- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gery1987
őstag
-
Z0C!
őstag
válasz
krysztyan #34025 üzenetére
ha a Vodánál vette, tuti nem független.
itt megtudod nézni. Keresőbe i9070p -
gemini
aktív tag
-
Notalab
aktív tag
válasz
krysztyan #21091 üzenetére
krysztyan!
Végül is csak megcsináltam a gyári visszaállítást, remélem holnapra kiderül hogyan is alakul az akkuidő. Azért kicsit idegesít, hogy egy nyílt oprendszertulajdonosakénthasználójaként azért aggódom, hogy ne telepítsek semmit a gépre, nehogy összeakadjon valami, és a végeredmény a hamarabb merülő akumlátor. Azért a szűz rendszerre egy skype-ot és egy operát felteszek, és minden (kényelmi) nem létfontosságú funkciót kikapcsolok.Ki..@..ok én ezzel a telóval, mert vettem egy külső akkut (nem ebay-os, nem Vaterás, bolti!) és lesz +3000 mA a zsebembe készenlétbe. Az a biztos! De, ha meglesz, nem hogy élő hátteret rakok fel, még a rezgést is visszakapcsolom, sőt a gombok világítását is...egyszer élünk!
-
Notalab
aktív tag
válasz
krysztyan #21087 üzenetére
Hát, nekem sem lett jobb az akkuidőm, épp most tervezem a gyári visszaállítást, hátha javít.
Én épp azon gondolkodtam, hogy biztos számít az is, hogy a "javított memóriakezelés" miatt, mivel több a szabad kapacitás, több dolgot is tárol a memóriában. Mondjuk azt nem tudom, hogy a memóriába "bekészített" programok fogyasztanak-e, vagy csak, ha elindítom/használom őket, de hajlok arra hogy valamennyit a RAM-ban csücsülve is felhasználnak, ill a rendszer használ többet a "bent tartásukra", de ezt csak úgy tippelem. Bocs ha nagy baromságot írtam... -
NY124
tag
-
törölt tag
válasz
krysztyan #7800 üzenetére
Passz. Én minimalista vagyok ilyen szempontból. Ha a gyári tudja azt ami nekem kell, (bármiből) akkor nem rakok fel felesleges cuccokat. Nem zabáltatom fel a korlátozott erőforrásokat, ha nem muszáj. Az előző vasam olyam gyenge volt, hogy rászoktatott erre.
Na meg vicces volt, hogy pl Cyanogenmod alatt a spicán, a headsettel indítok zenét akkor elindult az általam telepített lejátszó, de ha a zárolt képernyőn nyomtam egy gombot ráindult a gyári...Így hamar leszoktam a különböző alternatív lehetőségekről...
-
sheep
addikt
válasz
krysztyan #7241 üzenetére
a tárcsázóban rányomsz a menü gombra és van egy olyan opció hogy névjegyek megjelenítése, ott ki tudod választani hogy honnan milyen neveket jelenítsen meg (simről, google acc-ból, telefon memóriából, etc)
@-B-:
nekem szinte nem is volt még gyári garis telefonom, de sosem éreztem hiányát hogy Xezer ft-tal többet fizessek egy elméleti lehetőségért. A gyári garis független Advance kb. 15 e ft-tal több, ha valami gond van akkor természetesen megéri a többlet, de ehhez azért én hozzátenném, hogy egyrészt meg kell választani az üzletet ahol megveszed a telefont mert a gsm boltok között is vannak ajánlhatók és nem ajánlhatók, másrészt volt kb. 10 féle androidos telefonom a 3 év alatt, amelyik hibás volt és volt rá bolti gari azt szó nélkül megjavították és makulátlan állapotban adták vissza, néhány napon belül. Ha rendeltetésszerűen használod , akkor a tapasztalatom szerint nem igazán lehet olyan ok ami miatt csak a drága javítás jöhetne szóba.
Ez persze nem azt jelenti hogy bárkit is lebeszélek a gyári gariról, csak nem szeretem ha általánosítanak és minden gsm boltot szidnak.
Az Advance-m is a partnerotól van, semmi gondom nem volt még velük.(még valami: vettem egy használt, de eredeti samsung garipapíros , interneten beregisztrált sgs2-est régebben, és amikor javítani vittem, a szervizben derült ki hogy nincs rajta garancia. Nem is javították meg ingyen persze. Ennyit a pluszpénzről amit a gyári garira adok..Erről a Samsung is tehet mert hihetetlen egyszerű samu garipapírt szerezni, és hiába vonják meg a garanciát, attól még interneten ugyanúgy be lehet regisztrálni. Ha pedig veszel egy telefont ami be van regisztrálva a neten és van hozzá garipapír is akkor nem fogsz egyenest a szervizbe rohanni hogy ellenőrizd. De ez egy hosszu történet, csak elrettentésképp említettem meg. Ha a boltban előtted bontják ki a csomagot akkor nyilván nincs vele garis gond.)
-
törölt tag
válasz
krysztyan #7202 üzenetére
Ha van google fiókod, akkor a névjegyzéket be lehet állítani, hogy mentse, és az új romra töltse vissza.
Ezt itt tudod ellenőrizni.
Az alkalmazások pedig valahol menü, beállítások, talán alkalmazások, vagy biztonság alatt ott van a biztonsági mentés lehetősége, ez megint visszateszi az új rom után az appokat.
Illetve a Samsung fiókban is lehet visszaállítást csinálni, de azt még nem próbáltam. -
dobolson
senior tag
válasz
krysztyan #4799 üzenetére
Ha 0-ra állítja az értesítések hangerejét, semmilyen értesítésről nem fog kapni hangjelzést (gmail, sms, e-mail). Ahogy én kivettem a szavaiból, az a gondja, hogy a bluetooth kapcsolgatásánál jelez hanggal, és ez zavarja őt. Persze, meg lehet oldani azzal, ha lehúzod 0-ra a hangerőt, csak éppen akkor semmilyen értesítésnél nem fog hangot hallani, ami nem mindig jó.
-
a man
tag
válasz
krysztyan #3340 üzenetére
Nézz körül az eBay-en. Itt sok minden fellelhető.
De fontold meg, hogy tényleg az eredeti hátlapot akarod-e lecserélni, vagy inkább olyan lenne jobb, amit rá tudsz pattintani a készülékre (nem csak szilikonos van). Ez utóbbi jobban védi a készüléket, viszont némi plusz vastagságot kölcsönöz neki, amit nem mindenki szeret. -
dussy
őstag
válasz
krysztyan #2979 üzenetére
Sajnos muszáj... Az ügyfélszolgálatos hölgy azt mondta először, hogy ehhez a termékhez nem jár.
Felvilágosítottam, hogy a webshopon így volt feltűntetve és a megrendelést telefonon intéztem, ahol a kollégája hívta fel a figyelmem az ajándékra.
Utána nézett, elnézést kért... -
dobolson
senior tag
válasz
krysztyan #2922 üzenetére
Azt a saját fájlokban a bluetooth mappában fogod megtalálni. Azt nem tudom, hogy lehet-e állítani, hogy hová mentse, de szerintem nem.
Szabie85
Nem, azért szeretem én is, mert nagyon kevés a fogyasztása. Egészen pontosan 1,9-2.0 mb körül mozog, ami semmi. Próbáltam én is már több ilyen alkalmazást, de ilyen jó fogyasztása nem volt egyiknek sem.miti5
Nem igazán mondanám, hogy komoly gond lenne a merüléssel. Észrevenni néha, hogy valamikor ugyanolyan használat mellett kicsit jobban húzza, majd máskor valamelyest gyengébben. De alapvetően jól bírja az akku. Kibír 4-4,5 óra kijelző használatot is, ami nem számít rossz teljesítménynek.
A frissítést pedig azért várjuk, mert azért találták ki a frissítéseket, hogy az emberek várják.
Egyébként pedig még jobb teljesítmény, fogyasztás, gyorsaság várható tőle. És szebb is. -
dobolson
senior tag
válasz
krysztyan #2918 üzenetére
A fényképeket a fényképezőben lehet. Ott kis fogaskerékre (beállítások) kattintasz, és ott legalul a menüjében lesz olyan, hogy hová mentsen.
A böngészőnél szintén ilyesmi. Böngészőbe belépve menü gomb, ott kiválasztod az egyebeket. És a lista közepe, alja felé lesz olyan, hogy mentés helye. Vagy valami ilyesmi... -
dobolson
senior tag
válasz
krysztyan #2913 üzenetére
Persze ez nem a gyári ikont cseréli le (ahhoz kicsit komolyabb játék kell
), de azért a célnak ez is megfelel.
Remélem a JB-ben már ez is benne lesz alapból, mint az új Samsungokban.Anubis_9
Szerintem kizárt. Már csak abból kiindulva is, hogy még s3-ra sincs magyar szolgáltatós JB, pedig már más régiókban, országokban kint van október, de lehet, hogy szeptember óta. Attól, hogy kiadják az első 4.1-et a telefonunkra, még akár hónapok is eltelhetnek, mire hivatalosan is megérkezik hozzánk. -
dobolson
senior tag
-
dobolson
senior tag
válasz
krysztyan #2743 üzenetére
Ezen már én is gondolkoztam, és egy kicsit igazad van.
Alapjában véve ez egy teljesen használható, tök jó kis telefon 2.3-mal is. De azért van egy-két újítás, ami miatt várjuk a 4.x-et. Vannak kisebb problémák, optimalizációs gondok ezzel a GB-vel, de nem egetverően nagy hibák.
De azért várni lehet sebességbéli növekedést, illetve jobb akkufogyasztást is a frissítéssel. Kamera fókuszálása is lassú a többi, még gyengébb kategóriás telefonhoz képest is. Nincs autofocus videózásnál pl., meg egy két ilyen dolog még.. Szóval jöjjön csak a 4.x.zazumisi
Szerintem is így lehet, ha az s3 minin már ott figyel szinte ugyanezen hardver alatt. -
Shyciii
veterán
válasz
krysztyan #982 üzenetére
krysztyan
Én nem vagyok elfogult ezzel a telóval, mint ahogy az előző telefonjaimmal sem. Nyilván szeretem, és tetszik, mert különben nem vettem volna meg. Hogy megéri-e? Ez függ attól is, hogy mennyiért tudod beszerezni. Egy biztos. Galaxy Ace 2 nem egy súlycsoport sem külsőre, sem belsőre.
Gery15
Gratula előre is!
-
sheep
addikt
válasz
krysztyan #982 üzenetére
hello
itt a fórumon szerintem mindenki elfogult a telefonjával, szóval mindenki azt fogja mondani hogy megéri (ami igaz is
az ace 2 is jó telefon, de kicsit bumfordibb, egyszerűbb, olcsóbb.
ICS biztosan lesz a q4-ben (október-december), már több ország samsung képviselete hivatalosan bejelentette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Autós topik
- Hegesztés topic
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest