Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
nekem 3 éve van okostelefonom, és az összes gg-s volt (kivétel a live walkman). Már az elején a defy-m összeszedett egy kisebb karcot a zsebemben, igaz csak fényben lehetett látni de akkor is zavart. Azóta veszek rá fóliát.
Én nem akarok senkit rábeszélni, de manapság már olyan jó fóliák vannak hogy abszolut nem látszik és azt a pár száz ft-ot simán megéri nekem hogy ne legyen karcos -
pezo00
tag
hát nem tudom nekem egy karc sincs a mostani telefonomon és fél éve használom, és mint mondtam kulcs apró pénz is van mellette a zsebemben sokszor. Azt meg hogy egy homokszem megkarcolja szinte kizártnak tartom, ha rendes gorilla glass van rajta akkor hidd el sokat kibír.
-
unyadavid
senior tag
Ebay-el csak az a gond, hogy ha kínából rendelsz olcsó tokot 2$ stb. akkor legalább 3-4 hét mire megérkezik, ha egyáltalán megjön. (Mostanában elég sokat szöszöltek ott kinnt a vámon, nekem volt ami nem jött meg, de volt ami 1-2 hónapba tellett
)
-
sheep
addikt
az egész előlapot beteríti, csak a home gomb és a hangszóró helye van kivágva
ebay:
[link]@nggabi:
én is meglepődtem hogy mennyire jól átereszti a fényt
gondoltam egy próbát megér, és sokkal jobb mint a matt fólia (na és szebb is
persze az már más kérdés hogy mondjuk tűző napfényben hogy teljesítene... -
sheep
addikt
simán kell rá fólia, a gorilla glass nem csodaszer, bármi meg tudja karcolni könnyen! Ehhez elég akár egy pár homokszemcse ami a zsebedbe keveredik, vagy kis kosz, stb.
Én most vettem rá fóliát, 3 félém is van:
-a mattot nem ajánlom, mert nagyon rontja az olvashatóságot (viszont nem gyűjti az ujjlenomatot)
-az "ultra clear" tényleg szinte láthatatlan, észre sem venni hogy fent van, viszont jobban gyűjti az ujjlenyomatokat
-most az enyémen jelenleg tükörfólia van, gyakorlatilag olyan mintha az előlap egy tükör lenne, de amikor bekapcsolod a telefont akkor teljesen átlátszó, nem ront szinte semmit a kijelző olvashatóságán
könnyü felrakni, minőségi és elég ellenálló is, az ujjlenyomatokat sem igazán gyűjti
ilyen kb:
[link] -
pezo00
tag
Szerintem fólia felesleges rá, nekem volt(van) Gorilla Glassos telefonom kulcs fémpénz minden szokott mellette lenni és egy hajszál karc sincs a kijelzőn, fólia csak tompítja a kijelző képét. Tok pedig vagy vatera vagy keress vkit aki tud neked rendelni ebay-ről ott a legolcsóbb meg ott van a legnagyobb választék.
Remélem tudtam segíteni!
-
-B-
senior tag
Sikerült ma megvennem a telót, úgyhogy mostantól én is gyarapítom a tulajok egyre népesebb táborát!
Lenne is 1 kérdésem gyorsan:
Mindenképp akarok rá venni fóliát + valami szilikon-, vagy műanyag rápattintós tokot.
Tudtok valami olcsó webshop-ot, ahonnan tudnék rendelni. Ebay-t nem vágom, úgyhogy az kizárva.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Szabie85
tag
Vki tud dobni egy linket ahol csontra szétszedik a telót? Érdekel, hogy néz ki belülről?
-
dashed
senior tag
kifutottam az idobol sry a duplaert..
Ahogy nezem folyamatosan gyenge a tererom statok szerint..
Gsam ban 100% low, gyari statban is folyamatos sarga csik meg most is.
Emelett felul az ora mellett "4-es" a tererom. Valahogy nem normalis ez nem ?Azota mar volt restart de nem segitett.
-
dashed
senior tag
válasz
szab.tam #2826 üzenetére
En is megkaptam ma az aku gondot..
Delelott 10korul indultam 97%os akksival. Wifi, adatkapcs. off, progi szinte semmi nem futott...
Mire visszaertem 2 korul mar 57%-on allt az akksi.2 perces telefon volt csak kozben.
Statbol csak annyit latok, hogy az android rendszer es a kernel ette meg az akksit. Illetve, hogy a tererom gyenge volt. -
Robbie85
tag
Az LG-ről nem tudok nyilatkozni neked, csak erről. A Super Amoled kijelző megjelenítése roppant szép, igazi telt színek, éles kép jellemzi. Méretre még éppen kézre áll, én spec az LG péklapátját már nagyon nagynak tartom. Külön kiemelném a füles minőségét, szerintem nagyon jól szól, basszus, csengés rendben. Élvezet vele zenét hallgatni. Hogy mennyire lesz naprakész? Hát...a jó isten tudja ezt...a 768 MB RAM előbb-utóbb kevés lesz, én úgy tippelem, hogy a JB-t még megkapja, de az azutániakat már nem biztos. Kivéve a főzött romok. Persze ennek semmi alapja nincs. Függ a felhasználótól is. Én úgy érzem nekem bőven elég lesz a köv. 2 évre, lejátszik HD filmeket is, gyors a net. Bár nekem nem tetszik, hogy túlérzékeny. Görgetésnél nagyon megtud indulni. Bár az eladások nem mindig árulkodnak a telefonok minőségéről, azonban az LG nem éppen a népszerűség csúcsán van (telókban).
-
dobolson
senior tag
válasz
HUN-Spirit #4278 üzenetére
Használd a válasz gombot, mikor valakinek írsz, úgy egyszerűbb.
A titanium backup-ot használom. Ez a programok és beállítások mentésére is jó a fagyasztáson kívül.
-
HUN-Spirit
csendes tag
dobolson Mit használsz a programok fagyasztására?
-
K e n y a
tag
Nekem is volt... Tudod mi ez??!
Nézd meg, hogy nincsenek-e tiltva azok a telefonszámok, amik rejtettek. Először én sem értettem, hogy miért is világít mellettem néha-néha, majd belementem a hívásnaplóba és ott már látni lehet. (mivel a kijelzőn nem mutatja a nem fogadott hívást... miért is mutatná, hiszen olyan mintha Te nyomnád ki) Remélem ez a gondja és tudtam újat mondani!
Üdv!
-
dobolson
senior tag
válasz
Carline #4268 üzenetére
Szép ez a rom, az biztos.
HUN-Spirit
A twrp egy custom recovery menü. A gyári recoveryt cseréli le, így feltehető pl a jetmod rom, és érintő gombos a menürendszere. Igazából ha nem akarsz custom romot feltenni, akkor nagy szükséged nincs rá. A roothoz nem kell.
Azt nem tudom, hogy a kies miként működik majd rootolt telefonon. Azt mondanám, hogy szerintem nem befolyásol semmit a root ilyen tekintetben, de ebben nem vagyok biztos. Azonban a kies egyébként is egy szar program, nekem még sosem sikerült vele lefrissítenem a samsung telefonjaimat. Egyébként meg odinnal ha felteszed majd a JB-t, semmi gond nincs belőle, mert a számláló nem fog nőni, mert gyári rom. Szóval nem egy nagy érvágás, ha nem fog működni a kies. Nem beszélve arról, hogy ota-n is elérhető lesz valószínűleg a JB, így még csak gépre sem kell dugni a telefont. Szépen megjelenik egy szoftver frissítés ikon az értesítési sávban, lehúzod, rányomsz, még egyszer ráokézol, és már wifin szedi is le a JB-t és magától telepít is. -
meke11
aktív tag
-
Shyciii
veterán
JetMOD-al az próbálkozzon nyugodt szívvel, akinek I9070-es készüléke van. I9070P alatt jelenleg nem működik.
-
HUN-Spirit
csendes tag
válasz
dobolson #4267 üzenetére
Akkor nem töröltél semmit csak jegeltél... értem. Buta kérdés de ne haragudj érte, mi az a "twrp"? nem vagyok annyira jártas még a kifejezésekben.
És lenne még egy kérdésem amit már föltettem előbb is de nem jött rá válasz...
hátha te tudsz nekem erre is válaszolni. Ha a root-olt rom-ot fölteszem, utánna ha kijön egy frissítés mondjuk majd a JB akkor tudom a kiessel frissíteni? Vagy már csak az odint tudom használni?
-
Carline
őstag
válasz
Csomag01 #4262 üzenetére
Kinézetre mindenképp jobb. Valamint kisebb a system mérete is. Eleve rootolt a rendszer.
ICS féle a beállítások menü és on/off kapcsoló.Zárképernyő is más mint a gyári.
Értesítési widget testre szabható.
A fejlesztő lapján elérhető feature list.
Rengeteg új dolgot tartalmaz. -
dobolson
senior tag
válasz
HUN-Spirit #4266 üzenetére
Nálam csak root van és twrp. De a lényeg a root, és igen, csak egy-két dolgot jegeltem, nagyon nem rendeztem nagy irtást.
-
HUN-Spirit
csendes tag
Sziasztok! "dobolson" lenne hozzád egy kérdésem, ha nem baj? Mi a pontos konfigod most a telón? Föltetted a "jetmodot"? vagy csak a "vazzz" által leírt módon root-oltad, és kipucoltad a gyári alkalmazásokat?
-
dobolson
senior tag
Elvileg még idén megkapta volna a 4.0-t, de aztán idő közben ez változott 4.1-re és kitolódott januárra. De ez jobb így.
alex devil
Igen, majd ha már a T-nél is elérhető a frissítés, akkor kapni fogsz egy értesítést a telóra, hogy van frissebb verzió és ha ráokézol, akkor fel is telepíti magát pár perc alatt. De ez az első JB rom megjelenésétől még akár hetekbe is telhet.
Morris
Na majd akkor nem kell számítani ilyen fogyasztásra, mint eddig, abban biztos lehetsz.
megadeath
Nekem is csinálja néha ezt az új angry-nél.
-
megadeath
csendes tag
Sziasztok! Valaki próbálta már az Angry Birds Star Wars-t sajnos nekem ha játék közben újra akarom indítani a pályát akkor kilép. Tapasztalt valaki ilyent még ?
Amúgy a készüléket én is most vettem egy héttel ezelőtt(XXLK1) nagyon tetszik de eddig 1 nap alatt mindig sikerült lemeríteni.
-
Csomag01
tag
JetMod-ot használ valaki? Valami vélemény? Gyárinál jobb,rosszabb?
-
metalFray
csendes tag
Korai volt az öröm még mindig fent áll a problémám az üzenetekkel. Valaki nem tapasztalt, hallott vagy olvasott hasonló problémáról? Eléggé aggasztó, hogy egy alap telefon funkciót nem tudok használni...
-
metalFray
csendes tag
Üdv!
Egy újdonsült Advance tulaj vagyok egy kissé informálódnék a nagyérdemű társaságtól, hogy amikor utoljára erre jártam még nem volt a készülékhez számlálót nem állító root metódus, ez változott valamelyest? Ha igen milyen a custom ROM-ok választéka? T-Mobilos XXLK1-es ROM van aktuálisan rajta és igazán szeretnék megszabadulni a T-s rendszertől valami gyárira.
Egy érdekes problémát is szeretnék megosztani: nemrégiben telepítettem a Viber nevezetű csoda alkalmazást, de csak a mai napon aktiváltam és próbáltam ki. Fura mód a mai nap kezdődött egy olyan jelenség, hogy nem kaptam meg a nekem küldött SMS-eket, Sőt az üzenetek alkalmazást elindítva kényszerleállítást végzet a program android.process.mms hibaüzenettel. Gondoltam valami third-party alkalmazással veszik össze ezért egy gyors restart után elkezdtem bogarázgatni a telepített alkalmazásokat, hátha látok valami gyanúsat, ekkor tapasztaltam a második érdekes tünetet folyamatosan android.process.acore hibaüzenet fogadot úgy, hogy sem törültem semmit. Egy kis utánaolvasás hatására megpróbáltam az üzenetek program adatait törölni, gyorsítótárját törölni, de a probléámt nem szüntette meg. Ezekután leszedtem minden app-ot amit a mai nap során aktiváltam és a probléma hirtelen megszűnt a restart után. Ezekutn egyesével újra telepítettem az érintett appokat és Viber első elindítása után rögtön előjött ez a gond.
Ha valakinek van valami ilyen tapasztalata az meg tudna erősíteni? Vagy nektek tökéletesen működik ez az alkalmazás? -
alex devil
senior tag
Helló,
ha meglesz a JB akkor a telefon frissíti magát arra?
Nekem T-mobileos telefonom van, ha beviszem a samsunghoz ott raknak rá alap samsung JB-t? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat -
a man
tag
Nálatok frissült ma a Gmail? Mert mától új verzió van fenn a Play-en, de a telefonom nem töltötte le. Ugyanakkor a táblagépem leszedte. Lehet, hogy függ az android verziótól?
-
dobolson
senior tag
válasz
qwertly #4247 üzenetére
Tokot, fóliát érdemes tenni rá, mégis csak védi így valami a készüléket.
A root explorer-rel igen, a systemben is tudsz kotorászni, ha úgy óhajtja kedved vagy ha szükséges, de ehhez a programhoz meg egyáltalán a systemben turkáláshoz root kell.
A titanuim backuppal lényegében az összes appot, játékot, azok beállításait, sms-eket, hívásinfót le tudsz menteni. A windows-hoz nem értek, de ez nem egy full másolat a romodról, nem teljesen olyan, amit te akarsz szerintem. Azt cwm-mel lehet megcsinálni, de az még nincs kész erre a telóra. Na az aztán tökre lementi az egészet, ha rendszer szinten csesz el valamit az ember, akkor is csontra vissza lehet állítani a lementett verziót. Ehhez is root kell majd egyébként.
A root miatt elveszik a gari, de azért találták már ki a nyom nélküli rootot, hogy ez ne történhessen meg. Szóval vissza lehet állítani a rootolt telefont olyan állapotba, hogy ne derüljön majd ki a szervizben, hogy rootolva volt.G4RWIN
A 4.2-es verziót még talán megkapja majd valamikor jövőre, de továbbiakat nem hiszem. A 4.1 január, február körül érkezik majd. Ha két évre akarsz telefont és frissítéseket, akkor bizony vagy google referencia telefont kell venned, vagy minimum egy más gyártó zászlóshajóját. A nem egészen két éve bemutatott nexus s most még megkapta a 4.2-t, de az ugye google cucc, de tovább már nem kap semmit hivatalosan. Szóval ez a helyzet frissítések terén.
-
G4RWIN
tag
Sziasztok már vagy 2 hete töröm a fejem, hogy lg optimus l9 -t vagy ezt a samsungot vegyem.. :S
Az lenne a kérdésem a samsunggal kapcsolatban, hogy ma azt olvastam, hogy a 4.2 -s frissités csak az 1 giga ramos telokra lesz, szal szerintetek mennyire lesz napra kész ez a telefon?
Kb 2 évre tervezem, ezért jó lenne ha egy darabig friss szoftver lenne rajta. -
Keem1
veterán
válasz
qwertly #4247 üzenetére
Pesten,hol lehet hozzá venni normális tokot,érdemes valami védő fóliát tenni rá?
Én westendben vettem, pierre cardin, 2500 volt. Fene se tudja, Ace-en se volt fólia, nem sikerült még egy hajszálkarcot se összeszedni míg az enyém volt, persze azért kíméletesen bántam veleA Root Explorer ha feltelepítem akkor kotorászhatok a rendszer partíció is?
Igen, de azért óvatosanAz itt emlegetett Titanium Backup PRO programmal úgy tudom lementeni az android partíciót mint a windows alatt Norton Ghostal?
Nem, programok és adataik lementésére jó. Rendszermentésre nem.Ez az utóbbi programhoz kell rootolni a készüléket
Igen,és ha rootolom akkor elveszik a t-mobilnál vásárolt készülékről a garancia
Elvileg igen, de vissza tudod tenni az eredeti root nélküli romot gari előtt -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem amely az elmúlt napokba gyűlt össze.Pesten,hol lehet hozzá venni normális tokot,érdemes valami védő fóliát tenni rá?A Root Explorer ha feltelepítem akkor kotorászhatok a rendszer partíció is?Az itt emlegetett Titanium Backup PRO programmal úgy tudom lementeni az android partíciót mint a windows alatt Norton Ghostal?És a vissza állítás is úgy működik?Ez az utóbbi programhoz kell rootolni a készüléket,és ha rootolom akkor elveszik a t-mobilnál vásárolt készülékről a garancia?Válaszokat köszönöm előre is. -
Csomag01
tag
Mivel most ez az "új" T-s XXLK1-es romom van, és ha felrakom odinnal a gyári XXLF4-et akkor vajon ha gariztatni kell, emiatt úszhat a garim?
-
drgab
tag
próbáld meg lefuttatni ezt(pc-n kerestem):
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brosmike.airpushdetector&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5icm9zbWlrZS5haXJwdXNoZGV0ZWN0b3IiXQ..
(én anno(2.4) ezt futtattam, a frissítés óta(3.1) nem tudom milyenvagy ezt
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.denper.addonsdetector&feature=also_installed
erről jókat írnak
remélem segít
-
Keem1
veterán
válasz
dobolson #4239 üzenetére
Számomra is érthetetlen, az egy dolog hogy a Kies nem jelez frissítést, de ezek szerint az OTA is hasonló.
-B-: szerintem igen, de útlevél, jogsi is jó. Már nem emlékszem mit, de én is jogsi+útlevéllel intéztem régen, pont lejárt a személyim. Két okmányt kértek, tiszta mázli, hogy szigen kívül is volt két másik
Jut eszembe, nem olcsóbb neten rendelni? -
peterO88
csendes tag
volt igen kikapcsolt állapotban is csak jelzi hogy tölt de semmi :S
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
Remélhetőleg lassan én is csatlakozok a csapathoz.
Ma már majdnem elhoztam a T-től, de szerződéskötés közben derült ki, hogy lejárt a személyi igazolványom.
Holnap reggel az okmányirodában kezdek, aztán irány a T.
Remélem, ideiglenes személyivel már megköthetem a szerződést. -
dobolson
senior tag
-
peterO88
csendes tag
sziasztok kb 2 hete vettem egy ilyen telefont olyan problémám van, hogy felteszem töltőre, jelzi is hogy tölti, de a százalék nem hogy emelkedne, hanem csökken, leveszem a töltőről, és még mindig jelzi hogy tölti ez hogy lehet?
segítségeteket előre is köszönöm -
alex devil
senior tag
Nekem még nem bírta egy napnál tovább az akku. Mindent szinkronizálok, a melóhelyen állandó wifi, keveset telefonálok de a google csevegőn és a facebookon csetelek, írogatok. Reggel és délután zenét hallgatok kb 1-1 órát. Most 44%. Szerintem nem rossz
-
Csomag01
tag
XXLK1-es szoft van a telomon,T-s rom.
Ha az XDA-rol leszedek egy hungary T-s romot ami már előre rootolt. Odinnal felteszem akkor nem számol a counter? -
dobolson
senior tag
válasz
Shyciii #4225 üzenetére
Igen. Az ilyen screenshot mellé kéne tenni a kijelző használatról készültet is, és akkor látszana, hogy mi van.
Persze, aki szinte csak telefonálásra használja főleg a telefont, annak ez k*rva jó, mert úgy tényleg elzötyög 3-4 napot. Nekem speciel most 15 órája megy, 16%-on áll jelenleg és 3 óra fölötti a kijelző használat.
-
Shyciii
veterán
-
Shyciii
veterán
válasz
goodboy007 #4222 üzenetére
Ahogy elnézem gyakorlatilag nem is használod a telefonod.
-
goodboy007
senior tag
Akkor már én is dicsekszem:
Igaz, mobilnet nincs, wi-fi-t csak használat közben kapcsolom be, de ebben van jó háromnegyed óra telefonálás és 6 óra zenehallgatás. Pénteken töltöttem utoljára, azóta megy
.
-
execute93
őstag
Sziasztok. Átlagban mi a véleményetek a telefonról?
ZTE Grand X IN és ez között vacilálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Google Pixel topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- SoundBlaster X-Fi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest