- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
will5
tag
válasz
#67656192 #2347 üzenetére
Tényleg jó, hogy ennyi alternatíva van a feloldásra. Nekem pl az írisz szkenner rohadtul bejön, szinte hibátlanul oldja a telefont. (mondjuk még tűző napsütésben nem próbáltam).
Viszont ami még megoldandó, hogy ha asztalon van a telefon előttem akkor mi a megfelelő feloldási mód. Az ujjelnyomatolvasó ugye kilőve, az íriszhez pedig nagyon fölé kell hajolni. így marad egy felesleges mozdulat, hogy fel kell emelni a telefont. Nade nem elégedetlenkedek, nem lehet minden tökéletes.
-
-
WiZARD
addikt
válasz
#67656192 #2117 üzenetére
Mate 8-rol valtottam +ra, es SOKKAL kisebbnek erzem hasznalat kozben ezt. Egyszeruen alig van ami kihasznalja a nagyobb "magassagot".
Ha lesz Note8 normalis keparannyal (illetve inkabb csak nagyobb szelesseggel), vagy barmi egyeb jo telefon, akkor szinte tuti valtok, mert zavar hogy ez ilyen kicsi. -
-
WiZARD
addikt
válasz
#67656192 #2114 üzenetére
Ez az 5.8 amugy jo nagy "atveres", mert csomo alkalmazasnal kb akkora a hasznos kijelzo terulet, mint egy 5" alatti telefonban. (Ahol a szelesseg korlatoz)
ez a kijelzo vedo tovabbra is kozel tokeletesnek tunik. Valahol van video a leszedesol is, siman lejon.
-
-
L.L.
senior tag
válasz
#67656192 #1978 üzenetére
Igen, nekem is. Ráadásul nekem, a párom S6-a rózsaszínesebbnek tűnik, egymás mellé rakva.
WiZARD: Nekem ez az edge fólia felrakás nagyon nem megy, épp most sikerült a gyári fóliacsomagban található 2. darabot is kukáznom. Azt hiszem el kell látogassak a Westendbe, csak azt nem tudom, hogy a mobileoutfitters vállal e már S8-at.
-
L.L.
senior tag
válasz
#67656192 #1974 üzenetére
Az a baj, hogy én nem tudom eldönteni, hogy rózsaszín e egyáltalán. Szemből nézve egyáltalán nem, picit döntve halványan rózsaszínesedik, majd tovább döntve megint nem. A szervíz menüben ugyanilyen. A feleségem nem nagyon látja, már hülyének is érzem kicsit magam. Illetve azt vettem észre, nem mindegy milyen fényerőn van épp a készülék, a rószaszínesedés szempontjából. Viszont adaptív módon kívűl, az összesben pirosas a kijelző, (bár ez lehet mindenkinél ilyen).
-
-
Burt1793
veterán
válasz
#67656192 #993 üzenetére
Mit csináljak, ha jobb a klón?
Viccen kívül, szerintem az s7-em kijelzőjének alsó része világosabb egy kicsit, lehet, hogy a minimális leejtéstől, nem tudom, de egyáltalán nem zavaró.
(#994) somogyib: Nem biztos, hogy a rossz minőségű user fotók alapján kellene megítélni a foltokat, menj el egy üzletbe, nézd meg. Egy fénykép az esetek 99,9%-ában nem egyezik a valósággal. Persze ha nagyon durva az elszíneződés, akkor oké, látható, de ez nem olyan vészes.
(#995) vodrosjozsi: Szinte ugyanaz a kettő...
Az antik FHD IPS monitoromon is nagyon jól néz ki.
(#997) ForRedGlory: Jaa. Mondom, megnéztem monitoron is, nem csak egérmozin. Tényleg jók ezek a kijelzők, valszeg még a piros szín se zavaró a tiéden, majd megnézem pirosra kalibrálva is, együttérzés gyanánt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore café
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged