Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin555
aktív tag
válasz
petya2012 #37051 üzenetére
tisztelt Urak!
maximális előre is köszönetemmel, segítséget, tanácsot szeretnék kérni. tavaly került i9070, (nem P) telómra a csodálatos ACEF cucc. azóta is örök hála neki és nektek. a gyári 2,3-mal elgurult, de hát a 2 mégsem 4, a gyári hivatalos 4-es frissités wifi-n OTA nem jött meg, sajna KIES-sel tettem rá mert még "hittem" benne de 1 hetet se birt ki széjjel bugzott fagyott. ekkor , , került rá a RECOVERY, ( CWM based recovery v6.0.2.8) és az ACEF féle cucc meg nem mondom melyik.130818 vagy valamelyik abból az időből.
problémám:
youtube, MX player (mx csak HW+ módban) elkezdte a régi mókát, fut a kép mint a junoszty tévén!!!! oldalra csíkozódva szétcsúszva fut a kép. GPU vagy más hardverhibás a telóm??? csak fél év használat után jön elő ez!
KÉRDÉSEK 1.:
mostani ACEF mappából pontosan melyik-et tegyem fel magamnak? LEG STABILABB rendszer kell, semmi tuning! semmi no frissl cpu le szarom!!! akut feltöltöm ha lemerült!!! nem 3 nap kell++ semmi játék!! csak üzemképes teló kell, goggle maps, MX player (HW módba ha lehet, gondolom ez GPU-t használ? youtube? nem is kapcsolható hogy ne hardvergyorsitott legyen .. stb.
és, lehet szűz, gogle szempontból kiganyézott rom, de sajna használom google plussz (fotó sync-re) gmél, g naptár, szájba toxott google framewörk.
KÉRDÉS 2:
kell-e vagy dem a recoveryt frissitsem. ha muszáj csak akkor.
a tervem az hogy megmondjátok melyik a legjobb acef rom nekem és SD kariról fel tolom recoveryval és fél év.. üzemképes teló megint.
ja, a WIPE cache és WIPE dalvik WIPE -- cuccokat lenyomtam, eleinte segitett, már ne.
maximális köszönetem!!!!
-
flash-
veterán
válasz
petya2012 #35968 üzenetére
flash player galaxy s advance 4.1 re:
itt ami mellett a new version van irva zölddel válaszdnem minden böngésző támogatja.
gyári az tuti hogy támogatja.De az is csak akkor ha a beállitások -speciális-pluginek engedélyezése be van kapcsolva -
GPSzepi
csendes tag
válasz
petya2012 #35698 üzenetére
A 35649-ben koszegii által adott link tartalmát olvasd végig! Ha csak a hívó nevének felolvasására akarod használni elég a kisebb csomag. Ez 100mb alatt van. A nagyobb 500mb ezt csak akkor telepítsd, ha komolyabb dolgot is akarsz felolvastatni.
JB így kell kinézni a telepítés után.
Az elérési utat jól kell megadni, és a vezetési módot bekapcsolni. Lehet, hogy a linkről letöltött nem magyarított verzió, de ugyanaz! -
koszegii
tag
válasz
petya2012 #35680 üzenetére
Ez kell neked:
https://play.google.com/store/apps/details?id=ekawas.blogspot.com
Kell még hozzá ez:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.svox.classic
és ez:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.svox.classic.langpack.hun_hun_femHa érdekel úgy, ami itt nem megengedett,akkor szólj.
-
Csori72
aktív tag
válasz
petya2012 #35630 üzenetére
én mindig 800x800-ra méretezem a háttérképeket amit a telóra készítek. a lényeget még PS-ban mindig középre igazítom, ez lesz a főképernyőn. így lapozáskor (amit nem is használok) a maradék 320px-en osztoznak a további oldalak. ez jobbra és balra 160px. a kép fő témája alig menne ki.
így a telefonon már nem kell újra méretezni. -
-
dobolson
senior tag
válasz
petya2012 #4434 üzenetére
Ezt neked kell tudnod, hogyan szeretnéd, hogy mikor kezdjen működni. Én nem használom, mert mint látod, az általad beállított töltöttséget elérve visszaveszi a fényerőt, letiltja a wifit stb...szóval, korlátoz. Ezeket mind magamtól is meg tudom csinálni, ha indokoltnak látom, nem kell, hogy a gép felügyelje ezt. Nekem ez a véleményem, én nem használom.
-
Pantal
senior tag
-
Gery15
addikt
-
dobolson
senior tag
válasz
petya2012 #3661 üzenetére
Vírusirtót nem használok. Nem tudom, hogy van-e értelme, de kb mindenki más állásponton van.
Töltéssel semmi extra: nem kell lemeríteni és kisütni sem. Addig töltsd, amíg ki nem írja, hogy fullon van (fentebb tárgyaltuk, hogy mit és hogyan jelez), nem kell tovább, felesleges.
-
szabacsik
őstag
válasz
petya2012 #3496 üzenetére
Én ezt használom 3G WatchDog
-
Gabbo
aktív tag
válasz
petya2012 #3488 üzenetére
Én a Battery Widget nevű appot használom! Amit tudnia kell azt adja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest