Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskeni

    aktív tag

    válasz Atomgeszi #25142 üzenetére

    1.)Június 20.-a óta használok egy Telekom-tól vásárolt DualSim-es S9-et. Eddig semmi gond a szervízköröket leszámítva, amit nagy valószínűséggel az októberi frissítésnek köszönhetek... Ez ne riasszon el, egyedi problémám volt, sehol máshol a neten nem találtam ahhoz hasonló esetet.
    2.) Lövésem sincs. Csak a btel-ben bíznék a helyedben, de érdeklődd meg hogy is van a garancia stb.
    3.) Vagy DualSim, vagy tárhely bővítés. A 2. SIM slot hibrid, memóriakártya slot is egyben, így vagy ez vagy az sajnos... Amúgy sima ügy, biztostű benyom, tálca kijön, teheted is rá amit akarsz és tolhatod is vissza. Picinek pici minden, ami engem néha igencsak felbőszít, de ez van.
    4.) SOT olyan 3-4 óra lehet így saccperkb. amire emlékszem az S9-emen általában. Nem szoktam olyan gyakran nézegetni, viszont a használati szokásaimmal ez napi 1 töltést jelent javarészt. Sokat van készenletben, nem vagyok annyira nagy telefonos, viszont mikor használom, akkor Real Racing3-tól kezdve böngészésre, online filmezésre (firefox bővítményekkel), stb., szóval elég sokmindenre bevetem.
    5.) S9 júzer vagyok ugye, nem tudom :/
    6.) Legyen itt példának ez a BMW i8 (ha jól emlékszem). Nagyjából erre számíts. A kép készítésekor még Oreo volt a telómon, tehát scene optimizer nélkül ment ez automatán.
    7.) +2GB RAM, nagyobb kijelző, dupla kamera, de kb. ennyi.
    8.) Hát nem tudom, 1x csináltam csak, pont a napokban. Jó, de nem járatnám szívesen bekapcsolt kijelzővel folyamat, max full gesztusvezérléssel segítség nélkül, ezzel is csökkentve a statikus tartalmat a kijelzőn. Elvégre AMOLED-ről van szó. Én erre biztosan valami IPS/LCD kijelzős olcsóbb telót vennék külön, de nincs jogsim, a minap is csak iránytűként funkcionáltam az autóban :D
    9.) Nem, de tervezek. Ez ám miért fontos kérdés?
    10.) NFC működik, Simple-t használom, remekül megy a dolog. Csak legyen NFC benyomva, onnantól feloldod és 2 percig fizethetsz érintéssel azt hiszem. Kényelmes.
    11.) Nem használok, eleve 1x próbáltam csak a vezetéknélküli töltést telómmal egy anno S6-hoz kapott nem gyári töltőpaddal.
    12.) Baromira stabil, de tényleg. Oreo-n még jellemző volt animáció szaggatás itt-ott, főleg Bixby körül, de a Pie ezt kb. megszűntette. Nekem speciel még +10k pontot is hozott Antutu-ban, illetve Geekbench single core kb. +500, multicore kb. +1000. Figyelemre méltó, használat közben is érezhető eredménye van ennek, mint mondtam nincs laggos animáció véletlenül sem.
    13.) Tokban használom régóta, de sose melegedett túl. Volt melegedés, de üzemi hőmérséklet ez, semmi különös. Terhelés alatt se, majd 40 fokos szobában sem, nyáron sem golt gond. Napon sétálva a tűző melegben volt kicsit sok már, de érthető így tokban, nincs olyan telefon ami ne kezdene el melegedni ilyen spártai körülmények között :D
    14.) Nem használok ilyesmi kiegészítőket, csak töltőt és fülest.

    Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő

Új hozzászólás Aktív témák