- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SybenX
őstag
válasz
scream #25245 üzenetére
Pedig ez még egy elég megbízható telefonnak számít,hibák mindenhol vannak.Nekem ezelőtt LG G4-em volt és az bármelyik pillanatban bootloopot kaphatott volna ,mégsem paráztam annyit és ennek ellenére is jó telefon volt .
Ez ahhoz képest nagyon megbízható. De egy iPhone -nal is ugyanúgy előfordul rengeteg hiba, szóval emiatt manapság nincs értelme egy telefont nem megvenni , mert nincs tökéletes,megbízható telefon.(kivéve butatelefonok,ha megbízhatóságot szeretnél akkor azt vegyél ) -
samu74
addikt
válasz
scream #25245 üzenetére
Az S7 jó telefon,bár vannak hibái ennek a szériának is. Én 1 éve használom, a hálózati hibát már akkor olvastam itt a topikban, de ennek ellenére megvettem.
Nyilván van itt olyan akinek 3x volt szervízbe, vagy a 4-ik mobil volt ami nem rottyant össze rövid időn belül...De azért nem ez a jellemző. S8 topikban is olvasni elég extrém dolgokról...Sajna a samsung minőségbiztosítása nem a legjobb, pedig a note7 elég nagy blama volt nekik.
Ennek ellenére android telefonok közt a felső kategóriában ez a legjobb, most nem sorolom fel az összes pozitívumot, de tavaly is nemigazán volt olyan telefon ami miatt nem ezt a telefont vettem volna. -
válasz
scream #25245 üzenetére
"Ettől függetlenül, most én is arra jutottam, hogy maradok az SE-nél, mert tényleg nem kecsegtet túl sok jóval, hogy valakinek ennyiszer volt problémája vele, illetve, hogy ennyiféle gondja van."
Pont erről van szó.
Én sem azokra gondoltam, akiknek valami beállítási vagy más usererror gondjai vannak.
Hasonlóképpen járnék el én is, ha valami gondom lenne, de hál istennek idáig nagy gondok nem voltak. A javát szoftver downgrade-val vagy update-val megoldottam.
Régebben úgy vettem telefont, hogy megtetszett és megvettem. Egy ideje olvasok, aztán veszek, ha érdemesnek találom a vélemények, hibák alapján. Jelen pillanatban nem éri meg nekem az árát, de mire eljön az a pillanat, hogy megvenném, talán már lesz nála jobb is, jobb áron.Akiknek jól működik, kívánom, hogy használják egészséggel és legyen hibátlan örökké, akiknek pedig nem, na azok közé nem szeretnék tartozni.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
scream #25216 üzenetére
Nálam 4 db S7 járt fél éven belül, ebből 2 db alaplaphibás volt... a 4. S7-et még csak egy pár napja használom csak... Egyébként amikor működik a telefon akkor jó.
(#25225) kutga: Én próbálgatom a Messenger Lite + Facebook Lite alkalmazásokat. Azt meg lehet valahogy csinálni, hogy a facebook Lite ne küldjön értesítéseket az üzenetekről (minden másról viszont igen), csak a Messenger lite? Mert most ugyanazon üzenetekről 2 értesítést is kapok, mindkét alkalmazásból.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
scream #25216 üzenetére
Szia!
A kijelzővel lehetnek bajok, de szerintem inkább az első szériáknál jellemzőbb, ha későbbi, vagy új telefont veszel, akkor kevesebb az esélye. A beégést érdemes megnézni, ha használtan veszed, annál nagyobb befolyása van a felhasználónak.
Akksi sajnos nekem nem teljesít annyira jól Nougat óta, 3-4 óra körül alakul, gondolom FB és Messenger törlésével tudnék még egy órát szerezni.
Kamera patent, nagyon jó képeket lő este (itt egy vaksötétben vakus, ez egy vaku nélküli, de valamennyire kivilágított helyen készült).
iOS után szoknod kell, ha még nem volt droidod, de nem vészes (egyik haverom 5S-ről tért át A5 2016-ra, állandóan szapulja a telefont, elvileg a gyenge akksi miatt nem tért vissza 5S-re, de azért az más kategória hardveresen).
-
gerner1
nagyúr
válasz
scream #25216 üzenetére
Én 6s -ről váltottam. Szerintem összességében megbízható készülék. Szifonhoz képest a rendszer egy picit több karbantartást igényel. Nekem nemrég volt kijelzőcserém pixelhiba miatt. Garanciában cserélték. Hivatalos viszonteladónál vásárolva 1+1 év a gar. Amennyiben használod a keresőt (akár az edge topicban is..) akkor láthatod, hogy néhány esetben előfordult beégés, vagy valemelyik oldalon csíkossá vált kijelző, vagy az pixel hiba, ami nekem is volt (folt, valamelyik oldalon) .
Nekem edge van, és általában erőlködés, trükközés nélkül, teljesítmény módban ~5,5 - 6ó SoT megvan, akkor marad estére 11 -18% közt az akkuban, változóan. S7 valamivel kevesebb szerintem.
Kamera sötétben is jól teljesít, bár ez is mindig relatív, mert "mihez képest (?)" ... -
Dyingsoul
veterán
válasz
scream #18673 üzenetére
Kicsit alkudtam: 150... De a garancia ügyintézés még nem tudom milyen lesz. Én azt mondtam nekik nem érdekel honnan szerzik be csak EU modell legyen, bontatlan dobozos és legyen rá egy év gari, tökmindegy hogy rajtuk keresztül érvényesíthető vagy márkaszervizbe kell vinni. A lényeg csak az, hogy tudjak kit keresni ha gond van.
Egyébként még mindig jobb, mint a többi debreceni GSM:
Az egyikben ugye azt mondták, hogy a nagykerben kibontják. A másikban azt mondták, hogy itt kell hagyni 10k-t és berendelik, 3-5 munkanap mire megjön... Ott azt is mondták, hogy ha nem jövök érte, elteszik a 10-est erről tudjak. Így gondolom ha "nem tetszik az áru" mert kibontják vagy fene tudja mit tesznek bele, akkor kenhetem a hajamra a foglalót. Más boltban meg azt mondták S7-et nem tudnak szerezni, S6 miért nem jó?A negyedik helyen azt mondják mindig csak 1 darab van raktáron azt meg kiteszik a pult alá display-be mindig, hogy megnézhesse a vásárló. ÉS persze csak az az 1 darab van mindig belőle.
Tényleg az van, hogy Debrecenben nincs olyan GSM ahol raktáron van S7. Csak Mediamarktban vagy szolgáltatónál vagy valami hasonló nagy multinál van, persze azokon a helyeken 190-200k+ körüli árakon. De ezt már kitárgyaltuk, tudom, hogy a 2 év garis modellek ennyibe kerülnek hivatalos viszonteladótól, de ennyit meg nem szánok rá, +50k-t nekem sem ér meg egy év gari ahogyan mások is vélekedtek már hasonlóképp a topikban. Ez van.
Azért kicsit irigylem a pestieket, besétálnak egy GSM-be, szemrevételezik a megvásárolni kívánt készüléket és ha tetszik megveszik. Nem aranyáron. Itt nincs ilyen.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
scream #18525 üzenetére
Áhh, azt tervezem, hogy feljárom a debreceni GSM boltokat és keresek bontatlan csomagolású S7-et. Nem tudom létezik-e ilyen GSM-ben de egy próbát teszek majd azért. Én már ennyivel beérném.
Apropó írtad korábban, hogy germán media marktban 550 ojró a teló. Saturn-ban is megnéztem ott is annyi.
Nem tudod véletlen ezekre két év gari van-e vagy 1? Illetve ha történik vele valami oda kell visszaküldeni vagy itthoni MM-be is le lehet adni?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
scream #18313 üzenetére
Ha rootolva van a teló akkor fel tudod rakni a SuperSU appot is. Azzal meg a Knox resetelhető. Legalábbis még S3-on tudtam mindig resetelni.
Így sose ugrott a garim.
(#18315) thomas77:
A legegyszerűbb megoldás:Kikapcsolod a telód majd Power + Volume Down. Aztán Volume Up gomb ha bejött a Downgrade menürész. És ott fent írja. Írja a Knox-ot hogy mennyin áll, írja hogy a Binary módosított-e stb... Ha a Knox 0 akkor nem mókolt, vagy legalábbis vissza lett resetelve gyári értékre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest