- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
-
vadászcsiga
félisten
válasz
-Maci- #28333 üzenetére
Ja, a szívargyújtós töltöre? Most esett le. Na az is lehet. Előző telefonom is gyorstöltős volt, ahhoz szabályosan vadasztam a töltő+kábel kombót mire megtaláltam. Áruházban megvettem mert az volt ráírva hogy 2.1A, kivittem a kocsiba, megneztem tudja-e? Egyik sem. Mentem is vissza a pénzért. Aztan végre találtam egyet.
-
-
glacious
addikt
-
migabi24
nagyúr
válasz
-Maci- #28092 üzenetére
"-Úgy kezdtük, hogy a play ette az akksit. Aztán feltettem különböző verziókat, amik szintén ették az akksit. Most újra vissza tértem a gyári verzióhoz és most jónak tűnik... Akkor elsőre miért nem volt jó"
Erre válaszolnák mert tudom az okát, neked már nem az alap szoftverbe integrált verzió szarakodott amire most visszaáltál, hanem a frissítés .... verziója, ugyanis az auto frissítés miatt ez kérdés nélkül frissül nem is látod mikor
-
Ákkk
addikt
válasz
-Maci- #27879 üzenetére
Ergo ha telot nem használod mindig főként zsebben tartod és mozogsz ezek lesznek az elsődleges fogyasztók de ez nem jelent semmit mivel ez így nem a valós fogyasztást mutatja és 100%töltsd legalább 3 × az aksit.
De így is 2 nap kb mig bírja nem értelek ...
Akkor használj sima telefont ha ez nem jó.
Valami mindig fogyaszt ha be van kapcsolva a telefon azt ne várd, hogy kikapcsolod a kijelzőt és nem fog merülni..... -
Yogibear974
senior tag
válasz
-Maci- #26741 üzenetére
Ne haragudj Maci, imho ez rablás.Gyártótol 3.653.- HUF-ra free ship. Utimate Shield full body. 9-10K fölrakással együtt?! Simán föl tudtam rakni vizesen, honlapjukon a vid. szetint.
Semmi extra nem volt!...de ha a biztonságra mész! Kollégám tettek föl ott valahol s7 edgére. 2 nap múlva lejött a széle! Én magamban bízom, ha elb@szom akkor annyi!!! -
-
enemi
senior tag
-
Kasya
nagyúr
válasz
-Maci- #27523 üzenetére
Beallitasok - Zarolt Kepernyo & vedelem - Egyéb bizt. beáll. - Eszközadmin
Itt kell kikapcsolni az Android Eszk.kezelőt.Ha van Samsung accuntod, azt ajanlo e helyett. Elhagyott telefon megkeresesere jobb az, mint ez.
Az S Voice-t is erdemes tiltani, ha nem beszelgetsz a telefonnal. Ezt szimplan a Package Disabler-rel is megteheted. A nyelveket viszont erdemes torolni, hogy ne foglaljon foloslegesen helyet.
-
Kasya
nagyúr
válasz
-Maci- #27488 üzenetére
Nem tudom volt e, vagy vegignezted e mar, de itt van par tipp a Google-re-
-
enemi
senior tag
-
-
enemi
senior tag
-
viera
őstag
válasz
-Maci- #27098 üzenetére
Én is Sony-ról jöttem ahogy te,és ugyanúgy használom a telót mint akkor.Én csak azokat az alkalmazásokat tiltottam le amit nem használok.Semmi hibernáló nincs fent és így is kibírja a teló estig amíg töltőre teszem.Feleslegesnek érzem ezek használatát,bírja ki nap végéig a többi nem érdekel.Sony így nem bírta nekem,örültem ha nem merült le mire hazaértem.Mondjuk én melóban kb.5-6 órát a telót nyomkodom.Csak mobilneten vagyok,helymeghatározás+AOD folyamatosan aktív+Facebook app,messenger,viber.Nougat van fent és teljesen meg vagyok vele elégedve,semmi gond nincs.Jobban is tetszik,főleg az AOD miatt és ugyanannyit bír akkuba mint a MM.Nem kötekedés képpen írom,ne érts félre.Szerintem csinálj egy FR-t és egy ideig használd úgy,hogy nem teszel fel mindenféle "akku kimélőt."
-
enemi
senior tag
válasz
-Maci- #27091 üzenetére
(Maci te ilyenkor dolgozol?????Nemtom mit csinálsz ,de ott akarok én is! S7 edgem is van hozzá!)
Jómegfogtad ám a lényeget.... Mielőtt safe-be mennél inkább a Play-t próbáld meg visszatenni régire... Sok az.
-With the device powered off, press and hold the Power button (located on the right edge) until the Samsung Galaxy S7 logo appears then release.
-With the Samsung logo displayed on the screen, press and hold the Volume Down button (located on the left edge).
-Continue to hold the Volume Down button until Safe mode appears in the lower left of the screen then release.
Note This may take up to 45 seconds. -
Kasya
nagyúr
válasz
-Maci- #27091 üzenetére
Szerintem itt a megoldas.
Nah, megeloztek -
enemi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest