- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrson
senior tag
Vodás előrendelő is kapott már üzenetet? Nálam csomagolás alatt, de sms nem jött
-
Locuste
tag
minél többet olvasom a fórumot annál inkább elkap a MUST_GET_S7 feeling.
egyáltalán nem segítetek nekem
-
törölt tag
Én pedig ma 7:30kor kaptam üzenetet, hogy várhatóan holnap 9-20h között hozza a futár
Írtam Telekomnak, hogy megváltoztatnám a színt aranyról feketére, de le se sz.rtákNem baj, ha nem tetszik, becserélem feketére
-
ESP23
senior tag
Én is most kaptam az SMS-t hogy az előrendelt termékem beérkezett, és hogy 9.-én szállítják este 8 óráig, szerintem ez nem jó időpont.
-
Kasya
nagyúr
válasz
spanglee001 #828 üzenetére
SZuper! Nekem is ejjel 2 korul kuldtek a levelet, hogy ujra elorendelheto.
Remelhetoleg 9-en at is vehetem.Most mar ket elorendelesem is van
-
leslien
nagyúr
telenoros rendelésnél vissza hívnak.. ezért tudom h szerdán 9-17 óra között sehová nem vagyok hajlandó menni... ha kell énekelek postás pat postás pat...
-
válasz
sultansmith #830 üzenetére
Jött és 9-ét ír szállításra.
-
sultansmith
senior tag
Wuhú, 1:11-kor változott a rendelésem állapota "szállításra vár"-ra.
Fekete edge.
Remélem nektek is jöttek jó hírek!
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Továbbra sem vagyok potenciális vevő jelölt, csak érdekelne pár dolog.
Pl a méret. Én ennél kisebb telefont vennék csak, mert nekem ez a méret csak teher lenne (Tab S 10.5-t használok naponta, Meg most egy ACE-4-et telefonnak) Az asszony A5-e nekem már nem kényelmes.
Viszont nagyon szép a készülék, De az ACE 4-nél is az a bajom, hogy nincs igazi pereme a készüléknek. íves a hátlapja, meg a kijelző széle is. Könnyen kicsúszik a kezemből. Az A5 is, de annak van egy stabil, ráfogható éle, ami stabil fogást ad.
Az Edge ezt a perem biztos fogását mennyire csökkenti a lekerekített kijelzővel?
A 2. az egykezes használat. Az A5-ön van virtuális kisebb panel, ami segíthet az egykezes használatban. Itt van ilyen?
Az A5-höz képest a makró mód javult e, vagy romlott?
Kb ezek érdekelnének.
Köszönöm előre is. -
spanglee001
addikt
válasz
Mike|SJ| #827 üzenetére
és tényleg hajnal 1:11 kor kaptam az üzit. ami gondolom automatikus tehát rég raktáron volt. ahogy sejthető volt. de akkor azt írták volna, hogy raktáron és 8.án átvehető, akkor nem lett volna az a kicsi izgalom sem, hogy mi lesz, lesz időben, lesz egyáltalán?
azért lehet rápróbálok a trémobilnál hogy nem e adnák e esetleg ide -
Mike|SJ|
csendes újonc
Telekom friss:
Rendelés állapota: Szállításra vár.
Megrendeléséhez az előrendelt termékek megérkeztek.
-
cashzoli
aktív tag
Nagyon húzós az ára, de elismerem, ez a prémium kategória. Ennyi pénzért jelenleg inkább kompromisszumot kötök, mert van, akinek ez már egy számítógépért is "sok", nemhogy egy telefonért.
Számomra, a cikk alapján is elég közel van a "tökéleteshez", ebből egy TouchWiz-mentes, vagy GPE változat maga lenne az álom. Eddig nem bánt jól a Samsung a frissítésekkel, ha ezt is betartja, fog még rekordokat döntögetni -
isakamay
tag
válasz
Janika-1982 #821 üzenetére
Ha ugyanazért az árért van egy ajándék szemüveg, akkor szerintem mindegy hogy hasztalan vagy sem, hisz ingyen van...
-
isakamay
tag
válasz
Janika-1982 #817 üzenetére
Az lehet, de nekem kell ajándék VR, 230-at előrendelve ajándékkal nem sokallom az EDGE-ért...
-
savoo
addikt
válasz
Janika-1982 #817 üzenetére
Az a több szín az egy.
-
isakamay
tag
Tegnap kíváncsiságból bementem a szegedi MediaMarkt-ba és meglepődtem hogy kint volt az S7 és az EDGE is... Feketében volt, olyan színben is rendeltem elő a telekomnál, de kezdek elbizonytalanodni, hogy lehet hogy mégiscsak aranyban kellett volna
-
Kasya
nagyúr
-
-
Blyan
félisten
válasz
Viktor0610 #809 üzenetére
Így van,és ha tavalyi kiadott mezőnyben körülnézünk a "hulladék" kínaiak csináltak olyan konkurenst, ahol már tavaly s7 jellegű ujjlenyomat olvaso volt.
-
savoo
addikt
válasz
bulikavagyok #808 üzenetére
Talán nem ártott volna egyből használhatóra csinálni, nem harmadjára...
-
válasz
bulikavagyok #808 üzenetére
Ő az S5-öt vette az első generációnak.
-
-
Blyan
félisten
válasz
bulikavagyok #805 üzenetére
Mennyit? Egy jó nagy halom szarból lett egy jó, amihez kellett 3 generáció - mert hát valljuk be, az S6 se volt egy tökély. Én nem tudom ezt megtapsolni.
-
-
Blyan
félisten
válasz
bulikavagyok #803 üzenetére
Az s5 szenzora egy szégyenszar is volt, eleve az S6 szintjét kellett volna hozniuk már akkor.
-
Nem keveset fejlődött az S5 óta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Garmin venu 3
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest