- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
egyedülülő #54346 üzenetére
Köszi a tapasztalatokat. Megerősitettél!
-
dragon1993
őstag
válasz
egyedülülő #54343 üzenetére
Állítólag a gyári rendszerrel szebb képeket csinál.
Gyári rommal sokkal stabilabb a telefon tapasztalataim szerint. -
Louro
őstag
válasz
egyedülülő #47667 üzenetére
Nekem teljesen alap ROM és bár izzasztó a játék, amivel én szoktam játszani, de ezt a készüléket csak épp felmelegíti.
Nagyon combos kell ,hogy legyen, amivel játszol.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Attól függ mi a játék és milyen felbontáson. Esetleg a Game Tuner alatt húztál e teljesítményén.
Szerk: ... és milyen fényerőn
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Az nem normalis szerintem. Valamilyen homerseklet figyelo(aida64, phone info) progival ellenorizd. Langyos lehet max.
-
janaman01
addikt
válasz
Hát nem tudom nekem 2 hónapos de sose melegedett. Töltés közben lehetett érezni de az is inkább amolyan langyi
-
vadászcsiga
félisten
válasz
egyedülülő #47235 üzenetére
A piros 1-es a beállítások ikonján meg marad, illetve folyamatosan figyelmeztet hogy jo lenne frissíteni.
-
janaman01
addikt
válasz
egyedülülő #47235 üzenetére
Nincs mit🤣
-
janaman01
addikt
válasz
egyedülülő #47232 üzenetére
Kiveszed a frissitésből a pipát
-
válasz
egyedülülő #47178 üzenetére
Ringke Slim nagyon kecses, minőségi, és nekem sok esés alkalmával megvédte a telefont. Mindenképp olyan tokot nézz, aminek a pereme elöl a kijelző síkján túl nyúlik, így sík felületen jó eséllyel véd. Spigen ThinFit is ilyen.
-
HThomas
őstag
válasz
egyedülülő #47178 üzenetére
Nagyon számít, hogy hova és mire esik... az enyém anno pár centit (!) esett, pont egy logitech egér fém görgőjére (részben gumírozott), az eredmény gyönyörű pókhálóminta lett...
Tok szerintem azért is jó, mert anélkül könnyebben kicsúszik a kezedből pl asztalra felvételnél és lerakásnál. -
NEXUS-6
tag
válasz
egyedülülő #46875 üzenetére
Hi,
Kb egy hónapja tolom S7E-vel. Én nagyon elégedett vagyok vele. Nem terheltem túl alkalmazásokkal, ma pl. pár óra videózás, netezés és 21 órával a max töltés után most van pont 50%-on. Játékokat elég jól futtatja, a magam részéről évek után újra nekiálltam mobilon is játszani. Persze vannak határai. A gyári füles is elfogadható szerintem, de olyan 3000 Hz környékén samsungosan túlvezérel, csörög, ezt az equalizerrel lehet némileg kompenzálni, vokális tartomány viszont egész kiegyensúlyozott. Még nem éreztem feltétlen szükségét, hogy előbányásszam a minőségibb Sony fülest, de lassan előkerül, mert rendszeresen hallgatok rajta zenét is.
Ha az ember veszi a fáradtságot és kiirtja a bloatwareket, akkor a felület is marha gyors, pattan.
Letöltöttem egy automatizálható cleanert, az félóránként magától kipucolja a memóriát így soha nem lassul be. Nem értem, az automatizáltságot miért nem integráltak még az Andróba?Nem raktam rá még bugyit, csak hogy teszteljem a karcállóságát. Viszonylag vigyázok rá, nem a kulccsomós zsebembe rakom, de kb ennyi. Képernyőn és hátulján semmi karc. Amire számítottam az viszont bejött, a fém káváján van egy alig észrevehető benyomódás. Szal valszeg valami átlátszó bugyi kerül majd rá. Ha az ember nem extrém sportol szerintem felesleges a képernyőt csúfítgatni, a GorillaGlass teszi a dolgát.
Navi szerintem példás, pillanatok alatt talál műholdat magának, haverom rendszeresen ezt használja autóban. Hétvégén próbáltuk nála a VR-t is. Az is jó buli. Amint bekerült a GearVR-be azonnal talált magának forrást, töltötte a szükséges alkalmazást, nem kellett varázsolni vele. Kamera is elég érzékeny, hajnalban nagyon szép képeket tudtam csinálni a virágzó cseresznyefákról.
Nincsenek extra igényeim, egy általánosan jól használható telót akartam venni és ez ezért az árért ez pont az.
Szal szerintem érdemes egy próbát tenni vele.
-
szab120
tag
válasz
Akkor ez a te telefonod
Most Note 8-ról írok, de üzemidőben bőven veri az S7 Edge, ahogy az S8-at és az S9-et is, egyedül az s9+ jobb nála üzemidőben.
Gyári headsetet tényleg felejtsd el, de pár ezer forintért kapsz normálisat.
Hidd el, az S7 Edge minden helyzetben megállja a helyét, jelen pillanatban a Samsung palettáján a legjobb árértékű telefon. Ha nem lennék telefonmániás, hogy mindig a legújabbat használjam, még évekig nálam maradt volna... -
Xanax88
tag
válasz
A gyári fülest felejtsd el, semmire nem jó, legalább 10 éve nem találkoztam ilyen szemétrevaló fülessel telefon mellé csomagolva.
Minden másra tökéletes a telefon.
Nen is értem, hogy engedhették meg maguknak, hogy ilyet csomagoljanak mellé, még az előző pár évben dobált agybadugós katasztrófa is használhatóbb ennél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest