiba forrása...
gb? jó az, ha nem kell a kétmagos proci támogatása, valamint elég a kevesebb rendelkezésre álló ram, nem kellenek a jelly bean új funkciói, nem hiányoznak a google...stb alkalmazások csak 4.×.× alatt rendelkezésre álló frissítései, és még lehetne sorolni... -
flash-
veterán
válasz
Gery1987 #26006 üzenetére
nem értem mi a probléma azzal ha egy külön ébresztőt töltesz
használat szempontjából nem bonyolultabb egy másik programot használni mint a saját ébresztőt.
egyéb érv:Android pont úgy van gyártva(illetve könnyen megoldható) hogy amik vannak benne szoftverek "opcionálisan" használhatóak,tehát jegelheted a gyárit,felteheted a playről az újat és akkor már az lesz a "gyári"
inkább felteszel egy 2.3.6 ot de használod a gyári ébresztőt?
elég fura megközelítés hallod!én alarm clock xtreme-t használok már több mint 2 éve és még soha nem hagyott cserbe!
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Sajnos az ébresztő rossz működése (az alig csippant és leáll) nálam is kijött. Úgyhogy úgy döntöttem, repül vissza a 2.3.6. Szégyen gyalázat, hogy a Samsung kiadta ezt a szoftvert ilyen szarul. Mert maga a telefon jó! De ezt a gyártó pofátlanul elbaltázta. Nincs kedvem erre külön app-ot letölteni, és mókolni sem a telefont, sajnos erre nincs érkezésem, de nem vesztettem a bizodalmamat a telefon.
Sosem tudtam megbékélni a JB kinézetével és néha a feloldó képen megjelenő dolgokra sem reagált egyből ha SMS v nem fogadott hívásom volt...sajnos a szoftver nagyon el lett baltázva...nekem.
-
notmiami
tag
Fényerő:
Az lehetséges, hogy a CM10.1-ben nagyobb a mx fényerő mint egy Stock ROM-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest