- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RiglerL
csendes újonc
Sziasztok! Már régebben irtam ide mert en is szenvedtem a teló aksi idejével. Ugy tűnik, hogy sikerült teljesen kiiktatnom a hibát es 7-8 órás SOT ot kapok minden nap.Ebbe van egy ora youtube egy ora film egy ora zene sok messenger es sok net.
Leírom, hogy miket csinaltam, hogy jo legyen es meg is szeretném köszönni nektek mert a ti tanacsaitokkal sikerult.
Először is factory reset, mondjuk az nem feltetlen kell, de tiszta teloval akartam indulni.
-kb hetente egy WCP
-package disabler pro-val minden bloatware kilőve plusz minden amit meg nem hasznalok....igazabol szinte mindent kilovok ami epp nem kell meg a bluetooth-t is es mikor kell akkor engedelyezem.
-semmilyen ram torlo meg alkalmazasleallito, tisztitoappot nem hasznalok
-fekete téma pl. Black edition vagy sd-black
-fényerő manualisan 30-40 :% korul mindig ( ez csak nagy napsutesben szivas mert akkor kenytelen vagy feljebb tolni es az rohamosan szivja az aksidat)
-mondjuk igaz h repulo modban vagyok mert USA-ban vagyok es attol ennyire jo az uzemido ugyhogy halozattal lehet nem lenne ennyire jo
-wifi vegig bekapcsolva
-neha nekem is fellep h reggel toltes utan az android rendszer ebren tartja ugyhogy a reggrli ujrainditas is jatszik neha.
- es a az egyik legfontosabb h kikapcsoltam a google szinkronizalasat a telefon adataival kapcsolatban. Sztem az dobott rá 1-2 orat a SOT ra (beallitasok->mentes es visszaallitas->sajat adatok biztonsagi mentese-> off)
-ja es a gyorstoltest nem hasznalom este ugyis van ideje toltodni
- a futo alkalmazasokat neha neha toorlom, mert allitolag az se olyan jo ha valaki mindig torli oket bar a fene se tudja
Kb ennyi, ha meg eszembe jut valami irom... koszonom nektek, mert az itteni tanacsokbol sikerult osszehoznom ezt a SOT ot. -
RiglerL
csendes újonc
válasz
manokaki #5941 üzenetére
Neked 4 es fel ora SOT al 533 mah evett az aksid nekem masfel ora uzemidonel majdnem 400 at...Ez akkor miert van? Meg mit ajanlotok mert a disabler programmal kilottem mindent es meg mindig eleg szar:/...esetleg egy full reset? Mert egy hete jott egy frissites es nemtudom h ilyenkor szokas e resetelni. Nem tudom mi szivja ennyire:/
-
RiglerL
csendes újonc
Köszi. Szoval ez normalis, hogy ennyivel tobbet eszik az "Android rendszer" a kijelzőnél? 2 óras kepernyoidom van es 50 % on vagyok, az Android rendszer meg 10 oraja ketyeg es ketszerannxit megevett mint a kijelzo:/ Valaki valami okosat? Mert kilovok minden alkalmazast meg greenifyt is hasznalok es igy is mikor orankent ranezek a telomra 5 % okat csokken. Még AOD sincs bekapcsolva. Előre is köszönöm.
-
RiglerL
csendes újonc
Sracok! Hogy tudok kepet beilleszteni ide, mert nagyon nem tetszik, hogy az Android rendszer ketszerannyit fogyaszt az aksibol mint a kijelzo, es megmutatnam h hogy nez ki az aksifogyasztas hatha valaki tudna valami okosat mondani rá.
-
RiglerL
csendes újonc
Sziasztok, az miert van, hogy reggel toltorol leveszem es eltelik kb 4 ora es a telefon mar 88% on van ugy h kb 5 perc a kepernyoidom mert melozok es elo sem veszem? És ez van amigy egesz nap, hogy mikor nem hasznalom akkor is ugyanugy merul mintha nyomogatnám. Greenify+EZ disabler hasznalva van es minden hattaerben futo alk. is kivan lőve. Csinaltam is kepernyofotot az aksihasznalatrol de nem tudom hogy kell beilleszteni ide kepet. :/
-
RiglerL
csendes újonc
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a samsung a vizallosagra teljes garanciat vállal? Tehat ha netan beazik akkor javítják vagy ők is kibujnak alóla mint a Sony szokott?... Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Mobil flották
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest