Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorba23
tag
válasz
puskas1993 #3997 üzenetére
Sztem sem lehet szankciók nélkül.
-
Keem1
veterán
válasz
puskas1993 #3997 üzenetére
Úgy tudom nem, de kérdezz rá! Nekem érvényben lévő mobilnetes hűségre (2 év, hátra volt még fél) tavaly nem engedtek telefont venni, szóltak, várjam meg míg lepörög a hűségem.
-
redface
tag
válasz
Mulderpapa #3994 üzenetére
-
csorba23
tag
válasz
puskas1993 #3993 üzenetére
Mindenképp megéri. Voda 110-ért adja asszem vitaminban.
-
Mulderpapa
aktív tag
Valaki a 3926-ra?
-
puskas1993
tag
Sziasztok.
Be szeretnék ruházni egy androidos telefonra, aminek hozzávetőlegesen olyan teljesítményűnek kell lennie mint ez. És én ezt néztem ki.
Szerintetek megéri a T-Mobilenál az 58e Ft-ot?? -
Keem1
veterán
Teló rootolva
(köszi vazzz).
Leszedtem a gyári T-Mobile-os romot, ha valami gáz lenne. Ugye, ha odinnal visszateszem, binary counter mozdulatlan marad?(készül a full backup a Tibivel)
-
dobolson
senior tag
Nem működik, kipróbáltam. Tudtam, hogy nem fog menni, de mondom azért megnézem. Nekem a pro verzió van meg amúgy.
Szabacsik
A gyári galery app a hibás, igen, már én is belefutottam ebbe galaxy ace-en. :-) Viszont ha vissza akarod tenni, azt root explororrel kell, mert csak simán nem fogod tudni szerintem, jogokat is kell neki majd adni.
-
k0c2k4
tag
válasz
Carline #3985 üzenetére
Ha elolvasnatok amit az app leirasaban ir...
"BLN turns on some Samsung phones the touchkey backlight into a notification led.
This app *REQUIRES* a kernel with BLN mod.== What is the BLN mod? ==
The BLN mod turns the touchkey backlights into a notification led.
It enables any android application to use the touchkey backlights of your phone as a notification led.== What does this app? ==
This application gives you control over the settings of the BacklightNotification modification (bln mod) on your phone and some additional functionality.
If the BLN mod is not yet installed on your phone, then the app can refer you to instructions for the BLN mod installation.== Supported phones: ==
Samsung Galaxy S i9000
Samsung Galaxy S Captivate
Samsung Galaxy S Fascinate
Samsung Galaxy S Vibrant
Google Nexus S" -
Shyciii
veterán
válasz
Carline #3985 üzenetére
Régen nem is lehetett rootolni counter növekedés nélkül egyszerű módon. Igaz volt egy csákó aki azt állította, hogy soha nem lehet majd rootolni ezt a készüléket ezért nem vesz, no de olyan komolytalan embernek nem kell hinni. Minden készülék rootolhatóvá tehető, ha van értelmes fejlesztő aki foglalkozni akar vele
Viszont ez a BLN Control program más.
Ugyanis ez a BLN Control egyfajta kliens program, ami nem megy a hozzákapcsolódó "server" rész nélkül. Ez maga a BLN mod, aminek be kell lennie építve egy custom rom-ba. Ez viszont nem légből kapott hipotézis, hanem tény, ezért mondtam, hogy felesleges kipróbálniNem tom mennyire melós belerakni a romokba, de talán érdemes az eddig két értékelhető custom rommal foglalkozó fejlesztőnek felvetni ezt a lehetőséget (JetMOD, Coco kernel), hátha ráharapnak
-
-
Carline
őstag
Fizetős. 278Ft egy próbára nem hiszem hogy megéri.
Egyébként ezt írja rá zöld háttérben: Ez az alkalmazás kompatibilis a(z) T-Mobile Samsung GT-I9070 eszközzel.Szerk1
A linkelt a pro verzió. Az ingyenest megnézem neked, bár remény ráSzerk2
ERROR: The BNL mod is not installed. -
a man
tag
Ha valakinek root-olt a készüléke és van lehetősége, plusz kedve, ideje, megnézné, hogy működik-e a BLN control is...
-
Kis fejlemény, ugye merült a telefonom, szinte 0 használat mellet 1 napig bírta. Ma jelezték a szervizből, hogy megtalálták a hiba okát. Csak nehogy egy szériahiba legyen jelen...
-
Arvernia123
tag
és ez rá lehet tenni a t-mobilosra is,ha gyári van rajta akkor meg tudom ezek alapján csinálni ,vagy ha csak simán rá rakom akkor lesz valami baja,ha csak egyből dowsnload mondra rakom rá?
-
Shyciii
veterán
-
vazzz
őstag
válasz
szabacsik #3951 üzenetére
Próbáld ki, hogy az alap képernyőn nyomsz egy hosszút és ott választod ki a wallpapert, majd amikor kiválasztottad, felajánlja, hogy átméretezi vízszintes, vagy függőleges elrendezésre. Itt ha kiválasztod a függőleges elrendezést, akkor rákérdez, hogy ez legyen-e a zárképernyő háttere is.
-
zsolesz6
aktív tag
válasz
Carline #3952 üzenetére
Nem
Én X8-as voltam. Szerdán váltottam, úgyhogy még viszonylag friss az élméngy. Köszönöm a gyors választ. A recovery-n kívül mindent megtaláltam. Viszont rootolásnál nem tudom melyiket kell letölteni. Mert ahol stimmel a firmware száma azt 2 darabot találtam, az egyik román vodás, a másik meg valami lengyel talán. De lehet én néztem be valamit. Melyiket kell leszedni?
-
Arvernia123
tag
válasz
csorba23 #3953 üzenetére
nem azért írtam de ha ember meg akarja csinálni meg tanulgatni ,akkor mért ne lehetne meg tanulni hogy hogyan kell csinálni nem? de nem akarok itt senkivel sem össze veszni ,meg nem is azért írok itt hogy ne legyen más dolgom ,de engemet nagyon is érdekel a dolog hogy hogyan kell csinálni ezeket
-
csorba23
tag
válasz
Arvernia123 #3949 üzenetére
Ok vettem,nem nyaggatlak többé. Az eddigiekért meg bocs.
-
Carline
őstag
Igen az a módszer volt, hogy sd-re a kernel.
Terminál ablakban meg a parancsok.
Elvileg biztonságosabb lehet adb-vel, de így is ment és egyszerűbb volt. (nem voltam gép mellett)
JetMod romnál csak GB lehet az alap, csak fel vannak hozzá téve az ICS grafikai elemei.
Odinból nekem 1.87-el ment fel gond nélkül.
zsolesz6 Jól emlékszem, hogy te is Blade topikos voltál?
Rootolás: Vazzz leírása magyarul.
Recovery felrakás: [link] Én a második "DD" módszerrel csináltam és nem nőtt a binary counter.
JetMod rom: [link]
-
Arvernia123
tag
válasz
csorba23 #3948 üzenetére
figyeld én nem vagyok ehhez híve ha nem tetszik az az én dolgom ,ha meg akarom csinálni az én dolgom ,nem fogom senkinek az orára kötni hogy mért nem tetszik,ha meg untam újra akarom rakni akkor újra is fogom rakni ,ez nem a te döntésed meg senkijé sem csak az enyém,már bocsi hogy ezt írom nem akarok veszekedést ,de ha meg akarom csinálni hagy csináljam már meg ,az lg gt540-venemen is újra raktam a szoftver egy kis segítségel ,ebbe nem tudtok meg akadályozni ,holnap úgyis fent lesz már az őj szoftver vagy holnap vagy amikor majd rá érek keresgélni már bocsi,nem akarok veszekedni ,jó meg minden tanulgatni akarom hogy meg tudjam csinálni rajta mindent,hogyan kell majd később rá rakni meg vissza ,azért akarom újra rakni hogy tanulgassam
-
csorba23
tag
válasz
Arvernia123 #3927 üzenetére
Mi nem tetszik benne? Másfelől a rootolt is így fog kinézni.
Csak segíteni akarok,de ha zavar,csak szólj és abbahagyom. -
vazzz
őstag
Közben felment a data.hu-ra az új rootolt vodás rom: I9070PXXLK4_I9070PVDHLE1_VDH_ROOTED.rar
szabacsik Most végülis neked azok a képek kellenek, ami gyárilag benne van a romban, vagy csak a lehetőség kell, hogy a lockscreen hátterét megváltoztasd?
-
szabacsik
őstag
Letöröltem mert úgyis csak quickpic-et használok, de most át akartam állítani a lockscreen-t és míg tegnap sikerült ma már nem. És több mint tuti az a baj, hogy eltávolítottam mert most csak a háttérkép-galériából ajánlja fel, hogy cseréljek képet. Azt sehol se találom, hogy hol vannak azok a képek, gondoltam simán belemásolom az általam választott képet. Most reményeim szerint ha visszatelepítem a galery-t és akkor felajánlja , hogy a háttérkép-galériából vagy a galery-ből válasszak.
-
istike225
csendes tag
Sziasztok!
Nektek is zörög a telótok hátulja (kamera felöli részen) ? -
vazzz
őstag
válasz
Shyciii #3933 üzenetére
Lehet, hogy igaza lesz és nem tűnik el a root, mert a frissítés, ami a napokban jött nektek, nem bántja a rootot, mert csak apróbb hibajavításokat alkalmaz, nem az egész rendszert írja felül. Én 1.83-as Odinnal raktam fel, nem tudom, hogy az újabb jó-e.
Carline Ez végül is mi lenne? Gondolom egy tweakelt, moddolt gyári 2.3.6... ha az, akkor az a 4.1.2 felirat erős egy kicsit.
A TWRP-t az sd kártyás megoldással raktad fel? Terminal emulator megfelel erre? -
Shyciii
veterán
Ez előfordulhat. Az én firmware-em is jobban ette az akksit, mint másnak. Most az új frissítéssel már nincsen gond. Telefonon belül nézd meg a software update részt, hátha neked is elérhető már egy újabb GB-s rom.
Ha nem akkor egy hosszadalmas teszt jön. Ki kellene próbálni, hogy ha csak a gyári cuccok vannak benne, akkor is ennyire zabálja-e (factory reset). Ha nem akkor egyesével felrakhatod a cucaidat és ugyanezt kipróbálni. Meg perszer elviheted hivatalos márkaszervízbe is beméretni az akksidat, hogy az-e xar, de azért ritka, hogy egy vadonatúj akksi hibás. Nem lehetetlen, csak ritka. -
Shyciii
veterán
Benyomtam a requestet, és ahogy látom azt állítja egyik srác, hogy a régebbi változatot ha felrakom, és a telefonon felfrissítem a mostanira, akkor nem tünik el a root...Hááát. Holnap kipróbálom, mert ma már nemigen lesz erre időm.
Viszont ezeknek a romoknak a felrakásához is az 1.83-as Odin kell, mint a régi módszernél, vagy ehhez már jó a legújabb verzió is? -
Carline
őstag
Felraktam, nekem nagyon tetszik.
Most még nyomogatom, a programokat, beállításaimat teszem vissza.
Ami látszik, hogy itt már nem a samsung speciális bootanim formátuma van, hanem a megszokott zip-es.
Valamint az értesítési rolón is kibővített és testreszabható widgetcsoport van.
Ilyesmit használtam az előző telómon is, így értékelem ennek meglétét.Azt nem értem, hogy miért kell 3.0 -> 3.1 -> 3.2 -> 3.2.2 lépésben feltenni a romot.
Nem értek hozzá de biztos bepakolhatták volna egybe az egészet. -
Mulderpapa
aktív tag
Most vettem egy Galaxy S Advance-t és tele van orosz alkalmazásokkal, amit nem lehet törölni.
Tud valaki linkelni nekem egy gyári romot és egy leírást a telepítéshez? -
vazzz
őstag
válasz
szabo0405 #3918 üzenetére
Nálam ezek mentek a levesbe:
Accuweather.com
Barátaim éppen most
Digit óra
Dualclock
Email 1.0
Game Hub 2.0
Google csevegő
Google+
Hírek és időjárás
Kezdőképernyő tippek
Music Hub
Műsorújság
Pocketguide
Saját fájlok
Samsung apps
Samsung billentyűzet
Samsung fiók
Sim eszköztár
SNS 1.5
SNS jogi nyilatkozat
SNSaccountfb
SNSaccountli
SNSaccounttw
SNSimagecache
Social Hub 2.00.00001
Social hub 1.0
Swype 3.26....
Számológép
Talkback
Tw indító (ez az alap launcher)
Térkép
Utcakép
Yahoo finance
Yahoo news
Zenecenter
ÁrfolyamokShyciii: De az van neki, kész van ahhoz is a rootolás.
-
szabo0405
csendes tag
dobolson:
Szeretném megkérdezni,hogy melyek azok a programok amiket jegeltél.Én is lejegeltem párat,amiről tudtam hogy nem csinál galibát,de nagyon nem merek belemerülni mert nem igazán vágom,hogy mit lehet mit nem. -
szabacsik
őstag
valaki megtudná mondani, hogy a háttérkép galéria hol rejtőzködik? Bele kéne tennem egy képet mert nem tudok máshonnan hátteret választani a lock screen-nek csak onnan. Azt hiszem az alap galériából is lehetett választani addig amíg le nem töröltem. Appot nem találtam erre.
-
dobolson
senior tag
Elvileg valahogy meg lehet adni, hogy melyik legyen alapértelmezett, hogy melyik képet mutassa. Valahol ott a névjegyen belül, vagy a névjegyre hosszan tapicskolva tudod beállítani. Nem tudom pontosan, mert nekem nincs összekapcsolva.
Talán meg van:
bemész az adott névjegybe, ott menü gomb, majd alapértelmezett megjelölés. És ott tudod beállítani, hogy melyik képet mutassa. -
Carline
őstag
TWRP recovery sikeresen feltéve terminál alól.
Le is mentettem a komplett belakott rendszert.
Counter még mindig alapon.Következő lépés JetMod rom felrakása.
Ott már a cpu szabályozásál van Smartass2, Lionheart, OndemandX -
atila4
senior tag
Névjegyzékeknél nektek ha van hozzá csatolva facebook profil kiteszi azt a képet ami az illetőnek van kitéve profilképnek? Mert nekem nem..
-
csorba23
tag
válasz
Arvernia123 #3896 üzenetére
Megismétlem, semmi baj nincs a mostani rommal sem. Teljesen használható a készülék.
-
szabeska
addikt
Megpróbálkozunk akkor ezzel a telóval
Fel is tettem vaterára az ace 2-t
-
gusthy
veterán
válasz
alex devil #3905 üzenetére
Sehogy.
-
szabo0405
csendes tag
Szeretném én is megköszönni a teljesen kielégítő T-s root leírását vazz mesternek.
Tökéletes lett elsőre sikerült és a számláló nem számol.
-
alex devil
senior tag
-
alex devil
senior tag
Sziasztok,
nem tudjátok, hogy fentről a statusbarból hogyan lehet eltűntetni a dolgokat?
Pl: akku, óra, rezgés (nekem mindig rezgésre van állítva, nem csak momentán)Köszi előre is...!
-
dobolson
senior tag
Kész a root, minden fasza, feleslegesen futó dolgok jegelve.
Olyan kérdésem volna, hogy a systemUI.apk és a framework-res-apk fájlok kinyerésével és feltöltésével az uotkitchen-ben tudok egyéni frameworkot készíteni igaz? Csinált már valaki ilyet? Én igen egyébként, galaxy ace-en, és azt feltételezem, hogy a metódus itt is ugyanaz lehet....
szabeska
Valszeg kicsit azért élesebbnek tűnhet a kép az ace 2-n, mivel kicsit kisebb is a kijelző és nem is pentile, de szerintem nem olyan nagy mértékben zavaró ez. A samoled meg egyébként is feledteti mindezt.
alex devil
Szerintem kb sehogy. Vagyis root néllkül biztosan. Az aksi ikont max átírni lehet, eltüntetni nem tudom... A többivel is ez a helyzet kb. A rezgő ikon mindig ott lesz, ha rezgésre és csengésre, valamint rezgésre van állítva. Biztos meg van a módja, hogy miként lehet ezeket leszedni, de root nélkül és egy kis piszkálás nélkül nem lehet.
-
szabeska
addikt
Sziasztok! Van egy Galaxy Ace 2-m, és tervezem hogy akár ráfizetéssel is, de beszerzek egy ilyen készüléket helyette
Mi a véleményetek? A PenTile mennyire tesz be a kijelzőnek?
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Nem tud valaki egy blogot lehet angol is ahol evvel a telefonal foglalkoznak?Ahol leírják röviden ,hogy milyen programokat érdemes feltenni milyen játékok futnak rajta és egyéb kis trükköket mondanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Google Pixel topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- SoundBlaster X-Fi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest