2019. február 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

Samsung Galaxy S Advance - ívelt rókabőr

Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A Samsung felért a csúcsra, legalábbis ha a legutolsó negyedéves jelentéseket nézzük. Ezek alapján a koreaiak letaszították a nagyjából 14 éve piacvezető Nokiát és a világ legnagyobb mobilgyártójává léptek elő. Nem mondhatjuk, hogy meglepődtünk, hiszen ha az elmúlt néhány évben figyeltük őket, igazából csak idő kérdése volt, hogy ez bekövetkezzen. Kellett hozzá sok tényező, a Nokia bénázása a Symbian és a WP7 körül ugyanúgy, mint a Samsung brutális nyomulása a világ összes piacán. Ennek része volt az, hogy ma aligha van gyártó, akinek szélesebb modellpalettája van, mint nekik.

Samsung Galaxy S Advance
[+]

Ez jó is, meg nem is. Jó, mert ezzel rettentő széles felhasználói bázist és típusokat fednek le és alig akad olyan ember, akinek ne volna egyébként egy számára megfelelő telefon (persze ettől még nem rohan érte a boltba). Ugyanakkor rossz, mert az extrém széles kínálat néhányunknak már zavaró lehet. Még nekünk is gondot okoz olykor, hogy az épp hozzánk került Samsung telefon épp micsoda. Az viszont biztos, hogy az elsőségért vívott harcban kiemelt tényező volt az androidos Galaxy család, melyek most csapatostul támadták le szerkesztőségünket. A minimál Pocket mellett az Ace 2 és a Tab 2 10.1 is bezuhant, nem is beszélve jelen cikkünk tárgyáról, a Galaxy S Advance-ról.

Samsung Galaxy S Advance
[+]

A telefont egy hófehér OEM (jelöletlen) dobozban kaptuk, amiben viszont a készüléken felül a tartozékokat is megtaláltuk. Sok dologra nem kell gondolni, a hálózati töltő, USB adatkábel és a sztereó füles hármasa megszokott csomag. A füles fehér színű volt, ami bizonyára a fehér színű telefonhoz járna, csak valamit elkevertek a srácok a Samsung hazai képviseleténél. Memóriakártya nincs, de ez egy ideig nem lesz égető probléma.

Samsung Galaxy S Advance
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.