-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Chuck Norris #37208 üzenetére
Nem olvastam a leírást megvétel előtt de olyat képzeltem el,
És még nyáron milyen forró lesz benne a telefon....
Lassan már egy éve használok ilyet. -
Kami11
őstag
válasz
Belinkelnéd milyet vettél?
Köszi előre is! -
viewdetails
addikt
válasz
Chuck Norris #37207 üzenetére
Értesítési hibánál az Alkalmazások menüben a Rendszer alkalmazások megjelenítése mellett keress rá a BadgeProvider appra, kényszer leállítás majd a tárhely adatainak törlése.
-
samu74
addikt
válasz
Túl sokat vársz egy powerbanktól.
Végülis tökmindegy hogy utasításra vagy egy gombnyomásra tölti át az áramot. Nem nagy dolog megnyomni az oldalán a gombot. -
válasz
Szerintem nem az eszközben van a hiba.
-
törölt tag
válasz
Chuck Norris #36550 üzenetére
Értelek, bár számomra az "óriási hibaszázalék" teljesen mást jelent (ezek szerint), mint nálad. Semmi probléma ezzel; mint említettem is, megértem a személyes érintettségedet, mondhatni: ha csak egy fő is elégedetlen, az bizony sok.
Láttam már típushibát felbukkanni e fórumon is és másutt is, nos, az nem ekkora visszhangot kapott. Sokkal nagyobbat... de OK, zárjuk le itt.
-
Spin
aktív tag
válasz
Chuck Norris #36535 üzenetére
Nem tudom mi lenne a legjobb szó erre, talán az "érdekes"...Viszont German_TD-nek igaza van, csak párunknál jelentkezett, így általánosságban nem jelenthető ki, h ez típushiba lenne, ettől függetlenül én is kivagyok tőle...
Barátnőmnek A3 2016 van, full gyári, neki semmi gond vele, azt leszámítva,h kell +1 idegrendszer hozzá (számomra az S7 után, de nyilván nem is egy kategória) mire betölt ezt-azt -
törölt tag
válasz
Pontosabban: némely felhasználó esetén tapasztalható a probléma. Megértem, hogy számotokra ez mennyire zavaró és valóban nagyon hátrányos az alapvető működésre nézve, de nem általános a dolog. Ha jól látom, ketten-hárman jeleztétek itt, tehát túlzásnak érzem ezt az S7/S-széria általános hibájának tekinteni.
Érthető az is, hogy mindez a pár érintett számára sovány vigasz...
-
válasz
Az a kérdés hogy létezik-e olyan androidos telefon amiben nincsen semmi bug?
-
Spin
aktív tag
válasz
Chuck Norris #36529 üzenetére
Jó hír,h megjavult. Nem biztos,h számottevően hozzájárul a merüléshez, cserébe hasznos!
-
Spin
aktív tag
válasz
Chuck Norris #36521 üzenetére
Nálam egyik napról a másikra csinálta ezt. Eddig semmi ilyen gondom nem volt (8.0 is rajta van már 1 hete kb), tegnap elkezdte csinálni, ma újraindítottam, eddig jónak tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest